Grand Theft Auto Online

Alienseedx6x

New Member
Ei, vaan ostin kaiken sitämukaa kun rahaa tuli, eli noin viikon aikana. Silloin ne toimi niinku pitääkin. Entiä olisko rockstar kämmänny, vai missä taas mättää? Meinasin lähettää sinne pääkallopaikalle mailiikin, et yrittäkää edes, mutta ku huomasin kuinka hankalaa se on, niin menin suosiolla alkuun, kulkematta lähtöruutujen kautta..
 

OMI3R

Well-Known Member
Jos olet ostanut kamaa ja sillä hetkellä on tullut esim vaikka SAVING FALED ja olet poistunut pelistä, tarkoittaa se sitä että kaikki mitä olet ostanut/tehnyt ei ole tallentunut. Myös kun poistuu gta onlinesta sitä ei kannata ikinä esim tehää että suljet vaa pelin vaan se pitää tehää QUIT GTA ONLINE, jolloin se tekee tallennuksen. Toi on hyvin harvinaista mutta mahollista, esim ostat auton--> saving failed-->poistut pelistä, tai ostat auton ja poistut suoraan pelistä ilman että se tekee tallennuksia sinne rockstar pilveen, on mahollista että ostamasi kamat eivät säily kun seuraavan kerran tulet peliin. Jos nyt kuitenkin on käynyt niin että ostamasi asiat puuttuu, tee siitä valitus rockstarille. Joissakin tapauksissa ihmislle on annettu rahoja takaisin korkojen kera.
 

Alienseedx6x

New Member
Siinä se! Muistan kun meni hermot ja suljin koko katiskan suoraan virta pois, jatkan höyryjen tasaannuttua-periaatteella, minkä takii sinne yksinpeliin sit loppujen lopuks meninkin tekee sen vikan tehtävän. Voi jehna, mut eiks se oo vähän sillee että kun ite tekee niin se on ihan oma vika..
Lisäilkää joku sinne ryhmään, anomuksen olenkii jo jättänyt.
 

OMI3R

Well-Known Member
Oma vika tai ei, kannattaa se valitus silti tehää. Yleensä, ellei sit tapahdu sitä saving failed hommaa peli tallentaa aina kun ostat/myyt/vaihat vaatteita, siis käytännössä aina tallennuksen. Eli harvemmin tapahtuu sitä että ei mitään tallentuis, vaikka pistäisit koko katiskan kiinni virrat poikki. Toki niinkin harvinaista voi tapahtua että ostat kamoja saiving failedin aikana ja sit pistät katiskan kiinni jolloin joka ikinen ostamasi asia ei tallennu. Joten sen aikana ei kannata mitään ostaa/tehää, esim autoja ei edes voi myydä silloin kun on saving failed koska koko "sell vehicle" kohtaa ole olemassa, näin estetään se että myyt auton etkä saa edes rahoja.

Outoa kuitenkin on se että sulla ei ilmeisesti säilynyt sit mikään mitä olet ostanut pitkin viikkoja? Koska se tosiaan tekee sen tallennuksen aina kun ostat/vaihat vaattieta/ teet siis mitä tahansa.
 

Alienseedx6x

New Member
Säily, läjä aseita vaikka sieltäkin puuttuu ainakin heavy revolver ja sen hetkinen rahatilanne. Kävin rockstarille tekemäs sen nootin, ja on toi vissiin ihan tiedostettu brobleemi, koska sitä itkukirjettä varten oli ihan oma sivu.. Vastausta voi odotella kolmen päivän kuluessa. Onhan toi aika outo juttu, mutta kaipa siihen syy selviää??
 

Alienseedx6x

New Member
Kannatti tehdä se reklamaatio. Illalla oli kaikki romut tullu takasin tatuointeja myöten. Mitäköhän siinä mahto tapahtua?? Jokatapauksessa, hohtava mamma eli mahtava homma..
 

pelle

Well-Known Member
42 miljoonaa on odottamassa joten kai mä taas kaiken tarvittavan saan :D
Suurempi kysymys alkaakin olemaan jo se, että jaksaako tämä pitää mielenkiinnon yllä paria iltaa pidempään.
Sehän oli taas varmaa, että jotain kallista tulee kun parin kuukauden aikana oli kolmesti bunkkerissa tupla rahat ja tuo on helpointa rahaa mitä voi saada. Itse pelasin switchilla bayonettaa ja kävin 2.5 tunnin välein myymässä aseita. Melkein 400.000$ voittoa. Kiitos.

Lisäksi siitäkin sai yli miljoonan kun yks viikko vaan kävi onlinessa joka päivä jne.

Koska olen pessimisti niin taas odotan mielenkiinnolla, että joko ne on keksineet laittaa jotain rajoituksia joka estaa bisnesten tekemisen free roamissa solo publalla.
Tyyliin pakko olla useampi kilpaileva organisaatio, että hommat voi aloittaa.
 

OMI3R

Well-Known Member
Joo toi huolestuttaa kyllä, ensinnäkin toivon että on jotain uutta kun että --> haet kamaa varastoon--> ootat-->myyt plus se kaikki pitää tehää puplalla joka on syöpää. Jos ovat vihdoin tajunneet että se on täysin perseestä ja antaisivat tehää invitessä, onhan tässä se MTU kikka mut rasittava sekin on. MTU 900 nii voi pelaa kaverin kanssa mutta siinä sit voi joinata myös muita ja aina pitää olla potkimassa pois, sekä aina välillä tulee split kun ei jaksa pyörittää meitä kahta siinä onnettomassa MTU servussa.

Joten toivon kovasti että voi tehää privassa ja että on tosiaan jotain uutta kun ne perus hae, oota ja myy. Ite olen kans tässä nyt kaikki tuplamassit ym käyttänyt hyväksi. Kallista tulee myyntiin se on varma ja kuten olettaa voisi, luulen että tässäkin sit tulee autoja ym joita tiputellaa sit viikon välein 6kk ajan.
 

pelle

Well-Known Member
Tosin kalliit hinnat ei pahemmin haittaa kunhan ne on jotenkin järkeviä eikä ole bunkerin fast tracking paskeeseen verrattavaa kamaa.
Tosin rockstar taisi ottaa tuosta opikseen kun sen jälkeen tuolta ollaan vältytty.
Edelleen olisin jostain hienosta kartanosta valmis maksamaan vaikka 20 miljoonaa jos se oikeasti on hieno sekä ulkoa, että sisältä ja olisi uusia minipelejä mitä voisi pelata kaverin kanssa jne. Toivottavasti tuolla klubilla voi tehdä jotain.

Maksoinhan mä jahdistakin melkein 10 miljoonaa enkä kertaakaan ole katunut ja se on myös mun spawnaus paikka ollut kaikki nämä vuodet sen jälkeen kun se ostettavaksi tuli.

Eli voisi sanoa, että tuollaiset ihan selkeät luksus tuotteet saa olla kalliimpiakin, koska ne on tarkoitettu ihmisille joilla on rahaa ostaa ne, mutta kaikkien eri bisnesten pitäisi olla järkevän hintaisia.
 

OMI3R

Well-Known Member
Kartano on ollut unelma varmaa jo 2013 asti, tulihan ne stilthouset mut ei ne mitää kartanoja ole. Jotenkin veikkaan että niitä varsinaisia kartanoja ei tullaa koskaa näkemään. Tai mistä sen tietää...
 

pelle

Well-Known Member
Ja oikeastihan kartanoiden kohdalla ei vaadittaisi muuta kuin sisätilojen mallinnus joten sinänsä outoa, että niitä ei ole tehty.
Tai sitten siellä on laskelmoitu, että ne ei myy rahakortteja joten niitä ei tehdä.
 

OMI3R

Well-Known Member
Niin, kartanojaha siel o pilvinpimein. Kaverin kanssa aina välillä pyöritty ja kateltu niitä että "mä varaan sit tän ku tulee myyntiin" ei tarttis ku sisätilat.
 

OMI3R

Well-Known Member
Ensi viikolla!

Trailerissa näkyy ku tyyppi istuu tietokoneen taakse ja täyttelee taas jotain varastoja kamalla, joten voisi olettaa että tämä(kin) on taas että pitää olla puplalla, täytät jotain varastoja ja sit myyt. Toivottavasti on sit sen lisäksi jotain muuta ja jotain uuttaki. Alkaa nämä hae-->täytä-->oota-->myy hommat käymään jo vähä tylsiks. Sama hommaa eri teemoilla.

https://socialclub.rockstargames.com/news/article/60495/GTA-Online-After-Hours-Coming-July-24
 

pelle

Well-Known Member
Tuon kautta voi sentään hoitaa ilmeisesti kaikki bisnekset.
Meitsi ei mene siinä tapauksessa enää ikinä toimistolle, koska ei sitä sotkua halua katsella ellei ole aivan pakko.
 

pelle

Well-Known Member
Uusin päivitys olisi ollut erittäin hyvä jos rockstar olisi antanut meidän pelata sen kokonaan.
Aloitus oli helvetin hauska ja dialogia ja välivideoita riitti. Myös klubin promo tehtävissä oli kivasti vaihtelua, mutta nyt saatiin vain tuo eka dj ja loput kolme julkaistaan viikon välein.
Ainakin oletan, että jokaisella on ainakin yksi tehtävä välivideoineen.
Se oli myös kiva huomata, että nuo promo tehtävät ja dj:n hakemisen kuten myös koko klubin perustamisen voi tehdä vaikka invite onlyssä.

Taidan odotella elokuun puoliväliin, että kaikki on julkaistu ja tässä välissä annan klubin tuottaa rahaa samalla kun pelaan jollain toisella koneella.
Mitenkään kovin tuottoisa tuo ei ole, mutta näyttää tuottavan yli 300.000$ kuudessa tunnissa tjsp.
Tosin mulla on se tuotantoa parantava päivitys ja viisi teknikkoa.
Ainakin tähän asti reippaasti yli 200.000$ dollarin myynnitkin on tehty ihan sillä omalla pakulla jonka voi virittää ja laittaa saman minigunin katolle joka löytyy tampasta.
Nuo myynnit on olleet myös varsin lyhyitä ja helppoja.

Jos vaikka kaksi satsia myisi joka päivä seuraavan kolmen viikon aikana niin siitä tulee kiva tili alle 20 minuutin pelaamisella.

Vaikka klubin tuotto perustuu prätkä bisneksiin, bunkkeriin ja ceo laatikoihin niin silti ne toimii ihan erillään.
Esim jos laittaa teknikon hankkimaan kokaiinia niin riittää, että koka bisnes on käytössä. Varastot ja raaka-aineet voi näyttää nollaa ja homma toimii silti.
Lisäksi ne isot köyttömaksut välttää kun ei vaan ole ceo tai jengiläinen. Tuotto kyllä kasvaa silti ja vasta ennen myyntiä rekisteröi firman tai jengin.
Mitään tarvikkeita ei tarvitse hankkia joten heti myynnin jälkeen vaan lopettaa firman / jengin ja menee vaikka klubille tuijottamaan turvakameran kuvaa ettei autokick iske ja tekee jotain kivaa seuraavat kuusi tuntia.

Nämä vaatii sitten sen, että pelaa publalla.
 

Marbusa

Member
Jahas, päivityksessä rikottu taas kisaaminen poistamalla Replay-toiminto?
Mä oon laittanu asetuksista itseni hostiksi, jotta saan sellaisen kisan kun haluan. Ongelma on että ekalla kerralla kun sen valitsee siihen ei tule juuri ketään (muutama pelaaja satunnaisesti). Vasta kun on pelannut kerran jonkun kisan läpi ja valitsee seuraavan, siihen alkaa tulemaan kunnolla porukkaa. Kun oli Replay-toiminto sen pystyi hoitamaan pelaamalla yksin nopeasti yhden kierroksen kisan ja valitsemalla kisan uudelleen. Nyt meni sekin mahdollisuus taas. Mitähän p***elettä ne oikein siellä touhuaa??!!!
 

OMI3R

Well-Known Member
Vähän kaksjakoiset fiilikst nyt tästä dlceestä, alku oli hyvä ja hauska. Oli dialogia ym niiku pelle jo sanoi, ostit clubin jne. Mut sen jälkeen? Sit palkkaat ne äijät sinne tekemään hommia ja sit vaa möllötät? Ei pitäis olla kaikki vaa sitä rahantekoa, haluan myös pelata jotain uutta enemmän kun se 30min. Saatanan hitaasti tekee myös rahaa toi clubi, joo ei tarvii hakea mitää tarvikketa mut silti. Vaikka on kaikki tappiin päivitetty koko eilisen illan kun pelasin, oisko noin 7h niin sinä aikana koko clubi tuotti 214k. Toki siinä välissä voi sit tehää muita bisneksiä mut plääh.

Tulee uus DLC ja haluis pelata jotain uutta nii sit siinä silti joutuu tekee niitä samoja vanhoja bisneksiä, rahan tekeminen ei pitäs olla tässä se pääasia mutta tähän se on mennyt. Clubilla voi tietenki jorata ja sillee mut siihen se sit jääkin, sit tietenkin ne promotehtävät mut ne on nyt just semmosia et haet jonkun ja sit taas möllötät.
 

ulTIMOte

Member
Missäköhän vika kun ei enää ajoneuvoissa nuo Proximity Minesit toimi? Tuskin ne on otettu pois käytöstä? Tööttää vaan miinan sijaan :confused:
 

OMI3R

Well-Known Member

Melko sairasta! Itel ei ois ikinä pokkaa full servul mitää myydä vaikka kivat bonukset saiski, toki tolla jätkällä hyvä kun tyyliin puolet servusta suojelemas sitä, mut silti... Kesti myös varmaa hetki saada kaikki varastot täyteen. Tolla jätkällä muutenkin tosi hyviä rahanteko vinkkejä, ite tein ennen supply tehtäviä, nykyään ostan vaan kaikkiin bisneksii kamat ja teen välis muuta. Parhaimillaa tulee 2-4MGTA$ päiväs. Myös se uus rekka sisältää uusia freemode tehtäviä, siinä tekee parhaimillaa 30k 3 minuutis, siinä välissä sit sightseer, headhunter, autonmyynti, sit taas jatkuu. Businekset kun täynnä myy ne vielä päälle, sit vielä nightclub tuottaa taustalla tekemättä mitään, myyn sen kun on on 1.100.000 et saa tasan millin käteen, joskus kerään enemmänki kun unohtuu. 25M tienannut siitä kun nightclub DLC tuli.

Mutta tosiasia on se, että gta onlinessa ei ole koskaa rahaa tarpeeks. Laksin että jos nyt kun haluan kaiken mitä pelis on, tarvii 160M eikä silloin ei jää ees mitää ylimäärästä rahaa. Toki suurin osa pelkkää paskaa mille ei oo tarvetta. Sit tietenkin ne kaikki jatkossa mahdollisesti tulevat DLC:t. Vaikka se RDR2 sieltä tuleekin, ei ne tämän pelin tukemista lakkaa.
 
Ylös Bottom