Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Jalkapallon EM 2004

Vakuuttava esitys Ruotsilta. Larssonin puskumaali oli aivan uskomaton. Ruotsi voi mennä pitkälle.
 
Larssonin maali oli todellakin upea, mutta ei Bulgaria mikään mittatikku ole. Italialle jos Ruotsi häviää ja Tanska voittaa Bulgarian, on Ruotsilla tiukka paikka viimeisessä ottelussa.
 
Oli kyllä Ruotsin onni, että Larsson tuli kisoihin. Maali oli kerrassaan upea.

Tänään Hollanti-peli. Koko ilta siis varattu Sony Trinitron 32-tuumaiselle töllölle kaikkien herkkujen kera. :D
 
Hollannilla on huippu joukkue, kun Kluivertkin joutuu istumaan avauksessa penkillä, mutta Hollannin mahdollinen heikko kohta on se niiden veteraani-veskari.
 
Italian peli oli pienoinen pettymys oisin kyllä toivonut voittoa suosikkijoukkueeltani, mutta eiköhän ne seuraavissa peleissä jo hieman paranna tota maalintekotaitoaan. Englanti meni ryssimään oman pelinsä, mutta vähintääkin tasapelin olisi Englannille kyllä voinut suoda. Ranska voisi tipahtaa heti alkulohkoon, kuten viimekisoissa, mutta näin ei enää taida kyllä käydä. Siellä on ainoastaan yksi pelaaja, jota viitsii katella ja se on zidane. Tänään sitten klassikko Saksa - Hollanti ja kun Saksan kokoonpanoa kattoo niin eiköhän tuo Hollanti vie voiton. On kyllä Saksa menny alaspäin reilusti. :cool:
 
Lainatun viestin kirjoitti alkujaan Jaakko007
Tais Beckham nähdä jonkun naisen ja keskitty siihen ja munas rankun.

Veto oli ihan hyvä, parempi mitä monet olisi edes saanneet....
Mutta tämä maalivahdin torjunta oli aivan ilmiömäinen. Tämä ei tod. mennyt bechamin piikkiin vaan maalivahdin, sen takia koska hän torjuin niin hyvin...
 
Lainatun viestin kirjoitti alkujaan bryanfury80
Siellä on ainoastaan yksi pelaaja, jota viitsii katella ja se on zidane.

No mikäs sitä kaljua on kattella jos tykkää kaljuista:D
Mutta ei todellakaan Zidane oo paras ranskan pelaaja.
Henry se on vaikka ei maaleja tehnytkään, Ja zidane teki ne vaparista(se oli kyllä hyvä) ja rankkarista, Maalivahti aavisti väärin ja se oli sitte menoa. Eli hurratkaa ennemmin Henryä mitä Zidanea, vaika pari maalia saikin. Se oli vasta eka peli, odottakaas vain ja katsokaa Henryn nopeutta(mitä Zidanella ei taida enää oiken olla) ja taitoa...
 
Veto ei todellakaan ollut mikään parhaimmistoa voimaa oli, mutta liian keskellä ja juuri moken unelma korkuinen. Vaikka kyllä Barthez teki huippu torjunnan!
 
Hyvä rankkarin vetäjä (esim. Zidane tai Litmanen) katsoo mihin veskari on aavistamassa, harhauttaa ja pistää pallon sisään. Beckham päätti mihin laukoo ja veska aavisti oikein. Myöskään Zlatanin rankkari ei ollut mikään loistava, vaikka sisään menikin. Se tosin oli niin matala, ikävään kulmaan sijoitettu veto ja vielä luja, joten veskalle todella vaikea. Beckhamin veto kuten sanottu tuli veskarin kannalta ihannekorkeudella.

Hollanti teki tänään pahan virheen ja lähti peluuttamaan vain yhtä kärkeä. Van Nistelrooylla ei ole mitään mahdollisuuksia koko Saksan puollustuslinjaa vastaan, varsinkin kun Saksa jäädytti keskikenttää hyvin. Ensimmäinen puoliaika oli Hollannilta heikkoa peliä, puolenkentän jälkeen heitettiin korkeaa palloa 16m alueen etupuolelle, josta pitkä puollustus siivosi pallot helposti. Ja kun vaparissa kävi sopivasti tuuria näytti jo siltä että Saksa veisi voiton.

Toinen puoliaika muutti paljon. Advocaat teki heti puoliajalla oikeita valintoja. Jalkoja laitaan (Overmars) ja Davids pois kentältä (unessa). Vielä kun tajusivat että Van Nistelrooy tekee itsemurhaa puollustussumpun keskellä ja laittoivat Van Hooijdonkin sinne, niin alkoi tapahtumaan. Overmars loi uuden pelotteen Saksalle juoksemalle usein vasemmalta läpi. Van Der Meyde alkoi levittämään enemmän oikealle. Van Nistelrooy jäi yksin Wörnsin huoleksi, jolta tiukka halausote unohtui kerran -> *pum* 1-1. Kuten kuva osoittaa Wörns kyllä yritti vielä viedä painiotteella Van Nistelrooyn kentän pintaan... :)

rvn_get313lg.jpg


Tänään nähtiin molemmissa otteluissa valmentajilta onnistuneita ratkaisuja vaihtojen osalta. Saksakaan ei ollut yhtään niin huono mitä siitä alunperin puhuttiin. Tulee vielä tiukka vääntö siitä mitkä 2 joukkuetta menevät jatkoon.

Huomenna oma suosikkini Espanja lähtee jo hakemaan melkein varmaa lohkovoittoa ja välieräpaikkaa. Tosin Kreikka yllätti Portugalin joten jännitystä riittää.
 
Lainatun viestin kirjoitti alkujaan miikkauu
No mikäs sitä kaljua on kattella jos tykkää kaljuista:D
Mutta ei todellakaan Zidane oo paras ranskan pelaaja.
Henry se on vaikka ei maaleja tehnytkään, Ja zidane teki ne vaparista(se oli kyllä hyvä) ja rankkarista, Maalivahti aavisti väärin ja se oli sitte menoa. Eli hurratkaa ennemmin Henryä mitä Zidanea, vaika pari maalia saikin. Se oli vasta eka peli, odottakaas vain ja katsokaa Henryn nopeutta(mitä Zidanella ei taida enää oiken olla) ja taitoa...

Aika erillaisia pelaajia Zidane ja Henry, mutta kyllä Zizu on joukkueensa paras, ja samalla koko turnauksen paras, mieshän on nero. Ehdotan että pyydät rikettäsi anteeksi jalkapallojumalilta.
 
Tuohon Henry ja Zidane juttuun vielä... Eikai nyt sentään aina tarvitse sitä kentän parasta pelajaa tai liigan parasta joukkuetta kannattaa. ;)

Oli tosiaan Hollannin ensimmäinen puoliaika aika suuri pettymys. Noilla miehillä pitäisi pystyä parempaan. Pitkä päätyyn ja tohinalla perään näytti olevan taktiikkana. Onneksi toinen puoliaika pelasti Hollannin. Saksa pelasi kyllä vahvemmin mitä odotin. Jännitystä tulee riittämään.
 
Joo se Beckhamin pilkku oli ainakin omasta mielestäni täysi läppä. Siinä ei ollut mitään hyvää. Ihannekorkeudella maalivahdille, veto tuli lähes keskelle (siinä oli kierrettä, jotta se menisi nurkkaan, mutta molarin etäisyydellä se oli vielä lähes keskellä, eli ihan paska) ja juuri tuo etukäteen päätetty vetosuunta. Todella huono pilkku ja torjunnassa ei mielestäni ollut mitään ihmeellistä.

Sitten vielä Hollantiin. En ole ikinä nähnyt yhtä tylsistyttävää Hollantia. Aivan karseaa sähläystä ja heiteltiin vaan puolesta kentästä kuudentoista alueen tuntumaan pääpalloa kavereille. Kisojen tylsin matsi tähän mennessä. Kuka valmentaja jättää penkille Kluivertin, Makaayn, Van Hoojdonkin ja peluuttaa yhtä kärkimiestä? Suomen hyökkääjäkalustolla tuollaisen päätöksen vielä ymmärtää, mutta ei todellakaan tällaisia nimiä vilisevässä joukkueessa.

Toisella puoliajalla peli muuttui sen verran, että Overmars sai edes haastettua laidassa vartijaansa ja tätä kautta tuli edes vähän kontrollia ja viihdettä peliin. Muuten toisellakin puoliajalla jatkui sama homma. Pitkää päätyyn, sillä erotuksella että siellä oli edes kaksi miestä niitä palloja ottamassa kiinni, jolla maali sitten saatiin puserrettua. Silti peli oli aivan yhtä tylsää kuin ekalla puoliajalla, muutamia Overmarsin nousuja lukuunottamatta.
 
Lainatun viestin kirjoitti alkujaan Cyrus1
Kuka valmentaja jättää penkille Kluivertin, Makaayn, Van Hoojdonkin ja peluuttaa yhtä kärkimiestä? Suomen hyökkääjäkalustolla tuollaisen päätöksen vielä ymmärtää, mutta ei todellakaan tällaisia nimiä vilisevässä joukkueessa.

Täysin totta enkä uskokaan, että Advocaat tekee samaa virhettä seuraavassa ottelussa Tsekkiä vastaan. Ainoa ongelma Advocaatilla on siinä, ettei hän voi peluuttaa Van Nistelrooytä ja Kluivertia samaan aikaan kentällä, koska miesten yhteispelissä on kuulemma ongelmia. Silti joukkueen hyökkäyksessä riittää laajuutta. Itse ainakin odotin Van Nistelrooy - Makaay yhdistelmää jo avaukseen. Van Hooijdonk oli tosin hänkin hyvä peluri vaihdosta kentälle, kookkaana miehenä sitoo vastustajia ja luo Van Nistelrooylle tarvittavaa tilaa.

Kluivertille voi tulla tylsät kisat jos Van Nistelrooy jatkaa tehokkaana ottelusta toiseen.
 
Saksan Effe2 eli Schweisensteiger oli kyllä todella kova. Sen sijaan Hollannin uudet tähdet Van Der Vaart ja Meyde olivat aika hukassa koko ottelun ajan. Van Der Vaartin pitäisi toimia pelintekijänä, mutta eipä siitä juuri mitään tullut.
 
Tottille kolmen ottelun pelikielto

Italian pelintekijä Francesco Totti on saanut kolmen ottelun pelikiellon. Totti sylkäisi useita kertoja Tanskan Christian Poulsenia kohti joukkueiden maanantaisessa kohtaamisessa. Uefan kurinpitovaliokunta teki päätöksensä tänään.


Totti on Italian pelin sielu, joten voi olla, että toiveeni toteutuvat ja Italia jää alkulohkoon.:p
 
Ylös Bottom