Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

God of War III [PS3]

Vastaus: God of War III [PS3 Hype]

Peliä takana jo hyvän matkaa (peliaikaa yli 6 tuntia). Nousee suoraan TOP-3 kaikkien aikojen parhaimpana pelikokemuksena. Sen tekee erityisesti käsikirjoitus, joka on kehystetty Kreikan mytologialla. Tuttuja nimiä, tuttuja tarinoita nousee tekstistä yhtenään. Pelillisesti löytyy monipuolisesti aina tasoloikasta, ajoitettuiden näppäilyjen kautta ihan rehelliseen Hack´n´Slash mättöön. Hahmot ovat stereotypioita tottakai, mutta sopii tähän kuin partainen Väinämöinen Kalevalaan.

Miinukset tulevat etukäteen päätetyistä tarkkaan rajatuista kamera-ajoista, joskus melkeimpä sokeena tehtävistä hypyistä sekä osuuksista, joissa taistellaan aikaa vastaan pitkillä tallennusväleillä. Vievät melkeimpä epätoivoon asti, kunnes hoksaa missä mättää tai onnistaa tuurista.

Myös muuten paketti on erittäin hyvin kasassa. Pähkäiltävää löytyy vähintään riittävästi, joskus ei meinaa millään keksiä, kunnes huomaa yrittäneensä vähän liian hienoa. Äänimaisema täydellisen juhlavan eeppinen. Mitään tilttailuja tms. ei ole tullut vastaan.


Videopätkä jo ennakkoon kohutusta seksivau-kohdasta: KonsoliFIN - Media - God Of War 3 - Seksivau!!1 (PS3) -

(Ylläpito poistaa pätkän, mikäli ei sovi (edes K18-flagilla) kirjaston tarjontaan)
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: God of War III [PS3 Hype]

Äänimaisema täydellisen juhlavan eeppinen. Mitään tilttailuja tms. ei ole tullut vastaan.
Tästä pitikin mainita sillä itse kohtasin, erityisesti pelin ensimmäisten tuntien aikana, muutamia dialogeja jotka toistuivat jotenkin bugittaen. Muutamat repliikit toistuivat kolme kertaa peräkkäin eikä niistä saannut mitään selvää ilman tekstityksiä. Mikälie ongelmana tässä. Taannoiset ääni tiltailut Heavy Rainin yhteydessä tosin viittaavat ehkä johonkin koneen sisäiseen reistailuun... Tiedä näistä, jatko pelistä on tosin soljunut ilman vastaavia ongelmia.

Mutta muuten komppaan Nisua pelin äänimaailmasta, erityisesti musiikkia. Musiikit ovat aina olleet God Of Warien vahvuuksia mutta vihdoin kuvallinen anti ottaa oikeasti yhteen eeppisen musiikin kanssa. Rimputukset ovat paikoitellen myös todella kauniita; se mystinen, "seireenin laulu" useassa kentässä on jotain todella värisyttävän kuuloista.
 
Vastaus: God of War III [PS3 Hype]

Onko pelissä suomi tekstitykset?

Pitäisi olla suomitekstit, ainakin ohjeiden perusteella. Itselläni peli hyppysissä ja kohta pääsee kotio tahkommaan. Odotukset ovat suuret johtuen aikaisemmista kommenteista. Eiköhän tämä tule räjäyttämään potin omallakin kohdalla :D Demoa nyt tullut tahkottua pari päivää fiilistellen mutta tämä on paljon parempi varmasti!
 
Vastaus: God of War III [PS3 Hype]

Olen pari iltaa peliä jo pikkuisen tahkonnut. Aiempaa GoW-kokemusta ei minullakaan ole, mutta täytyy sanoa, että peli on lievästi sanottuna mukaansatempaava. Alusta asti on sellainen höökä päällä, että ei ehdi kissaa sanoa. Tahi koiraa. Siinä kansakuntaa kaatuu, kun 500-metriset Olympoksen jumalat yrittävät ottaa Kratokselta senkkaa nenästä. Näkymät ovat paikoin aika tajuttomia!

Niitä harvoja pelejä, joiden pelaaminen hengästyttää. Suosittelen lämpimästi!
 
Vastaus: God of War III [PS3 Hype]

kun 500-metriset Olympoksen jumalat

Titaaneja ne on, mutta joka tapauksessa peli on aivan mahtava!, bossi taistelut ovat kyllä tän sarjan eliittiä ja veri lentää. Grafiikka ja äänet ovat hyvällä tasolla ja tarinaki kerkesi imaista myös mukaansa :).. Pitää toivoa että tuo ei ole mikään lyhyt peli.
 
Vastaus: God of War III [PS3 Hype]

Pääseekö juoneen kiinni jos ei ole aiempia pelejä pelannut? Pystyykö tarinasta ja pelistä nauttimaan kunnolla jos ei tiedä mitään aiemmista osista? Kovasti kiinnostaisi tämä hommata mutta pelottaa että menee liikaa ohi kaikesta kun ei ole tullut 1 ja 2 pelattua ikinä. :( Kaikki kuitenkin povaa tästä kaikkien aikojen parasta peliä, ja tekisi mieli itsekin tämä ilo kokea :)
 
Vastaus: God of War III [PS3 Hype]

Peli läpäisty tietoisena siitä, ettei tämäntasoista herkkua pääse enään tässä laitesukupolvessa kokemaan muuten kuin laittamalla levykelkkaan pelin God of War 3. Kun kaikki natsaa, ei siihen sen ihmeempiä korulauseita tarvita. Paras.

Tuskanhikeä, pään raapimista, kipeytynyt oikean käden peukalo, ruokailuvälineitä pelaamisalueella.. Kaikki selviä merkkejä antoisasta pelikokemuksesta. Seuraavaksi avautuneiden videoiden ja haasteiden kimppuun.
 
Vastaus: God of War III [PS3 Hype]

2-3 tuntia takana ja täyttä mahtavuuttahan tää kolmonen on, ehdottomasti kannattaa pelaa hardilla et ei vahinkossakaan pääse liian helpolla kun on sen verran eeppiset meininkit.:)
 
Vastaus: God of War III [PS3 Hype]

Pääseekö juoneen kiinni jos ei ole aiempia pelejä pelannut?

Edellisen sukupolven Xboxilla pelanneena ei myöskään aiempaa kokemusta edelllisistä osista ole kertynyt, mutta eipä juuri tunnu menoa haittaavan! Tietysti jotkut juonen nyanssit menevät varmasti ohi, mutta kyllä tällaisessa pelissä tajunnan räjäyttävä toiminta ja komeat välivideot ovat etusijalla. Juonipainotteiset pelit sitten erikseen. Kai juonesta riittää tietää, että Kratos on edelleen.. hyvin.. vihainen..

Joten mars kauppaan! :)
 
Vastaus: God of War III [PS3]

Mun mielest' kahden aiemman pelin pelaaminen on tärkeää lähinnä tunnelman saavuttamisen kannalta. On tiesti vaikea sanoa näin subjektiivisesta näkökulmasta miten tunnelmaan pääsee käsiksi ilman aiempaa GOW-kokemusta...
 
Vastaus: God of War III [PS3]

Vaikea kuvitella, että olisi mitään ongelmia. Eeppinen äijäily vetää mukaansa ja taustatkin kerrotaan.
 
Vastaus: God of War III [PS3]

Kyllä tässä pelaajaa hemmotellaan. Ihan parasta toimintapeliä mitä on tullut pitkään aikaan(koskaan?) vastaan. Joutuu välissä peliä pausettamaan ja ihmettelemään, että onko tää nyt ihan todellinen peli vai uneksitaanko tässä next gen grafiikoista. Ja kun pelimekaniikkakin on aikaisemmista osista tuttu ja erittäin hyvin toimiva niin mikäs tässä on läiskiessä.

Meno kyllä jo lähtee liikkeelle niin kovaa, että monen pelin kohokohdillakin on tekemistä pysyä mukana. Melkein pelottaa ajatella mitä pelin loppupuolelta löytyy :)
 
Vastaus: God of War III [PS3]

Huh huh mitä hehkutusta saa lukea! Omani saan vasta perjantaina ja Collectionkin on vielä kesken. Ainakin kommenttien perusteella GOTY on ilmeisesti tässä :)
 
Vastaus: God of War III [PS3]

Tälläisten pelejen takia hommataan pleikkareita. Tai oikeastaan tässä tapauksessa voi puhua jo pelkästä pelistä. En oikeastaan jaksa enempää edes hypettää, kun menee kallista peliaikaa hukkaan. Flp kuittaa.
 
Ylös Bottom