Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Maahanmuuttokeskustelu

Status
Uusia vastauksia ei voi lisätä.
Vastaus: Maahanmuuttokeskustelu

Väärä talousjärjestelmä käytössä. Tää taas ei sitte liity tähän asiaan.

Liittyypäs. Suvakit aina puolustelee tätä massamuuttoa juuri sillä, että saadaan työvoimaa koska meillä on se huutava työvoimapula vaikka samalla meillä on satojatuhansia työttömiä. Oikeasti meillä on palkanmaksajapula ja se, että tänne on pelkästään tämän vuoden aikana otettu 30 000 kielitaidotonta joilla on täysin eri maailmankatsomus kuin meillä ei ole ratkaisu mihinkään varsinkin kun ne tilastojenkin mukaan työllistyy erittäin huonosti.
 
Vastaus: Maahanmuuttokeskustelu

Maahanmuutto ja turvapaikanhakijoiden ottaminen työvoiman takia on oikeistoa lähellä oleva hanke, koska lisääntyvä työvoima ja varsinkin kouluttamaton sellainen laskee työvoiman hintaa.
 
Vastaus: Maahanmuuttokeskustelu

Maahanmuutto ja turvapaikanhakijoiden ottaminen työvoiman takia on oikeistoa lähellä oleva hanke, koska lisääntyvä työvoima ja varsinkin kouluttamaton sellainen laskee työvoiman hintaa.

Kovastihan nykyisten työehtojen polkeminen ja pakkolaki muutokset tätä tukee.
 
Vastaus: Maahanmuuttokeskustelu

Tämä keskustelu on aika vaikeaa, kun heti leimataan vihaajaksi tai rasistiksi ja toista puolta suvakeiksi. Jos nyt hyväksytään kuitenkin se, että Euroopalla on iso ongelma käsissään. Mitä enemmän Euroopaan lappaa ihmisiä, sitä enemmän valitettavasti tulee raiskauksia, työttömyyttä ja ongelmia talouden kanssa. Muistaakseni toteutetun tutkimuksen mukaan n. 20-30% somaleista ja irakilaisista työlistyy Suomessa. Ei hyvä. Jos ei ole tekemistä, niin radikalisoituminen tapahtuu huomattavasti helpommin.

Ymmärrän ihmisiä, jotka pelkäävät liikkua ulkona. Pelottaa ajatus, että Suomessa pitää miettiä kaksi kertaa, lähteekö ulos vai ei. Se aika ei ole vielä, mutta se voi kyllä tulla. Suurin ongelma on islam, sillä kyseessä ei ole vain uskonto vaan ihmisten elämä. Minun on hyvin vaikea nähdä, että turvapaikanhakijoista saadaan edes puolia integroitua fiksusti Suomeen. Toivottavasti olen väärässä. Lapset saadaan toki pelastettua koulutuksen avulla, niin oppivat ajattelemaan omilla aivoilla, jos vanhemmat eivät täysin onnistu aivopesemään lapsiaan islamin maailmaan.
 
Vastaus: Maahanmuuttokeskustelu

En ymmärrä miten tuo, ettei minun turvallisuuteni sinun mielestäsi ole yhtä paljon uhattuna liittyy siihen, etten voi puhua tästä asiasta. Et sinäkään sitten voi tästä puhua, jos en minäkään. On minullakin siskoja ja heidän lapsensa ovat myös minulle hyvin tärkeitä. En puhunut mistään puskaraiskauksista vaan yleisesti raiskauksista ja naisiin kohdistuvasta väkivallasta... Jos paikkakunnalle tuodaan 300 irakilaista niin sinne tuodaan 300 irakilaista. Siitä ei pääse mihinkään ja jos itselleen luo pelkotiloja turhaan niin ei se ainakaan helpota tilannetta. En usko, että yksikään tuosta 300 vaikkapa on suunnitellut, että tulee tänne raiskaamaan ja kylvämään tuhoa, joten jos nyt niitä ajattelisi ihan ihmisinä, jotka ovat yhtä arvokkaita ja älykkäitä kuin me muutkin.
Eihän tuo nyt jumalauta noin voi olla. "Jos tuodaan niin tuodaan". Jos sun luokse asutetaan 6 henkinen irakilaisperhe ensi kuussa, niin sitten asutetaan? Sellaista se elämä on. Niin kauan on kaikki hyvin, kunhan ei oma perse kastu.

Mistä voit tietää ettei ole suunnitellut? 300 ihmistä on jo sellainen ihmisjoukko, että on todennäköistä, että siellä on osa aivan sakeaa porukkaa, jotka tulee elintason ja valkoisen piparin perässä. Tiedä vaikka mukana olisi jo radikalisoituneitakin, kun tämä maahanmuutto on täysin kontrolloimatonta.
 
Vastaus: Maahanmuuttokeskustelu

Jos näillä, jotka kutsuvat kriittisiä ajattelijoita rasisteiksi, on varmasti hetki aikaa tutustua Ruotsin tilanteeseen ja pohtia Suomen tulevaisuutta:
[video=youtube;wP7_yY9m5GM]https://www.youtube.com/watch?v=wP7_yY9m5GM[/video]
 
Vastaus: Maahanmuuttokeskustelu

Näin juuri. Vihanlietsojat eivät aja kenenkään etua, eivät edes omaansa. Jos eivät ymmärrä rajojaan, pitää ne tulla yhteisöltä ja viime kädessä viranomaisilta.
Rajoista puheen ollen, jos ne olisi laitettu kiinni siinä pari kuukautta sitten ja näitä turisteja olisi täällä parikymmentä tuhatta vähemmän, niin myös vihan lietsontaa olisi vähemmän. Nyt vain pitäisi alkaa palautteleen mahdollisimman paljon porukkaa mahdollisimman nopeasti, jotta saataisiin tämä "viha", "rasismi", "kritiikki", miksi ikinä haluatte sitä kutsua, laantumaan.

Sitä jo luuli pohjakosketuksen saavutetun, mutta kyse olikin välipohjasta. Vihan varaan rakentaville löytyy kyllä sytykkeitä loputtomiin tästä maailmasta. Päreen kanssa kannattaa vain olla varovainen, ettei polta näppejään. Radikalisoituminen on valitun tien päässä. Sieltä on hankala enää pakittaa pois.
Kenellekköhän tämä on osoitettu?... Joka tapauksessa, kun nämä turistit radikalisoituvat niin siinähän rupeaa pommit paukkumaan ja päät putoamaan.
 
Vastaus: Maahanmuuttokeskustelu

Poliisi esittää todisteet tuomarille, joka voi antaa tutkinnan aikana vangitsemismääräyksen tietyin edellytyksin:
  • Syyllisyydestä on vahvaa näyttöä.
  • Rikoksesta on säädetty vähintään vuoden vankeusrangaistus.
  • Vangitseminen on ehdottoman välttämätöntä yleisen turvallisuuden takaamiseksi.
Vangitsemismääräys ei kuitenkaan ole vielä sama kuin oikeudessa syylliseksi toteaminen.


Rikoslain 6. luku, 24§ (Salassa pidettävät viranomaisen asiakirjat):
3) poliisille ja muille esitutkintaviranomaisille ja syyttäjälle sekä tarkastus- ja valvontaviranomaisille tehdyt ilmoitukset rikoksesta, esitutkintaa ja syyteharkintaa varten saadut ja laaditut asiakirjat sekä haastehakemus, haaste ja siihen annettu vastaus rikosasiassa, kunnes asia on ollut esillä tuomioistuimen istunnossa taikka kun syyttäjä on päättänyt jättää syytteen nostamatta tai kun asia on jätetty sikseen, jollei ole ilmeistä, että tiedon antaminen niistä ei vaaranna rikoksen selvittämistä tai tutkinnan tarkoituksen toteutumista tai ilman painavaa syytä aiheuta asiaan osalliselle vahinkoa tai kärsimystä tai estä tuomioistuinta käyttämästä oikeuttaan määrätä asiakirjojen salassapidosta oikeudenkäynnin julkisuudesta yleisissä tuomioistuimissa annetun lain (370/2007) mukaan; (13.5.2011/458)

Oikeudenkäyntiä ei ole vielä pidetty.
Vangitsemisoikeudenkäyntien julkisuus ei mene julkisuuslain mukaan, vaan niitä säätelee erityislakina laki oikeudenkäynnin julkisuudesta. (http://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/2007/20070370#L2P4)

4 §

Oikeudenkäyntiä koskevien perustietojen julkisuus


Tiedot asiaa käsittelevästä tuomioistuimesta, asian yksilöidystä laadusta, asian käsittelyn vaiheista sekä suullisen käsittelyn ajankohdasta ja käsittelypaikasta samoin kuin asianosaisen yksilöimiseksi tarpeelliset tiedot ovat julkisia. Tuomioistuin voi kuitenkin 6 §:ssä tarkoitetuissa tilanteissa määrätä pidettäväksi salassa tiedon asianomistajan tai turvapaikanhakijan henkilöllisyydestä.

Tuo 6 § koskee vain turvapaikanhakijan säilöön ottamista (ei siis vangitsemisoikeudenkäyntiä):

6 §

Henkilöllisyyden määrääminen salassa pidettäväksi


Tuomioistuin voi määrätä salassa pidettäväksi:

1) asianomistajan henkilöllisyyden rikosasiassa, joka koskee erityisen arkaluonteista hänen yksityiselämäänsä liittyvää seikkaa; taikka

2) turvapaikanhakijan henkilöllisyyden säilöön ottamista koskevassa asiassa, jollei ole ilmeistä, että tiedon antaminen ei vaaranna turvapaikanhakijan tai tämän läheisen turvallisuutta.

Asianosaisen pyynnöstä 1 momentissa tarkoitettu tieto hänen henkilöllisyydestään on kuitenkin julkinen.

16 §

Pakkokeinoasioiden julkisuus


Oikeudenkäynnin ja oikeudenkäyntiasiakirjojen julkisuuteen pakkokeinoasiassa sovelletaan, mitä tässä laissa säädetään, jollei tästä pykälästä muuta johdu.

Tuomioistuin voi päättää, että vangitsemista, matkustuskieltoa ja todisteiden esittämistä koskevan asian suullinen käsittely ennen syytteen käsittelyn alkua toimitetaan yleisön läsnä olematta, jos pakkokeinovaatimuksen esittäjä tutkinnallisista syistä tai epäilty itse sitä pyytää taikka jos tuomioistuin katsoo muutoin siihen olevan tarvetta. Vastoin epäillyn pyyntöä asia saadaan käsitellä yleisön läsnä ollessa vain painavasta syystä.

Ennen syytteen käsittelyn alkua toimitettavassa pakkokeinoasian käsittelyssä tai todisteiden vastaanotossa kertyneet oikeudenkäyntiasiakirjat voidaan ratkaisun sisältävää oikeudenkäyntiasiakirjaa lukuun ottamatta 2 momentissa mainituista syistä määrätä pidettäviksi salassa enintään syyteasian käsittelyyn asti taikka kunnes asia on jätetty sillensä.

--

Summa summarum: Tulkintani mukaan vangitsemisoikeudenkäynnin ratkaisun sisältävä oikeudenkäyntiasiakirja on heti julkinen. Vangitun nimi on samoin julkinen perustieto. Näin siis toimittaja saa tiedon vangitsemispäätöksen kohteesta yksinkertaisesti kysymällä käräjäoikeudesta.
 
Vastaus: Maahanmuuttokeskustelua

Joka tapauksessa, kun nämä turistit radikalisoituvat niin siinähän rupeaa pommit paukkumaan ja päät putoamaan.

Pommeja ovat linja-autoihin ja vastaanottokeskuksiin kuitenkin heitelleet "suomalaisen kulttuurin puollustajat". Tuskin koskaan on tarvinnut enempää hävetä. Häpäisevät lippumme ja ovat jo nyt tehneet lätkän maajoukkuepaidasta symbolin, johon jääkiekkoliitto ei haluaisi sitä koskaan liitettävän. Tämä muukalaisia pelkäävä joukko omii näitä isänmaan tunnuksia vihan kasvoiksi. Puhuvat jopa sotaveteraanien nimissä. Mitään häpeämättä.

Tekevät vakavaa hallaa tilanteen kriittiselle ääneen tarkastelulle. Samaa sabotointia ovat tämän ketjun vihakirjoittajat. Ei kukaan halua itseään liitettävän tuohon porukkaan. Loppujen lopuksi äänessä on vain tämä sinivalkoiseen viikinkikypärään ja maajoukkuepaitaan pukeutunut pelkääjä. En ihmettele lainkaan kommentointiosioiden sulkemista keltaisen lehdistön uutisissa.
 
Vastaus: Maahanmuuttokeskustelu

Sen verran mitä olen ulkomaalimaan omalta koneella istumiselta ehtinyt ja sitä jonkin verran nähneenä / kokeneena. Kyllä mä pelkään, helvetisti pelkäänkin että tästä paikasta tulee samanlainen kaatopaikka kun lähi-idästä. En itseni puolesta, vaan omien lapsieni. Mä olen isänmaallinen ihminen kyllä omalla tavallaan, ihan tarpeeksi touhunnut vihreät vaatteet päällä rynsesterin kanssa että voin sanoa hoitaneeni oman osani mm. Maanpuolustusvelvoitteestani. Mutta olen viimeaikoina miettinyt olisiko tässä maassa kohta enäö mitään puolustettavaa? Maa täytetään ihmisillä mitä ollaan käyty auttamassa siellä kotikonnuilla, ei auta. Ei sitten yhtään. Keskitetään voimia siihen liian vähän. En ehkä tee yhteiskunnallisesti tärkeää työtä, mutta kuitenkin yksilötasolla erittäinkin, olen ehkä joskus pelastanut jopa maahanmuuttajan hengen. Mitä siitä saan, veronkorotuksia, pahaa oloa, fyysistä väkivaltaa, hetki sitten yritettiin viedä vielä lisiäkin pois. Joojoo, ammatinvalintakysymys. Islam yleistyy, pidän sitä pahana asiana, mä en halua kaupungin keskustaan moskeijaa, joikhaavia kaiuttimia ja kumartelevia ihmisiä. Noin varmaan 2/10 ulkomaalaiskontakteista mitä mulla on tullut vastaan on oikeasti tämän maan arvoisia. Se kertoo jo paljon jos ei osata kunnioittaa kantaväestöä.

Sitten on juuri nämä isämmaampullustajat jotka vaan tuhoaa meidän maineen eikä oikeastaan saa mitään hyvää aikaiseksi. Mitä enemmän noita puskaraiskauksia tulee, tulee myös näitä pullustajia ja alkaa potkimaan maahanmuuttajia, siellä kun toi kosto on tärkeä juttu niin pyöritellään se oravanpyörä käyntiin. Lisänä siihen vielä mahdollinen ISIS kombat fighter poksauttamassa kampissa pommia alkaa soppa olemaan selvä. En vain näe tällä yhtälöllä mitään toimivuutta ja tulevaisuutta. Siksi en tiedä olisiko tässä mitään puolustettavaa, vai pitäisikö yksinkertaisesti luovuttaa ja muuttaa edes jonnekkin semisti fiksumpaan paikkaan että saisi lapsille paremman kasvuympäristön.

Sori hivenen sekavasta ulkoasusta / kirotusvihreistä. Syytämme puhelinta.
 
Vastaus: Maahanmuuttokeskustelu

Hyvä kirjoitus. Tuon tunteen jakaa jo varmasti useampi kuin näiden polttopullon heittäjien.
 
Vastaus: Maahanmuuttokeskustelua

Pommeja ovat linja-autoihin ja vastaanottokeskuksiin kuitenkin heitelleet "suomalaisen kulttuurin puollustajat". Tuskin koskaan on tarvinnut enempää hävetä. Häpäisevät lippumme ja ovat jo nyt tehneet lätkän maajoukkuepaidasta symbolin, johon jääkiekkoliitto ei haluaisi sitä koskaan liitettävän. Tämä muukalaisia pelkäävä joukko omii näitä isänmaan tunnuksia vihan kasvoiksi. Puhuvat jopa sotaveteraanien nimissä. Mitään häpeämättä.

Tekevät vakavaa hallaa tilanteen kriittiselle ääneen tarkastelulle. Samaa sabotointia ovat tämän ketjun vihakirjoittajat. Ei kukaan halua itseään liitettävän tuohon porukkaan. Loppujen lopuksi äänessä on vain tämä sinivalkoiseen viikinkikypärään ja maajoukkuepaitaan pukeutunut pelkääjä. En ihmettele lainkaan kommentointiosioiden sulkemista keltaisen lehdistön uutisissa.

Mitä sun mielestä pitäisi tehdä?

Kuinka monta voimme kotouttaa?

Huomasitko kuinka monta päivää aina kesti, ennenkuin taas tuli uusi lapsenraiskaus? Vaikka kaikissa VOKeissa oli edellisen jälkeen sanottu: SOOSOO, EI SAA? Menikö ihan peräti vuosia?

Kumpia muuten nyt on ollut enemmän, pienen vähemmistön tekemiä lapsenraiskauksia, vai suuren enemmistön tekemiä rasistisia hyökkäyksiä VOK:eihin? Esim, nyt kahden viikon aikana?
 
Vastaus: Maahanmuuttokeskustelu

Melko tervettä menoa järvenpään vokissa.. lukekoon kuka haluaa mv lehden sivuilta. Näille kavereille valistus video ei vaan taida tulla riittämään..
 
Vastaus: Maahanmuuttokeskustelu

Joku kysyi miten edetä? Asiaa käytiin läpi jo muutama sivu taaksepäin. Euroopan Unionin pitää pystyä tekemään ratkaisuja ja ovat jo sellaisia tehneetkin. Palautukset Turkkiin ja hotspotit. Näistä on hyvä lähteä liikkeelle.
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: Maahanmuuttokeskustelu

Jos näillä, jotka kutsuvat kriittisiä ajattelijoita rasisteiksi, on varmasti hetki aikaa tutustua Ruotsin tilanteeseen ja pohtia Suomen tulevaisuutta:

Katsoin tuon eilen. Taitaa olla vaan monelle liian pitkä katsottavaksi.
Varsinkin siinä vaiheessa kun maahanmuuttaja muslimit huuteli "this is not sweden" niin en osannut päättää, että olisiko pitänyt vetää vanha kunnon facepalm vai antaa sarkastiset aplodit kaikille ruotsin suvakeille ja päättäjille.
Se mikä on sairasta on se, että edelleen monet jaksaa väittää, että tuolla ei ole mitään vialla. Silmät kiinni ja ollaan siinä omassa pienessä kuplassa.

Melko tervettä menoa järvenpään vokissa.. lukekoon kuka haluaa mv lehden sivuilta. Näille kavereille valistus video ei vaan taida tulla riittämään..

No minä olen rohkea ja heitän linkin.
Tuolla on siis omistajan facebook kirjoitus varastetusta ja rääkätystä kissasta joka tietenkin voi olla keksitty. Siellä on myös video jossa tummahipiäinen kaveri tuota kissaa roikottelee ja noh "räplää" ja kissan kaulapannassa todellakin lukee "tallikissa" kuten omistaja kertomuksessaan sanoo.
Tässä tapauksessa sanoisin, että omistajan kertomus on totta.
 
Vastaus: Maahanmuuttokeskustelu

Melko tervettä menoa järvenpään vokissa.. lukekoon kuka haluaa mv lehden sivuilta. Näille kavereille valistus video ei vaan taida tulla riittämään..

Ja jos ei halua antaa klikkejä MV:lle, niin muropaketissa on kans. Tosin toi video poikien kolttosista on vaan MV:ssä. Hiukan ihmetytti et kuinka paljon ne on sitä kissaa rääkänneet, et se oli niin alistunut tos videolla? Yksikään kissa ei varmaan antais ventovieraan roikottaa noin, jos ei ole jo oppinut et raapaisusta tulee runtua. Toivottavasti toi nainen tajuaa tehdä rikosilmoituksen, niin VOKista kuin noista "turisteista"
 
Vastaus: Maahanmuuttokeskustelu

Se mikä on sairasta on se, että edelleen monet jaksaa väittää, että tuolla ei ole mitään vialla. Silmät kiinni ja ollaan siinä omassa pienessä kuplassa.

Kuka sellaista on väittänyt? Käsittääkseni ongelmat ovat tiedossa ja opissa käydään naapurimaista asti. Miten alueiden eriytyminen ja slummien syntyä voitaisiin parhaiten ehkäistä.
 
Status
Uusia vastauksia ei voi lisätä.
Ylös Bottom