Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Halo Infinite

20 vuotta Master Chief on ilahduttanut pelaajia maailmalla tänään, oma ensimmäinen kosketus sarjaan taisi olla Halo 1 PC versiolla joskus nuhaisella PC:llä joka ei peliä pyörittänyt hyvin. Vieläkö 20 vuoden päästä pelaamme Halo pelejä, miten pelit ovat kehittyneet siinä vaiheessa. Olemmeko itse virtuaali maailmassa seikkailemassa ja uppoutuneena pelien maailmaan ihan eri tavalla kuin nykyään.

8hxlhf2xyoz71.jpg

Ite otin ekan kosketuksen Haloon kun Xbox ostettiin. Olihan se aivan uskomaton kokemus.
 
Itselläkin ykkönen oli ihan eka peli alkuperäisellä xboxilla. Taisi tulla ihan konsolin mukana. Aivan loistava oli ja jätti mahtavat muistot.

Pitäisi kyllä pelata kyllä Halot uudestaan läpi ja tämän uusimman myös. On vaan tuota backlogia sen verran ettei ihan hetkeen kerkiä.
 
Kohta mennään, sormet ja perskarvat ristiin että huhut olisi totta ja päästäisiin areenoille ammuskelemaan toisiamme. Jos ei niin onneksi on noin 300 muuta peliä joita pelata sillä aikaa kun odotamme uutta Haloa.
 
Oma kosketus Haloon oli Xbox Magazinen mukana tulleen demon kautta. Demo sisälsi kentän Silent Cartographer, joka on edelleen yksi pelisarjan parhaita. Olin kuullut Halon voittaneen juuri vuoden pelin, mutta silti tajunta räjähti kuinka hyvin räiskintä voi toimia ohjaimella ja muutenkin kuinka hyvä peli oli. Varmaan 10 kertaa pelasin demon läpi ja sitten kauppaan.
Halo 2 oli sitten peli, joka tutustutti Xbox Liveen. Sekin oli kokemus jonka muistan vahvana.

20v myöhemmin Halo on edelleen lempipelisarjani, huolimatta kädenlämpöisistä 4. ja 5. osasta. Infinite näyttää monilta osin palauttaneen kurssin oikeaan suuntaan, joten pitkästä aikaa odotan Haloa lähes samanlailla kuin silloin nuorena.

Onneksi olkoon Halolle (ja Xboxille) 20v-juhlan kunniaksi ja sormet ristissä streamin suhteen. Jos ei tänään mitään tipu, niin 3vko menee onneksi nopeaa.
 
Betahan tuo moninpelin julkaisu on, eli voi siinä olla muutakin vaaleansinistä jonkun tovin.
 
En mäkään saa sitä xboxilla ladattua, se pikku filu vaan. Steamissä on tulossa jo.

Kaikki edistyminen siirtyy kokoversioon, joten eikun kovaa ajoa. Season 1 kestää ensi kesään asti.

 
Viimeksi muokattu:
Halo 2 blue screen tulee vaan. Eiköhän se kohta anna ladata, täähän oli vaan se esiasennus 280Mt.

Season 1: Heroes of Reach Launch Trailer




Halo TV-sarja tulee myös ensi vuonna.
 
Viimeksi muokattu:
OHHO :oops: Mutta voiko mikään peli-infrastruktuuri kestää tällaista pommia? Ehkä ei :rolleyes: Siellä saattaa nyt olla "muutama" latailemassa... sama kuin vähän isompikin palvelunestohyökkäys.
 
Ylös Bottom