Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Grand Theft Auto Online

Vastaus: Grand Theft Auto Online

On tuo kans logiikka... Pistetään kaikki tehtävät publalle ja moninpeliksi ja sit vielä kiskotaan enemmän jos haluat pelata yksin :D Nyt sentään saa nuo autot vaikka yksin (kuten esim. heistiautoja ei saa edes) mutta joudut maksaan enempi...
Insurgent olisi pitänyt tajuta ostaa kun se oli alessa ja kaikkien saatavilla mutta sekin meni multa ohi ja eihän tuota varmaan enään ikinä saa ostaa :rolleyes:
 
Vastaus: Grand Theft Auto Online

Tuli tehtyä eka hukka ostos ikinä. Cargobobin ostin kun kaikki kehuu kuinka kätevää sillä on kuljettaa varastetut autot.
Ja paskan marjat. Se ei kestä osumaa yhtään ja koukku ottaa kiinni kun haluaa. Koitin tehdä jopa niin kuin gta forumilla neuvottiin eli bobin nokka samaan suuntaan auton kanssa ja sivuttain liikkumalla auton yli koukku ottaa kiinni.
No ei ota. Aivan sama kuinka hitaasti liikutat bobia niin se koukku kyllä liukuu pitkin auton peltiä, mutta ei nappaa kiinni.

Lisäksi tuolla on pakko laskeutuakin johonkin jumalan selän taakse ettei vihut ammu sitä paskaksi. Yhteen automiittiin menin ja laskeuduin aivan toiselle puolelle isoa parkkipaikkaa ja siinä oli seinäkin joka erotti sen miitti alueen muusta tilasta niin tottakai nuo heti alkoi ampumaan kun oli hieman korkeutta laskenut.
Valokuvaus sessioiden vartijat ampui tuon muutamalla pistoolin laukauksella savuttavaan kuntoon.

Melkein 2 miljoonaa aivan haaskuun. Edes se ei ottanut näin paljoa päähän kun aikoinaan muutin mieleni pari kertaa jahdin maalauksen suhteen ja sen takia pelkästään maaleihin meni miljoona.
Edes autojen myynnissä tuosta ei ole hyötyä tuon hinnan edestä koska halvimmalta varastolta lähdettäessä pääsee heti kujalle johon auton voi laittaa parkkiin ja sitten vaan ampuu vihut ja jatkaa matkaa ihan rennosti ajellen.
 
Vastaus: Grand Theft Auto Online

Terve! Nyt tarttis 3 tyyppiä Heisteihin!! Alustana PS3 (lähiaikoina transferraan neloseen) ja olisi hyvä, että on aiemmin tehnyt heistit. Mikki löytyy ja tuleehan se tarpeeseenkin. PSN on JarttaliP ja laittakaa viestikenttään, että ootte täältä. Plussaa olisi, että on high level ja omistaa Kuruma Armoredin/Insurgentin. Tavoitteena tehdä heistit ihan lähiaikoina, joten kiirus!
E: Älkää välittäkö profiilin PSN:stä...
Uppia vielä kerran....
 
Vastaus: Grand Theft Auto Online

Seison korjattuna. Kyllähän tuo cargobob ihan on paikkansa pegasus listalla ansainnut.
Kummasti nukutun yön jälkeen kaikki luonnistui paljon paremmin ja oppinut mihin tehtävään se kannattaa ottaa mukaan ja mihin ei.
Koukun kanssakaan ei ollut enää sellaisia ongelmia mitä eilen, mutta esim tyruksen kanssa sitä saa vekslata hetken aikaa ennen kuin suostuu tarttumaan.

Edelleen olen kyllä sitä mieltä, että tuo kestää osumaa liian vähän. Miksei se voi kestää yhtä hyvin kuin se bob joka haetaan humane labsista tai zancudosta jos auto täytyy hakea sieltä lautalta.
Sotilaat ampuu sitä rynkyillä vaikka kuinka ja ainoa asia mistä täytyy murehtia on oma terveys.
Tuolla omalla tänäänkin nappasin auton valokuvaus sessioista messiin ja silloin tulee aina kopteri kimppuun. Oma varasto on mesassa ja auto haettiin sieltä tuulivoimalalta ja se yksi kopterin kyydissä ollut kivääri mies hajotti meitsin bobin kaksi mailia ennen varastoa.

En sitten tiedä onko sillä jotain eroa kun ostin sen jetsam version. Googlettelin kyllä, mutta joka paikassa sanottiin, että se on muuten identtinen, mutta siinä on pidempi koukun ketju.

Edit:

Kyllä tuossa ilmeisesti on mahdollista saada vain top range autoja varastettavaksi.
Standard autoja on 10 eri merkkistä, mid range autoja on 10 eri merkkistä ja top range autoja 12.
Kun tallissa on kaikki eri merkkiset standard ja mid range autot niin peli alkaa tarjoamaan vain top range autoja. Heti jos autojen lukumäärä varastossa ylittää 32 niin peli alkaa tarjoamaan eri variaatioita jo tallissa olevista autoista (eri rekkari ja tuunaus).

Yksi tyyppi tuon on testannut kahdella eri hahmolla ja kun tallissa oli nuo 10 erilaista standard ja mid autoa niin se sai 50 top range autoa putkeen. Itselläkin tänään peli tarjosi vain niitä.
Nyt myyn loput top range autot pois ja huomenna taas varastamaan lisää.

Se mikä tuosta tekee helppoa on se, että jos tyhjään varastoon kerää autoja niin peli antaa aina eri merkkisen auton tuohon 32 autoon asti joten myy vain top ranget pois niin pian siellä on nuo standard ja mid autot. Jos taas tallissa on jo valmiiksi samojen autojen kopioita niin myy ne kopiot vaan pois ja alkaa varastamaan lisää niin peli tarjoaa taas vain erilaisia autoja kunnes se 32 autoa tulee täyteen.
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: Grand Theft Auto Online

omasta mielestä cargobob on huono tehdessä yksin näitä import/export tehtäviä kun ei kestä yhtään osumaa. pääsin varastolle vain 500 dollarin vahingoilla ja sitten joku idiootti vihollinen ampuu pari kutia cargobobiin ja cargon moottorit sammju pieneksi ajaksi jonka seurauksen auto iskeytyy puhelinpylväisiin ja talon kattoihin ja padam: 10 000€ korjaukset odottamassa
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: Grand Theft Auto Online

Kyllä sille Gargobobille on käyttöä, R on tehnyt autoja jotka EIVÄT KÄYNNISTY! Yirtä sellainen sitten ajaa talliin :D
Toinen ihmetys oli tuo yksi Kuruma joka piti hakea, no se lähti miljoonaa karkuun eikä sitä voinut pysäyttää. Sen lisäksi että mulla oli tuo vi*un paska luistelu-ruiner alla joka veti mutkat 360 astetta ja sillähän ei voi mitenkään ampua pysäyksiin toista autoa... :D Pah, meinasin kyllä heittää ohjainta seinään jo :D
 
Vastaus: Grand Theft Auto Online

^Katso seuraavalla kerralla tarkemmin sitä ruutua.
Sitä kurumaa kuuluu seurata niin, että se ei huomaa. Siinä on jopa ruudun oikeassa ala nurkassa detection palkki.

Jos sitä seuraa perille huomaamatta niin tapat vaan tyypit ja ajat rauhassa takaisin. Jos se huomaa sut niin se lähtee ajamaan kovempaa ja perillä on äijät valmiina ampumaan ja ovat kimpussa vielä paluumatkallakin.
 
Vastaus: Grand Theft Auto Online

^Katso seuraavalla kerralla tarkemmin sitä ruutua.
Sitä kurumaa kuuluu seurata niin, että se ei huomaa. Siinä on jopa ruudun oikeassa ala nurkassa detection palkki.

Jos sitä seuraa perille huomaamatta niin tapat vaan tyypit ja ajat rauhassa takaisin. Jos se huomaa sut niin se lähtee ajamaan kovempaa ja perillä on äijät valmiina ampumaan ja ovat kimpussa vielä paluumatkallakin.

Mulle tuli sama mieleen vähän kun asiaa mietin. Kun yleensä jos auto menee karkuun noin että sitä on mahdotonta saada kiinni niin jotain muuta pitää tehdä kun yrittää ampua kuski :rolleyes:
Se olikin overall eka auto jota en toimittanut talliin.

Käynnistymätön auto oli mulle laatua toinen koko pelin aikana pc:llä, se lienee jokin satunnainen bugi ilmeisesti kun tuo tehtävä jossa se vanha Z ei käynnistynyt, olis pitänyt rampilta hypätä kuitenkin karkuun mutta onneksi on tuo tuplakopteri olemassa.

Noiden autojen toimittaminen on ihan sikahelppoa hommaa kun vaan ampuu vihut alussa ;)
 
Vastaus: Grand Theft Auto Online

Siitä rampista kuuluu vetää boostilla (konsoleilla vasemman tatin klikkaus). Peli kyllä kertoo senkin.
Jokainen auto joka varastetaan niistä leffan stuntti kuvauksista toimii noin.
 
Vastaus: Grand Theft Auto Online

Siitä rampista kuuluu vetää boostilla (konsoleilla vasemman tatin klikkaus). Peli kyllä kertoo senkin.
Jokainen auto joka varastetaan niistä leffan stuntti kuvauksista toimii noin.

Jep, hemmetti kaikkea ei vaan huomaa :rolleyes:

Tuli tehtyä omat enkat rahassa ilman mitään bonuksia tms. 2,1miljoonaa yhdellä pelisessiolla ja mitähän tuohon olis mennyt taukoineen päivineen, joku 14 tuntia kai josta peliaikaa ainakin 10 tuntia.
Top Range autojen roudausta ja headhunteria melkeinpä vallan, jossainvälissä myin autoja kun piti odottaa että kello tikittää. Nyt kyllä tikittää silmät ja selkä pahemman kerran :D
 
Vastaus: Grand Theft Auto Online

https://socialclub.rockstargames.com/news/article/60095/New-Pegassi-FCR-1000-Motorcycle-Vehicle-Vendetta-Mode-Plus-GTA-Online-

Nyt olisi sitten seuraavat kaksi viikkoa 25% paremmat palkkiot import/export hommissa ja stunt kisoissa tupla palkkiot.
On se hyvä, että tuli vaan niitä normi kisoja ajettua kun oli lunta maassa niin nyt jaksaa noitakin taas ajaa.
On siellä myös uusi prätkä, adversary moodi ja alennuksia esim. ammuksista ja räjähteistä.
Halvemmat stickyt ja varsinkin homing launcherin ammukset kelpaa aina.

Luntakaan ei enää huomenna ole joka sopii mulle paremmin kuin hyvin. Tuli taas pelattua niin paljon, että koko lumi alkoi pursuamaan jo korvista ulos joten sitä en tule kaipaamaan ihan heti.
Tuo tosin oli tarkoituskin niin eipähän tarvitse sitten valittaa kun tuli pelattua liian vähän niinä päivinä.
Tuli otettua pari kuvaa, lumisodittua, ajettua kilpaa ja eilen vielä kiipesin Mt. Chiliadin huipulle. Tokihan siellä on kaikki käyneet monta kertaa, mutta kuinka moni on vapaaehtoisesti sinne kävellyt alhaalta asti?
Yksi tyyppi gta foorumilla sanoi tekevänsä tuon joka vuosi kun lunta tulee joten pakko oli itsekin koittaa kun vaikutti sen videon perusteella ihan hauskalta kokemukselta ja kivahan se on jotain uutta tehdä kun pian on jo 1700 tuntia tullut pelattua.

Joten ei muuta kuin järkevät kuteet pääle ja menoksi.
Taisi siinä n.tunti mennä, että huipulle pääsin ja henki lähti kahdesti kun hahmo horjahti taaksepäin ja sitten mentiinkin jo vauhdilla kierien kunnes kuolo korjasi. Onneksi peli ei sentään takaisin juurelle hahmoa spawnannut.
Ihan lopussa oli pakko käyttää jo tietä kun kaikki nousut oli jo liian jyrkkiä ainakin tuosta suunnasta josta itse kiipesin. Kyllä tuo täytyy ottaa uusiksi vuoden päästä.

[video=youtube;BEiGBMWcZDY]https://www.youtube.com/watch?v=BEiGBMWcZDY[/video]
 
Vastaus: Grand Theft Auto Online

Lieneekö nuo tulevat vasta aamu 8-9 aikaan taas?
Joku vähän vajaa 3miljoonaa oon nyt tehnyt kahteen päivään rahaa vain noilla importti jutuilla, toki Headhunteria välissä kun aikaa on mutta hyvinhän noilla rahaa tekee, taitaa olla eka "työ" joka biittaa normi CEO pikatehtävät $/h tasolla.
 
Vastaus: Grand Theft Auto Online

Varmaan joskus noihin aikoihin tai viimeistään klo.12 aikaan.
Saahan noista jo ilman bonuksia sen 240.000$/tunti jos myy kolme top range autoa ilman vaurioita. Varastaessa yleensä tulee hiukan vahinkoa vaikka bobilla hakee jos tulee kopterit perään sillä joko ne osuu siihen autoon tai sitten se ottaa osumaa kun sen laskee alas.
Kerran onnistuin hakemaan sieltä lautalta auton nolla vaurioilla ja samalla tuli huomattua, että tuossa tehtävässä ne buzzardit suuntaa suoraan sinne missä se auto on ja aivan helvetin kovaa lentävätkin. Samalla toki pystyvät ampumaan niillä kopterin miniguneilla suoraan sivulle jos pelaajan siinä matkalla huomaavat.

Silloin kun tuon auton sain haettua nolla vaurioilla niin tiputin sen rannalle ja itse laskeuduin hieman kauemmas ettei ne tuhotut buzzardit sen päälle tipu.
Noh kaksi ekaa ammuin alas ja kun seuraavat kaksi tuli niin otin homing launcherin valmiiksi ja ne lensi täysillä tonttiin juuri sinne missä se auto oli. En siis edes lukitusta saanut kun ne itse lensi suoraan maahan.
Sama toistui vielä kaksi kertaa. Tosin siitä neljännestä aallosta se toinen kopteri jäi ehjäksi ja tuli sinne missä olin.

Pari päivää sitten oli sama tehtävä ja nyt tiputin sen auton hiekkamontulle ja taas buzzardit vetää täysillä meikäläisen ohi suoraan sinne autolle ja miniguneista tulee osumaa suoraan sivulle niin pirusti.
Toki noistakin pari onnistui lentämään täysillä suoraan maahan tai seinään. En tiedä kun itse olin vähintään minuutin juoksumatkan päässä autolta ja sinne ne taas veti täysillä.
Ilmeisesti on oletettu, että pelaaja ajaa sillä autolla täysiä kohti varastoa joten kopterit spawnaa ja lentävät järjetöntä vauhtia kohti autoa, mutta kun se auto ei oikeasti liikukkaan mihinkään niin eivät kerkeä hiljentää vauhtia ja vetävät tonttiin / seinään.

Tänään tuo kopterien tonttiin lentäminen aiheutti hakemaani x80 protoon yli 20.000$ vahingot. Kun menin hakemaan auton niin siinä ei ollut naarmuakaan eli mitään näkyvää vauriota niihin ei tule jos et ole sitä näkemässä.
Samoin tänään totesin "fuck it" ja tiputin savuttavan bobin suoraan sinne lautalle varastettavan auton viereen / päälle. No vihut tappoi meikäläisen ja päätin sitten rannalta ampua sen bobin raadon romuksi jotta se räjäyttää sen auton ja tehtävä loppuu.
Yksi heavy sniperin luoti räjäytti bobin, mutta se varastettava auto ei hajonnut vaikka bob oli puoliksi sen päällä.
 
Vastaus: Grand Theft Auto Online

^ Ihan samanlaiset kokemukset mulla, ainoa et ajan sen bobin siihen toiselle lavalle vihujen niskaan suoraan ja toivon että se jää lentokykyiseksi, äkkiä ulos ja tappamaan kaikki, sitten auto kiinni haarukkaan ja lähimpään rantaan ennen kun ne tiputtavat meikäläisen. Noissa on vähän haastetta ja ei kannata edes yrittää olla naarmuttamatta sitä autoa koska kymppitonnin lasku vähintään tulee aina.

Taitaa muuten olla sama juttu tuossa, 4x kopteri ja 4x auto sieltä tulee aina perään jokapaikassa, eli nekin loppuu kyllä jos ne jaksaa ampua alas. Buzzardilla ne jäävät välillä keula kohti sinua kyttäämään ja siihen on helppo osua melkein millä vaan aseella kunhan onnistut väistämään ensin ne luodit jotka ne ampuu heti paikalle tullessa.

Toinen mitä mietin niin rantautuisi bobilla ja tilaa buzzardin viereen ja sitten vaan räiskimään se toinen lava tyhjäksi varomalla osumasta sitä kohdeautoa, ulos kopterista ja kiipeää lavalle ja tappaa loput... Tosin, tuo tulee mulle ainakin kerran kymmenestä tuo tehtävä et sama se olis mennä vaan "rynnimällä" sinne ja jos auto hajoaa niin sh1t happens ja uutta kehiin.

Aika lailla kerkeää kaksi autoa hakemaan talliin ennen kun pääsee yhden myymään joten minusta tuossa ei menetä juuri mitään jos tehtävä feilaa... En ole huomannut ainakaan mitään muuta kun aikaa menee mutta sitä tarvii kuluttaakin aina välillä enne kun pääsee auton exporttaamaan.

Itellä on tapana heittää tuo Headhunter+ buzzard heti kehiin kun aikaa on ylimäärästä joten siitä saa sen 20K$ aina takas kuitenki jos menettää importissa. Sama kun noita laatikoita varastoon roudasin niin ne oli käytännön ilmasia kun viitsi tuhlata sen 4-5 minsaa tohon Headhunteriin odotellessa aikaa...
 
Vastaus: Grand Theft Auto Online

Löysin piiitkän tauon jälkeen taas Gta onlinen,ja kyllä oliki mahtihommia. Muutama pikainen kysymys; Ensin se mikä kysytään aina,mistä tienaa normaalisti eniten rahaa? Nyt tietysti 2x adversaryistä,vedin jo reiluun 2 tuntiin 400kiloa. Mutta kun tuplaeventit loppuu,mistä sitten? Ja onko nuo eventit aivan säännöllisiä vai tyylillä 3 kertaa vuodessa?
Ja toinen kysymys,pärjääkö tässä oikeesti ostamatta ingame-rahaa? Tuntuu että kaikki maksaa miljoonia ja joka kerta kun freemodessa yrität tienata eventeillä niin joku vetelee buzzardilla ja muilla armyvehkeillä koko kadun sileäksi...muuten kyllä maistuu online ja kaikki uudistukset erityisen hyvin
 
Vastaus: Grand Theft Auto Online

Kyllä tässä pärjää ostamatta leikkirahaa, mutta se edellyttää sen että sä säästät viikkoja/kuukausia. Sharkcards ideana jos haluut helposti äkkiä kaiken, mutta se ei sit tuu halvaks, kallein 8 miljoonan euron sharkcards on semmoset 75 euroa. Kyllähä tolla summalla pääset jotenki alkuun mutta et saa läheskää kaikkea, et kyllä siihen satoja euroja oikean elämä rahaa saa upotettua.

Parhaiten tienaa tietenkin noista VIP hommista, CEO hommista, sightseer ym. Edellyttää tietenkin sen että pääset yksin puplalle tekemään niitä rauhassa. Rahaa kyllä tienaa, mutta rockstar tekee kaikkensa että sitä rahaa ei tienaa liian paljon ja ennen kaikkea liian nopeasti. Joten ei muuta kun säästämään jokainen penni, mikäli halua niitä kalleimpia hienompia leluja itselleen.
 
Vastaus: Grand Theft Auto Online

Kyllä tässä pärjää ostamatta leikkirahaa, mutta se edellyttää sen että sä säästät viikkoja/kuukausia. Sharkcards ideana jos haluut helposti äkkiä kaiken, mutta se ei sit tuu halvaks, kallein 8 miljoonan euron sharkcards on semmoset 75 euroa. Kyllähä tolla summalla pääset jotenki alkuun mutta et saa läheskää kaikkea, et kyllä siihen satoja euroja oikean elämä rahaa saa upotettua.

Parhaiten tienaa tietenkin noista VIP hommista, CEO hommista, sightseer ym. Edellyttää tietenkin sen että pääset yksin puplalle tekemään niitä rauhassa. Rahaa kyllä tienaa, mutta rockstar tekee kaikkensa että sitä rahaa ei tienaa liian paljon ja ennen kaikkea liian nopeasti. Joten ei muuta kun säästämään jokainen penni, mikäli halua niitä kalleimpia hienompia leluja itselleen.

Juurikin näin, omaa rahaa ei edes kannata laittaa peliin kun korkeintaan jonkun alennuksen takia kerran. Itse nyt justiinsa alotin import/export autojen tuotannon ja oliskohan se viime viikonloppuna alotettu ja vajaa 6 miljoonaa myytyjä autoja ja ainakin miljoonan edestä tuota sightseer/ headhunter (headhunter helpompi jos oma buzzardin joka on ostos nro.1 koska tarvit sitä aina).

Eli kyllä, rahaa tekee kohtalaisen vaivattomasti, ainoa mitä tarvit on aika ja kärsivällisyys :) Se tuntuukin paremmalta kun viikon teet duunia ja saat sen muutaman miljoonan auton alle...
 
Vastaus: Grand Theft Auto Online

Jännä juttu, kerää autovarasto täyteen, tämän jälkeen ei tarvi ikinä enään koskea muihin autoihin kun siihen mihin itse haluat koska sun pitää toimittaa auto ja se sama auto tulee kun pöllit seuraavaa koska varastoon ei kai voi duplikaatteja tulla ja jos se on yhtä vajaa täynnä :D Onko tämä näin helppoa oikeesti?
 
Vastaus: Grand Theft Auto Online

Juurikin näin, omaa rahaa ei edes kannata laittaa peliin kun korkeintaan jonkun alennuksen takia kerran. Itse nyt justiinsa alotin import/export autojen tuotannon ja oliskohan se viime viikonloppuna alotettu ja vajaa 6 miljoonaa myytyjä autoja ja ainakin miljoonan edestä tuota sightseer/ headhunter (headhunter helpompi jos oma buzzardin joka on ostos nro.1 koska tarvit sitä aina).

Eli kyllä, rahaa tekee kohtalaisen vaivattomasti, ainoa mitä tarvit on aika ja kärsivällisyys :) Se tuntuukin paremmalta kun viikon teet duunia ja saat sen muutaman miljoonan auton alle...

Laitoin sen 15 euroa että pääsen alkuun,toimiston ja buzzardin hommasin. Nyt ilmeisesti vaan kovasti varasto- ja ceo-tehtävien grindaamista..
 
Ylös Bottom