Hunt Showdown

Gimble

Well-Known Member
Tässä on nyt tauon jälkeen otettu vähän tuntumaa ja alkanut noita special ammoja aukeen. Olikos Vilsonilla tai muilla käytännön kokemuksia ja vinkkejä, että kannattaako niillä pelata? Ja jos kannattaa millä aseilla ja tavalla? Laitoin testiksi Vetterli Deadeye incendiaryt, jännä nähä saanko jotain aikaiseksi niillä.
 

vilsson

Active Member
Ei nuo custom ammot omasta mielestä suoranaisesti tee yhtään asetta paremmaksi kuin normaaleilla. Tuovat toki useita erilaisia variaatioita miten rakentaa se loadout. Karkeasti yleistäisin että monissa ammuksissa hyödyt näkyvät enemmän sitten PvE pelaamisessa. Esim. vahva monipuolinen 1-ase PvP peliin ja kakkosaseeksi voi ottaa puhtaasti "PvE aseen" vaikka poison/indendiary ammolla. Tippuu bossitkin sitten sukkelaan.

Sanoisin että tämä päivitys hyödyttää parhaiten kertatulisia aseita, joihin saa halutessa 2 eri ammustyyppiä mukaan (voi pitää normaalit ammukset myös matkassa). Esimerkiksi crossbowkin on huomattavasti parempi kuin ennen, koska nyt voit ottaa vaikka shotboltit sekä normaalit nuolet molemmat samaan peliin. Myös esim. Romeroon saa näin lisää monipuolisuutta ja parantaa tämän haulikon hinta/laatu suhdetta entisestään.

Omia suosikkeja on ollut haulikot ja flechette ammukset (jousipyssyn lasken vanhaksi aseeksi/ammuksiksi). Näiden kaveriksi long ammo ase niin yhdistelmä on melkoisen vahva jos ihan lähihollit jätetään pois. Flechette ammuksilla kun riittää myös itsessään tulivoimaa yllättävänkin pitkälle kantamalle normaali haulikkoon nähden ja bleeding effect aiheuttaa monilla pelaajilla hätääntyneisyyttä. Flechettet etenkin kun vielä tulevassa 1.5.2 päivityksessä flechette saa "buffin", että myös läheltä ammuttu osuma päähän tappaa kerrasta. Aiemmin one hit kill mahdollisuutta ei näillä ollut ollenkaan, mikä on haulikolle toki paha miinus, mutta ei nuita flechette ammusten kanssa voi ihan normaali haulikon tavoin pelatakaan.

Monet ammustyypit tosiaan tuo erilaista variaatiota ja pelitapoja mukanaan, mutta yleisesti ottaen itse pelaan aina normaaleilla ammuksilla. Aika vähälle on eri ammusten testaaminenkin jäänyt. Esimerkiksi haulikon täyteiset ovat jäänyt ihan muutamaan testiserveri testaukseen, mutta kunhan nyt viikonlopun aikana saan Specteriin nekin taas avattua, niin menevät nämä panokset parempaan testiin. Näistä ammuksista odotan olevan enemmän iloa kuin monista muista.

Slug ja Flechette voinee siis olla oikein hyvä valinta haulikkoon kunhan tietää, että näiden kanssa pelitapaakin täytyy muovata ns. normaaliin haulikkopelaamiseen. Varauksin high velocity tai FMJ voi olla myös hyvä lisä. Muissa näkisin etenkin PvP pelaamisen hyödyt liian heikoiksi niihin huonoihin puoliin nähden (esimerkiksi läpäisykyky puuttuu kokonaan).
 

Gimble

Well-Known Member
Hyvää raporttia kiitos! Meinasi olla käyttöä heti ensimmäisessä testipelissä, jota vedin solona. Aika hyvin ollut konsolillakin tosiaan nyt porukkaa pelillä, mutta jostain syystä aika hiljaseen peliin lykkäsi. Ei kuulunut mitään mistään...

Mietin, että olenkohan tyhjässä mapissa näin päiväsaikaan? No ei kait siinä, jos näin on otetaan reenin vuoksi helpot pisteet himaan! Siinä löysin Butcherin kappelista heti ja heitin sitä stickyllä, sen jälkeen vähän fanning pistoolia perään ja ei aikaakaan kun possun pää pyöri lattialla. Banishing, mutta bountya en ottanut siinä hetkessä kantoon kun sen verta vainoharhainen olo. Lähdin käppäileen toisen bossin alueelle ja sieltä sitten uusi Scrapbeak bossi löytyikin heti Dockseilta. Tarkistin, että valkoisena ollaan ei toisia Huntereita Bossin lähellä. Edelleenkin vainoharhainen olo, vaikka ollaan jo ainakin 20 minuuttia pelattu eikä laukaustakaan ole kuulunut mistän...ihan uskomattomia kämppereitä pelissä kuitenkin on, joten ei ollut mitään syytä vielä huokaista helpotuksesta ja fiilistellä kovilla pisteillä...

Bossi alkaa olemaan aika finaalistta kun tarkistan ollaanko valkoisella_no ei perkele olla!! Vilkaisu vasemmalle ja eikös siellä joku jurpo osoita minua hand crossbowlla. Ei kun karkuun, kerkesi vaan perskeles osuun kerran. Helapakettia nurkan takana ja siten pikku kurkkaus siihen suuntaan, joska pakenin. Tässä oli se moment, jossa olisin voinut laittaa incendiary ammolla topin bossin tappo häirinnälle. Kaveri nimittäin tähtää aivan keltaisen tynnyrin vieressä, jotka räjähtää incendiarylla instana. Mahdollisimman pikainen tähtäys tynnyriin johtaa virheeseen ja ammun oli perskeles. No siinä sitten perus taktiika käyttöön, lähdien kiertään taloa Splinter Cell meiningillä ja sieltä se kaveri sitten löyty kämppimästä toiselta puolelta. Pienet tanssit siinä sain pari osumaa heti kättelyssä chain pistolista pereille, yritti lurettaa lähelle jotta voisi lyödä miekalla vai mikä nyt olikaan. Noh, tällä kertaa Fanning chain pistol voitti ja sain jatkaa projektia. Molempien bossien bountyt taskuun ja exctractionille.

Semmonen peli, testailin incendiarya mölliäisiinkin ja onhan se kiva laittaa vaiks concertina-Armored lauluun ykkösellä tiukan paikan tullen. Ja hivet lähtee kätevästi, ei tarvi välttämättä päähän osua. Hunttereita vastaan en sitten ole vielä niillä matsannut, mutta eiköhän sekin hetki vielä tule. Kyllä noit kantoon saattaa lähteä jatkossakin.
 

vilsson

Active Member
Incendiary ammo kuten myös dragonbreath ja flechette toiminee hyvin jos on kaveri mukana joka pelaa long ammolla tai erityisesti sparksilla. Incendiaryllakin taitaa jäädä terveyspalkkiin pieni palanut kohta, ennen kuin tervehtyy täyteen, jonka ajan tyyppi on sparksin kroppaosumalle kerrasta selvä. Compact ammon kanssa varmaankin myös osuvin yhdistää, kun ammusmäärä on isompi ja läpäisykyky ei muutenkaan ole vahvuus. Eli vaikkapa winsu incendiaryn kanssa voi olla hauska ja tehokaskin jos kaverilla vieressä esim. se sparks.
 

Gimble

Well-Known Member
Oikean elämän Huntin aseita esittelyssä. Hämmentävää kuinka hienosti aseet on pelissä mallinnettu, vaikka on vähän tommonen "mörköpeli" Ei muuten ihan tässä ja nyt tule mieleen mitään muuta konsolipeliä, joidenka aseet olisi mallinnettu niin lähelle esikuviaan kuin tässä. No Verdun/Tannenberg on sitten toinen, mutta kun Huntissa on lähtönopeudet/läpäisykyvyt yms. vielä mallinnettu järkevästi niin sepäs onkin aikas nättiä! Itseasiassa vähän harmittaa toisaalta ne special ammot, koska ne on suurelta osin höpöhöpöä...

 
Viimeksi muokattu:

Gimble

Well-Known Member
Uuden budjetti-sniperin analyysiä ja testausta liikkuvan kuvan muodossa. Ihan hyvä reeniase sniperointiin varmaankin.

 

Gimble

Well-Known Member
Tämä helmi parhaillaan hyvässä rabatissa Pleselle.

 

Make93

Well-Known Member
Tämä helmi parhaillaan hyvässä rabatissa Pleselle.

Ja boksille 16e. https://xbdeals.net/fi-store/game/470695/hunt-showdown
 

vilsson

Active Member
Huomenna dev stream klo 17 alkaen. Esittelyssä kunnolla Desalle ja eiköhän saada myös jotain aikatauluakin, että milloin tämä uusi mappi testi servereille. Esitys kestää vissiin taas hyvän aikaa ja ilmeisesti aikoivat esitellä kaikki ns. compound alueet ja myös gameplaytä yms.

Tällä hetkellä myös Desalleakin pohjustava 1.6. Päivitys test servereillä. Monenlaista uutta ja kivaa siinäkin matchmakingin ollessa pääpainossa.

Mainitaan myös erikseen, että Dolch kokee viimein kunnon "nerffauksen" tässä 1.6 päivityksessä.
 
Viimeksi muokattu:

vilsson

Active Member
Noin viitisen tuntia tullut nyt testailtua uutta kenttää ja onhan tämä taas ihan huikea. Ei ihme että on mennyt aikaa tekemiseen, kun on jälleen niin pirun yksityiskohtainen ja ylipäätään tutusti laaja ja iso kartta. Paljon tuttua "Hunt Showdownia", sekä tunnetusti ajankuvaan ja miljööseen istuva, mutta silti varsin tuoreen ja erilaisen makuinen aiempiin nähden. Todella paljon enemmän niitä korkeuseroja jos verrataan aiempiin tasaisiin karttoihin. Tukee hyvin kiikarikivääreillä pelaamista. Toisaalta välimaastot ja metsät tuntuu aiempaa rehevämmiltä, paljon puskia ja puita sekä kumpareita yms. jotka suojaa kulkijoita pitkän matkan kyttääjiltä. Myös compound alueet vaikuttaa huomattavasti isommilta ja monimutkaisemmilta, joka taas tukee lähitaisteluun soveltuvia aseita kuten haulikoita. Hetki menee kun oppii taas täälläkin parhaat paikat ja ampumalinjat.

Kokonaisuudessaan vaikuttaa hemmetin hyvältä ja erityisesti tämän pelailun pohjalta myös erittäin valmiilta ja viimeistellyltä. En usko että menee kovin kauaa kun tämä on jo livessä. 1.6. päivitys sisältöineen vaikuttaa myös tässä samalla tutustuen oikein hyvältä.

1.6. sisältö: https://steamcommunity.com/games/770720/announcements/detail/2975172642586474070
 
Viimeksi muokattu:
Ylös Bottom