Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Firewall Zero Hour

Storesta ladattavissa nyt tupla-xp paketti 24 tunnin ajaksi joka aktivoituu heti kun sen lataa. En ole mistään vielä lukenut mutta oletan että tämä on hyvityksenä ennakkovaraajille. Itsellä ei toiminut julkaisussa tupla xp eikä kai Euroopassa muutenkaan. Sitä en tiedä näkyykö tuo muilla kuin ennakkovaraajilla
 
Ensimmäinen trolli tuli vastaan, näin levelillä 41 ja puolentoista kuukauden intensiivisen pelaamisen jälkeen. Soitteli jotain ihme musiikkia pelichattiin, seurasi meitä ja paukuttelulla ilmaan kertoi vastapuolelle sijaintimme kentällä. Ymmärsi lähteä heti matsin loputtua.

Muuten henki on ollut hyvä. Yhteisö haluaa osin tällä kiittää tekijöitä erinomaisesta pelistä.

Frankilta on tullut tuttuun tapaan Firewall Friday info. Peli saa ison päivityksen vielä ennen kuukauden vaihtumista. Sieltä voi poimia Anti Aliasing -tuen PS4 Prolle.

 
Viimeksi muokattu:
Kysynpä typerän kysymyksen, kuinka pääsee mukaan esim suomen firewall nettipeliin??
Olen liittynyt pleikkarilla ko. ryhmään. katselen pelaamassa olevia pelaajia. klikkaan kaverina olevan kaverin kuvaketta ryhmässä ja klikkaan liity ryhmään. mutta ei onnistu. Onko ryhmä silloin täysi vai mistä asia kiikastaa ?
Pitääkö peli olla taustalla käynnissä kun yrittää ryhmään liittyä?

Entäpä kun saan pelipyynön. Eikös yhdisty mukaan suoraan kutsun hyväksymällä, vai pitääkö tehdä vielä jotain muuta kommervinkkiä ?

Entä ääni & mikki asetukset. Käytän langattomia kuulokkeita johdolla yhdistettynä visiiriin. Ei kai muuta ?

Onko muita vinkkejä & ohjeita peliporukoihin liittymisiin, kuten sanoin niin tyhmiä kysymyksiä mutta kun en ole aiemmin pettiporukoissa pelannut niin uusia asioita!

Kiitos
 
Onko muita vinkkejä & ohjeita peliporukoihin liittymisiin, kuten sanoin niin tyhmiä kysymyksiä mutta kun en ole aiemmin pettiporukoissa pelannut niin uusia asioita!

Täällä olen liittänyt kuppikuulokkeet PSVR-visiiriin (julkaisumalli). Äänimaisema on tässä oleellinen osa menestystä, vihun askeleet täytyy kuulla tarkasti. Mikrofoni löytyy laseista sisäänrakennettuna.

Vinkkejä yhteisön peleihin liittymiseen:
  1. Lähetä yhteisön jäsenille kaveripyyntö
  2. Käytä yhteisön tekstichattia, "Hei, onko paikkoja porukoissa?"
  3. Kutsun hyväksyminen käynnistää viimeistään pelin ja yhdistää suoraan serverille.
  4. Jos ei ala kutsuja tulemaan, kutsu itse muita.
  5. Älä luovuta. Ole aktiivinen. Käytä mikrofonia peleissä.
Mikäli liityt yhteisön kautta näkyvillä oleviin peleihin, saatat joutua vastapuolelle tai sitten yhdistäminen ei vain onnistu = serveri on täynnä 8 pelaajaa.

Tässä tämän illan kahden tunnin striimi. Yhteisön uusin jäsen otettiin mukaan peleihin. Aloitetaan muutamalla matsilla botteja vastaan, ettei tule ihan kylmänä suihkuna se mikä netissä tulee vastaan.

Firewall Zero Hour Suomi (70 jäsentä)
 
Ja pieni lisävinkki; VR-lasien kanssa langalliset stereo kuulokkeet antaa ainoastaan oikean 3D äänen.

Ja mitä muiden peleihin liittymiseen tulee, nii tällä hetkellä pelissä pesii melko runsaasti kaiken maailman yhdistämis ja verkko bugeja. Hetken ku jaksaa yrittää, ni jossain kohtaa natsaa.
 
Ei hemmetti. Pääsen kyllä pelissä Suomi porukkaan, mutta jostain syystä minun ääni ei kuulu muille pelaajille, kuulen kyllä muut. Kun testaan mikkiä niin kyllä mikki palkki puhen tahtiin liikkuu.
 
Ei hemmetti. Pääsen kyllä pelissä Suomi porukkaan, mutta jostain syystä minun ääni ei kuulu muille pelaajille, kuulen kyllä muut. Kun testaan mikkiä niin kyllä mikki palkki puhen tahtiin liikkuu.

Onko näin myös muissa porukoissa? Tarkista, ettei sulla ole mute painettu psvr:ssä.
 
Kyllä se toimii aivan normaalisti kun pelaan randomeiden kanssa peliä. Ei oo muuta muita porukoita joihin liittyä erikseen.

Todennäköisesti oli kiinni kyseisen porukan Hostista. Ei muuta kuin uutta matoa koukkuun ja äänet pelaa myös suomalaisten joukossa.

Osa käyttää pleikkarin omaa ryhmächattia. Meillä se pelin oma, joka paremmin osaa kertoa mistä suunnasta keskustelija puhuu.
 
Viimeksi muokattu:
Tekijät ovat julkaisseet ’taktiikkavideon’. Perusasioita, jotka suomiporukoissa oppii samantien ja paljon enemmänkin siihen päälle.

Huomenna tiistaina tulossa jakeluun ilmainen Halloween -kasvomaalaus. Jakelussa aina marraskuun alkuun asti.

 
Viimeksi muokattu:
Meillä tuli eilen tuo äänibugi, kun yksi tiimin jäsen kuuli meidät mutta muut eivät kuulleet häntä. Menimme hetkeksi pleikkarin oman chatin puolelle ja kokeilimme kohta uudestaan ja taas toimi myös pelin omassa chatissa (=parempi paikka keskustelulle, tilaäänet). Tämä on mielestäni viimeisimmän päivityksen tulosta ja korjattavissa oleva asia.

Sieltä Storesta se ilmainen Halloween naamari nyt löytyy: https://store.playstation.com/en-fi/product/EP9000-CUSA11182_00-FACEPP0000000000?PlatformPrivacyWs1=all&psappver=18.09.0&scope=sceapp&smcid=psapp:link menu:store
 
Tuo viime viikon päivityksen myötä mahdollistunut reunan pehmennyksen napsauttaminen pois päältä terävöitti ja selkiytti kuvaa. Seuraavaksi testaamaan mitä aseohjaimen offset-asetus tuo tullessaan. Pelikaverit olivat sen laittaneet päälle ja hyväksi havainneet.

Haasteiden tasot olivat myös nousseet 1 -> 10 tasolle. Puskuriin jääneet suoritukset palkittiin näin jälkikäteen ja expaa tuli tuhansia lisää. Ensimmäinen porukasta saavutti tasokaton 50, eikä itselläkään ole enää siihen pitkä matka.

Yhteisössä 71 jäsentä. Lisää suomalaisia mukaan: Firewall Zero Hour Suomi.
 
Viimeksi muokattu:
Tuoreen päivityksen myötä mahdollistunut aseohjaimen offset-säädön pois kytkentä toi pelatessa asetta ylemmäksi. Ote on hieman erillainen kuin aikaisemmin. Nyt välillä aseen perä osuu vr-laseihin tottumattoman käsissä. Ollaan kenties lähempänä todellista ampuma-asentoa kuin aikaisemmin.

Tässä illan peleistä "Nopea laivan haltuun otto". Reunanpehmennys sekä aseen offset -säädöt pois päältä. Noustessa laivaan katson vielä eurolavojen alta, näkyykö vihun jalkoja. :D

 
Ote tämän illan peleistä. Tässä vastapuoli on lukittautunut läppärihuoneeseen oviblokkereiden taakse. Toteamme tilanteen, teemme suunnitelman ja lopputulos ei jättänyt jossitteluille sijaa.

 
Ylös Bottom