Iloiset tapahtumat yms.

No, miksi menet...
Pihi suomalainen kun on ja jostain jotain joskus maksanut niin sitten mennään.
Meni syteen tai saveen. Vaikka kuolisin tuolla lämpöhalvaukseen niin sekin olisi parempi kun kuolla stressiin täällä suomen suolakaivoksilla! :D

Edit:// Modet varmaan kannattaisi laittaa nämä keskustelut vaikka henkilökohdaisiin avautumisiin tms, tämä ketju pitäisi olla hyvää täynnä eikä minun nillittämistä kun on liian kuuma
 
Viimeksi muokattu:
Nyt meni kyllä ohi. Et tainnu vitsiä ymmärtää?
Alla olevista lainauksista ensimmäinen muutamaa tuntia ennen tuota jälkimmäistä avautumista antanee osviittaa tapahtumien kulusta (boldaus oma).

En itsekään tuossa viestissäsi mitään rasistista huomannut.

Kesäloma!! Se on aika iloinen tapahtuma. Grilli tulille ja parin päivän perseet. Maanantaina voi sitten mietiskellä mitä sitä tekisi:)
Eikö tää ole muuten rasismia?
Junan pitää mennä molempiin suuntiin, huumorille ei ole sijaa...
 
Viime aikoina on riittänyt hyvin töitä ja TV- ja videotuotantojen parissa on saanut tarkastella läheltä niin pesä- ja jalkapalloa, jenkkifutista, MM-rallia kuin jopa Tractor Pullingia. FC Vaajakoski voitti tänään kotikentällään GBK:n 5-1, mikä oli suurinumeroisin voitto lähes kahteen vuoteen, ja tuntuu erityisen hyvältä ilman yhtäkään kotivoittoa taaperretun viime kauden jälkeen.

Viime aikojen ehdottomasti epätodellisimman tuntuinen iloinen tapahtuma on kuitenkin se, että Classic Game Room on tehnyt paluun! Uskomatonta kyllä, Mark Bussler tiputtelee vanhalle tutulle YouTube-kanavalleen taas videoita muutaman päivän välein, vaikka ohjelma jäi aikanaan lopullisen oloiselle tauolle alkuvuodesta 2017. Katsokaa vaikka!
 
Mun ketutusketjussa mainitut pc ongelmat tuli ainakin toivottavasti päätökseen.
Kai se koneen mukana tullut ssd sitten vaan sanoi sopimuksen irti 3kk käytön jälkeen just samalla sekunnilla kun kävin biosin puolella sillä viikko sitten ostin pleikkariin terasen corsairin jota päätin eka testata tän koneen kanssa ja bios tunnisti sen joten tilasin toisen samanlaisen.

Nyt mulla on tuplasti tallennustilaa orkkis ssd palikkaan verrattuna, tuolla palikalla on viiden vuoden takuu ja lisäksi broidin luona asennettiin win11 joka ei vaadi käyttämään sitä helvetin microsoft tiliä ollenkaan eikä winkku ole muutenkaan täynnä acerin omia sovelluksia ja muuta paskaa mitä sen perus winkun mukana tuli.
Nyt vaan toivotaan, että tämä toimii vuodesta toiseen.
 
Ylös Bottom