Keskustelua PS4:n ongelmista (laite- ja ohjelmistoviat, ohjainongelmilla oma ketjunsa)

TT-2k

Päämoderaattori
Ylläpitäjä
Tuo selityksesi kaikkien päivitysten kopioinnista selittäisi tuon hitauden. Peli oli War Thunder, johon päivityksiä on varmaan kymmeniä (v2.31).
Juuri näin. Warthunder, World Of Tanks, Warframe ja muutama muu vuosia vanha (F2P-)peli ovat näitä yleisimpiä ”worst offendereita” johtuen juuri siitä, että niitä on aikojen saatossa päivitetty niin hitokseen. Mutta sama pätee myös ihan kaupallisiin AAA-julkaisuihin. Esimerkkinä voi mainita vaikka Destiny 2:n, joka tavallaan yritti putsata päivityspöydän syksyn ison laajennuksen myötä. Käytännössä kuitenkin tapahtui juuri se, että nyt pienintäkin korjausta varten täytyy kopioida koko n. 40 gigan päivityssatsi ensin.

Toivottavasti seuraavan sukupolven Pleikkarissa ei tällaisia aivopieruja enää nähdä.
 

Aksu

Well-Known Member
Lopetti reilu 2 vuotta sitten ostettu Pro DVD levyjen lukemisen, kovasti hieroo mutta aina tulee tunnistamaton levy ilmoitus.

Laittelin verkkokauppa.comin huoltoon viestiä, saa nähä mitä vastaavat, kyllähän tuo pitäis virhevastuun piikkiin mennä.
 

tetraplegia

Member
Lopetti reilu 2 vuotta sitten ostettu Pro DVD levyjen lukemisen, kovasti hieroo mutta aina tulee tunnistamaton levy ilmoitus.

Laittelin verkkokauppa.comin huoltoon viestiä, saa nähä mitä vastaavat, kyllähän tuo pitäis virhevastuun piikkiin mennä.
Mulla oli hetki sitten sama ongelma julkasusta ostetussa prossa. Nostin pystyy ni rupes toimii. Oli pystyssä muutaman viikon. Tais joku päivityskii tulla sinä aikana. Päätin kokeilla yks päivä ja laitoin takas vaakaan pron ja levyasema toimi :O kannattaa kokeilla
 

Aksu

Well-Known Member
Tuli verkkokaupasta viestiä että toimittaa kone sinne huoltoon. Tämä on taas hyvä esimerkki siitä että ei se takuu/virhevastuu lopu jälleenmyyjän ilmoittamana päivänä.

Saapa nähdä että toimittaako verkkokauppa koneen Sonylle, kun toteavat että ei lue DVD-levyjä, siinä kyllä taas kestäis.

Ei ole ollut kyllä mitään ruusuilla tanssimista tämä meikäläisen PS4 taival, eka julkaisussa ostettu kone kävi huollossa äänekkyyden takia ja oisko 3 ohjainta hajonnut. Siinä mielessä kuitenkin hyvä että kaikki on mennyt takuun piikkiin.
 

Aksu

Well-Known Member
Kävin viemässä verkkokauppaan niin meinas että DVD lukija paskana, lähettävät Sonylle ja 2-4 viikkoa kestää.

Oishan tuota voinut käyttää ilman DVD ominaisuutta, mutta myös Bluray temppuli joku aika sitten ja jälleenmyynti arvo laskee jos ilman DVD ominaisuutta myy. Onneksi löytyy kohtalainen PC niin voi edes jotakin jauhaa odotellessa.
 

arit73

Member
hei miten saan oman tunnuksen toimivaa niin että mun äiti voisi peleta niitä pelejä mitä oon ostannyt itse storesta sen omalla tunnuksella vai onko se edes mahdollista ?
 

Omenanraato

Well-Known Member

tukholma

Member
Onko normaalia että jos selaa esim. youtube videoita ps4 pro:lla niin jonkin ajan kuluttua menee ruutu siniseksi tai pimeäksi ja tulee ilmoitus että "vapaata tilaa ei riittävästi tms."? Sen jälkeen voi taas selata jonkun aikaa normaalisti. Toinen on sellainen että kun sammuttaa niin joskus tulee kaksi tai jotain piippausta ja ensi kerralla kun käynnistää niin tulee virheilmoitus ja järjestelmä kysyy haluaanko ilmoittaa ongelmasta sonylle tms. Painan vaan hyväksy ja järjestelmä käynnistyy normaalisti sitten.
 

DoubleH

Member
Nyt on outo ja mielenkiintoinen ongelma omassa normimallin ps4:ssa. Jää ikään kuin ohjaimen nappi pohjaan, vaikka ei oikeasti jää (koitettu toisella ohjaimella myös). Gtata pelatessa ihmettelin useasti, kun tarkootus oli laittaa yksi kpl stickybomb, mutta niitä tulikin jostain syystä 4-6. Nyt RDR2 herjaa vielä pahemmin, dead eye'ta käyttäessä laite "painaa" R1 nappia ja tägää osumia uhriin useita.
Molemmat ohjaimet resetoitu, nyt vikatilassa ps4 ajan päivityksiä sisään. Pleikka paskana?

E. Joopajoo, alustukseen lähti laite. Jossei nyt häviä mystinen vika, niin saapas(=tyhmä) hyvän syyn ostaa Pro - malli. Ois toki voinu ennen alustusta tallentaa Rd2 vaikka tikulle. Tää päivä menee nyt sitten asennuslevyä nussiessa.
 
Viimeksi muokattu:

Huttu

Well-Known Member
Hmm en sitten ilmeisesti ole oman konsolini ensisijainen käyttäjä sillä psn-verkossa on nyt meneillään joku huolto ja kaikissa diginä ostamissa peleissä on lukon kuva, en pysty edes youtubea katsomaan. Yritin konsolin kautta palauttaa itseäni pääkäyttäjäks mutta lopulta tuli virheviesti verkon huollosta.

Mullahan oli tossa aiemmin jokunen kuukaus sitten tilanne jossa tilini varastettiin viikoksi, ehkäpä silloin tämä varas laitto itsensä pääkäyttäjäks? En minä tiedä miten noi toimii. Laitoin nyt kuitenkin tukeen viestiä jos voisivat tehdä asialle jotain.
 
Ylös Bottom