Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Grand Theft Auto V

Mikä mättää gta v lataaminen onnistuu ihan hyvin, mutta kun tulee loading story mode, niin sit jumittaa siihen eikä laske peliin.

Voisiko kyseessä olla pelikonsolille laitettu ikäraja (K18) esim. vanhempien toimesta jos käyttäjä on liian nuori? Silkka arvaus, mutta jostain on lähdettävä liikkeelle.
 
Siinä oli lapsilukko taso 9, otin sen pois päältä mutta sama homma. Sinänsä aika ihmeelistä et on toinenkin peli mikä on k-18 se toimii ihan hyvin, mutta toi gta v ei.

Sit sama juttu nhl 09 kanssa alkuun toimii ihan hyvin, kunnes menee kohtaa missä lukee ladataan ja jumituu siihen.
 
Onko se peli varmasti ladattu kokonaan? Mafia kolmosessa taisi olla jotain samantapaista.
Itse asiassa niitä on useampiakin pelejä, jotka lataavat vielä salakavalasti paljonkin sisältöä peliin, vaikka näyttäisi päällisin puolin siltä, että kaikki olisi jo ladattu. Äkkiseltään muistan ainakin Sniper Elite kolmosessa olleen niin. Ja on niitä itselleni tullut muutama muukin eteen, vaikken nyt suoraan muista mitkä ne muut pelit olivat. Voisi tosiaan hyvinkin olla vaikkapa tuollaisesta kuviosta kyse. Muistaakseni tuollaisen taustalatauksen tilan kuitenkin näkee, jos menee pelin kuvakkeesta info-kohtaan sinne mistä normaalisti näkee pelin koon. Näin siis jos on PS4:stä kyse.
 
Annoitko sen ladata varmasti tarpeeksi pitkään. Vaikka ainakin 5 minuuttia? Käyt vaikka tupakalla sillä välin ja ku meet takas ni pitäs olla ladannu. Tai sit on jotai mysteeristä..
 
Oon antanu olla sen siinä loading story mode kohdassa jopa 30min mutta mitään ei tapahdu.

Kävin katsomassa siitä info kohdasta
grand theft auto v instal koko: 8487 MB
ja pelkkä grand theft auto v koko: 2069 MB

Noi kaksi se lataa jonka jälkee se menee siihen loading story mode kohtaa ja jää siihen. Olen koittanut poistaa ja ladata uudelleen mutta sillä ei ole mitään vaikutusta ollut.
 
Kävin katsomassa siitä info kohdasta
grand theft auto v instal koko: 8487 MB
ja pelkkä grand theft auto v koko: 2069 MB
Juttuja joita voi kokeilla:

1) Poista peli, pelidata ja mahdolliset tallennukset. (Pelidata jemmataan sinne Game Data Utilityn alle PS3:lla, ja tallennus puolestaan on Saved Game Data (tms) -kansion alla.
2) Käynnistä konsoli Safe Modessa eli nk. vikasietotilassa. Ohjeet sinne pääsemiseen esim. täällä.
3) Aja Safe Modessa tietokannan uudelleenrakennus (Rebuild database).
4) Käynnistä konsoli uudestaan, ja lataa ja asenna pelkästään itse GTAV-peli, mutta älä lataa äläkä asenna siihen tulevia päivityksiä.
5) Ota konsoli kokonaan pois verkosta, ennen kuin käynnistät pelin.

Noilla keinoilla peli toivottavasti lähtee vihdoin päälle kunnolla. Kun lopulta pääset tallentamaan, lopeta siihen, sammuta peli, laita konsoli takaisin verkkoon, ja asenna peliin tulleet päivitykset.
 
Mulla oli aikanaan GTA IV:n kanssa sama homma, jonka lainasin kaverilta. Eli jumittui aina siihen pelin latausikkunaan, vaikka kaverin pleikkarilla toimi ennen ja jälkeen. Ostin sitten toiselta kaverilta eri levyn ja sillä toimi hyvin.
 
Mulla oli aikanaan GTA IV:n kanssa sama homma, jonka lainasin kaverilta. Eli jumittui aina siihen pelin latausikkunaan, vaikka kaverin pleikkarilla toimi ennen ja jälkeen. Ostin sitten toiselta kaverilta eri levyn ja sillä toimi hyvin.
Tässä oli ymmärtääkseni kyseessä ihan Storesta hankittu digiversio, joten ei voi vedota levyn naarmuisuuteenkaan.

Ite tuossa päivällä joka tapauksessa asensin GTAV:n PS3-version levyltä ihan ongelmitta päivityksineen kaikkineen. Hidastahan se kyllä oli, mutta itse peli starttasi muitta mutkitta.
 
Ei ollu storesta hankittu oli ihan levy. Joka ei suostu vieläkään toimimaan vaan jumittaa edelleen siihen story mode kohtaan, levy on kunnossa.

Sain kaverilta lainaks gta iv kokeilin ja hyvin toimi ei mitää ongelmaa. Aika ihmeelistä että gta v ei suostu toimimaan mutta gta iv toimii kyllä.
 
Sain kaverilta lainaks gta iv kokeilin ja hyvin toimi ei mitää ongelmaa. Aika ihmeelistä että gta v ei suostu toimimaan mutta gta iv toimii kyllä.
Pari vaihtoehtoa tulee vielä mieleen:

1) GTAV:n pelilevy on kaksikerroslevy toisin kuin GTAIV:n levy. Jos/kun PS3:n BD-aseman lukupää on likainen tai suorastaan hajoamassa, se alkaa oireilla ensimmäisenä nimenomaan kaksikerroslevyjen kanssa.
2) Vaikka GTAV:n levy näyttää silmämääräisesti olevan kunnossa, voi siinä silti olla jokin pienenpieni naarmu tai suoranainen valmistusvirhe, ja sen takia pelikään ei toimi.

Mikä PS3-malli sulla tarkalleen ottaen on? BD-aseman lukupään puhdistaminen Super-Slim-mallissa onnistuu suht. helposti, muissa se vaatii vähän enemmän tekemistä.
 
Kuuluuko tossa palaa/vilkkua jokin valo. Huomasin että tossa ei ole mitän valoa, ympyröity kohta.
 

Liitetiedostot

  • ps3.jpg
    ps3.jpg
    844,2 KB · Lukukerrat: 23
Kuuluuko tossa palaa/vilkkua jokin valo. Huomasin että tossa ei ole mitän valoa, ympyröity kohta.
Kyllä, se on kiintolevyn aktiivisuudesta kertova valo. Jos se ei vilku, ei dataa myöskään lueta taikka kirjoiteta. Mutta onko se syy vai seuraus, sitä on vaikeampi sanoa.

PS. Teitkö jo sen tietokannan uudelleenrakennuksen sekä kokeilit pelata offlinena ihan ilman päivityksiä?
 
Tein ja kokeilin ei auttanut. Onneksi on muita pelejä mitkä toimii ja voi pelata :) se on toi gta v missä ei se valo vilku ollenkaan.
 
Viimeksi muokattu:
X360:lle ennakkotilasin pelin ja sain julkaisupäivänä laatikkoon. Syksy tuli silloin paljon pelattua tätä enkä viitsinyt enää ostaa peliä onelle. Nyt kun ollut vapaa-aikaa niin kaverilta lainasin onelle tämän.

On kyllä maistunut hyvältä peli pitkästä aikaa ja hienoa pelata kun hiukan paranneltu versio. Aika paljon on ehtinyt 7vuodessa unohtaa pelin tarinasta mutta se on pelkkää plussaa niin ei käy tylsäksi.

Tuossa kun katselin noita huumorikuvia gta vitosesta niin taitaa olla vaan tosiasia että uusien pelien tekeminen kestää nykyään järjettömän kauan. Ne on niin valtavan kokoisia, että prosessi vie valtavan kauan aikaa. Itsellä ei pelistä tulisi mitään ilman gps:sää kun taas vice cityssä oppi ulkoa jokaisen kadun ja käännöksen. Gta v on ympäristö joka vaikuttaa oikealta kaupungilta eikä enää tarvi todeta että sama jätkä tuli samannäköisellä kadulla vastaan sadatta kertaa=)

Itse pelannut gta 1-5 sekä vice ja san andreas. Ja onhan tää pelisarja melkoisen kasvutarinan käynyt läpi.
 
Kyllä siihen seuraavaan gtaahan vaikuttaa eniten gta onlinen menestys ja shark cardsien jäätävät tulot. Sekä tietenkin kaikki muu hässäkkä päälle.
 
Ylös Bottom