Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Kysy mitä vain -ketju

  • Viestiketjun aloittaja Viestiketjun aloittaja DarkShadow
  • Aloituspäivämäärä Aloituspäivämäärä
Kävi Ps4 huollossa mutta ei saanut vikaa ilmi edelleen kuva katkeaa sanoi tässä mallissa hdmi mikropiiri on eri ja kuulemma harvinainen huono saatavuus on huono Ps3 slim kävi samalla kyllä hiljeni merkittävästi
 
Viimeksi muokattu:
Huutaako muidenkin PS5 masiinat kuin suihkukoneet pari minsaa kun käynnistää koneen mikäli pelilevy on valmiina koneen sisällä? Ärsyttävä ominaisuus jos yön pimeässä haluaa pelitellä.
 
Mistä saan Windowsissa leikepöydän historiassa näkyvän kohteen kopioitua? Täytin erästä valitusta Kelan verkkopalvelussa, kun palvelu kirjasi minut ulos eikä tallentanut tekstiä. Olin ottanut leikepöydälle varmuuskopion kirjoittamastani tekstistä, mutta nyt liitettävänä ei olekaan mitään tekstiä. Leikepöydän historiasta teksti näyttäisi kyllä löytyvän, mutta en löydä sieltä mitään yksinkertaista kopiointinappia?

Kyseessä oli jo lähes 4000 merkin selvitys, joten kieltämättä nyt on aika epätoivoinen tilanne.

Edit: Näköjään ei olisi kannattanut yrittää mitään Ctrl+C, Ctrl+V -yhdistelmiä, kohteen raahaamista tai tuplaklikkaamista ennen kuin on kokeillut ihan yksinkertaista yksittäistä klikkausta. Kyllä tuli idioottimainen olo. :D
 
Viimeksi muokattu:
Onko kova homma siirtää nykyisestä ps4 konsolistani käyttäjä tili toiseen ps4 konsoliin nykyinen kuva katkee eikä vian syytä saatu huollossa selvitettyä.
 
Eikös se vanha PS4 kannata deaktivoida ensin ja sitten vasta kirjautua uuteen?
Kannattaa, mutta ei se välttämätöntä ole. Sen (de)aktivointirumban voi tehdä jälkikäteenkin. Mutta vähemmällä vaivalla pääsee, kun deaktivoi ensin vanhan.
 
Ylös Bottom