Keskustelua PS4:n ongelmista (laite- ja ohjelmistoviat, ohjainongelmilla oma ketjunsa)

Keskustelu osiossa 'Pelaaminen' , aloittajana The BigBang, 03.03.2014.

 1. TT-2k

  TT-2k Päämoderaattori Ylläpidon jäsen

  Steam ID:
  TT-2k
  XBL:
  TriKuiva
  PSN:
  TT-2k
  Twitter:
  tontsa
  Tuskin. Virittelin tuossa juuri skenarion, jossa konsoli lataili pariakin päivitystä ja sen jälkeen laitoin konsolin Rest Modeen Gran Turismo Sportin ollessa päällä. Muutaman minuutin päästä käynnistin konsolin ohjaimen PS-nappulasta, ja kaikki toimi kuten pitikin.

  Se tuli kuitenkin mieleen, että onko tuo oireileva konsoli kenties PS4 Pro? Mullahan oli alkuun sen Firecuda-levyn kanssa outoja ongelmia, mutta sitten ne vaan lopulta katosivat, kun ajoin tietokannan uudelleenrakennuksen.
   
 2. Omenanraato

  Omenanraato Well-Known Member

  Youtube:
  youtube
  PSN:
  Omenanraato
  Switch:
  Omppu
  Pro ja sama levy ku sulla, myös tää uusi. Jatketaan oikeassa ketjussa. :)
   
 3. Robotti

  Robotti Member

  Titanfall 2 ei suostu asentumaan. Tai pikemminkin päivitys. Levyltä peli asentuu kiltisti ja yksinpeliä voi pelata.

  Päivitys 1.13 sen sijaan keskeytyy virheeseen jossain 6-7 gigan kohdalla. Koko tiedosto on n. 16 gigaa. Olen kokeillut moneen kertaan, välillä uninstalloinut koko pelin. Lepotilassa ja virrat kokonaan päällä sama juttu.

  Downloads-valikossa lukee "Cannot download" ja tarkennuksena "Error has occurred". Tässä on jo useamman kerran yritetty. Mikä neuvoksi?

  Titanfall 2 oli koneella joskus aiemmin, kun sitä sai pelata ilmaiseksi pari päivää. Silloin kaikki toimi hyvin, mutta siitä on aikaa. Poistin pelin kun kokeilujakso loppui.
   
 4. Enrarliz

  Enrarliz Member

  XBL:
  Enrarliz
  PSN:
  NikoFIN
  Onhan kovalevyllä varmasti tarpeeksi tilaa? Kokeile poistaa jotain ja ladata sitten päivitystä uudelleen.
   
 5. Robotti

  Robotti Member

  Sehän tässä outoa onkin, että konsoli ei valita tilanpuutteesta.

  Yleensä tulee ilmoitus heti latauksen alettua, jos ei ole tarpeeksi tilaa. Ennen viimeisintä yritystä poistin kuitenkin varmuuden vuoksi n. 30 gigaa tavaraa, mutta ei auttanut. Enkä ole ennen nähnyt tuollaista virheilmoitusta mikä ei kerro yhtään mitään. Pelkkä "Error has occurred", ilman mitään virhekoodeja.
   
 6. Ac3way

  Ac3way Active Member

  Steam ID:
  Ac3way
  XBL:
  Ac3way
  PSN:
  BandW1897
  Tällä viikolla alkoi PS4:lla tallenusten uploadus ongelmat. Ei suostu enää uppimaan jotain tallennuksia ps+ pilveen. Megabitit kyllä lähtee sinne Sonyn suuntaan, mutta 100% jälkeen tulee vain ilmoitus, että uploadus epäonnistui.

  85% käytössä 10GB pilvestä, joten kyllä sinne pitäisi esim. 8mb tiedosto mahtua. Varsinkin, kun sen pitäisi tässä tapauksessa vain tallentaa vanhan tiedoston päälle.

  Osa tiedostoista menee pilveen, osa ei. Mikäs tässä tapauksessa voisi ongelman korjata?
   
 7. kuosikasikuus

  kuosikasikuus Member

  PSN:
  kuosikasikuus
  eiks se näin mene.
  varmuuskopioi kaiken varalle pilvestä usb tikulle jonka jälkee poistat sen sieltä pilvestä ja koitat lähettää sen jälkeen uudestaan sinne pilveen tai poistat suoraan sen sielt pilvestä ja lähetät suoraan sen jälkeen sinne pilveen.
   
 8. TEKNIK1

  TEKNIK1 Member

  PS4 väittää, että tikku on tyhjä. Kokeiltu kolmella eri tikulla (8GB, 12GB & 2GB). Kokeiltu kaikilla eri formaateilla: FAT32, exFat, Fat & NTFS. Pleikka siis tunnistaa tikun, mutta väittää sen olevan tyhjä vaikka ei ole. Tarkoitus laittaa videoita pleikkaan ja näiden muoto on mp4. Kokeiltu myös .avi. Ei toimi. Mikä helvetti tuossa nyt voi olla kun tikulle voi pleikasta laittaa kamaa, mutta toisinpäin se ei onnistu vaikka koittais laittaa samaa videota takasinpäin.
   
 9. Dragonfly

  Dragonfly Well-Known Member

  XBL:
  K0RENT0
  PSN:
  Dragoni85
  Ainakin aikaisemmin on toiminut niin, että teet tikulle kansion PS4 ja sen alle kansion VIDEO ja sitten tiedostot sinne.
   
 10. TEKNIK1

  TEKNIK1 Member

  Ei auttanut ;(
   
 11. TT-2k

  TT-2k Päämoderaattori Ylläpidon jäsen

  Steam ID:
  TT-2k
  XBL:
  TriKuiva
  PSN:
  TT-2k
  Twitter:
  tontsa
  Millä (käyttöjärjestelmällä/softalla) olet formatoinut ne tikut? Voi olla, että siellä tikulla on useita eri partitioita, ts. se formatointi tekee sinne "näkymättömän" osion ensimmäiseksi ja PS4 tunnistaa sen, eikä sitä varsinaista osiota.

  Ainakin macOS:n Disk Utility tekee käyttäjälle mitenkään kertomatta ensimmäiseksi partitioksi pienen palautusosion.
   
 12. TEKNIK1

  TEKNIK1 Member

  Formatoin Win7:lla ja PS4:lla itselläänkin. Tämän sun viestin jälkeen kokeilin vielä Rufus -softalla ja uudella 16GB tikulla, mutta eipä tuokaan auttanut. En löydä yhtäkään vastaavaa ongelmaa kellään miltään foorumilta.

  Ennen kuin joku kysyy niin, kyllä. Laitan tikulle clipin formatoinnin jälkeen, kokeiltu molemmat USB portit, kokeiltu 4:llä eri tikulla kaikilla yllämainituilla formatointimenetelmillä ja kaikilla formaateilla, kokeiltu kansioilla ja "alikansioilla" (PS4 ---> VIDEO jne jne jne). PS4 käyttis ajantasalla myös.
   
 13. TT-2k

  TT-2k Päämoderaattori Ylläpidon jäsen

  Steam ID:
  TT-2k
  XBL:
  TriKuiva
  PSN:
  TT-2k
  Twitter:
  tontsa
  Kysytään nyt vielä ihan varmuuden vuoksi, että millä yrität niitä videoita katsoa? Entä mitä tapahtuu, jos teet sille tikulle MUSIC-hakemiston ja laitat sinne vaikka jonkin mp3-tiedoston?
   
 14. TEKNIK1

  TEKNIK1 Member

  Juu. Koitin aiemmin laittaa ASETUKSET/SOVELLUKSEN TALLENNETTUJEN TIETOJEN HALLINTA/USB-TALLENNUSLAITTEESEEN TALLENNETUT TIEDOT/KOPIOI JÄRJESTELMÄN TALLENNUSTILAAN/TALLENNETTUJA TIETOJA EI OLE SAATAVILLA

  Ongelma ratkesi kun latasin mediaplayerin ja sharefactoryn pleikkaan ja tein niille omat kansiot tikulle.
   
 15. TT-2k

  TT-2k Päämoderaattori Ylläpidon jäsen

  Steam ID:
  TT-2k
  XBL:
  TriKuiva
  PSN:
  TT-2k
  Twitter:
  tontsa
  Vähän tällaista loppujen lopuksi arvelinkin. Eli PS4:llä ei tosiaan voi kopioida mitään videoita, kuvia taikka musiikkia laitteen omalle kiintolevylle, vaan kaikki toistetaan suoraan sieltä USB-medialta. Ja sitä varten pitää sit käyttää esim. tuota Media Player -sovellusta.
   
  TEKNIK1 tykkää tästä.

Jaa tämä sivu