Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Mafia II [X360]

  • Viestiketjun aloittaja Viestiketjun aloittaja kaapp1
  • Aloituspäivämäärä Aloituspäivämäärä
Vastaus: Mafia II [X360]

On muuten hyvin mahdollista, että ovat paljon pelistä pois jättäneet, koska mm. tässä trailerissa tuota kirkko kohtausta ei ole, sekä samassa trailerissa näkyy pari muutakin kohtaa mitä ei selvästi pelissä ole. En ollut koko asiaa ajatellut, muuten kuin että muistin noista trailereista muutamia kohtia mitä pelissä ei ole näkynyt. Todella harmillista, nyt kun pidemmän päälle ajattelee, koska peli tosiaan oli hieman liian lyhyt. Itseäni ei olisi hirveästi edes haitannut tehtävien toisiaan toistamiset, kunhan niitä ei olisi liikaa tullut. Nimittäin ammuskelua ei loppujen lopuksi mitenkään äärettömästi pelissä ollut. Melkein liian vähän. Luoditkaan eivät varmasti menisi ruumiiden läpi, mikäli rahaa ja aikaa olisi ollut. (Tämä siis vain esimerkkinä noista ominaisuuksista, mitä ovat jättäneet kehittämättä.)
Sikäli tuntuu hassulta, että ovat muutamiin tehtäviin uhrannut sitä aikaa ja rahaa, mutta kuitenkin jättäneet koko pelistä pois.
Kaikesta huolimatta erittäin hyvä peli on kyseessä, ja toivotaan että pelinkehittäjä saisi tarpeeksi tuloja seuraavaan mafiaan, joka olisi sitten aivan loppuun asti hiottu.
Tai tulisi edes lisäpaketteja, jotka olisivat hiotumpia. Nimittäin kaupunki ei todellakaan ole vielä loppuun kulutettu, ja sinne palaisi vielä mielellään.

Edit. Ja tässä ikivanhassa gameplay videossa peli näyttää oikeastaan paljon paremmalta, kuin mitä se on. http://www.youtube.com/watch?v=omY93dIH8pc Huomatkaa tähtäin, sekä minikartta, erilainen vaatekaappi, lisätehtävät ja valinnat, kun poliisi tulee.
Harmillista, mutta minkäs teet.
 
Vastaus: Mafia II [X360]

Harmi tosiaan jos ovat joutuneet paljon karsimaan pois :( Muistelinkin et oon nähnyt sellasia tehtäviä mitä ei pelissä näkynyt. Itse ainakin olin tyytyväinen peliin muuten mut lyhyys ja ylimääräisen tekemisen puute vaivasi kieltämättä. Ehkä ei olis edes tarvinnut olla mitään sivutehtäviä yms jos olisi ollut pidempi vaan. No aina ei voi voittaa..
 
Vastaus: Mafia II [X360]

Eniten itseäni vituttaa se, että menin Mafia-huuruissa tilaamaan SE:n. Okei, tuli kohtalainen Made Man-dlc koodi, mutta into uusien autojen ja vaatteiden ostoon lopahtaa siinä vaiheessa, kun huomaat ''Aa, minulla on nopein auto, vittuakos tässä rahaa tuhlaamaan'' tai ''Oi, kauppojen puvut eroavat toisistaan vaan stna väreiltään :mad:''. Sitten on kieltämättä pirun hieno taidekirja, perus paperikartta ja soundtrack sekä tyylikkäät metallikuoret. Joku voisi lukemansa perusteella luulla, että mitäs tuossa huonoa nyt on. No ensinnäkin, oma mielipiteeni on, että ei ole 80e arvoinen ''pläjäys'', vaan tavallinen 70 olisi kelpo hinta. Toiseksi, eikös tuo ole aika laiha paketti? Otetaan esimerkiksi tuleva Fallout: New Vegas Special Edition: siinä on pelimerkkejä, korttipakka, All Roads-kirja jne. En kyseisen paketin hintaa tiedä, mutta siinä on kunnon setti ja vanhaa kunnon käsinräplättävää sälää. Tiedän että poikkesin aiheesta, mutta halusin kaikkien, jotka jaksoivat lukea, miettivän, oliko Mafia II odotuseten ja ennakko-ylistysten arvoinen peli.
 
Vastaus: Mafia II [X360]

halusin kaikkien, jotka jaksoivat lukea, miettivän, oliko Mafia II odotuseten ja ennakko-ylistysten arvoinen peli.

Niin miten tuo sinun LCE-version pettymysvirtesi liittyy mitenkään pelin "odotus ja ennakko-ylistyksiin"?


No ensinnäkin, oma mielipiteeni on, että ei ole 80e arvoinen ''pläjäys'', vaan tavallinen 70 olisi kelpo hinta.

Olisit tilannut briteistä, niin olisit selvinnyt alle 60 eurolla. :rolleyes:
 
Vastaus: Mafia II [X360]

Hep! Nasta peli. Vähän sellanen "vanhan hyvän ajan" tuntu pelissä noin pelimekaniikaltaan. Vaikka ollaan muka avoimessa kaupungissa, niin silti juostaan putkessa. Tuntuu jotenkin turvalliselta. Pilkuntarkka luonne kun olen niin mua on viime vuosina näissä hiekkalaatikkopeleissä vähän "ahdistanut" ajatus, että jotain jää huomaamatta tai tekemättä. Nyt ei tarvii tota miettii ku oikeestaan mitään sellaista ei kaiketi ole...

Samantyylinen heppuli oot kun määkin. :) Mut tähän olisi vain hiukan jotain tarvittu lisää, ei mitään valtavaa kuitenkaan.

Käytän spoilereita kohtiin, joihin vuodatan pahimmat, mutta yleisesti ottaen poimintoja läpipeluustani tässä spoilervapaasti.

Tunnelma on kohdallaan, mutta ottaen huomioon pelin lyhytikäisyyden ja tehtävien vähyyden, olisi saatu heittää lisää satunnaisuutta kaduillekin. Ihmiset vain kävelee kiltisti ja sitä rataa hiljaisina. Rappukäytävissä sentään joskus jotain. Yleisimmin kuitenkin tehtävien aikana, joka on heikkoa tietenkin.

Musiikit oli loppupuolella huonompaan päin, vaikkakin ihan mahtavat. Radiosta tuli kuitenkin yleisimmin aivan turhaa uutispaskaa, mitä nykyäänkin oikeastikin. Pisti pitemmän päälle ärsyttämään.

Ajelu on hemmetin hienoa, ja etenkin isoilla, kuten bussilla rekalla jne. Niillä voi surutta jo vähän päästelläkin toisia päin, maksaa viiskymppiä poliisille (hardilla kun aloitettiin pelaamaan, easylla pakoon ;)) ja homma klaar.

Noh, heitän spoileriin lopusta, Vitosta ja kaikesta spoilaavasta.
Yksinkertaisesti päähenkilö oli pettymys - jälleen. Kaikki täälläkin olisivat mieluummin pelanneet Joena, kuin tälläisenä pikkumaitonaamana. Kaikki tuli kuin manulle illallinen, Joe hoitaa, kaikki räjähtää käsiin mitä VITO tekee, like father like son. Joen äänikin oli paljon mieluisampi, ja muutenkin parempi persoona kaikinpuolin. Ehkä Viton olis pitänyt ottaa takaluukkuun vankilassa, ni olis vähän saatu kovuutta noin niinkun ulkoisesti.

No entäs se loppu. Yksinkertaisesti hävetti. Warfakinhero in my ass. Kaikki kusetti jälleen meikäläistä! Mieluummin olisin ollut Joe, Leo leijonan kyydissä. Tai kaksi vaihtoehtoista lopetusta; a) päättää tarina kuten päättyikin, b) ellei Joe, en minäkään.

Karismaa puuttui jotenkin Vitosta, ja oli vähän ilonpilaaja ja tosikko. :D Cathouse, joka oli paras chapteri, noh oli paras. Aivan loistavaa, ja repeilin taas kun Vito tekee hommat yksin.

Ja ehdottomasti nimenomaan, miksi ihmeessä muka Vito saattoi jäädä henkiin. Kaveri oli kuseessa joka tilanteessa ja joka homma oli katastrofi mitä tehtiin. :D Tottakai se kuului asiaan, muutenhan olis liian tylsää, mut ei mitenkään loogista loppua ajatellen. Ja lopustahan kuuluu ajatella et huonosti siinä viimeistään ajan mittaan käykin. Tarina loppui kesken ja oli vajaa.

Jälleen pienoinen pettymys juonellisestikin. Aineksina ajankohta, mafia, iso kaupunki - tämä oli rahastusta, niin viihdyttävää kuin se olikin, niin kauan kun sitä kesti. Ainekset olivat jättipotti, mut mentiin siitä kohtaa missä hemmetin aitaa ei edes ollut. Ja se numero.

 
Vastaus: Mafia II [X360]

Huomasin itekkin, että se kirkkokohtaus jäi pelistä pois. Se kuitenkin mainittiin yhdessä tehtävässä pelin loppupuolella, "lohduttavaa"..

Tossa videossa oli myös meleeaseita, tappelu oli aika kivaa mun mielestä, niin olisi meleeaseetkin voineet olla mukavia. Tehtävä, joka jätettiin pois. Vielä sekin, kun pystyy leikkimään poliisiä tossa yhdessä kohtaa..

Onko tietoa tulevasta DLC:stä, joka saattaisi sisältää nämä? Jimin verikostohan on tulossa ihan lähiaikoina mutta jatkoa Vitolle tai jotain?
 
Vastaus: Mafia II [X360]

Nupe_31:
1. Ehkä oli huonosti laitettu tohon perään toi ennakko-ylistys jne mutta tarkoitin LCE:n ylistystä ja odotusta, jota esiintyi muilla foorumeilla.
2.No tuohon en keksi torjuntaa, v***u! :D
 
Vastaus: Mafia II [X360]

Onko tietoa tulevasta DLC:stä, joka saattaisi sisältää nämä? Jimin verikostohan on tulossa ihan lähiaikoina mutta jatkoa Vitolle tai jotain?

Aivan joo, joku turha dlc tulossa. Paljos niistä/siitä joutuisi maksamaan? Ei todellakaan kiitos, vaikka ei oma versio ihan CE ollutkaan, jotain etuja pitäisi silti saada, ja noin lyhyestä pelistä en ala lisämatskusta maksamaan mitään. Jolla siis näköjään todennäköisimmin haetaan vain rahaa, mikäli poikia on uskominen leikattuihin juttuihin.

Aika harmi, että peli sai tälläisen jälkimaun. Nykypäivänä viimeistään vaan pitäisi saada julkkariksi ostettuna saada rahoilleen vastinetta, ja paljon annettu anteeksi sillä, ettei pelissä ole "hiekkalaatikko"-meininkiä. Se, että matskua leikattiin lisää pois, on pirun törkeetä.
 
Vastaus: Mafia II [X360]

Onko tässä siis parantunut ruudunpäivitys tai grafiikka siis yhtään demosta? Äsken taas demoa pelanneena rupes ärsyttään ku ampumakohtauksissa fps kävi jo melkein 10:n puolella.. :mad:
 
Vastaus: Mafia II [X360]

Onko tässä siis parantunut ruudunpäivitys tai grafiikka siis yhtään demosta? Äsken taas demoa pelanneena rupes ärsyttään ku ampumakohtauksissa fps kävi jo melkein 10:n puolella.. :mad:

En voi varmaksi sanoa mutta mutu pohjalta vastaisin että kyllä. Ruudunpäivitys ei pelissä sinänsä ollut missään vaiheessa ongelma. Tämä tosin on subjektiivinen näkemys. Enemmänkin sahalaitaisuus ulkotiloissa raastoi silmiä. Aivankuin X0'n luontaista reunojen pehmennystä ei olisi käytetty lainkaan.
 
Vastaus: Mafia II [X360]

Viitisen tuntia pelattuna ja yllättävästi lähin vertailukohta on Alan Wake: tarinavetoinen kerronta yhdistettynä näennäisen avoimeen maailmaan ja kohtuullisen lyhyt kesto.:rolleyes:
 
Vastaus: Mafia II [X360]

Kukaan kokeillut tuota Jimmy's Vendetta lisäriä? Jostain syystä pelottaa ostaa tuo itse ennen jongun sortin tietoa miltä tuo nyt tarkemmin vaikuttaa.
 
Vastaus: Mafia II [X360]

Sama ongelma. Olisin ladannut jo aiemmin, mutta kun ei mistään juurikaan tietoa löydy. Pystyykös JV:ssä käyttämään esim. niitä armeijan jeeppejä ja univormuja?
 
Vastaus: Mafia II [X360]

Jimmy's Vendetta tuli latailtua tänä aamuna, ja eipä tuosta saanut muutakuin paskan maun suuhun tunnin pelailun aikana jonka jälkeen lopetin pelaamisen kesken.

Ensinnäkin juonesta: Noh aluksi hieman pohjustetaan mitä sinulle on tapahtunut, ja miksi tähän ollaan tultu (hyvin lyhyesti). Kun tuo klippi on pyörähtänyt läpi ei juuri mitään juonta enään tunnu olevan vaan homma toimii lähinnä näin: hae tehtävä> kävele pisteelle > tapa merkityt henkilöt/varasta auto > mene turvaan. Tässä lisäosassa ei siis ole lineaarista tarinaa jossa ollaan kokoajan emo-pelin tapaan, vaan homma toimii hieman GTA:n tapaan eli tehtävät näkyvät merkkeinä ja voit edetä haluamassaan järjestyksessä.
Tehtävien alussa lykätään muutama rivi tekstiä joka kertoo hieman mitä teet ja kenelle, mutta minkään laisia välianimaatioita ei löytynyt ainakaan tunnin pelaamiseni aikana. Välianimaatioden puute oli erittäin karvas pettymys sillä loistavat välivideot loivat hyvän kiinteän tarinan emo-peliin.
Lisäksi en voinut kuin nauraa suruun saatuani huomata että mukaan oli tällätty viellä pisteytysjärjestelmä, jota ei edes voinut ottaa pois päältä vaan pisteitä karttui mm siitä kun tapoit toisen mafioson taikka annoit auton kulkea komeassa sivuluisussa.

Jos jotakin hyvää pitäisi tästä etsiä se saattaisi olla nämä itsevalittavat tehtävät, jotka tuovat mukanaan periaatteessa "freeroamin", tosin en osaa sanoa pystyykö tässä lisäosassakaan "tarinan" läpäistyä jatkamaan seikkilua kaupungissa.
 
Vastaus: Mafia II [X360]

tänään tuli pelailtua sitten mafia 2 läpi ja täytyy sanoa että itse pidin sitä yhtenä kaikkien aikojen parhaista!Vaikka pelissä olikin miinuksina lyhyt kesto ja muutamat bugit niin kokonaisuutena se oli kuitenkin aivan loistava.kaupunki oli hyvin eläväisen tuntuinen ja ihmisten tekoälykin toimi mielestäni hyvin.huomenna voisi aloittaa jo pelaamaan peliä uudestaan läpi mafia 3:sta odotellessa,:):)
 
Vastaus: Mafia II [X360]

Jimmy's Vendetta tuli latailtua tänä aamuna, ja eipä tuosta saanut muutakuin paskan maun suuhun tunnin pelailun aikana jonka jälkeen lopetin pelaamisen kesken

Ilmeisesti sitä mitä pelkäsinkin. Turhaa täytettä ja rahanhimo haisee hemmetin pitkälle kämäiseen kanaalikaupunkiin saakka. Tollainen dlc olisi vähintään pitänyt collectors editionin tilaajille (tai jopa nordic bonus editionin), tai ainakin ennakkotilaajille antaa kaupanpäälle. Se, että peli oli itsessään pätkitty, on annettu anteeksi, mut minkä takia täytyy katsoa kauanko uskaltaa tulella pelleillä. Surkeaa toimintaa.

tänään tuli pelailtua sitten mafia 2 läpi ja täytyy sanoa että itse pidin sitä yhtenä kaikkien aikojen parhaista!Vaikka pelissä olikin miinuksina lyhyt kesto ja muutamat bugit niin kokonaisuutena se oli kuitenkin aivan loistava.kaupunki oli hyvin eläväisen tuntuinen ja ihmisten tekoälykin toimi mielestäni hyvin.huomenna voisi aloittaa jo pelaamaan peliä uudestaan läpi mafia 3:sta odotellessa,:):)

Mitäs bugeja löytyi? Mun mielestä peli oli ihan tälläisen sunnuntaipelaan mielestä kivan viimeistelty omassa kastissaan, eikä oikein bugeja löytynyt. Peli oli loppujen lopuksi siedettävän pituinen, muttei juoni itsessään ollut, taikka edes voi olla niin hyvä että pystyisi sitä paikkaamaan. Edelleen päähenkilöstä annan miinusta. Warhero my ass.

Tunnelma, kaupunki, autot, musiikki itsessään teki lähtemättömän vaikutuksen, niin on tosi sääli ettei tähän peliinkään voinut kunnolla panostaa. Olisi ollut kyllä järkyttävä jättipotti 2K:lle, eikä siihen olisi vaadittu edes mitään RDR:mäistä mammuttiopenwööldiä. Pelkkä mafia-teema, ja tunnelma, helpot ainekset mut itsepähän kusivat.
 
Vastaus: Mafia II [X360]

Kävipä helvetin hyvä tuuri vaihteeksi Pelaaja.comin arvonnassa, kun ei oikein koskaan ole missään aiemmissa "lottoamisissa" onnistanut. Eli tuli voitettua CE -versio:

Kilpailut - Pelaajalehti.com

Pääsee näemmä tätäkin pelailemaan aiemmin kuin arvelinkaan, vaikka olisin varmaan joskus jostakin alelaarista mukaan kopannut. No eipä siinä, ei tuo demokaan pahalta vaikuttanut ollenkaan.
 
Ylös Bottom