Maatalouspelit (Farming Simulator jne.)

Masta

Active Member
Mites tämä Farming simulator 19? Onkos tää aloittelijalle vaikea peli. Vai pitäskö aloittaa jostain helpommasta farmi pelistä? Ekaa kertaa hankkimassa farmi peliä.
Ei ole vaikea. Olen nyt pelannut PS4:lla muutaman päivän kaverin kanssa co-oppina ja pelin lomassa oppii lisää. Hauskaa on ollut ja aika monta kertaa saanut jo naureskella omille virheille, kun on tullut ostettua vääriä osia laitteisiin yms. Kaveri pilasi koko ensimmäisen tonttinsa, kun rupesi landscapingilla liikaa kikkailemaan ja sen jälkeen yritti vielä laajentaa peltoa rinteeseen. Onneksi kaikki maapalat saa kuitenkin myytyä ostettuun hintaan, vaikka olisi pilannut ne täysin ribaliksi. Kannattaa lukea ne laitteiden dessut huolellisesti ja opetella farmitermistöä, niin säästää tuhansia euroja. Haasteitahan tämä tosiaan alkuun toi, kun ei citypoikina ymmärretty noita maatilan työvaiheita edes suomeksi - englannista nyt puhumattakaan.

Vinkkinä aloittelijalle, että kannattaa asetuksista ottaa ainakin withering ja kenties myös crop destruction pois päältä. Näin ei ainakaan se vaivalla väsätty sato mätäne pellolle sateen tai oman sekoilun seurauksesta. Tuon crop destruction päälle lähinnä sen takia, ettei istutukset mene lyttyyn jos vahingossa vähän oikasee traktorilla maissisadon päältä.
 
Ylös Bottom