Iloiset tapahtumat yms.

Kyllä se on jätkät sillä tavalla, että paras jäätelö on Ingmannin Creamy Brysselin kinuskikeksi.
 
Saatana kyllä sitä on tälle kesää laitettu ja väkrätty, uus ilmalämpöpumppu, salaojat vedetty neljältä syöksytorvelta, 20 neliön terassi rakennettu.. Vielä pitäs takkahuoneesta takka pinnoittaa ja seinät maalata uudelleen ja kattolistat laittaa :D niin ja tosiaan tuli asennettua keväällä 3kpl velcon korvausilmaventtiiliä.. Iloitsen tosin sitä että loppua ei näy :D
 
Operaatio saneerauskoti sai tänään kalleimman osansa kun 6kpl alkuperäisiä ikkunoita käytiin vaihtaan uusiin pihlan ikkunoihin. 5750e tuli maksaan asennettuna mutta on pakko sanoa että on sen arvoista, ei tarvinnu onneksi rahoituksella ottaa. Ens vuonna joko uusia 90 luvulla vaihdettu peltikatto tai 20 luvun alussa tehty pesuhuone.
 
Tuli torstaina meiliä jossa luki että minut on valittu kouluun :)

Koulu alkaa tulevana tiistaina.

Saa taas jotain merkitystä elämään.

Tuli tuonne V...tus ketjuun kirjoitettua kun ei työnhaku johda oikein mihinkään.
 
Viimeksi muokattu:
Perjantaina tilattu peli saapui tänään. Olen iloisesti järkyttynyt. Hurraa huudot VPD:lle ja kustille joka polki tällä kertaa tuhatta ja sataa. On aika kaivaa vr kalusto esiin.
 

Liitetiedostot

  • 20191223_112530.jpg
    20191223_112530.jpg
    812,7 KB · Lukukerrat: 34
20200717_150725.jpg20200717_150725.jpg

Onneksi tulee syyskuussa 2050e palautuksia niin voi uudet konsolit ostaa :D välillä helliä itteä muullakin kun viihde-elektroniikalla.
 
Ensi viikolla (torstaina) alkaa taas uusi koulutus samasta hommasta kuin viimeksikin. :)

Mun piti olla suuri osa kesästäkin siinä keväällä olleessa työharjoittelussa mutta tuli tuo pandemia tänne Suomeenkin niin firmassa kolminkertaistui kaikki "normaalit työt" niin ei pystytty toteuttamaan lähellekään kaikkea mitä oltiin helmikuussa suunniteltu.

Tässäkin koulutuksessa elokuu-toukokuu koulussa ja sitten on puolen vuoden työharjoittelu.

Eli ihan oikea mahdollisuus päästä töihin. Siitä nyt aion ite pitää kiinni et meen paikkaan joka haluaa musta oikeasti työntekijän sen harjoittelun päätteeksi. :)

Onhan tuossa jo peruskoulu käyty läpi ja 7 muuta koulutusta. Kyllä nyt jotain osaamista on mistä jonkun pitäisi jotain maksaa.

Tällä kertaa kesto on 4 kuukauden sijaan noin 17 kuukautta.

Merkittävää sisältöä elämään. :)
 
Viimeksi muokattu:
Aamupäivällä oli vuosittain tapahtuva kidutus eli hammaslääkärillä käynti jossa putsataan ja tarkastetaan. Kaiken sen inhottavuuden jälkeen sain kuiteskin oikein kunnon kehut hammashoonarilta kuinka hyvässä kunnossa suulegot ovatkaan. Oikein mukava yllätys oli. Sen kunniaksi oli pakko poiketa kaupungin läpi markkinapäivä helvettiin ja ostaa lohturuokaa koska oli henkisesti raskas kokemus.
 

Liitetiedostot

  • 20200805_145821.jpg
    20200805_145821.jpg
    1,2 MB · Lukukerrat: 31
Ohhoh! Kerran elämässä se piti tapahtua ja onnistuin tänään ostamaan netin kautta tuotteen Gigantin hintapommitarjouksesta. En tiennyt sen edes olevan mahdollista sillä nämäkin loppuivat varmaan minuutissa ja ekalla yrittämällä vietiin multakin tuote ostokorista,mutta muutaman sivupäivityksen jälkeen onnistuin. Se siis on mahdollista! :D
 
Lauantainen sauna ja saunan jälkeen kylmä olunen sekä lauantain kohokohta eli Avara luonto. Tässä on jotain maagista.

VHS vielä nauhoittaan ohjelman, tais olla mulla 90-luvulla nauhoitettuna myrkylliset eläimet ja austraalian vastaavat hyönteiset :D pysty ala-aste ikäisenä kattomaan jo perjantaina lemppari avaraa luontoa.
 
Ylös Bottom