Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

MudRunner: A Spintires Game

Suurin osa hinaa sen ylös toiselta puolen jokea. Mä otin tuolta puolelta itse kyllä. Mutta sieltä kivien päältä/takaa.
Ja jätä kärry pois, ei se perässä kyl ylös saa.

Helpommalla myös pääset, kun pelaat päivällä tuon osuuden ja otat uusiksi missä vain hinaat sen toisen auton aloituspisteeltä maaliin perässä. Niitä tähtiä ei tarvi kerralla suorittaa.
 
Huh kesti 6 tuntia päästää tuo crossing kartta läpi. Pari kertaa auto kaatui tukkien kanssa ja 3 kertaa jäi jumiin
 
Itellä meni 6 tuntia downhillissä, tuli tehtyä muutama turha reissu, kun portteja ei päässyt kiertämään.
Nyt on Deluge kesken, vaikuttaa kyllä ylivoimaisesti pahimmalta kartalta, joutunu jo kertaalleen hinaamaan kaatuneen D-537 pois joesta.
 
Viimeksi muokattu:
Tulossa laajennus jenkkeihin, oikeilla automerkeillä.
14DB3AA5-9C13-4449-B37D-1FD2BDFAD820.jpeg A9141436-3D27-4013-B3AF-3D4FFF68E7D7.jpeg

Kuvat spoilerin takana suuren kokonsa vuoksi.
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Tulossa laajennus jenkkeihin, oikeilla automerkeillä.
Odotettu laajennus koska suurin osa Amerikkalais pelaajista on sitä vaatinut ainakin facebook sivulla julkaisusta lähtien...

Saadaa lisää autoja joita saa yrittää laittaa kiinni milloin mihinkin väliin :D Muutaman kerran oon saanu auton kahden puun väliin jumiin....
 
Suorituskyky parani ainakin Pro:lla, nyt on aika lähellä lukittu 60fps, kyykkäykset loistaa poissaolollaan.
Vähän enemmän testaillut ja kyllä tämä edelleen jossain tilanteissa vähän kyykähtelee, mut vähemmän kuin ennen.

Tais vasta tässä uudessa päivityksessä tulla kunnolliset brightness ja contrast säädöt.
Nyt kun noi laitoin kohilleen, niin yöllä on oikeasti haastavampi pelata, ku ei nää metriä kauemmaksi ilman valoja. Ennen päivitystä en muistanut aina laittaa valoja päälle, kun oli niin valoisaa.
 
Viimeksi muokattu:
Tää on kyllä loistava peli. Tuli palattua pelin pariin pienen tauon jälkeen ja tuli pelattua Island ja Seashore läpi. Seashoreen meni aikaa hieman yli 4 tuntia, että sai ajoneuvot, tallit ja tukkikuormat kaikki tehtyä. Oon ihan koukussa tähän.
 
Miten ihmeessä pelin viimeinen kartta tulisi läpäistä? Yritän vasemmalta laidalta ylittää jokea ja ihan hyvin tuntuisi pääsevän siihen reilussa puolivälissä olevalle pienelle karikolle saakka, mutta siitä kun matkaa rantaan on enää naurettavan vähän, virtaus kaataa rekan kuin rekan..
 
Ite ajoin Delugessa ensin rekalla K700 luokse, ja sillä hinasin rekan tallille, sitten toisella rekalla sama homma. Vielä pitää yrittää viedä E-7310 tukit, ajattelin mennä sama reittiä, tuo E-7310 löytyy joen toiselta puolelta.
 
sattuisko täällä vielä olemaan ihmisiä jotka pelaa kyseistä peliä ja vieläpä xbox onen kanssa? ois kiva saada multiplayeriin seuraa ku alkaa jo vituttaa se että jengi sooloilee multis miten haluaa :D
 
Viimeksi muokattu:
sattuisko täällä vielä olemaan ihmisiä jotka pelaa kyseistä peliä ja vieläpä xbox onen kanssa? ois kiva saada multiplayeriin seuraa ku alkaa jo vituttaa se että jengi sooloilee multis miten haluaa :D

Ei oo tullu nyt aikoihin pelattuu, mut vois taas alkaa pelailla boxilla. Gt: xboxTimppa
 
Törmäsin uuteen MudRunner peliin CDON:in sivuilla tulevissa peleissä. Onko tosiaan tällänen tulossa 31.8? Itselle tuli täytenä yllätyksenä. Hinta vaan tuntuu äkkiseltää melko suolaiselta, jos maksaa 50€, varsinkin kun alkuperäisen MudRunnerin ostin uutena 37€.

mudrunner_-_american_wilds_edition-44941642-.png


https://cdon.fi/pelit/mudrunner-american-wilds-edition-44941642
 
Ylös Bottom