Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

NHL 12 | EASHL | Vapaat pelaajat

  • Viestiketjun aloittaja Raimo41
  • Aloituspäivämäärä
Vastaus: NHL 12 | EASHL | Vapaat pelaajat

Olen juuri tekemässä toista accoo jolla pelaan pelkästään MV tai sit ehkä joskus joku OP, mutta enimmäkseen MV.
Elikkä ettisin sille seuraa mieluiten jostain amateurista kun olen tietysti sillä alussa amatööri tasolla. Olen pelannut 1. acolla MV jotain 6 peliä ja tullu 2 nollapeliä ja PMK. 1,69 ja torjuntaprosentti 88 jotain. On tullut paljon läpiajoja mutta olen hoitanut ne ja niitä poikittain syötöistä laukauksia osaan niitäkin hoitaa. Eli laitappa viestiä täällä tai 1. accolle: JANURI98.

WOW! Että onkin loistavat tilastot sulla maalivahtina, Kysy JuJoAn nimimerkillä PSN:ssä, joukkue on Street Hockey, kuulostat loistavalta mokelta ni pääset ko. joukkueeseen... :rolleyes:
 
Vastaus: NHL 12 | EASHL | Vapaat pelaajat

Moikka! FINNISH Sisu hakee uusia jäseniä seuraansa! Lähinnä KH ja VP,OP paikoille, mutta kyllä nuo vl ja ol:lläki on vapaana joskus :)

Meillä on aika uus toi tiimi. Kaikilla pelaajilla leg3 kortti ja jokaisella vähintää 1800 pistettä(Osalla enemmän ja vähemmän) ja noin 500-700 peliä.

Viime kauden tilastot 131-21-7.

Oisko halukkaita pelimiehiä?

Mikki ois plussaa muttei pakollinen!

Kirjottele vaikka psn: nimimerkille roudari91 jos oot kiinnostunu tulee kokeilemaan :) tai tännekki voi laittaa yv:nä. Aika harvoin vaan oon täällä.

Ja tän kauden tilastot 107-19-5 ja yleissija täl hetkel 354.
 
Vastaus: NHL 12 | EASHL | Vapaat pelaajat

Nonniin ettisin taas 2. accolle tiimiä kun vanha seuran johtaja lähti ja liitty toiseen tiimiin jossa olin 1. accolla.
Elikkä olen MV ja ettisin sieltä Amateur-Pro divarist tiimiä.
 
Vastaus: NHL 12 | EASHL | Vapaat pelaajat

Sommoroo! :D

International Playboys käynnistää tauolla olleen toimintansa jälleen ja etsii siis joukkoon lisää pelureita. Kyseessä on Nordic Hockey Tigersin yhteistyöjoukkue, joten kummankin seuran välinen pelaajavaihto voi tulla joskus kyseeseen, jos joukkueiden pelaajilla itsellään tällaista kiinnostusta löytyy. Pakkosiirtoja ei kuitenkaan kummankaan tiimin välillä tehdä, joten mistään farmijoukkueesta ei sinänsä ole kyse, vaan tämän joukkueen on tarkoitus kehittyä änärin top-100 tiimiksi. Haemme IPB:hen lahjakkaita ja aktiivisia änärin pelaajia. Valmis pelaaja sinun ei tarvitse olla, mutta jotain pelikokemusta odotamme jo ehdottomasti. Vähimmäisvaatimuksena lähtökohtaisesti superstar 3 kortti sekä aktiivisuus yleensä viikoittaista. Joukkueen tarkoituksena on pelata aktiivista koko viisikon puolustuspeliä sekä nopeaa ja oivaltavaa syöttöpeliä koko kentän alueella.
Pakeilta odotamme nopeita, tarkkoja ja oivaltavia avauksia, tarkkaa oman pään peliä maalin edusta hyvin siivoten. Hyökkäyspeliinkin saa tottakai osallistua, kun paikka tulee, mutta maltti kuitenkin riittävästi mukana. Hyvä, mutta maltillinen taklauspeli on pakille plussaa.

Hyökkääjiltä odotamme aktiivista peliä myös omassa päässä, eikä pelkkä pisteiden keräily siis saa olla tavoitteena, vaan joukkueen auttaminen kaikissa tilanteissa myös omassa päässä. Jatkuva kikkailu ja yksilösuoritusten haku eivät kuulu tähän tiimiin, vaan perustamme pelin siihen, että kiekko liikuu nopeasti pelaajalta pelaajalle ja onetimereitä haetaan tehokkaasti.

Etsimme myöskin hyvää maalivahtina pääsääntöisesti pelaavaa kaveria, jos sellainen vapaana jossakin tallustaa. Mokkena torjunta % saisi mielellään olla ainakin lähellä 80%, mutta jos nyt jonkin verran alle on, niin voimme mahdollisesti tryoutille ainakin ottaa.

Porukassa on tarkoitus pitää hyvä ja rento meininki, joten haemme nimenomaan hurtilla huumorilla varustettuja tiimin eteen pelaamaan tottuneita taitopelaajia kehittymään kanssamme. Mikkejä ja Skypeä käytämme joskus, mutta välillä tyydymme myöskin chättäilyyn erätauoilla tai pelien jälkeen. Riippuu vähän fiiliksistä ja keitä sattuu olemaan pelaamassa.

IPB:ssä ei ole ikärajoja. Enemmistö porukastamme on tällä hetkellä selkästi yli parikymppisiä, mutta henkinen kypsyys ei kuitenkaan tule suoraan iän pohjalta, joten annamme käytännössä kaikille mahdollisuuden, jos fiksuutta ja taitoja löytyy riittävästi.

Jos kiinnostuit ja katsot, että vastaat edellä mainitsemaani änäristiä, niin ota yhteyttä, jotta päästään sopimaan tryoutista. Yhteydenotot joko yksityisviestinä foorumilla, tai sitten PSN: Ippenaattori ,tai vaihtoehtoisesti: Ippenator
 
Vastaus: NHL 12 | EASHL | Vapaat pelaajat

Karhut etsii pelaajia!

Joukkuehan alunperin perustettiin tuon virallisen konsolifin joukkueiden hajottua vähän "kaikki mukaan" periaatteella.
Nyt tuli kuitenkin aika tehdä muutoksia, ja rajun rosterinsiivoamisen jälkeen on nyt tarkoitus nostaa joukkue korkeammalle.
Jäljelle jäi pino hyviä pelimiehiä, mutta pakkeja kaivattaisiin. Yksi tai kaksi hyvää hyökkääjää mahtuu myös mukaan, mielellään sellainen, joka tarpeen vaatiessa pystyy myös pelaamaan pakkia.

Eli perusvarmoja pakkeja tarvitaan. Osaat liikuttaa kiekkoa, tarvittaessa myös alaspäin.. ja osaat tehdä muutakin kuin taklata itsesi ulos tilanteesta.

Hyökkääjän olisi suotavaa osata pelata myös puolustuspäässä, eli ei kärkytä kokoajan vastustajan siniviivalla sitä syöttöä. Lisäksi olisi hyvä, jos kykenisi tosiaan pelaamaan tarvittaessa pakkia, tai muutakin kuin sitä oikeetalaitaa.

Tulkaahan rohkeasti kokeilemaan. Peliajat sijoittuvat pääsääntöisesti 19.00 jälkeen.

Ottakaahan yhteyttä!
PSN: jii1984, miikka555 tai qla69.
 
Vastaus: NHL 12 | EASHL | Vapaat pelaajat

VAPAATA EASHL PELUREITA?!?

Pro seuraan haetaan yleismies jantusta, jolla toimii hyökkäys/puolustus. Pelaamme lähes jokapäivä klo 21 lähtien.
Haetaan vanhempaa ja kokeneempaa sotaratsua jolta toimii joukkuepeli. Mikki on ehdoton. Try outille vaan rohkeasti :p

http://www.easportsworld.com/en_US/clubs/501A0001/133611/members STREET HOCKEY

yhteydenotto PSN deveroux84

"pääseks mukaan oon hyvä VL" voi jättää viestittämättä suosiolla
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: NHL 12 | EASHL | Vapaat pelaajat

PSN: SaPeEeRe
Pelaajan nimi: Alexander Ovechkin
Pelinumero: 8
Pelipaikka: Puolustaja! Voin toki koittaa muitakin)
Vahvuudet: Peliäly, puolustusvelvoitteiden hoitaminen!
Heikkoudet: Nettiyhteys (älkää kuitenkaan antako sen olla se ongelma minkä takia ette halua koittaa, sillä tarkoitan tällä sitä että välillä toimii todella hyvin ja välillä sitten hieman heikommin), kiekonkäsittely, ihmeellinen liikkuminen missä sattuu (johtuu yhteydestä tai sitten yliliikkuvasta vasemmasta tatista (olen ostamassa piakkoin uutta ohjainta)
Ikä: 16
Mitä haluan seuralta: Sarjalla ei ole mitään väliä kunhan tavoitteena on nousta eliittiin ja pelitapana on mahdollisimman realistinen kiekko elikkä kiekko päätyyn ja perään on sallittu!
Kortti: Legenda 3
ps. Älkää katsoko statseja...tiedän ne ovat hirveätä luettavaa!
EDIT: Seura löytyi!!!
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: NHL 12 | EASHL | Vapaat pelaajat

Team Komarov FARMI

Hakee edelleen pelaajia joukkoonsa!!!
Seura on perustettu äskettäin Team Komarovin kesätauon vuoksi... Tarkoitus olisi kesän ajan höntsäillä tällä farmijoukkueella, ja sitten nhl13 ilmestyttyä jatketaan/liitytään sit Team Komarov... Mukaan mahtuu pelaajia vielä joka pelipaikalle, mikki olisi aika välttämätön ja kokemusta jonkun verran.

Jos perus asiat on kunnossa ja haluat rentoa kesä höntsäilyä niin ota yhteyttä psn: N1k082 tai rydi88 tai laittamalla kutsun suoraan seuralle..
 
Vastaus: NHL 12 | EASHL | Vapaat pelaajat

Moro. Blue Oysteriin haetaan moniosaavaa pelaajaa ja tarkoitan tällä, että hallitset useempia pelipaikkoja ku yhtä, jottei tarvis aina kopissa arpoo ketkä kaksi kuudesta laiturista pääsee laitapaikoille. Iällä ei pahemmi merkitystä jos osaa käyttäytyä kuin mies :D kerhon keski-ikä
taitaa olla jotai 25-26v. Top100 ollaan heiluttu tää kausi kaiken aikaa, mut aktiivisuus on kesän tullen alkanu hiipumaan, joten laita rohkeasti viestii vaik tänne tai PSN: jarnosa
 
Vastaus: NHL 12 | EASHL | Vapaat pelaajat

Hip hei! Vapaalla jalalla jälleen ja seura hakusessa, kun näyttää jokanen seura sortuvan alta...

Eipä oo jengiltä muita vaatimuksia ku, että olis aktiivinen ja porukka pysyis kasassa, ettei joka s*tanan viikko tarvi täällä toitottaa.

Iteltä mikki ja kaikki löytyy, pisteitäki on mut ei niitä kukaan oo koskaan kattonu. Ois myös hienoo jos paikka porukassa seuraavaanki NHL:n painokseen olis.

Terveisin Latexiii
 
Vastaus: NHL 12 | EASHL | Vapaat pelaajat

PSN: Hooneli VL 775 Ottelua, 565voittoa, Pisteet/Ottelu 3,22. OL 133 Ottelua, 106 voittoa, Pisteet/Ottelu 3,32.

Psn mikki ja skype löytyy.

Peliä tekevä laituri, joka laittaa kyllä kiekonkin verkkoon paikan tullen. Molemmat laidat luonnistuu sekä MV.

Vaatimukset seuralta: Enimmäkseen 5v5 tai 6v6 peliä ja TOP100. Yhteyttä voi ottaa PSN kautta.

E: Kuviot selvillä, en etsi enää joukkuetta.
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: NHL 12 | EASHL | Vapaat pelaajat

Joop eli joukkue ois hakusessa ku alkaa tympii noi sparrit.. kokemusta eashl:stä on aika vähän (alle 300 peliä) mutta oon tota huttii hakannu enemmän ku laki sallii :) mul käy mikä vaan hyökkääjän rooli, puolustus ei oo viel ainakaan mitn mun vahvuuksii mut jos tarve vaatii niin voin pelaa kans pakkina. :rolleyes:
KH ottelut 65 (65+92) 2,42p/ottelu
VL ottelut 49 (53+59) 2,29p/ottelu
OL ottelut 67 (64+66) 1,94p/ottelu

Kortti: Legenda 1
PSN: hoykkis
Ikä: 18
Mic löytyy!
 
Vastaus: NHL 12 | EASHL | Vapaat pelaajat

Nonniin ettisin 1. accolle tiimiä, kun ei tullu tosta mitään vanhassa seurassa.
Pelaan joka paikkaa mutta olen parhaimmillani OP ja olen kiekollinen pakki eli osaan liikuttaa kiekkoa ja syöttelen paljon.
Supertähti 3 kortti löytyy. Ikää 14.
Ettisin tiimiä amatööri tai ammattilais divisioonasta. Ja PSN on JANURI98
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: NHL 12 | EASHL | Vapaat pelaajat

Morjens, Etsin aktiivista jengiä.

Pelaan Vp ja Op (Op mieluiten) ja Legenda 1 kortti on auki. Pelejä on tullut pelattua jokunen sata varmaankin, ja pisteitä noin 1.5p/peli pakin paikalta (puollustaminen kuitenkin aina ensin ;)).

Pistäkää yv-viestiä jos kiinnostaa! :p

ps; mikkiä ei toistaiseksi ps3:lta löydy, mutta tietokoneelta lyöytyy. Ja ikää on 18v.
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: NHL 12 | EASHL | Vapaat pelaajat

Tere eli Tällänen kerho ku We Dont Like Names etsii puolustajia ja päteviä hyökkääjiä tällä hetkellä meitä 3 ja yks viel tuolossa jahka kiireiltään kerkiää. Tuu kattoo mikä mneiä pelityyli on en oikee muuta voi sanoa :D
Psn:HeneG88
Ottakaaha joku yhteyttä että saadaan noi 6v6 pelit jossai välissä käyntiin.
 
Vastaus: NHL 12 | EASHL | Vapaat pelaajat

Very Tough Bones hakee tiimiin vielä muutamaa pelimannea(aktiivista) 10-8-7taitaa olla rekordi ja vihut pääsääntösesti ollu elitestä.Parilla kaverilla on legendsit jo auki ja muut tulee perässä. psn:stakkabo15
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: NHL 12 | EASHL | Vapaat pelaajat

Karhut etsii pelaajia!

Joukkuehan alunperin perustettiin tuon virallisen konsolifin joukkueiden hajottua vähän "kaikki mukaan" periaatteella.
Nyt tuli kuitenkin aika tehdä muutoksia, ja rajun rosterinsiivoamisen jälkeen on nyt tarkoitus nostaa joukkue korkeammalle.
Jäljelle jäi pino hyviä pelimiehiä, mutta pakkeja kaivattaisiin. Yksi tai kaksi hyvää hyökkääjää mahtuu myös mukaan, mielellään sellainen, joka tarpeen vaatiessa pystyy myös pelaamaan pakkia.

Eli perusvarmoja pakkeja tarvitaan. Osaat liikuttaa kiekkoa, tarvittaessa myös alaspäin.. ja osaat tehdä muutakin kuin taklata itsesi ulos tilanteesta.

Hyökkääjän olisi suotavaa osata pelata myös puolustuspäässä, eli ei kärkytä kokoajan vastustajan siniviivalla sitä syöttöä. Lisäksi olisi hyvä, jos kykenisi tosiaan pelaamaan tarvittaessa pakkia, tai muutakin kuin sitä oikeetalaitaa.

Tulkaahan rohkeasti kokeilemaan. Peliajat sijoittuvat pääsääntöisesti 19.00 jälkeen.

EA SPORTS World - Club Overview

Ottakaahan yhteyttä!
PSN: jii1984, miikka555, JRantajoki. Tai laittakaa täällä allekirjoittaneelle yv:tä!
 
Vastaus: NHL 12 | EASHL | Vapaat pelaajat

Morot

Uus aktiivinen jengi pitäs nyt löytää toiselle accolle :)

Elikkä puolustaja OP/VP (mielummin OP). Pelejä on kertynyt noin 700 yhteensä ja pisteitä 1700 rapiat. Kokemusta löytyy monista TOP100 tiimeistä. Puolustajan tehtävä on tietysti estää vastustajan maalinteko mutta toivon joukkueelta myös aktiivista viivan kautta pelaamista. Turhia laukauksia en juurikaan harrasta vaan suurin osa laukauksista suuntautuu onetimerin puolelle. Muuten pyrin pelaamaan limppua ukolta toiselle. Maalivahtina löytyy myös kokemusta (lege1).

Jos kiinnostaa ota yhteyttä PSN: Siti-Cola
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Ylös Bottom