Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Live Arcade

Vastaus: Live Arcade

Duke Nukem 3D for the Xbox LIVE Arcade will be released on Wednesday Sep 24th! :cool:

Hinnasta ei vielä tietoa :/

IGN ja OXM magazine kertoo että duken hinta olisi 800 ms pointsia :D

"Old school first-person shooter fans have reason to start saving a few dollars a day until this 800 point download is released on September 24."

http://xboxlive.ign.com/articles/911/911738p1.html

edit:major nelson sanoo samaa:

http://majornelson.com/archive/2008/09/22/this-week-on-arcade-duke-nukem-3d.aspx
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: Live Arcade

Samana päivänä julkaistaan muuten Mega Man 9. Melko tiukka XBLA-keskiviikko siis luvassa.

Mistään en kyllä löytänyt mainintaa siitä, että Mega Man 9 julkaistaisiin Live Arcadessa tänä keskiviikkona. Duke Nukem 3D kyllä julkaistaan, mutta Capcomin omilla sivuilla Mega-Mies 9:lle annetaan XBLA-julkaisupäiväksi 1.10. eli ensi viikon keskiviikko.
 
Vastaus: Live Arcade

Mihis aikaan aina live arcadeen tulee uusia pelejä? Ajattelin jos tuota dukea pääsis jo tänä yönä mättämään :)
 
Vastaus: Live Arcade

Duke Nukem oli kyllä pc:llä aivan ykkönen. Himottais kyllä ladata, mutta en ole varma raaskinko uhrata siihen kuitenkaan noin paljon mitä se vaatii.

Eli nyt kehiin jotain pienimuotoista mielipidettä ja arvostelua, niiltä jotka ovat tämän hankkineet.
 
Vastaus: Live Arcade

Tuli ostettua Duke3D ja loistava on. Samaltahan se tuntuu kuin PC:llä muinoin 90-luvun puolivälissä, silloin pelasin kaverilta disketeillä kopsattua versiota joten nyt oli aika maksaa jotain yhdestä kaikkien aikojen kovimmasta FPS:stä. Muistin vaan sen olleen hieman helpompi. Kesti kyllä kaun etsiä paria id-korttia ensimmäisissä kentissä ja pari kertaa ammukset olivat lopussa ja LAPD-possut ammuskelivat kuoliaaksi. Peliähän on helpotettu älyttömästi sillä aina kuoleman korjatessa voi kelata taaksepäin valitsemaansa kohtaan ja aloittaa alusta.

Teknisesti grafiikat ovat samaa tasoa kuin alkuperäisessä, jotain säätöjä voi tehdä, motion blur, pehmennystä jne.Ruutua ei saa laajakuvaiseksi fullscreeniksi mutta kannattaa zoomata sitä näkymää hieman ja ottaa turhat grafiikat sivuilta pois.

FFA deatchmatch on 4 pelaajalla huomattavasti järkevämpää kuin täydellä määrällä (oliko se nyt 10). 10 pelaajan FFA:ssa ei paljoa ehdi tehdä mitään kun kutia satelee joka puolelta johtuen kenttien pienestä koosta. Ja moninpelihaku on toteutettu ainakin ranked-matseissa sillein ettei kenttää ja pelaajamäärää(?) voi valita itse. Tuntui ihan satunnaisesti tulevan 10 pelaajan tai 4 pelaajan matseja. On mukana myös 1on1 moninpelit mutten ehtinyt vielä testata. Cooppi eniten kiinnostaisi jos peliseuraa löytyisi, ainakin tunti sitten vielä lobbyssa porukat vaan kävivät kääntymässä kun hetkeen aikaa koitin saada peliä pystyyn. Ehkä se siitä paranee kun jengiä tulee lisää.
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: Live Arcade

Wohoo!!! "kunhan se X360 tulee takaisin huollosta" niin tuo tulee 100% varmuudella ostettua :)

Ostoon ostoon :) Harmittaa kun kaikkea sisältöä ei tule mukana kun pelin ostaa, vaan pitää maksaa jotai ekstraa ylimääräsestä tauhkasta.
 
Vastaus: Live Arcade

Mega Man 9 on nyt ladattavissa (ja latautuu aivan liian hitaasti tai sitten en vain malta odottaa).
 
Vastaus: Live Arcade

Mega Man 9 on nyt ladattavissa (ja latautuu aivan liian hitaasti tai sitten en vain malta odottaa).

Hiukan ehkä normaalia hitaammin tuli, muttei jumittanut kuitenkaan. War World löytyy nyt myös, mutta sitä en lounastauolla ehtinyt kokeilemaan.

Hitto kun on vaikea tuo Mega Man 9! Concrete Man trial-kentässä en päässyt punaista palloa heittelevää elefanttia pidemmälle, aina osui palloon ja tippui koloon, joita on muutama siihen kivasti ängetty... Pelin ostoa olin etukäteen miettinyt, mutta nyt täytyy tosissaan katsoa jaksaako tuota tahkoa noin kovalla vaikeusasteella. Ehkä kun ei niin kiireellä koita niin voipi mennä läpikin tuo kohta. Pari peliä tyssäsi tuohon kohtaan, joten muutama yritys siinä jo tulikin. Duke Nukem 3D vaikuttaa nyt kokeilun jälkeen mielenkiintoisemmalta kun sen ainakin pääsee tahkomaan läpi asti... Ihan hulluja achievementtejakin tuossa MM9:ssä muuten.
 
Vastaus: Live Arcade

Nyyh, tietenkin Mega Man 9:n triali päättyy ennenkuin pääse Concrete mania pieksemään. Oli kyllä mukavan haastava peli, eikä kumma kyllä raivostuttanut yhtään.

Harmi vain kun maksaa 800pts, niin ei taida näillä näkymin mennä ostoon, vaikka maukkaalta vaikuttaakin.
 
Vastaus: Live Arcade

Nyyh, tietenkin Mega Man 9:n triali päättyy ennenkuin pääse Concrete mania pieksemään. Oli kyllä mukavan haastava peli, eikä kumma kyllä raivostuttanut yhtään.
MInua taas häiritsi, että trialin perusteella vaikutti helpommalta, kuin 2osa.
Vaan eipä sitä pidä tuon perusteella arvioida.
Vaan onkos muiden mielestä koko versio haastavempi, kuin vanhemmat?
 
Vastaus: Live Arcade

En tiedä menikö nyt oikeaan ketjuun mutta sou not! Onko kellään mitään tietoa että minne ihmeeseen katosi Vigilante 8 remake? Kun muistelisin että kyseisen teoksen pitäisi olla lähiaikoina tulossa tai ainakin piti :confused:
 
Ylös Bottom