Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Ghostwire Tokyo

HideoMiyamoto

Well-Known Member
1647804652407.png

Nimi: Ghostwire Tokyo
Kehittäjä: Tango Gameworks
Julkaisija: Bethesda
Alustat: PS5, PC, muut alustat aikaisintaan vuoden päästä.
Lajityyppi: Toiminta seikkailu
Julkaisu: 25.3.2022
Kotisivut: https://bethesda.net/en/game/ghostwire-tokyo
KonsoliFIN Pelisivu: https://www.konsolifin.net/peli/ghostwire-tokyo






FACE THE UNKNOWN, UNCOVER THE TRUTH AND SAVE THE CITY​

Tokyo is overrun by deadly supernatural forces, perpetrated by a dangerous occultist, causing Tokyo’s population to vanish in an instant. Ally with a powerful spectral entity on their quest for vengeance and master a powerful arsenal of abilities to unravel the dark truth behind the disappearance as you FACE THE UNKNOWN in Ghostwire: Tokyo.


En ole ihan hirveästi peliä seurannut mutta se vaikuttaa mielenkiintoiselta ja Shinji Mikami nyt saa aina kiinnostumaan vaikka onkin taso ollut vähän ailahtelevaa. Arvostelut tulee huomenna iltapäivällä joten katsotaan miten tällä kertaa on onnistuttu.

Peliin on saatavilla PS storesta ja Steamistä ilmainen visual novel Ghostwire Tokyo Prelude joka toimii esiosana varsinaiseen peliin, se tapahtuu puoli vuotta ennen sitä.
 
Viimeksi muokattu:
Tämähän on Evil Within 3 uudelleenbrändättynä koska EW sarja ei saanut tuulta alleen. Jos EW1 olisi ollut helpompi, olisi pelisarja saanut luultavasti enemmän suosiota. Kakkososa oli todella mainio, mutta moni siirsi katseet muualle ykkösosan jälkeen.

Olen tykännyt Evil Within sarjasta, joten tätä odottaa mielellään.
 
Lisäsin ensimmäiseen postaukseen maininnan Ghostwire Tokyo Prelude:sta joka kertoo miten pelin tapahtumat saivat alkunsa.
 
Arvostelut menee julki klo 15 tänään. Ehkäpä meidänkin...
 

 

Ghostwire on pinnallisesti tuttu ja turvallinen avoimen maailman peli. Mutta sisimmässä sykkii perinteillä leikittelevä mestariteos, joka tarinallaan laittaa lajityypin perusteet uusiksi.
 

Ghostwire on pinnallisesti tuttu ja turvallinen avoimen maailman peli. Mutta sisimmässä sykkii perinteillä leikittelevä mestariteos, joka tarinallaan laittaa lajityypin perusteet uusiksi.

Tältä mieheltä voi kyllä aina odottaa massasta poikkeavaa mielipidettä, hyvähän se on. Peli kyllä kiinnostaa mutta olla kyllä että liikaa pelattavaa ja jää alelaari ostokseksi.
 
Tämän pelin koodi pitäisi tulla kätevästi näytönohjaimen myötä ja kun tykkään EW sarjastakin, niin tämähän sattui hyvin.
Tällä hetkellä vaan Elden Ring vie vielä sen verran peliaikaa, että ihan varma en ole ehdinkö tämän aloittaa vielä 25.03 kun ilmestyy. :D

Ainakin EW sarjan pelit ovat löytyneet hyvin alelaaristakin kyllä, mitään kiirettähän ei siinä mielessä ole pelata, että yksinpelille ihan sama milloin pelaa.
 
Aika odotettuja tuloksia. Jos sieltä joku mestariteos olisi yllättänyt, niin olisin voinut piakkoinkin ostaa, mutta nyt taidan hankkia vasta sitten alennusmyynneistä.
 
jep varsin odotetut arvosanat sieltä tuli, tulee varmaan olemaan teema nyt Elden ringin jälkeen muutenkin, ensin Stranger of paradise nyt sitten Ghostwire Tokyo koki saman kohtalon jännä nähdä miten käy tiny tina Wonderlandsin kanssa että jääkö sekin sinne 70-75 paikkeille
 
Tää on kiinnostanut ekasta trailerista lähtien todella paljon, ehkä siksi että kauhupelit eivät ole itseäni varten, mutta tämä sisältääkin enemminkin 'jännityselementtejä', jotka yhdistetty japanin mytologiaan, niin lähtökohdiltaan erittäin mielenkiintoinen uutuus.

Kantapään kautta kuitenkin opittu, että alle 80p arvosanojen pelit eivät ole itselle vaan ovh hintojen väärti. Toisaalta tämä näyttäisi olevan viikkoalessa 50e useammilla isoilla elektroniikkajäteillä, joka on kyllä varsin maltillinen julkkarihinta PS5 pelistä.

Valitettavasti tällä viikolla julkaistaan kuitenki myös hubbabubba purkkapallon oma väri-iloittelu, eli Kirby, joten todennäköisesti tulee se hankittua ja tämä tulee napattua ekojen alennuksien myötä.

Mielenkiinnolla odottelen muiden pelikokemuksia
 
Tältä mieheltä voi kyllä aina odottaa massasta poikkeavaa mielipidettä, hyvähän se on. Peli kyllä kiinnostaa mutta olla kyllä että liikaa pelattavaa ja jää alelaari ostokseksi.

Aidosti nauratti katsoessani Meta- ja Opencriticin tilastoja. Luulin todella, että nyt ollaan viimein valtavirran vietävänä, eikä tästä voi olla eri mieltä. Kissan viikset, jotenkin sitä ollaan taas vastarannalla! :D
 
Kattelin pari arvosteluu ja mielipiteet pitää tehää kuulemma ku itte pelaa peliä eikä muuten saa mittää sannoo, mut hieman kaksjakoiset fiilikset. Tokyo näyttää mielettömän hyvältä mut sit itte gameplay jotenkin äärimmäisen tylsän näköstä, varsinkin tämän pelivyöryn keskellä ei todellakaan ole ensimmäinen vaihtoehto mitä lähtisin ostaa, Elden Ring vie varmaa ajasta pitkälle kevään, HFW muoveis, toukokuus SIFU fyysinen versio, Gran Turismo 7 harkitsen, Dying Light 2 varmasti hausekmpaa, Triangle Strategy paketissa niin väistämättä tämä jää jalkoihin ja saa nyt kattoo eksyykö koskaan kaiken tulevan kesken kokoelmaan, ehkä joku supertarjous tyyliin kympillä.

:rolleyes:
 

Ghostwire on pinnallisesti tuttu ja turvallinen avoimen maailman peli. Mutta sisimmässä sykkii perinteillä leikittelevä mestariteos, joka tarinallaan laittaa lajityypin perusteet uusiksi.
Jahas mitä halvattua, pitääkö tästäkin pelistä kiinnostua? Hyvä arvostelu!
Ei mene ostoslistalle ihan just nyt, mutta mutta! Ehkä sitten joskus. Tokio on kaikissa muodoissaankin kiinnostavampi pelimaailma kuin moni muu avoimen maailman leikkikenttä.
 
Striimejä ja videoita kun katsoin niin ei kyllä vakuuttanut. Ehkäpä juuri alelaarista sitten joskus.
 
Vähän houkuttelis PS storen tarjous, mutta onneksi niin paljon pelattavaa että odotetaan parempaa tarjousta.
 
Ylös Bottom