Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Kenestä konsoliFINin mestari manageri?

el Matador

New Member
Englannin valioliigan alkuun on enää n.2 viikkoo, joten kaikki tekemään oma joukkue osotteeseen
http://www.smallworld.com ja sieltä Fantasy Premiership - Season 1

Tein sinne konsoliFINille oman divisioonan:

divisioonan nimi : konsoliFIN
salasana: valioliiga

Eli idea on se, että pelaaja ostaa tietyllä raha määrällä 11 pelaajaa ja pisteitä saa sit sitä mukaa miten ostamasi pelaajat pelaa oikeassa elämässä.

Kaikki vaan kasaamaan oma huippu joukkue ja katotaan kuka vie voiton! ;)

Nii joo ja kertokaa sit mikä teidän joukkueen nimi on, mun on Los matadores :D
 
tällänen samanlainen juttu oli jossain vaihees sm-liigassa (en tiedä onko enään). tehtiin siitä oma versio. pelasin faijan ja brodin kanssa sitä kaikki laitto 50mk panoksen eli voittaja sai voittoa 100mk... me pelattiin 1vk kerralla voitin joka kerta ja sit ne kyllästy :)
 
Vertaillaanpas vähän joukkueidemme viime kauden pelaajien tehoja. Oma joukkueeni pelaa 4-3-3 taktiikalla, maksoi 49,368,000 TSN£ ja pisteitä teki yhteensä 12462.
 
Onko täysin ilmainen? Epäilyttää vähän tuollaiset FREE NOW!! SIGN UP FREE!! tyyppiset sivut.. mutta jos on ilmaista, Könni-Kiikerin Sonnit on menossa mukana!
 
Ei tuo tuntunut mitään maksavan, joten Sonnit kehiin vaan :)

Hintaa tuli 49,644,000 ja tehopisteitä on vaivaiset 11242 ja perus 4-4-2 taktiikalla jyrätään... ja siitä lähdetään että joukkue on ensi vuoden mahtijoukkue :)
 
Hemmeti ehin tehä jengin jo Scandinavian FC divisioonaan enneku näin tän Threadin .. Noh eikai se auta ku toinen jengi tehä että pääsee messiin!
 
Lainatun viestin kirjoitti alkujaan zakk
Hemmeti ehin tehä jengin jo Scandinavian FC divisioonaan enneku näin tän Threadin .. Noh eikai se auta ku toinen jengi tehä että pääsee messiin!

Kyl sä voit vaihtaa sitä divisioonaa. Klikkaat vaa sieltä change division.
 
Ylös Bottom