Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Grand Theft Auto Online

Vastaus: Grand Theft Auto Online

Ja sieltä ku niitä Personal Aircrafteja Interaction Menun kautta tilaa ni voi aina käydä tehtävässä ja PA onki vieressä ku tulee Settings ruudusta pois :rolleyes:
 
Vastaus: Grand Theft Auto Online

Perhana, kyllä se on kohtuu nopeaa tehdä gargobobilla, kaksi juttua kuitenkin, miksi hitossa tuossa on noin lyhyt tuo aisa, mulla meni ainakin minuutti saada auto kyytiin :D Lienee pakko koittaa totutella tohon... Olisko tuossa "Jetsam"issa pidempi aisa?

Toinen, pitäisköhän tuo talli siirtää toisaalle, meinaa mulla on sama talli kun Pellellä, mutta joku toinen vois olla tilavampi just tuota Gargobobia ajatellen, tuossa nykyisessä on lyhtypylväitä ynnä muuta vähän tiellä... Toki se maksaa lisää kun vaihtaa paikkaa mutta siitä voisi olla hyötyä.
 
Vastaus: Grand Theft Auto Online

Kyllä siihen naruun tottuu, liian lyhyt se kyllä on minustaki. Varsinkin kun esim bunker tehtävässä kun pitää pölliä se tankki ja siinä vieressä olevalla gargobobilla se naru on tyylii 6 metriä pitkä. Siinä jetsamissa on yhtä lyhyt naru.

Jos paikkaa haluat vaihtaa, niin se lentokentän vieressä oleva talli on silloin ehkäpä paras kun siinä ei oo mitään tiellä ja iso parkkipaikka. Turhaa tuhlausta kyllä minusta, kyllä kun muutamat autot koukkaa niin homma alkaa sujuu.
 
Vastaus: Grand Theft Auto Online

Transform kisat on ihan jees.
Vaikka nuokin on lähinnä sitä kaasun pitämistä pohjassa niin ajoneuvon vaihtuminen tuo vaihtelua ja parissa kisassa olevat teleportit oli aika siistejä.
Samalla tuli mietittyä, että jos kerran nuo teleportit siirtää pelaajan paikasta A paikkaan B välittömästi niin kyllä sen hiiiiiitaaaaan radalle takaisin spawnaamisenkin voisi päivittää nopeammaksi.

Mulla on oikeastaan vain kaksi valituksen aihetta. Homerun radan alussa oleva muuttuminen autosta moottoripyöräksi on perseestä.
Muuttumisesta tuleva savu estää näkyvyyden kokonaan ja juuri tuossa kohdassa rata muuttuu kapeammaksi. Lisäksi se pärrä ei ilmesty juuri siihen kohtaan missä auto oli vaan hieman vasemmalle eli jos sihtaat autolla keskelle sitä aukkoa niin pärrä mäjähtää vasemmalla olevaan esteeseen.

Sitten on gauntlet II jossa ajetaan pätkä phantom wedgella. Jokainen varmaan tietää mitä tapahtuu kun takaa tuleva saa sen edessä olevan kiilan sun auton alle.

Jos jotain sattuu kiinnostamaan niin jos kisoissa on customit päällä niin se koskee jokaista kisassa käytettävää ajoneuvoa eikä vain sitä joka valitaan ennen kisaa.
Eipä tuolla tunnu mitään suurta etua saavan sillä mulla ei ole viritettynä mitään uusista lentokoneista eikä esim XA-21 tai vagner ja silti olen hyvin pärjännyt.

Kooste eiliseltä. Kohdassa 2:10 näkyy tuo homerun radan muuttuminen.

[video=youtube;klNtur8Y0aE]http://www.youtube.com/watch?v=klNtur8Y0aE&t[/video]
 
Vastaus: Grand Theft Auto Online

Joo saivat fillaritkin mukaan noihin kisoihin. Nopeasti kerran kokeilin kaikkia noita ja en mä huomannut mitään isompaa vikaa, ainoa et helikopterilla menee vuosi nousta ylöspäin.

Ja joo, kaikki kisat kestää +4 minuuttia eli mitään pikakisaa ei mahtunut joukkoon (tykkään itse ajaa maaliviivalle ja odottaa kello kulkevan 8min. kohdalle josta max. $$) eli rahanteko on ainakin työläämpää :D Sen verran hirveitä ja lapsellisia kisoja et ei muuten edes viitsi vaivautua randomien keskelle sinne :rolleyes:
 
Vastaus: Grand Theft Auto Online

Kyllä minulle kelpaa. Tänäänkin tuli tienattua alle neljässä tunnissa 0.5 miljoonaa.
Veikkaan, että näitäkin tulee tahkottua sellaiset 20-30 tuntia joka on varsin hyvin kun ratoja taisi olla 14.
Jos vanhat merkit pitää paikkansa niin tässä ei ole kaikki vaan noita avataan lisää käyttöön viimeistään kahden viikon päästä. Noin se taisi mennä cunning stuntsin kanssakin.

Oli oikeasti suorastaan hämmentävää kun ei tarvinnut ostaa mitään, että pääsi pelaamaan uutta sisältöä. Jollei adversary moodeja lasketa niin edellinen kerta taisi olla silloin kun special vehicle kisat tuli joskus ties kuinka monta kuukautta sitten.

edit: Sain muuten vaihdettua suosikki moottoripyörän ja kyllä se taitaa olla ihan vaan siitä kiinni kuinka pitkään hahmo on sen päällä istunut.
Jätin hahmon yöksi istumaan juuri ostetun gargoylen päälle ja tänään kun tarkistin niin se oli vaihtunut suosikiksi.
Ihan normaalisti jättää hahmon vaan pärrän päälle ja laittaa vaikka kumilenkillä oikean tatin niin, että kamera pyörii ympäri ettei tule idle kickiä.
Ainoa rajoitus taitaa olla se, että tuo pitää tehdä ulkona.

Mulla oli pitkään hakuchou drag suosikkina eikä se vaihtunut vaikka shotarollakin ajoin vaikka kuinka. Ilmeisesti peli ottaa vaan sen huomioon kuinka paljon pärrän päällä viettää aikaa freeroamissa eikä esim. kisat vaikuta mitään.
Nyt voin viimeinkin käyttää prätkäjengin hommissa sitä pärrää mitä haluan ja samalla saan hahmon kestävyyden täyteen.
 
Jos joku ei ole tietoinen niin olisi taas 400.000$ tarjolla kunhan piipahtaa onlinen puolella 6.11. mennessä.

"As a reminder, simply log in through the 6th to claim a GTA$400,000 award, which will slip into your Maze Bank account by November 13th."
 
Tosiaan tämmöset helpot massibonukset kannattaa käyttää hyväksi, 400k on on "iso" raha gtaassa kun jos semmosen summan pitäs duunilla tehää, niin pelkkä log in enne 6 päivä marraskuuta on suht pieni vaiva ylimääräisestä apurahastosta. Varsinkin kun sieltä on jotain uutta ostettavaa tulossa, jotain uusia rakennuksia/firmoja taas? Sekä vielä nämä edellisen dlc:n jämät. Kannattaa myös kaikki tuplamassit käyttää hyväksi ja tienata jos vaan jaksaa. Ite vaan vedän nämä tienestit ihan överiks kun tulee joku dlc niin alkaa oksettaa jossain vaihees, mutta sit on jemmassa taas muutamia miljoonia niin voi ottaa rennosti ennen mahdollista seuraava isoa päivitystä.
 
Juu kyllä tuo raha kelpaa nyt kun ei ole mitään pelattavaa joka kiinostaisi.
Uusia transform kisoja pelasin neljänä päivänä 6 tuntia / päivä kun niissä oli tuplarahat ja tuli niistä päälle 3 miljoonaa saatua, mutta se riitti.
Ei sen takia, että ne olisi olleet huonoja vaan sen takia kun niitä oli vaan se 15. Nyt vissiin joku uusi inferno rata tullut myös joka on vaan halloween playlistissa, mutta siellä on myös slasher ja muuta perus pvp settiä joten ei kiinnosta.

Huomenna kun loggaa sisään niin voisi tsekata onko siellä jotain muitakin uusia kisoja vaikka hiukan kyllä epäilen.
Tuon bonuksen jälkeen onkin taas 25 miljoonaa valmiina kun ne uudet kiinteistöt tulee vaikka ne onkin varmaan taas sitä samaa "hae tämä ja myy tuo" settiä. Tosin ei noissakaan mitään vikaa ole jos vaan on kiinnostavaa settiä tarjolla. Gunrunning tarjosi kohtuu paljon vaihtelua kun välillä käytiin uudella jahdilla, pöllimässä railgun, tapettiin niitä ihme nudisti kannibaleja metsässä ja ekaa kertaa onlinessa taidettiin myös käydä hakemassa tavaraa sieltä kaivos tunneleista.

Itse kyllä edelleen odotan, että uuden tuollaisen bisneksen sijasta voisin ostaa oman kartanon.
 
Jonkinlainen firma tai sijoitushomma kiinostaisi, bunkkeri oli jo lähellä sitä. Toisaalta myös pegasus laitteiden poismyynnin mahdollisuus olisi suotavaa.
Itsehän olen nyt tehnyt joka päivä 500 000$/päivä ja kestää sen 3-4 tuntia. Helposti kertyy miljoonat et ei tuo 400K$ ole kun 3 tuntia duunia mutta kiva lisä slti.
 
Onko tuo Vigilante minkään rahan väärti? Kannattaako sitä ostaa... Ei ole Pelleltä arvosteluvideota siitä "autosta" ;)
 
Ite olen sitä mieltä et jos sillä batman autolla haluu ajaa nii voi pelata batman peliä. Mitä videoita kattonu niin on se kai nopein superi (kisoissa ei voi käyttää) perseessä se boosti ja edessä raketit niiku ritarässä autossa. Eikä edes kestä kuulemma yhtä sinkon rakettia, olis varmaa sit liian op, luodeista en tiedä miten se niitä kestää. Kuitenkin ite en laittais lähes 4 milliä kyseiseen autoon.
 
Onko tuo Vigilante minkään rahan väärti? Kannattaako sitä ostaa... Ei ole Pelleltä arvosteluvideota siitä "autosta" ;)

Juu päätin olla ostamatta. Ei ole tuon hinnan arvoinen kun ei sillä tulisi edes kruisailtua. Lisäksi mitä enemmän näin siitä kuvia niin sitä rumemmalta se alkoi näyttää. Kerrankin noin päin niin hillitsi ostohaluja.
 
Onhan se kiva, että tuli 16 uutta transform kisaa, mutta ei niitä meinaa päästä pelaamaan kun usein äänestys ruudussa on pelkkiä vanhoja kisoja.
Yli kahden tunnin aikana pääsin ajamaan jopa kaksi uutta rataa. Päätin sitten ajaa loput yksin jotta pääsee edes näkemään ne.
Eipä nuo enää pahemmin innostaneet. Sitä samaa kaasun pohjassa pitämistä, mutta koko transform efekti on jo menettänyt uutuuden viehätyksensä.

Nuo olisi pitänyt antaa heti alussa pelattavaksi eikä pantata näin pitkään. Ne kuitenkin on olleet jokaisen kovolla asennettuna jo smugglers run päivityksestä lähtien. Tietenkään Pentti peruspelaaja ei tuota tiedä vaan luulee, että rockstar tekee uutta sisältöä parin viikoin välein kun tipotellen annetaan autoja, lentokoneita ja kisoja.

Lisäksi melkein joka kisassa käytetään samoja ajoneuvoja. Lentokoneena mallard, pärränä opressor ja vedessä blazer aqua. En varmaan kovin väärin veikkaa kun sanon, että varmaan kymmenessä uudessa kisassa noista käytetään ainakin kahta saman kisan aikana.
Tuo saa kisat tuntumaan vielä enemmän toistolta. Lisäksi muutamassa kisassa on ruinerilla pitkä ja tylsä liitovarjo kohta.

Oli siellä yksi rata joka tuntui tuoreelta, mutta se oli jo halloweenina tullut inferno.
Säätila on muutettu ja taivas on vihertävä, merellä on kunnon aallot ja myrsky pauhaa. Tuosta tuli kohtalaiset far harbor fiilikset.
Lisäksi kisan edetessä puita syttyy palamaan ja osa kisasta juostaan ihmissutena.
 
Viimeksi muokattu:
Saas nähdä tuleeko sieltä perinteinen ryöstö vai joku contact mission tyylinen tehtävä rypäs.
Tuossa trailerillakin näkee kun kaikilla pelaajilla on delorean ja ryöstöissä ei koskaan ollut tilannetta jossa jokainen pelaaja saa alleen uuden ajoneuvon.

Uusimpien lisäysten mukana tulleet tehtävät sitten toimi juurikin noin.
Lisäksi rockstar mainitsi aiemmin, että vielä tämän vuoden puolella tulee uusia kiinteistöjä maze bank foreclosure sivustolle ja koska vuosi on jo melkein loppu niin on aika turvallista olettaa, että näitä tehtäviä tehdäkseen täytyy ostaa joku kohtuu hintava kiinteistö.

Mutta hei siinä on lentävä delorean kopio. Jollei tuota jotenkin pilata niin se on pakko saada sillä back to the future on edelleen yksi parhaista leffa trilogioista.
 
Tai sitten on normi heistei, ja niitä on hieman muokattu vanhoista. Maze bank foreclosureen tulee myyntii kartanot 10milj. hintalapulla. (katsoin mrclickbaitftw videon) Onkohan tuo delorean mk2 versio ardentista :rolleyes: alkaa kyllä hieman kyllästyttää nää "samat" päivitykset jo...
 
MrwhateverFTW:n videot on pelkkää spekulointia. Kaikki mistä se puhuu on joko pelkkää huhua tai suoraan gta forumilta poimittua ja usein se myös poimii videoidensa thumbnail kuvat suoraan sieltä. Eikä tietenkään kiitä lähteitään.

Älä anna sille klikkauksia vaan mieluummin seuraa gta forumia: http://gtaforums.com/forum/273-gta-online/
Siellä on tulevalle päivitykselle oma aihe ja toinen mitä kannattaa seurata on next dlc speculation thread.

Noiden kahden avulla tietää jo pari tuntia päivityksen jälkeen mitä kaikki maksaa ja miten uudet hommat toimii. Samalla saa hyvän kuvan siitä, että kannattaako jotain ostaa vai ei.
 
Pakko kyllä ekaa kertaa ostaa uusi rekkari ja laittaa tuohon klassinen OUTATIME

eewbIuw.jpg
 
Ylös Bottom