Grand Theft Auto Online

Szuper

Well-Known Member
Vastaus: Grand Theft Auto Online

Mistäs sä nyt tän repäsit?

MRBossFTW videoista alunperin ja twitteristä jatkoa. Puhetta oli että päivitykset loppuisi noiden jälkeen. On siitä muuallakin ollut juttua varmasti...

Ja se on nimenomaan UltimateFin se nikki.

-------------

Se kuudes talli tulisi tarpeeseen, mulla mahtuisi kaikki autotkin sitten jo talleihin mitkä sinne haluan. Prätkätalleja saisi kyllä olla kaksi tosin koska nytkin jäi 3 pyörää ostamatta yli kun ei vaan mahdu ja normipyörille mulla onkin hybriditalli jossa ne ja seka-autot. Kerään nääs nuo jotenkin teeman mukaan talleihin...

Tuolla jossain linkkien takana oli Tornado josta keula riisuttu, ihan törkeän hieno jos sen saa ilman ruostetta :)
 

Shorty

Member
Vastaus: Grand Theft Auto Online

Veikkaan että gta v online ei tuu kyllä loppuu lähiaikoina. Eiköhän ne päivityksiä sinne laita siihen asti kun uusi gta tulee. Ja noihin ei kannata luottaa, joku sanoo jotain ja toinen toista. Myös olen itse lukenu että casino, north yankton yms tulis kanssa gta onlinee, ja jotkut ois sitten maksullisia. :D Ainoot kaverit johon luotan näissä jutuissa on Fun De Bowling Ja Yan2295 kysyiset ukot molemmat löytyy twitteristä. Kaverit löytäny kaikenlaista ja mitäs on käyny, ne päivitykset on tulleet. Kuten tämä biker dlc


Tässä hieman näytetään tulevia pyöriä. https://www.youtube.com/watch?v=ZUTc5AtXeyQ
 

Szuper

Well-Known Member
Vastaus: Grand Theft Auto Online

Hienoahan on jos niitä jatketaan mutta jostain syystä olen tuohon valmistautunut että GTA V oli tässä dlc:n osalta.

Tosiaan tuo Ultima(te)Fin, en kyllä nyt jaksa ulkoa muistaa onko se "te" vai ilman sitä, minusta se oli "te"... Aika jännä kun kuitenkin se pyörii toistuvasti sen FINS-jengin kanssa, oliskohan just sit kaksi erilaista nikkiä ellei jopa veljeksiä tms. No, whatever... :rolleyes:
 

Szuper

Well-Known Member
Vastaus: Grand Theft Auto Online

Onko tuosta "ruoho"labrasta mitään hyötyä yksinpeluuseen vai onko sekin public-bisnestä? Aika hyvin saa tuottaa kyllä kun melkein 2 miljoonaa se kallein...
 

OMI3R

Well-Known Member
Vastaus: Grand Theft Auto Online

Kuten jo joskus aikasemmin sanonut, nämä youtube jantterit MrFuckThewhat ja lispyjimmy ovat niin saatanan epätoivoisia heidän kuolevien youtube kanavien kanssa (koska rahaglitshejä ei käytännössä enää ole) josta he alunperin saivat ne subscraibaajat ja katsojia. Tekevät nämä sankarit niin epätoivoisia pätkiä että huh huh, toi lispjommi nykyää nii epäitoivoinen että sen yhessä videossa oli 16 adsia, siis 16! Sisältö oli niin paskaa että alkaa oksettaa, kuhan saa nyt lypsättyy tyhmiltä pennoset uskottelmalla kaikkea paskaa mitä ne kännipäissään keksii.

Eli juuri nämä kaksi youtube sankaria ja on niitä muutama muukin, kannattaa suosiolla olla uskomatta. Joten, siinä vaiheessa kun Rockstar Studios itse ilmoittaa heidän virallisilla sivuilla ihan itse, että "hey guys, we want you to know that we no longer support/or publish any new DLC's for the Grand Theft Auto V" niin siinä vaiheessa kantsii vasta heittää ne rukkaset kaivoon ja kirves kehään, vai mitenkä se meni.

Sekä jokaisen pitäisi jo tietää, varsinkin nämä "viralliset" youtube uutiset, huhun kun levittää lähtee se niin mukavasti paisuu että siitä tulee lähes totta.

Sitten jos ja kun ja siinä vaiheessa kun GTA 6 tulee, on toki jo rockstarin kannalta fiksua lopettaa panostaminen GTA V tukemisen. Mitä ei siis ole tapahtumassa ainakaa seuraavaan kahteen vuoteen!

Joten vielä kerran, kaikki huhut ja "uutiset" mitä varsinkin nämä kaksi jantteria levittää ja ne :eek: twitter viestit, kantsii olla vaa suosiolla uskomatta.
 

wxili

Member
Vastaus: Grand Theft Auto Online

Joo samaa mieltä et kaikkea ei kannata uskoa mut esim tää Tezfunz ja yan2295 olleet tähän asti oikeassa kaikessa.
 

Milkkis

Member
Vastaus: Grand Theft Auto Online

Joo samaa mieltä et kaikkea ei kannata uskoa mut esim tää Tezfunz ja yan2295 olleet tähän asti oikeassa kaikessa.
He eivät olekaan ketään perus juutuubi janttereita vaan [käsittääkseni] oikeasti tutkivat pelin koodia ja näin saavat oikeasti jotain perustelua väitteilleen.
 

pelle

Well-Known Member
Vastaus: Grand Theft Auto Online

Eilistä pelaamista:

[video=youtube;8SLqjPAHmDU]http://www.youtube.com/watch?v=8SLqjPAHmDU[/video]

Positiivisena asiana pystyin antamaan kaverille lifetime jäsenyyden vara pressana ja se pystyi tuomaan oman prätkänsäkin clubhouseen sisälle.
Kyllähän se tyyppi siinä alku esittelyssä sanoi, että tilaa on jäsentenkin pyörille, mutta olin silti epäileväinen. Muiden pärrät ei kuitenkaan mene sinne omien prätkien sekaan vaan ilmestyvät keskelle hallia.

Negatiivisena asiana jengin logo ei tallennu jos ottaa matskua rockstar editoria varten talteen ja käyttää jotain niistä parista valmiista vaihtoehdosta.
Minä ja kaveri ollaan eri crewssa ja laitoin sen valmiin jengin logon näkymään, mutta kun aloin editoimaan videota niin molemmilla oli oma crew logo rotsissa. Täytyi sitten laittaa aina kuvakulmat niin, että nuo ei näy kun share toiminnolla otetuissa pätkissä kuitenkin näkyi molemmilla se jengin logo.

Niitä tehtäviä tuntui ainakin eilen ilmestyvän kohtuu nopsaan sinne kokoushuoneen seinälle. Yksi tehtiin pois ja kun tultiin kämpille takaisin niin taas oli kolme tehtävää tarjolla.
 

Terrori

Member
Vastaus: Grand Theft Auto Online

Jos muita harmittaa R* päätös poistaa GTA moodi stunt kisoista niin käyttäkääs pari minuuttia tähän:

1. Please go support this post (by Evil_Harambe ) by upvoting it and if possible commenting too. Thank you.

support.rockstargames.com/hc/en-us/community/posts/219163908-Bring-back-GTA-Race-Mode-for-Stunt-Races?flash_digest=507ba9c382421c3ccebab5fb0efc7dea96c8cb5f

2. Send an email

gtaonline@rockstargames.com

Send an email to that address. Here is a pre-drafted message you can use (add you name at the end!):

Dear GTA Online developers,

The latest Biker DLC has removed the ability to use GTA mode in Stunt Races (only Standard and Non-Contact are available) and has thereby made it impossible for us in the racing community to use any of our stunt tracks for events.

We use GTA mode for the following:

- Starting races with a sticky bomb or grenade after we have set up a custom grid (for instance events that feature a qualifying session)

- Allowing cars to be respawned for a player to try a car out
- Adding the ability to do pit stops with custom pit lanes using repair wrenches

You have just removed the ability to do all this on a lot of our tracks by removing GTA mode from stunt races. We hope this bug can be fixed this bug quickly, as we have a lot of events running that rely on this.

Best regards,

YOURNAMEHERE


3. Create a support ticket

Submit the same text pre-drafted message to -

support.rockstargames.com/hc/en-us/requests/new

or submit it as 'Issue Type' "Bug Report" with the text:

The ability to select 'GTA' in Stunt Races was removed after the latest update on October 4th. You can only select 'Standard' or 'NonContact' 

Milkkis

Member
Vastaus: Grand Theft Auto Online

Positiivisena asiana pystyin antamaan kaverille lifetime jäsenyyden vara pressana
Jos en ihan väärin muista niin kyseessä on se "Contribution"-tabi jossa voi jotain samantapasta tehdä, eikä se ole mikään lifetime jäsenyys vaan enemmänkin kuinka paljon se on auttanut kyseistä MC:tä.
 

Milkkis

Member
Vastaus: Grand Theft Auto Online

Hinnat saatu selville julkasemattomille ajoneuvoille https://twitter.com/FoxySnaps/status/784042276427227137/photo/1 Aikaisemmin mainittu Yan2295 retweettas ko twiitin.

Declasse Tornado Rat Rod http://i.imgur.com/5SpQ2DB.jpg - $378,000


LCC Sanctus http://i.imgur.com/1JfMwgk.jpg - $1,995,000


Pegassi Esskey http://i.imgur.com/OkhJgu8.jpg - $264,000


Western Daemon http://i.imgur.com/Rf0jW3m.jpg - $145,000


Bravado Youga Classic http://i.imgur.com/Jj5ldte.jpg - $195,000


Pegassi Vortex http://i.imgur.com/m9efsHq.jpg - $356,000


Nagasaki Shotaro http://i.imgur.com/E7FIinW.jpg - $2,375,000


BF Raptor http://i.imgur.com/OaYbgor.jpg - $648,000
 

pelle

Well-Known Member
Vastaus: Grand Theft Auto Online

Ai hemmetti nyt menee tilin saldo alle 10 miljoonaan kun tuo shotaro vaan on pakko saada. Nuo siniset kohdathan on valaistu kuin tronissa ikään.
Sama efekti on ilmeisesti myös ajohaalareissa.

JD9MdLT.png


And yes, Yellow, Green, Orange, Purple, Pink, Red, Blue, Gray, Cream, White, and Black are the available colors.

Minulle musta + punainen kombo.

Jos en ihan väärin muista niin kyseessä on se "Contribution"-tabi jossa voi jotain samantapasta tehdä, eikä se ole mikään lifetime jäsenyys vaan enemmänkin kuinka paljon se on auttanut kyseistä MC:tä.

Mun mielestä siinä vaiheessa kun sai valita kaverin arvon niin oli vaihtoehtona, että se arvo pysyy voimassa vain sen session ajan tai aina.
Täytyy huomenna tarkistaa kun olisi tarkoitus taas yhdessä pelata.
 

KOSSUNALLE

Active Member
Vastaus: Grand Theft Auto Online

oli kyl tekemisen meininki tossa päivällä kun liityin jonku randomin biker jengiin, siinä sitten vaan viidestään ajeltiin pitki los santosii. välillä käytiin viemässä raaka-aineita ja taas jatkettiin ajamistä.

ihmeen nautittavaa puuhaa vaikka vaan ajeltiin :D

onko toi one slimillä jotenkin paremman näkönen, kun tuntu että pyöriikin paremmi kuin pleikkarilla.
 

Requn

Member
Vastaus: Grand Theft Auto Online

Kaivelin GTA:ni tuolta kotelostaan varman noin vuoden tauon jälkeen ja löin koneeseen. Mitä kaikkea kivaa siellä on tänäpäivänä tehtävissä? Suosituksia mistä lähtee liikkeelle? Tekeekö n. 5miljoonalla, jotka muistaakseni jäivät tilille lojumaan viimeksi pelatessani, paljo mitään vai pitääkö nykyään olla paljon enemmän saadakseen jotain uutuusautoja ja -vehkeitä? Mistä saa käärittyä nopeiten rahaa nykyään? Onko tullut jotain uusia heistejä tai vastaavia hieman vaativampia tehtäviä? Onko yksin pelatessa jotain tehtävää/kannattavaa tekemistä vai vaaditaanko tekemisiin aina kaveria/porukkaa?

Vieläkö samat KFIN jannut on kehissä? Ja ennenkaikkea pääseekö takas KFIN piireihin jos kyseinen crewi vielä on voimissaan?

Terv,
Alkuperäisjäsen KFIN- crewstä :cool:
 

Szuper

Well-Known Member
Vastaus: Grand Theft Auto Online

Tuo shotaro on minusta ihan sika ruma :D Sen sijaan tuo pääkalloprätkä ja Tornado noista on ainoat jotka löytää tiensä talliin... Joutuu luopumaan yhdestä pyörästä kun ei tila riitä... Bagger todennäkösesti lähtee vaihtoon.

Western daemonhan on jo pelissä ja tuo hinta ei kyllä pidä paikkaansa jos sen voi kadulta napata talliinsa... Vai onko tuo eri versio?
 

pelle

Well-Known Member
Vastaus: Grand Theft Auto Online

Tuo shotaro on minusta ihan sika ruma :D

Itsellä varmasti vaikuttaa mielipiteeseen se kun tykkäsin varsin paljon tronista. Sekä siitä alkuperäisestä, että myös uudemmasta. GTA forumilla oli juttua, että tuo saattaa avautua ostettavaksi tulevan deadline adversary moodin myötä ja siinä olisi käytössä energy trail eli pärrän takaa tuleva valojuova ihan kuin tronin light cycle taisteluissa.
Tuon moodin ulkopuolella sitä ei kuitenkaan ole käytössä.
 

Pete_69

Member
Vastaus: Grand Theft Auto Online

Kaivelin GTA:ni tuolta kotelostaan varman noin vuoden tauon jälkeen ja löin koneeseen. Mitä kaikkea kivaa siellä on tänäpäivänä tehtävissä? Suosituksia mistä lähtee liikkeelle? Tekeekö n. 5miljoonalla, jotka muistaakseni jäivät tilille lojumaan viimeksi pelatessani, paljo mitään vai pitääkö nykyään olla paljon enemmän saadakseen jotain uutuusautoja ja -vehkeitä? Mistä saa käärittyä nopeiten rahaa nykyään? Onko tullut jotain uusia heistejä tai vastaavia hieman vaativampia tehtäviä? Onko yksin pelatessa jotain tehtävää/kannattavaa tekemistä vai vaaditaanko tekemisiin aina kaveria/porukkaa?

Vieläkö samat KFIN jannut on kehissä? Ja ennenkaikkea pääseekö takas KFIN piireihin jos kyseinen crewi vielä on voimissaan?

Terv,
Alkuperäisjäsen KFIN- crewstä :cool:
Kyllä kfin on vielä hyvinkin voimissaan ja kaikki me vanhat aktiivit säännöllisesti pelataan. Huomenna olis jopa crew miitti illalla, luvassa varmaan taas tuttua ja turvallista bullrunia, Moron huonoja listoja, vielä huonompaa läppää. Ja yleistä freemode sekoilua..
 
Ylös Bottom