Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

NHL 12 [PS3/X360]

  • Viestiketjun aloittaja Viestiketjun aloittaja Orou
  • Aloituspäivämäärä Aloituspäivämäärä
Vastaus: NHL 12 [PS3/X360]

Oli vain makea laittaa tällasesta syötöstä voittobörsä (vaikka maali ei kummonen olekaan) OT:lla, kun ekaks oli noussu kolmannessa erässä 0-2 tappioasemasta tasoihin.
Yks onnistuminen näillä aloittelijan taidoilla voi korvata monta vitutusta!
 
Vastaus: NHL 12 [PS3/X360]

Eilen otti päähän ekaa kertaa tätä pelatessa. olin johdolla 3 erässä maalilla, joku puoli minuuttiia aikaa jäljellä kone ottaa maalivahdin pois ja pelaa kuudella kenttäpelaajalla. Yksi pelaaja taklaa mun maalivahdin pois maalilta ja estää ettei molari pääse takaisin maalin eteen ja toinen tulee kiekon kanssa maalille ja laittaa tyhjiin. ja minuutti pelattu jatkoaikaa niin kone saa maalin ja voittaa pelin. meikä jää vaan suu auki ihmettelemään että mitä paskaa :eek:

Samassa matsissa multa kyllä hylättiin maali kun ohjasin ilmasta kiekon maaliin
 
Vastaus: NHL 12 [PS3/X360]

Tiukka kamppailu sarjakärkee vastaan. 1-2 johto, kellossa 46sek kolmatta erää jäljellä ja FREEZE.

EA.. FUCK YOU !! *viissataa perserunkkuhymiöö*
 
Vastaus: NHL 12 [PS3/X360]

Tänään pre seasonini sai päätöksensä, eikä ollenkaan huonolla tavalla Bostonin kaaduttua jatkoajalla lukemin 3-2. Maalintekijänä Andrei Kostitsyn, syöttäjinä farmista ylös nostamani Brendon Nash sekä Chicagosta kaapattu Dave Bolland. Päätinpä ikuistaa kyseisen maalin videolle. Jostain ihmeen syystä onnistuin jälleen möhlimään kuvakulman valinnassa, mutta minkäs teet...

Teamwork | EA SPORTS

Bolland oli muuten paras pistemieheni harjoituskaudella nakuttaen neljässä ottelussa tehot 2+3=5.
Ja seuraavassa viestissä kirjoitan kokoonpanoni, jolla lähden liikkeelle kauteen 2012-13.
 
Vastaus: NHL 12 [PS3/X360]

Jos perustan liigan, niin montako pelaajaa pitää olla jotta pleijarit käynnistyy liigan sisällä? Neljällä olen kerran tehnyt ja se loppu runkosarjapelien jälkeen. Jos olisi 5-6, niin mitäs runkosarjan jälkeen tapahtuu?
Vai pitääkö jatkaa sitten vaan hupipeleinä tuosta?
 
Vastaus: NHL 12 [PS3/X360]

Pelattiin tuossa juuri kavereiden kanssa omatekemä liiga testiks... Meitä oli 6 joukkuetta, ja runkosarjan jälkeen lähti playoffit käyntiin... 4 siis pääsi pleijareihin. Veikkaan, että minimimäärä Playoffeihin on sitten se 5, että yks jää ulkopuolelle...
 
Vastaus: NHL 12 [PS3/X360]

Tää on varmaan seuratuin ketju niin laitetaan tänne. Eli, yritän päästä pelaamaan onlines, mut joka kerta ku painan hae verkon arvopikapeliä/hae omaa ottelua niin suoraan lävähtää ruutuun ettei löydy otteluita. Eli ei siis edes hae niitä. Vapaita istuntoja selattaessa ei näy yhtäkään. Ja kun luon oman istunnon, ei pelkoa että siihenkään kukaan eksyisi. Ei kai tuolta pelaajat ihan yhtäkkiä kuitenkaan oo hävinny.... Onko muilla ollu tällästä ongelmaa?
 
Vastaus: NHL 12 [PS3/X360]

Pieni kysymys ois hutista, että tuli ragequitattua 1 peli nii sen jälkeen en ole saanut enää peleistä puckseja. Onko ihan normaalii ja koska alkaisin saamaan niitä taas? :/
 
Vastaus: NHL 12 [PS3/X360]

Tää on varmaan seuratuin ketju niin laitetaan tänne. Eli, yritän päästä pelaamaan onlines, mut joka kerta ku painan hae verkon arvopikapeliä/hae omaa ottelua niin suoraan lävähtää ruutuun ettei löydy otteluita. Eli ei siis edes hae niitä. Vapaita istuntoja selattaessa ei näy yhtäkään. Ja kun luon oman istunnon, ei pelkoa että siihenkään kukaan eksyisi. Ei kai tuolta pelaajat ihan yhtäkkiä kuitenkaan oo hävinny.... Onko muilla ollu tällästä ongelmaa?

Sama vika täälläkin päässä. :)
 
Vastaus: NHL 12 [PS3/X360]

Juu eipä oo toiminu koko päivänä minullakaan :/. Korjausta odotellen.
 
Vastaus: NHL 12 [PS3/X360]

Tässä vähän hyviä uutisia:

Tosimiesten äijälaji lätkä palasi listaykköseksi
Jalkapallon valta ei kauan kestänyt: vielä pari viikkoa sitten ykkösenä ollut FIFA 12 sai tehdä tilaa myydyimpien pelien listalla NHL 12 -pelille, joka palasi listakärkeen.

NHL 12:n jälkeen kakkosena myydyimpien pelien listalle nousi Batham: Arkham City ja kolmoseksi Forza Motorsport 4. Nelosena listalla oli The Sims 3: Lemmikit ja viidentenä SingStar suomiSuosikit.

Suomen myydyimpien pelien listan kerää FIGMA ry.


Tiesin ettei kukaan tommosta futista jaksa pelata :D
 
Vastaus: NHL 12 [PS3/X360]

Tiesin ettei kukaan tommosta futista jaksa pelata :D
Anteeksi?

Jees, edellisessä postissa lupasin kirjoittaa GM-ketjukoostumukseni kaudelle 2012-13 ja niin teenkin. Joukkue on tosiaan Montreal. Here we go.

Mike Cammalleri - Ryan Kesler - Brian Gionta (C)
Max Pacioretty - Dave Bolland - Andrei Kostitsyn
Travis Moen - Petteri Nokelainen - Erik Cole
Mathieu Darche - Lars Eller (A) - Bryan Bickell

Andrei Markov (A) - Josh Gorges
P.K. Subban - Brendon Nash
Chris Campoli - Jeff Woywitka

Carey Price - Cory Schneider

Tällä tavalla. Lisää juttua tulossa myöhemmin... ;)
 
Vastaus: NHL 12 [PS3/X360]

No laitetaanpas omatkin ketjukoostumukset esille ja kerron hiukan joukkueen kautta samalla. Toista vuotta mennään Washington Capitalsin GM:nä. Ensimmäinen kausi oli lopulta pettymys, kun hävittiin konfferenssi finaali game seven jatkoajalla Torontolle, joka sitten vei Stanley Cupin myöhemmin. Toronton sankariksi nousi Phil Kessel tarkalla rannelaukauksella b pisteen kaarelta. Tästä pettyneenä GM pisti kesän aikana pakan sekaisin ja uusia pelaajia tuli joukkueeseen paljon. Tästä johtuen maalinteko voimaa saatiin enempi muihinkin ketjuihin kun ykkösketjuun, missä Alex Ovechkin paukutti 66 häkkiä ja teki 115 pistettä viime kaudella. Oli koko runkosarjan pistepörssin voittaja ja vei melkein kaikki mahdolliset pystit. Siinäpä sitä nyt kokoonpanoihin :D


Alex Ovechkin(C) - Nicklas Bäckström - Guillaume Latendresse
Scott Hartnell(A) - Marcus Johansson - Jason Pominville
Cal Clutterbuck- Mikael Granlund - Erik Fehr
Jason Chimera - Matt Hendricks - Joel Ward

Jeff Schultz - Mike Green(A)
Jordan Leopold - Colin White
Scott Hannan - John Scott

Michal Neuvirth - Braden Holtby

Veskareitten kanssa ollut ongelmia, molemmat vuotavat kun seula nyt alku kaudella, eli pitää lähtee molari kaupoille pikku hiljaa :)
 
Vastaus: NHL 12 [PS3/X360]

Hah tuli BaP ukolle ensimmäine ulosajo :) kunnon vauhdilla niittasin vastustajan pakin laitaa vasten. Laitataklauksestahan se sit lähti. Ei oo moista enne käyny :) tuli samalla mielee onko mahdollista et oma BaP äijä loukkaantuis joskus? Joskus luin että on mahdollista mut samassa threadissa pari muuta sanoi paskapuheeksi
 
Vastaus: NHL 12 [PS3/X360]

No laitetaanpas omatkin ketjukoostumukset esille ja kerron hiukan joukkueen kautta samalla. Toista vuotta mennään Washington Capitalsin GM:nä. Ensimmäinen kausi oli lopulta pettymys, kun hävittiin konfferenssi finaali game seven jatkoajalla Torontolle, joka sitten vei Stanley Cupin myöhemmin.
Itsellänikin on juuri toinen kausi startannut. Ensimmäisestä kaudesta minullekin jäi todella karvas maku pudottuani jo toisella kierroksella Floridalle. Kyseinen joukkue liiteli lopulta aina Stanley Cupin loppuotteluun saakka, mutta vahvasti runkosarjassakin pelannut Vancouver taisteli kuitenkin seitsemänessä ottelussa kannun kotiin. Ja omasta mielestäni täysin ansaitusti, eikä vähiten oikeaan elämään viitaten.

Joukkueeni kokoonpano on paperilla erittäin iskukykyinen ja halusin säilyttää viime kauden rosterini lähes kokonaan samana. Tämä myös onnistui aika hyvin, mutta Saku Koivu, Jaroslav Spacek ja Hal Gill lopettivat uransa viime kauteen. Tälle ei valitettavasti voi mitään.
Chicago tosiaan teki aika mielenkiintoisen tarjouksen, jossa Montrealiin siirtyisivät Bolland ja Bickell kun taas toiseen suuntaan vaihtaisi leiriään Plekanec. Päätin lopulta hyväksyä kaupan.

Brian Giontan ja Andrei Kostitsynin haalin takaisin riveihini vaihdossa samaisiin pelaajiin joihin heidät aikoinaan vaihdoin. Tiedän, umpityhmältähän tuo kuulostaa, mutta näin minä vain loppujen lopuksi tein. Canadiensin ketjut ovat nyt itselläni lähes samanlaiset kuin oikeastikin parilla lisämausteella lisättynä.

Kapteenistooni kuuluvat siis Gionta (C), Lars Eller (A) sekä Andrei Markov (A). Ellerin nimesin kauden alla kapteeniksi, sillä pidän hänestä henkilökohtaisesti paljon. Hän on pääasiassa puolustavan hyökkääjä roolissa, mutta tarpeen vaatiessa pisteidenkin teko kaverilta onnistuu. Lisäksi Lars on potentiaalinen ja vieläpä eurooppalainen pelaaja. Jälkimmäistä ei tosin kannata huomioida kovin kummoisesti, mutta kuitenkin.

Runkosarja on alkanut kahdella perättäisellä tappiolla. Ei lähellekään sellainen alku jota olisin toivonut, mutta ottelut ovat olleet jatkuvasti minun hallinnassani. Maalithan ne kuitenkin ottelun ratkaisevat, eikä esim. hyökkäysalueaika, jota itse pidän melko tärkeänä tilastona. Täytyy myös ottaa huomioon kauteni alkavan muistaakseni viidellä vieraspelillä ennen kuin pääsen kotiyleisön eteen.

E: Oletteko muuten GM-/kausipelaajat huomanneet, että katsoessa kauden pelaajatilastoja tietokoneen ohjaamilla joukkueilla ei ole koskaan ainuttakaan tehtyä ottelun tasoitusmaalia? Lieneeköhän kyseessä bugi, vai eikö tietokoneen keskenäiset ottelut ole ikinä kirjaimellisesti tasaisia?
 
Vastaus: NHL 12 [PS3/X360]

Hei. Olen laittanu PetrPuckin NHL joukkueiden kattavan kokoonpanopaketin peliin. Muokkasin ketjukoostumukset todellisuutta vastaaviksi ja tallensin kokoonpanotiedoston. Pelaa nyt -pelimuodossa nämä ketjukoostumukset pysyy, mutta kun aloittaa Be A Gm tai kausimuodon, niin ilmenee ongelmia. Kun menee kohtaan "muokkaa ketjuja", siinä on kaikilla joukkueilla väärät ketjukoostumukset. Mikä neuvoksi?

Edit: Näyttäisi myös playoff-pelimuodossa olevan ketjukoostumukset oikein. Eli mikä neuvoksi, että saisi ketjukoostumukset pysymään Be A Gm sekä kausimuotoihin.
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: NHL 12 [PS3/X360]

Jees, Washington Capitalsilla aloitin Be A Gm -moodin. Harjoituskausi on pelattu, ja olen saanut melko iskukykyisen joukkueen kasaan:

A.Ovechkin (C) - C.Giroux - P.Kessel (A)
T.Vanek - P. Berglund - J.Neal
M.Johansson - B.Marchand - J.Lupul
R. O'Reilly - N.Thompson - M.Hendricks

M.Green (A) - K.Letang
S.Souray - A.Goligoski
E.Karlsson - M.Bergeron

P.Rinne - M.Neuvirth
 
Ylös Bottom