Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Konsolifinin PES5 Turnaus II

  • Viestiketjun aloittaja Viestiketjun aloittaja JuRka
  • Aloituspäivämäärä Aloituspäivämäärä
Vastaus: Konsolifinin PES5 Turnaus II

kep(Ruotsi) - Lingoon(Irlanti) 2-1
38' Duff
65' Källström
71' Allbäck

Katsoi sitä miltä kantilta tahansa, Irlanti oli ensimmäisen puoliajan sini-keltaisen jyrän alla. Maaleilta he säästyivät kuitenkin Ruotsin surkean viimeistelyn ja heidän maagisen maalivahdin, Shay Givenin, ansiosta. Ruotsi painosti, mutta Irlanti puolusti järjestelmällisesti tehden vaarallisia vastaiskuja, joista 38. minuutilla tullut maali oli osoituksena.

Toinen puoliaika oli Irlannin hallintaa, kunnes Källström lataa 1-1 tasoituksen. Peli tasoittuu hetkessä täysin ja painopiste siirtyy jopa lievästi Ruotsille. Allbäck teki 71. minuutilla yhdistelmän päätteeksi 2-1 voittomaalin ja puolustustaistelu alkoi. Irlanti kävi pari kertaa jo tolpassakin, mutta maaliin asti palloa ei saatu. Täten Tre Kronor keräsi toisen 2-1 voittonsa ja suuntaa katseensa jatkopeleihin.
 
Vastaus: Konsolifinin PES5 Turnaus II

Ai niin. Vilpittömät kiitokset siitä, ettet pelannut törkeästi aikaa siinä viime minuuteilla, vaan saatiin ottelulle ihan viihdyttävä loppu.

Ne tolpat kyllä jäivät vähän kaivelemaan. :)
 
Vastaus: Konsolifinin PES5 Turnaus II

Tanska (Keimo) - Uruguay (mandu) 3-0
Tomasson 1' 81'
Grönkjær 47'

Tomasson alotti maalinteon heti ekasta hyökkäyksestä laidalta tulleen syötön päätteeksi. Toinenkin maali tuli heti puoliajan alkuun, kun Grönkjær nousi laidaltaan ja tuikkasi pallon takakulmaan. Kolmas maali oli ekan maalin toisinto, mutta eri laidalta. Numerot ei kyllä kerro kaikkee ottelusta, koska mandulla oli paikat vähintään kolmeen maaliin, mutta onnea ei juuri mandulla ollut.
 
Vastaus: Konsolifinin PES5 Turnaus II

Irlanti (Lingoon) - Ranska (Ippanis) 2-1

(Duff 57', Trezeguet 81', Stephen Elliot 83')
 
Vastaus: Konsolifinin PES5 Turnaus II

Irlanti - Ranska 2-1

Kyllä sai imeskellä karvasta kalkkia pelin jälkeen. Ensimmäinen puoliaika oli melko mitäänsanomatonta, kumpikaan ei juuri saanut pahoja paikkoja aikaiseksi, lukuunottamatta Piresin tolppaa ja Henryn sähläystä. Toisella puoliajalla sitten alkoikin tapahtua. Irlanti aloitti maalinteon. Vapari n. 40m ja syöttö Duffille, joka menee kolmen ranskalaisen surffarin ohi ja yhdellä kosketuksella vielä alin mies kahville. Sitten alkoi Ranskan painostus, joka tuotti tulosta. Keskikentältä lähti pitkä pystysyöttö Henrylle joka syötti Trezeguetille ja pisti pallon tyhjään maaliin. Viimeinen maali tuli merkkausvirheestä puolustuksen oikealta puolelta kun ketään ei ollutkaan siellä. Säälittävä riipaisu, jota tuskin voi edes vedoksi sanoa, meni Barthezilta vähän liian helposti sisään. Lopussa Ranska pääsi vielä vähän painostamaan, mutta tasoitukseen ei enää eväät riittänyt.
 
Vastaus: Konsolifinin PES5 Turnaus II

Argentiina (El_Duderino) vs. Italia (JoeCoolio) 0-2
Cassano 10'
Totti 33'
iha tiukkaa vääntöä, argentiinalle pallonhallinta 55%, vedot maalia kohti Italialle 6-2.
Totin 2-0 maali vaparista oli nätti, yläpesään muurin yli...kolme pojoa makarooneille.
 
Vastaus: Konsolifinin PES5 Turnaus II

Jos joku haluaa pelata kansainvälisiä harjoitusotteluja Irlantia vastaan, niin huudelkaa. Rupesin juuri saamaan formationin toimivaksi, ainoastaan hyökkäyspäätä pitää vielä fiksata kun viimeistely ontuu.
 
Vastaus: Konsolifinin PES5 Turnaus II

joecool sanoi:
Argentiina (El_Duderino) vs. Italia (JoeCoolio) 0-2
Cassano 10'
Totti 33'
iha tiukkaa vääntöä, argentiinalle pallonhallinta 55%, vedot maalia kohti Italialle 6-2.
Totin 2-0 maali vaparista oli nätti, yläpesään muurin yli...kolme pojoa makarooneille.

Joo hyvä matsi oli. Italia oli kyl tappavan tehokas ekalla puoliajalla: 2 vetoa ja molemmat uppos ja oli vielä hienoja maaleja. Mun mahikset meni aika lailla sen jälkeen kun otin Ayalalla punasen kortin ja teit siitä vaparista maalin.
 
Vastaus: Konsolifinin PES5 Turnaus II

Turkki (Routton) vs italia (joecooli) 2-0 (2-0)
Maros 17'
Farry Tikki 23'

Mjoo, molemmat alotti aika hyökkäävästi. 1-0 synty flipperistä Italian boxin sisällä, 2-0 läpisyötöstä, missä Italin pakki pelasi tilanteen vähän liian pehmeästi. Nesta turhautui, ja otti suoran punasen maalien jälkeen, ja Italia joutui ottamaan yhden keskikenttä pelaajan puolustukseen. Näiin ollen Turkki pystyi kontrolloimaan aika tehokkaasti Italian rakentelua. Hirveän vaarallisia paikkoja ei kummallekkaa enään ottelussa syntynyt, joten 2-0 pysyi loppuun saakka.

Näin ollen Turkilla on kasassa 9 pistettä A-lohkosta. Maaliero on 6-2.

Maros tehnyt muuten 4 maalia turnauksessa.
 
Vastaus: Konsolifinin PES5 Turnaus II

Lohko B

Nigeria (Supreme) - Espanja (Pihliz) 2 - 1
Martins 2, Raul

Ennen matsia pelattiin Lingoonin kanssa 2 harkkapeliä. ikävästi tuli nokkiin Irlannilta kummallakin kerralla.:) eli liigamatsiin lähdettäessä ei ollut mikään voittajafiilis. Se sujui kuitenkin selvästi harkkamatseja paremmin. Eka erä meni Nigerian hallinnassa. Hyviä maalipaikkoja oli, mutta puujalat ei saanu millään palloa sisään. Toinen puoliaika alkoi myös Nigerian hallitessa. Heti puoliajan alkuun Martins pääee karkaamaan puolustuksen keskeltä ja sijoittaa pallon alanurkkaan. Maalin jälkeen peli oli aika tasaista vääntöä, kunnes noin 70. minuutilla Martins pääsee jälleen keskeltä läpi. Nopeilla jaloilla ohi vastaantulevasta veskarista ja pallo tyhjään häkkiin. Espanja saa vielä kavennettua ihan matsin lopulla Raulin hienosta vedosta. Lopputulos 2-1.

Nigerian pistesaalis alkulohkoissa 7 pointsia. Tehtyjä maaleja 5 ja päästettyjä 3.
 
Vastaus: Konsolifinin PES5 Turnaus II

Heh, turnauksessa ei tulosta tullut, mutta näissä kahdessa matsissa sitten paukutin kuusi maalia... Noh, elämä on.
 
Vastaus: Konsolifinin PES5 Turnaus II

LoZo sanoi:
Lohko B

Nigeria (Supreme) - Espanja (Pihliz) 2 - 1
Martins 2, Raul

Joo eipä pysyny hitaat ja kankeet pakit vauhissa mukana millään. Omat mahollisuudet jäi lähinnä nopeisiin vastahyökkäyksiin, joista pari jonkinlaista paikkaa saatiin. Parempi voitti, ois voinu pättyä suurempinumeroisestikkin.



Espanja (Pihliz) - Kolumbia (Karma) 1-1
Torres 26' Muruzzo 34'
Peli Espanjan hallintaa. Laukaukset 17-4 ja maalia kohti 8-2. Eka maali syntyi kun Raul pääsi vasemmalta vapaasti kuudentoista sisään ja päätti vielä syöttää toiselle puolelle Torresille joka pääsi pistämään helposti tyhjiin. Kolumbia sitten tasotti ensimmäisestä hyökkäyksestä, taidokkaasti kylläkin. Hieno sijoitus ylänurkkaan, kun aikaa jäi hyvin tähtäämiseen (missäköhän taas seikkaili Marchena ja pörröpää Puyol, joka tuskin ees näkee mitään lettinsä takaa). Maalin jälkeen Kolmubia pääsi paremmin peliin mukaan, mutta suurimmaksi osaksi peliä vei Espanja. Mutta maalia kun ei osaa tehä ni ei osaa. En muuten pelaa Espanjalla enää koskaa. :)
 
Vastaus: Konsolifinin PES5 Turnaus II

.Karma. (Karma) Kolumbia - Gaddaf (Truck) Englanti 1-4
Lampard 45´+
Gerrard 47´
Joe Cole 81´, 89´
Anquel 90´+

Ottelun ensimmäistä maalia saatiin odotella aina ensimmäisen puoliajan lisäajalle, jolloin Lampard yllätti Kolumbian maalivahdin 42m:stä lauotulla vapaapotkulla. Toisen puoliajan Englanti aloitti sähäkästi ja pelikellon näyttäessä 47´ Gerrard siirsi ylärimasta kimmonneen pallon tyhjään maaliin. 0-2.
Joe Cole vastasi kahdesta seuraavasta maalista joista ensimmäin syntyi hieman nololla tavalla. Kolumbian maalivahti avasi maalipotkun lyhyenä jonka Cole haistoi ja varasti pallon puolustajan nenän edestä. 0-3. Toinen maali syntyi Andrew Johnsonin syötöstä boxin sisällä, joka avasi Colelle paikan siirtää pallo tyhjään maaliin. 0-4.
Kolumbian kavennus 1-4 syntyi Anquelin päästyä aika vapaasti lähelle 16m rajaa jossa hän hassutti viimeisen puolustajan "teelle" ja laukoi lopuksi hienosti etukulmasta ylämummeliin.
Lopputulos siis: Kolumbia 1 - Englanti 4

Ottelussa oli maalipaikkoja puolin ja toisin joista olisi ehdottomasti molempien joukkueiden täytynyt rokottaa. Kuitenkin jälleen kerran oli sangen mukavata pelailla.

Englannilla on nyt alla 2 voittoa ja 1 tasuri.
 
Vastaus: Konsolifinin PES5 Turnaus II

Lohko A

Turkki 9 pts (3 ottelua)
Italia 3 pts (2 ottelua)
Portugali 1 pts (2 ottelua)
Argentiina 1 pts (3 ottelua)

Italia - Portugali matsista ei ole ainakaa mulla tietoa, mutta Portugalilla on pakkovoitto siintä.

Tässä Lohko A:n tilanne siis, kun 1 ottelu pelaamatta.
 
Vastaus: Konsolifinin PES5 Turnaus II

Koodi:
[font=fixedsys]
Lohko C

                  g  w  t  l  p

Ruotsi (kep)      3  2  1  0  7
Hollanti (keho)   2  1  0  1  3
Irlanti (Lingoon) 3  1  0  2  3
Ranska (Ippanis)  2  0  1  1  1 

legend:

g = otteluita pelattuna
w = voitot
t = tasapelit
l = tappiot
p = pisteet

[/font]

Eli ainoa jatkopaikan varmistanut on Ruotsi, muiden tilanne riippuu Ranskasta. Irlanti ei taida päästä jatkoon, mikäli keskinäiset ottelut otetaan huomioon ensin tasapisteissä. Jos taas maaliero niin silloin Irlanti vie tällä hetkellä voiton. Paljon riippuu Hollanti - Ranska pelistä, kuinka käy. Melkeinpä Ranskan pakkovoitto, mikäli haluaa jatkoon.
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: Konsolifinin PES5 Turnaus II

ippanis sanoi:
Irlanti ei taida päästä jatkoon, mikäli keskinäiset ottelut otetaan huomioon ensin tasapisteissä.

Kyllä irkkujen haaveet jatkosta kariutuivat jo siihen toiseen tappioon. Ensi kerralla sitten.
 
Vastaus: Konsolifinin PES5 Turnaus II

Koodi:
Lohko  B

                                             G        W      D       L       P
Englanti (Truck)                3         2        1       0       7
Nigeria (Supreme)           3         2        1       0       7
Espanja (Pihliz)                3         0        1       2       1
Kolumbia (Karma)           3         0        1       2       1

Tässä lohko B:n lopulliset taulukot. Englanti ja Nigeria selvät jatkoon menijät. Ja Englantihan voitti lohkon paremmalla maalierolla.
 
Vastaus: Konsolifinin PES5 Turnaus II

Miten muuten otteluparit menevät seuraavaksi? Eikös yleinen käytäntö ole ollut A1-D2, B1-C2 jne?
 
Vastaus: Konsolifinin PES5 Turnaus II

Routton sanoi:
Miten muuten otteluparit menevät seuraavaksi? Eikös yleinen käytäntö ole ollut A1-D2, B1-C2 jne?
Lohkoilla ei merkitystä. Parhaiten pärjännyt vs. huonoiten pärjännyt jne.
Kiitoksia suuresti muuten noista joidenkin lohkojen lopputilanteista, helpottaa seuraavien otteluiden järjestelemistä. Ruotsi - Ranska-mittelö minun ja ippaniksen välillä käydään tänään, eli saadaan aika hyvin selvyyteen noita jatkoon menijöitä C-lohkosta. Ruotsi lähtenee kuitenkin otteluun lievällä kokeilumielellä, joka tarkoittaa pääasiassa pelaajakokeiluja, esim. sitä että Kim Källström tulee Andreas Svenssonin paikalle pelintekijäksi. Tarkasti lähdetään puolustamaan Ranskan suurta hyökkäysrintamaa vastaan ja Zlatanin johdolla tekemään vaarallisia vastahyökkäyksiä.
 
Vastaus: Konsolifinin PES5 Turnaus II

Ruotsi - Ranska 2-2

Kyllä sai repiä hiuksiaan oikein huolella kun peli lähti liikkeelle. Tai oikeastaan koko ensimmäisen 45 minuuttisen. Minun puolelta peli lagasi niin pahoin, että battlefieldiakin olisi pelannut lagittomammin 56k modeemilla kuin se, mitä nyt saatiin pelata. Meinasin jo siinä vaiheessa kun Ruotsi teki ensimmäisen maalin, että lähden menemään ja annan luovutusvoiton, niin karmeata oli pelata. Liikkeitä piti aavistaa n. 2-3 sekunnin viiveellä, yritä siinä sitten hyökätä tai puolustaa kohtalaisesti (tämä on sitten ihan aikuisten oikeasti, ei ollut todellakaan kiva pelata).

En tiedä, minkälaista oli pelata JuRkalla toinen puoliaika, mutta ainakin minulla peli rupesi pyörimään sen jälkeen sulavasti (tietenkin, koska hostaus siirtyi minulle). Lopussa sain sitten pistettyä turbovaihteen päälle ja rankaisin kahdesti Henryllä. Lopussa oli vielä pari paikkaa, jotka nuolivat tolppaa, väärältä puolelta. Lopputulos minun mielestäni tuosta ensimmäisen puoliajan vääryydestä oli vähintäänkin oikeudenmukainen.

Pakkovoitto Hollannista niin ollaan jatkossa. Se selviää vielä tänään.

//EDIT: päivitin lohkomme tilanteen
 
Ylös Bottom