Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Iloiset tapahtumat yms.

Vastaus: Iloiset tapahtumat yms.

Meille tupsahti oikein mukava joululahja kun eilen syntyi toinen poika meidän perheeseen. Kohta varmaan jo pääse äitee ja poika sairaalasta kotiin ja joulun viettoon.

Mukavaa joulua kaikille!
 
Vastaus: Iloiset tapahtumat yms.

Ei muuta kuin Paavin Halon hakuun ennätystä rikkomaan. :D Eikös sen tuolta pitäisi jo löytyä.
 
Vastaus: Iloiset tapahtumat yms.

Päätin eilen pelata pitkästä aikaa vähän Helldiversia.

Aivan summassa valitsin listalta pelin, jossa oli kaksi muuta pelaajaa. Tehtävä meni hyvin, joten yhdessä seuraavaan. Joukkoon liittyy vielä neljäs pelaaja ja pidot sen kuin paranee.

Pelin omia puhekomentoja (yes, no, wait, go) lukuunottamatta kukaan ei puhu mitään ja silti koko poppoo pelaa saumattomasti yhteen. Kaikki varovat ampumasta toisiaan ja neljän miehen tai mechin rintamassa edeten sekä kyborgit että illuminatet lakoavat tehtävä toisensa jälkeen. Haavoittuneet autetaan ylös ja mechit varovat tallomasta korjauspyssyä käyttävää jalkamiestä.

Se tehtävä, jossa postimerkin kokoiselle aluelle tuppaa vihollisia solkenaan, menee ensimmäistä kertaa läpi. No, toisella yrityksellä. Eka jäi viiden sekunnin päähän sukkulan laskeutumisesta, mutta kukaan ei kilahda, hosti ei potki muita pois eikä kellekään avauduta, että miksetsä... Vaihdetaan vaan varustusta (lisää mechejä) ja annetaan kyborgeille selkään.

Kun Vita valittaa akun olevan tyhjenemässä, huomaan että kello on melkein kolme. Tajuan myös, että kolmen randomin kanssa on ollut paras tiimi koskaan. Tyytyväisenä nukkumaan.
 
Vastaus: Iloiset tapahtumat yms.

tein taas pitkästä aikaa itse ruuan ja vaikka itse sanonkin niin tulihan siitä syötävää, siis pakko sanoa itse sen olevan hyvää koska muut ei noin tulista syö.
 
Vastaus: Iloiset tapahtumat yms.

Huh! Valvottu yö ei mennyt hukkaan, sillä kolmannen romaanin käsikirjoitus on viimein alustavasti valmis! Nyt vain sitten alkaa se piinallinen hiominen, jota kestää seuraavat kuukaudet. Genreksi valikoitui tällä kertaa kauhu, joten ainakaan vielä en ole alkanut toistaa itseäni. Prosessi oli tämän kohdalla huomattavasti aiempaa nihkeämmin ja hitaammin etenevä, vaikka aihe oli aiempia huomattavasti helpompi ja kevyempi. Usko meinasi loppua useammin kuin kerran ja yhdesti ehdin jo hylätäkin koko käsikirjoituksen, mutta homma vaivasi niin paljon, että se oli pakko saattaa loppuun ennen kuin voisi aloittaa seuraavan projektin. Tällä hetkellä olen aika helkatin tyytyväinen, että jatkoin hampaat irvessä loppuun asti. :)
 
Vastaus: Iloiset tapahtumat yms.

2 kuukautta tapellut koiran suu ongelmien kanssa ja eillen se sitten näytti että antibiootti on toiminut, nousi sohvalta ja rupes leikkimään lempilelunsa kanssa, harvemmin sitä on näin iloinen ollut <3
 
Vastaus: Iloiset tapahtumat yms.

Naimisiinhan se tuli mentyä tänään elämäni rakkauden kanssa! Ei vois mies onnellisempi olla ja lähtään hakemaan ekat lämmittelyt häämatkasta Monsters Of Rock tapahtumasta Helsingissä kun Black Sabbath heittää viimeisen keikkansa Suomessa! Saas nähdä mihin sitä syksyllä sitten lähtään :D
 
Vastaus: Iloiset tapahtumat yms.

Tänään sai poika kokea ensikosketuksen videopelien maailmaan ja ilme oli kyllä sen näköinen, että taisi iskä tehdä tässä jotain peruuttamatonta :D

Ja milläs muullakaan sitä alottaisi:
994af19eafbef62f3d773f87c1864405.jpg
 
Vastaus: Iloiset tapahtumat yms.

Pakko kehua turun hammaspäivistystä. Yöllä heräsin tajuttomaan hammasärkyyn. Aamulla soitin klo: 09 päivystyksen ja 10:10 oli viisaudenhammas revitty pois :) Kerrankin näin päin :)
 
Vastaus: Iloiset tapahtumat yms.

Ensimmäinen viikko uutta duunia takana ja täytyy sanoa, että kannatti opiskella aikuisiällä uusi ura. Olo on kuin kakskymppisellä, kun puuhailee nuorten parissa ja puheenaiheena on pitkälti pelaaminen :) Bonarina työnkuvaan kuuluu pelitoiminnan kehittäminen ja digitaalinen työote, niin mikäs tässä on keski-ikäisellä nörtillä ollessa. Leppoisaa viikonloppua kaikille!
 
Vastaus: Iloiset tapahtumat yms.

Eräs erittäin pitkäaikainen haave toteutuu ja kauan aikaa horroksessa ollut harrastus herää pian jälleen henkiin kun kotiin saapuu uusi lelu. Saanko esitellä isin toisen vaimon:
Roland TD-1KV V-Drums <3

704c5c18315e2bb4655b33b1eef036a7.jpg
 
Vastaus: Iloiset tapahtumat yms.

Se tunne kun myyt käytetyn konsolin samaan hintaan mitä aikoinaan tästä tuli maksettua uutena:

13427428_2.jpg
 
Ylös Bottom