Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Modern Warfare 2

Vastaus: Modern Warfare 2 [PS3]

No mitä tohon kämppimiseen nyt sanois, mua lähinnä naurattaa ne makkarangrillaajat. Ite juoksen pitkin mappia etsimässä niitä. Siinä istukoot mun puolesta, ei ne kyl tilastoissakaan sitten oo kun 1-30. Kerran free for allis Terminal mapis, se yks ja se sama jätkä istui sielä jossain nurkassa ja joka kerta kun mä sen ammuin, menin hetken päästä takas, sielä se taas oli, sit ammuin sen, menin takas ja sielä se taas oli. Siis koko pelin ajan, olis nyt edes paikkaa vaihtanut. Oli kyl varmaan hauskaa kyseisel äijäl. Statseista lopussa kyl myös sitten huomasi kuten sanoin, statsit tais olla jotain 3-20.

Eikä se todellakaan ole niin että sielä kaikki istuu, makkarangrillaajia on jokapelissä muutama kappale, mitä ainakin ite huomasin. Sekä yhtä paljon niitä oli myös COD4:ssa, ei niitä tässä sen enempää oo. Jos onkin niin se johtuu ihan vaan siitä että peli on uus, jotkut ei vielä tiedä mihin pitää juosta ja mihin karata ym. En itekkä lähtenyt heti samantien juoksemaan ympäriinsä, kyl siinä tuli istuttua vähää välii jossain nurkas pitemmän aikaa.

Kyl oli hidasta peliä HC TDM Wasteland mapissa (itseasiassa monasti sama meininki). Meni minuutti ennen kuin joku ampui ensimmäisen tappavan luodin :D

Kyl siel yksi juoksi, mut se on ollu mä :p
 
Vastaus: Modern Warfare 2 [PS3]

Pakko myöntää, että todella hauskoja nuo specopsit kahdestaan, välillä naureskeltiin kaverin kanssa toisillemme kun jompikumpi tiputettiin, jopa Homeland Security tuntui vaikelta kahdestaa kun toinen oli maassa vähänväliä :). Ja samaa taktiikkaa käytettiin kuten Nisu, vaikka yksin se onkin helpompaa siellä kujalla. Wetwork, no kaverin kanssa pääsimme lähes poikkeuksetta jokaisella yrityskerralla sinne toiselle breach paikalle, ellemme sitten kuolleet tavalla tai toisella matkan varrella, lähinnä kopteriin. Ainoat epäonnistumisemme koimme vain sen takia kun minä erehdyin ampumaan räjähde tynnyrit.

Ainoa specopsi ensimmäisellä yrityskerralla tuli vedettyä ainoastaan Wardriving, lukuunottamatta niitä Alphan helppoja tehtäviä.
 
Vastaus: Modern Warfare 2 [PS3]

Olis kiva jos sanositte että millä vaikeustasolla pelaatte näitä specopseja. Kuulostaa siltä että monille tuo wetwork on ollu niin helppo että se on melkein silmät kii pelattu, varsinkin EVOlle näköjää. Veteraanilla se ei minun mielestä ainakaan kovin "helppo" ollut mutta ei mahotonkaa.
 
Vastaus: Modern Warfare 2 [PS3]

Olis kiva jos sanositte että millä vaikeustasolla pelaatte näitä specopseja. Kuulostaa siltä että monille tuo wetwork on ollu niin helppo että se on melkein silmät kii pelattu, varsinkin EVOlle näköjää. Veteraanilla se ei minun mielestä ainakaan kovin "helppo" ollut mutta ei mahotonkaa.

Pelasin kaverini kanssa suoraan veteranilla kaikki. Ehdottomasti vaikeimmat oli S&G ja Wetworkin vika kohta. Molemmissa oikeastaan lopussa ne ongelmat. S&G sekoiltiin kun lähettiin juoksemaan sitä alueen oikeaa reunaan loppua kohti ja eksyttiin johonkin lentokoneen rungon sumppuun :D Meinas tulla hätä ku juggeri täräytti sieltä poistuessa vastaan. Wetworkissa taas vika kohtaus oli se ainut "vaikeus", taidettiin 3-4 kertaa mokata se.
 
Vastaus: Modern Warfare 2 [PS3]

Ite tuli muutama päivä sitten vedettyä platinaa. Oli kyllä aikamoinen pettymys loppupeleissä. Kyl sitä odotti vähä enemmän haastetta, etenkin noissa speopsseis, ku pääosin tuli neki yksin vedettyy muutamalla yrityksellä (Estate takedownii ja sitä echon thumper juttuu lukuunottamatta).

Ja sit tost nettipelistä: pitää kyllä itekki (vanhana bf pelaajana) valittaa tost HC:maisuudesta... Aivan pari osumaa ja enemy on jo dead. Tuntuu, että ampumataitoo ei tarvi juurikaan yhtään, vaan lähinnä oikealla liikkumisella ja sijoittumisella saa jo sen +2.00kd. Eipä nuo kaikki maailman kopterit mitää haittaa ku cold-blooded käytössä kaikissa paitsi SnD:ssä. Stopparilla ei nyt mitään tee, kun muuteski kuolee jo parista munkki osumasta. Vielä, kun ottaa stingerin selkää ni pisteitä ropisee.

Sit en älyy teit, jotka valittaa näistä "tdm/kd:n hankkija pelaajista" domissa. Okey onhan se ärsyttävää, jos joku sama jannu kyykkii yhden saman aidan takana koko pelin ajan, eikä edes yritä saada flagei. Sit vaa ite aktiivisempaa lippujen captureemista ni mikäs siinä. Pitäs ainaki pisteitä tulla, jos nyt ees vähän osaa pelaa, eikä enemy ole täynnä ubergodhaxoreita.

Mitäs niissä leiriläisissä on vikana? Jos enemyl on sellanen pari kolme campperii ni eiks se oo vaa hyvä asia :eek:. Mulle ainaki ne on ihan ilmasia tappoja. Voitto ainakin tulee lähes (ei SnD:ssä) 100 varmasti. Varsinki ku oppii kattoo kulmat paremmin ni ei oo mitää ongelmaa.

Kai se pitää nytten kuiteski vetää ainakin tonne 8 prestigeen (imo hienoin), että kattoo, jos tästä nyt sais viel jotain irti. Klaanijutut onkin sitte asia erikseen, kun pääsee kavereiden kaa vähäc mättäämään. Anyways, uutta bf:ää odotellessa :rolleyes:
 
Vastaus: Modern Warfare 2 [PS3]

Porukka ilmeisesti mennyt Echon toisen missionin, High explosiven huijaamalla, koska kukaan sitä ei näytä hehkuttavan. Tänään kulutettiin tiimiläisen kanssa puolisentoista tuntia sitä hakatessa ja lopulta päästiinkin läpi ilman mitään vippaskonsteja ja samalla täyttyivät kaikki 69 tähteä. Harmillista, että siihenkin on täytynyt keksiä jotain, mikä tekee haasteesta naurettavan helpon. Wetworkin loppukohta F2000 thermal scopella ja viimeinen breachi luoti päähän jokaiselle panttivankien vieressä. Yleisesti pakko sanoa vielä spec opsista, että oli hemmetin viihdyttävää pelattavaa ja IW:n aikoja tähtien puutteessa on hauska yrittää rikkoa. DLC:nä uusia spec ops tehtäviä kiitos!
 
Vastaus: Modern Warfare 2 [PS3]

Spec ops on kyllä saakelin hyvä! Anaduran kanssa muutaman vääntäny läpi ja ollut juuri sopivan haastavaa. :) Jossain tehtävässä taidettiin nyyppäillä varmaan 3 tuntia, enneku meni läpi. :D
Nyt joutunut pitämään parin päivän tauon pleikkarista, tuli tahkottua viime viikolla hieman liian monta tuntia pelin parissa..
 
Vastaus: Modern Warfare 2 [PS3]

vois tähän kyllä tulla S&D pelimuoto ilman noit killstreak rewardeja.. paljon mukavampi ois pelata jos ei kokoajan ois jonku harrierit siel ilmassa :)

mä ainaki henk koht. tykkään vitusti ku vihu saa noita harriereita sun muita härpäkkeitä ilmaan. se on aina se 200xp-400xp ku täräyttää yhen stinkerin taivahalle ja poikia vituttaa :D tässä on todella fiilistä saada ammuttua ne alas. en kyl tiedä onko toi javelin / RPG:t viel parempia ottaan alas noita?
 
Vastaus: Modern Warfare 2 [PS3]

LasT-SonG

Kai se pitää nytten kuiteski vetää ainakin tonne 8 prestigeen (imo hienoin)



Samaa mieltä, kymppi-prestige näyttää mun mielestä joltain kolikolta jossa on pääkallo. Sitäpaitsi saapahan sen 8 prestigen sitten nopeemmin, sekä jos jossain vaihees tosi tylsäks käy, niin voi vielä vetää ne parit loput prestiget läpi, jos mieli muuttuu. Mut tuskin, 8 prestige on kyl hienoin IMO!
 
Vastaus: Modern Warfare 2 [PS3]

Jep, heittää jenkeille hostin vaikka kaikki muut koko servulla olisi euroopasta. Kyrsivää, mutta eipä voi mitään.

kannattaisi valittaa sinne pelintekijölle että myös konsooli pelaajat haluaa dedicated serverit niin se korjaisi ton
 
Vastaus: Modern Warfare 2 [PS3]

kannattaisi valittaa sinne pelintekijölle että myös konsooli pelaajat haluaa dedicated serverit niin se korjaisi ton

Juu siis aivan varmasti! Eipä ole monessa pelissä dedikoituja näkynyt ja jos on, ne on olleet melkeinpä Sonyn omia pelejä. (Warhawk, Resistance, jne)
 
Vastaus: Modern Warfare 2 [PS3]

Porukka ilmeisesti mennyt Echon toisen missionin, High explosiven huijaamalla, koska kukaan sitä ei näytä hehkuttavan. Tänään kulutettiin tiimiläisen kanssa puolisentoista tuntia sitä hakatessa ja lopulta päästiinkin läpi ilman mitään vippaskonsteja ja samalla täyttyivät kaikki 69 tähteä. Harmillista, että siihenkin on täytynyt keksiä jotain, mikä tekee haasteesta naurettavan helpon.

Tarkoitatko näitä tapoja?

Myönnän itse, että vedin sen tuolla ensimmäisellä tavalla.
 
Vastaus: Modern Warfare 2 [PS3]

Yksinpelistä..

Peli meni tuossa eilen läpi ja aikaa kului näköjään jopa se 20h. En sitten tiedä mitä kaikkea tuohon aikaan lasketaan, koska tahkosin tuota esterataa alussa useamman tunnin (joskin aloitin pelin kerran-pari alusta, koska palasin vielä esterataan). Trophyja tuli joku reilu 40% ja intel-tiedoista löysin reilut puolet.

Kyllähän peli kokonaisuutena oli erittäin laadukas FPS, joskin tarina oli kyllä aika sekava ja osin kovin villiä meininkiä. Tavallaan välillä mietin, että onko homma vedetty jo vähän liiankin överiksi. Mutta viihdettähän tämä on. Eikä peli tuntunut lopulta edes liian lyhyeltä.

Grafiikka oli jopa pienoinen pettymys (ainakin Uncharted 2:sen jälkeen), sillä jotenkin sitä odotti vielä vähän enemmän näin hypetetyltä peliltä. Ei missään nimessä huonoa, mutta aika tavanomaista ja osin osin "riisuttua".

MW2 ei "hardened"-tasollakaan ollut mikään erityisen vaikea (=sopivan haastava), sillä onneksi peli jakoi aika hyvin checkpointteja taistelun tiimellyksessä (jos checkpointteja olisi ollut vähemmän, niin pelin vaikeustaso olisi varmaaan noussut). Muutama loppupuolen kohta oli tosin asteen kinkkisempi, eikä pelissä tosiaan kauhea ramboilu auttanut (eli suojassa liikkuminen ja sieltä ampuminen tärkeää).

Pelin aivan lopusta pidin paljon. Tuollaista enemmän
perinteisen loppuboss-väännön
sijaan.

Co-op tehtäviä (tai kaipa niitä voi yksinäänkin pelata) pitää vääntää joskus myöhemmin kun kaveri saa oman MW2:sen.. Eli jokunen trophy varmaan kilahtaa sieltä. Ehkä.
 
Vastaus: Modern Warfare 2 [PS3]


Hyvä pätkä. Snipun puukottamisesta tulee aina yhtä hyvä mieli. Useampi snipu tullut puukotettua samaan paikkaan. Hyviin sniputtajiin törmää äärinmäisen harvoin. Oma huomio codien parista tehtävä pelimuodoissa. Vastustajalla enemmän kuin yks sniputtajaa = varma voitto. Omalla puolella enemmän kuin yks sniputtaja = hävitty peli.
 
Vastaus: Modern Warfare 2 [PS3]

Olis kiva jos sanositte että millä vaikeustasolla pelaatte näitä specopseja. Kuulostaa siltä että monille tuo wetwork on ollu niin helppo että se on melkein silmät kii pelattu, varsinkin EVOlle näköjää. Veteraanilla se ei minun mielestä ainakaan kovin "helppo" ollut mutta ei mahotonkaa.

No veteranillahan mä vedän niit tai siis kaikki vedetty jo vetel
 
Vastaus: Modern Warfare 2 [PS3]

Tän pelin pelaaminen aamulla/aamupäivällä on ihan mahdotonta. Keltaista pingiä parempaa ei voi saada jos yksin pelaa. Kaikki hostit on joko jenkkejä tai saudeja. Huomaa muuten hyvin että kun tässä pelissä ei enään ole lähi-idän terroristeja niin palaajamäärät lähi-idästä on todella paljon isommat kuin oli nelosessa, KSA nimellä varustettetuja pelaajia tulee vastaan todella paljon, etenkin aamupäivisin.
 
Ylös Bottom