Maatalouspelit (Farming Simulator jne.)

Masta

Active Member
Mites tämä Farming simulator 19? Onkos tää aloittelijalle vaikea peli. Vai pitäskö aloittaa jostain helpommasta farmi pelistä? Ekaa kertaa hankkimassa farmi peliä.
Ei ole vaikea. Olen nyt pelannut PS4:lla muutaman päivän kaverin kanssa co-oppina ja pelin lomassa oppii lisää. Hauskaa on ollut ja aika monta kertaa saanut jo naureskella omille virheille, kun on tullut ostettua vääriä osia laitteisiin yms. Kaveri pilasi koko ensimmäisen tonttinsa, kun rupesi landscapingilla liikaa kikkailemaan ja sen jälkeen yritti vielä laajentaa peltoa rinteeseen. Onneksi kaikki maapalat saa kuitenkin myytyä ostettuun hintaan, vaikka olisi pilannut ne täysin ribaliksi. Kannattaa lukea ne laitteiden dessut huolellisesti ja opetella farmitermistöä, niin säästää tuhansia euroja. Haasteitahan tämä tosiaan alkuun toi, kun ei citypoikina ymmärretty noita maatilan työvaiheita edes suomeksi - englannista nyt puhumattakaan.

Vinkkinä aloittelijalle, että kannattaa asetuksista ottaa ainakin withering ja kenties myös crop destruction pois päältä. Näin ei ainakaan se vaivalla väsätty sato mätäne pellolle sateen tai oman sekoilun seurauksesta. Tuon crop destruction päälle lähinnä sen takia, ettei istutukset mene lyttyyn jos vahingossa vähän oikasee traktorilla maissisadon päältä.
 

HideoMiyamoto

Well-Known Member
Kattooko kukaan muu muuten Farming Sim turnauksia, yllättävän viihdyttävää katseltavaa. Nyt menossa juuri jotain matseja.

 

Lare22

New Member
Tuli ensimmäisen kerran vaivauduttua laittamaan kaksi joystickkiä käyttöön Farmingiin. Puuhommista tuli miljoona kertaa hauskempia, kun tuota kouraa pystyy käyttämään kunnolla. Tallensin pikku videon ensi testeistä.
 

Heka m

New Member
Moi kuinka farmingsimulaattori 2019 saa kylvinkoneeen täytettyä
Kuinka pleikkarin farmingsimulaattori 2019 saa kylvinkoneeen täytettyä
 
Viimeksi muokattu:

KOSSUNALLE

Active Member
mikäköhän noissa kärpäsen paskan kokosissa mapeissa oikeen modaajia ja ilmeisesti myös pelaajissa, kiinnostaa kun niitä tuodaan kokoajan modhubiin...
 
Ylös Bottom