Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

NHL 13 [PS3/X360 Hype ja hankintaveuhkaaminen]

Vastaus: NHL 13 [PS3/X360 Hype]

Öööö??? Ja ketähän avainpelaajia olen jättänyt pois listalta? Listaa ei nimittäin ole todellakaan mitenkään sörkitty, vaan se on poimittu suoraan NHL.COM:in virallisista tilastoista. En siis nyt kyllä ymmärrä, mitä oikein tarkoitit tuolla? Ja aika veikeää on kyllä sanoa, ettei sijalla 10 oleva Datsjuk olisi taitopelaaja... :D Minä en ainakaan taitavampaa pelaajaa tällä hetkellä maailmasta edes löytäisi. Crosby ja Malkin lähinnä, mutta he eivät kyllä olekaan tuolla aloittajalistalla korkealla. Tosi kovista cenoista kuitenkin Toews ykkönen ja Datsjuk sijalla 10 sekä Joe Thornton sijalla 11 kuitenkin todistaa, että tosi taitavat pelurit voivat olla myös huippualoittajia.

Tottakai Datsyuk on taitopelaaja, mutta kun ei kuulunut viime kaudella top 10 alottajiin. Alapuolle viime kauden top 15 alottajat, joilla vähintään 300 alotusta. Tottakai taitavat pelurit voivat olla huippualottajia, mutta fakta on se että keskimäärin tämä "rouhijat" ovat parempia aloituksissa ja sen takia niillä on pieni etu aloituksissa. Uskon kuitenkin että Grinderin hyökkäysarvosanat tulevat olemaan niin heikkoja, että pelinrakentaja/kahen suunnan hyökkääjä tulee olemaan eniten käytetty sentteribuildi, vaikka alotuksissa häviäiskin sen 1-5 pistettä.

Rich PeverleyBOSC61.1
Adam Hall TBLR59.5
Jonathan ToewsCHIC59.4
Patrice BergeronBOSC59.3
Zenon KonopkaOTTC58.9
Joe PavelskiSJSR58.7
Manny MalhotraVANC58.5
Jeff Halpern WSHC58.4
David SteckelTORC58.0
Scott NicholSTLC57.6
Paul GaustadNSHC 57.3
Boyd GordonPHXC56.8
Antoine VermettePHXC56.6
Pavel Datsyuk DETC56.2
Jerred SmithsonFLAR56.1
 
Vastaus: NHL 13 [PS3/X360 Hype]

Suoraan aloitusprosentteja vertaamalla ei vielä hirveä pitkälle pääse selvittääkseen, kuka on NHL:n paras aloittaja. Aloituksiakin on niin paljon erilaisia.

Kannattaa huomioida se, että moni puolustuspelistään tunnettu huippualoittaja (Malhotra, Steckel, Gaustad) on erikoistunut pääsääntöisesti juuri oman pään aloitusten kaapimiseen. Tätä voi ajatella kahdella tapaa. Ensinnäkin se nostaa näiden veijareiden arvoa entisestään, että siellä tärkeimmissä paikoissa, paineen alla juuri niitä vastustajan parhaita taitoniekkoja vastaan nappaavat aloitusvoittoja. Esimerkiksi Malhotra oli viime kaudella Vancouverissa tasakentällisin noin 90 prosenttisesti mukana puolustuspään aloituksissa.

Toisaalta oman pään aloituksissa voi ajatella myös sitä, että vastustaja lähtee pääsääntöisesti hakemaan sitä 100-0 -aloitusvoittoa, joten hävitä ei saa, mutta voimalla voi vääntää vaikka tasapelin. Periaatteessa voisi ajatella, että tuollaista satanolla-aloittajaa vastaan olisi aavistuksen helpompaa, ainakin selkeämpää aloittaa.
 
Vastaus: NHL 13 [PS3/X360 Hype]

Onko kukaan muuten ajatellut, koska EA päättää tehdä "first person" -kuvakulman?

Ja tosta L2 -näppäimestä, siis eikös se ota vauhtia sillä näppäimellä vai mitä tarkoitat? Esim. tässä tekemässäni maalissa bolt | EA SPORTS
Ja kääntyähän pystyy tässäkin versiossa missä kohtaa kaukaloa tahansa.
Alkaa turhauttamaan edes kirjoitella tänne yhtikäs mitään. Pystyy toki kääntyä, mutta kun vertailet nhl12 ja nhl13 hyökkäyspään L2:n käyttöä, ymmärrät mitä tarkoitan. Nhl12 kun pitäisi kääntyillä niin useasti koko tilanne on jo aikoja sitten ohitse kun haluttu käännös tapahtuu. Ja ei, ei johdu viiveestä. Vaan ihan pelistä itsestään, kun ei ole ennen nhl13:sta ollut samanlainen kääntyily mahdollista. Suurin osa jotka tätä peliä vähänkään enemmän pelailleet tietävät mitä tarkoitan.
 
Vastaus: NHL 13 [PS3/X360 Hype]

Suoraan aloitusprosentteja vertaamalla ei vielä hirveä pitkälle pääse selvittääkseen, kuka on NHL:n paras aloittaja. Aloituksiakin on niin paljon erilaisia.

Olet kyllä oikeassa.Se kuka on paras,ei ole mitään väliä...

Pitäisi vaan katsoa enemmän pelejä...sitä oikeaa nhl-peliä ja seurata miten aloittajat kaapivat alotuksia,eikä kuinka paljon.Joillakin käy vaan se tuuri kaudella että kiekko osuu omille alotuksissa,eikä aina ole edes selllasta keskitason pelaajaa vastassa alotuksissa.
Parhaiten saa selville parhaat aloittajat kun teette listan ainakin 3 viime kaudesta ja niistä keskiarvon.Epäilen että joka 4:s pelaaja tippuu pois tuosta tämän vuoden listasta.

Esimerkiksi Malhotra oli viime kaudella Vancouverissa tasakentällisin noin 90 prosenttisesti mukana puolustuspään aloituksissa.

Tämä pitää paikkansa.Lisään samaan vielä Konopka,joka todella osaa alotukset,se ei näy ehkä proenteissa,mutta pelissä kyllä näkyy.
 
Vastaus: NHL 13 [PS3/X360 Hype]

Alkaa turhauttamaan edes kirjoitella tänne yhtikäs mitään. Pystyy toki kääntyä, mutta kun vertailet nhl12 ja nhl13 hyökkäyspään L2:n käyttöä, ymmärrät mitä tarkoitan. Nhl12 kun pitäisi kääntyillä niin useasti koko tilanne on jo aikoja sitten ohitse kun haluttu käännös tapahtuu. Ja ei, ei johdu viiveestä. Vaan ihan pelistä itsestään, kun ei ole ennen nhl13:sta ollut samanlainen kääntyily mahdollista. Suurin osa jotka tätä peliä vähänkään enemmän pelailleet tietävät mitä tarkoitan.

Jep, NHL 13 tulee olemaan helpompaa kääntyä.. Itse en käytä tosin kääntymiseen L2 -näppäintä vaan ihan hyprid spinillä tuon tekee tyylikkäämmin ja nopeammi.
 
Vastaus: NHL 13 [PS3/X360 Hype]

Ehkä olisi sitten kumminkin ollut EA: lta järkevämpää nostaa tietyn ominaisuuden aloitusarvoa, kuin luoda nuo capstatsit. Esim. playmaker olisi joutunut aloittamaan aloitukset arvolla 70, kun taas grinder olisi päässyt "vauhtiin" jo 75-80 aloitusarvoilla. Yksi hyvä keino olisi voinut olla myös tehdä aloitusten pisteistä kalliimpia pel. rakentajalla kuin grinderillä. Näin jokainen olisi voinut itse päättää kannattaako maksaa playmakerillä extraa kun voi valita grinderin ja säästää pisteitä muihin ominaisuuksiin puolustuspäässä. Tällä tavalla olisi kumminkin mahdollista laittaa ne aloitukset 99 asti pelinrakentajalla, mutta siinä tosiaan sitten häviäisi puolustusarvoissa. Mielestäni tämä olisi kumminkin ollut erittäin hyvä ratkaisu, silläkin perusteella, että pelinrakentajat ei tunnetusti niitä parhaita ole puolustamaan.

Tätäpä juuri tarkoitin pelikaanivelihyvä. :) Mukavaa, että ainakin joku huomasi pointtini. :p
 
Vastaus: NHL 13 [PS3/X360 Hype]

Miks mulla on sellanen tunne tuosta luistelusta et se näyttää kuin olisi paskat housuissa jos katsoo suoraan takaapäin...kun taas tosta sivusta katsottuna se näyttää paljon normaalimmalta...

E:http://www.youtube.com/watch?v=Ki9YhZR-SSQ tosta ja kohdasta 5.35 eteenpäin katsottuna...

Ja kun vertaa sitä vaikka tähän:
http://www.youtube.com/watch?v=eug_qhEy3uw&feature=plcp
Vähän on ehkä kuitenkin liikaa tuota haara-asentoa pelaajilla vai mitä mieltä?


En tiedä mut ai saakeli sais sitä demoa jo pukata! :D
 
Vastaus: NHL 13 [PS3/X360 Hype]

Ihan hyvältä näyttää, etenkin tuo lähetys-kuvakulma

Näyttää niin pätevältä, että tuolla voisi alkaa jopa pelata. Toivottavasti siinä on jotain säätömahdollisuutta, vähän liian lähellä on tuo kamera. Viivamiehille pitää syöttää sokkona, ainakin näytti siltä. Vanhoja Änäreitä olen tuon vuoksi pelannut overhead-kulmalla, ainoa oikeastaan mikä meikäläiselle sopii.

Muuten tuossa nyt ei ollut niin ihmeellistä, plussaa toki että tekevät presentaatiolle jotain. Etenkin selostajan lisätyt höpinät ja paremmat analyysit miellyttävät, saisi silti olla enemmän pelaajakohtaisia tarinoita, erätaukoanalyysejä tyyliin "kuka on kuuma, kuka ei". NBA 2k:ssa tämä on huikeasti toteutettu, selostaja voi jopa keskeyttää tarinansa tiukan tilanteen jälkeen ja jatkaa bubiwallenius-tyylisellä järkähtämättömyydellä heti tilanteen jälkeen siitä mihin jäi. Toki kautta pelatessa tarinat alkavat aina toistaa itseään, mutta vastustajista tulee pitkään jotain tuoretta.

Tuota HDR-karkki botox-operaatiota tähtimiehille en oikein ymmärrä (Noh, Kane näyttää ihan tytöltä mikä on aina hauskaa), sillä ennemmin olisin toivonut uusia kasvoja geneeristen tilalle kuin tarkempaa analyysiä Crosbyn finneistä. Kiva tietenkin, että heillä on uusi LA Noiren tyylinen tekniikka, mutta sieltä jää taas varmaan 75% äijistä ilman pärstäänsä. Ja kuten PC:n modikulttuurin puolelta tiedämme, se ei kuitenkaan ole mikään MacGyver-kikka heittää sitä kasvophotoa Face/Off-leffan tyyliin cyberpärstäksi.

Tai no, unohdan kaiken tämän valituksen jos George Parrosista on kunnon viiksipärstä.
 
Vastaus: NHL 13 [PS3/X360 Hype]

Tommonen uudistus jos tulis, niin sehän se vasta pilaisi koko pelin. Porukat vaihtaa äkkiä AV:lle semmoset 2metriset järkäleet, joilla kaikenmailman puolustus-skillit 99:ssä. Sitten taas jos tulee YV,
niin jengi laittaa 99-ranteet kentälle, joilla passit sun muut myös 99.
Yksinkertaisesti eii mitään järkeä mun mielestä...

No ei kai sitä noin mustavalkoisesti tarvisi toteuttaa... asian voisi ratkaista vaikka antamalla könttäsumman xptä, joka pitäisi jakaa kaikille 4lle ukolle, sitten jokainen saisi itse päättää tekeekö yhden crosbyn ja 3 heikompaa ukkoa, vai 4 tasapaksumpaa myyrästäjää... ja capstatseilla karsittaisi noita 99 ukkoja, lisäksi jokainen ukko saisi kehityskortteja ja boosteja auki, sen mukaan mitä kentällä touhuaa ja saa aikaiseksi... no mutta nyt loppuu tämän asian jauhaminen minun osalta tai ea saa alkaa maksaa provisioita :D
 
Vastaus: NHL 13 [PS3/X360 Hype]

Nyt ne kirveet piiloon ja herkutellaan välillä:

Presentation Overhaul - NHL 13 - YouTube

Kyllä! On nättiä! :cool: Tuo video myös avasi NHL 13 Whiteboardista tuon Presentation Overhaulin, joten vielä on infoa puuttuu NHL Moments Livestä ja HUT:sta...

Ja yksi pieni asia mihin kiinnitin huomiota tässä kuvassa: http://web-vassets.ea.com/Assets/Richmedia/WC_PHI_NYR_giroux_gaborik1_WM_resize.jpg?cb=1344448114 <<-- Niin eikös aikaisemmissa änäreissä maalivahti ole koko ajan kun peli on ollut käynnissä niin pysynyt siinä torjunta-asennossa? Mietin vain kun Bryzgalov tuossa kuvassa ottaa rennosti maalilla seisoskellen kun omat lähtevät hyökkäämään. :rolleyes:
 
Vastaus: NHL 13 [PS3/X360 Hype]

No ei kai sitä noin mustavalkoisesti tarvisi toteuttaa... asian voisi ratkaista vaikka antamalla könttäsumman xptä, joka pitäisi jakaa kaikille 4lle ukolle, sitten jokainen saisi itse päättää tekeekö yhden crosbyn ja 3 heikompaa ukkoa, vai 4 tasapaksumpaa myyrästäjää... ja capstatseilla karsittaisi noita 99 ukkoja, lisäksi jokainen ukko saisi kehityskortteja ja boosteja auki, sen mukaan mitä kentällä touhuaa ja saa aikaiseksi... no mutta nyt loppuu tämän asian jauhaminen minun osalta tai ea saa alkaa maksaa provisioita :D

Kyllä tuossa olisi ideaa ja toisi paljon uutta ulottuvuutta EASHL:ään. Ehkä jos GM Connectedistä saavat hyvää palautetta niin nopeastihan ne vaihdot iskee EASHL:n puolellekin. Esimerkiksi 4 hyökkääjää voisi saada tasaväkisesti 4supertähti arvoa tai sitten voisi halutessaan tehdä 2legendaa ja sitten kaksi heikkoa pelaajaa. Tulisi paljon variaatiota ja lisäisi kyllä EASHL:n ikää huimasti kun olisi 4 pelaajaa kehitettävänä. Samalla tapaa pakeille ja mokeille ja siinähä se vasta riemu repeäisi jos maalivahti voisi loukkaantua ja pitäisi jollai amatöörillä pelata loppu peli kun olisi käyttänyt kaikki pisteet loukkaantuneeseen 1mokeen :p

sorry vähä offtopiciaha tämä... :rolleyes:
 
Vastaus: NHL 13 [PS3/X360 Hype]

Kyllä! On nättiä! :cool: Tuo video myös avasi NHL 13 Whiteboardista tuon Presentation Overhaulin, joten vielä on infoa puuttuu NHL Moments Livestä ja HUT:sta...

Ja yksi pieni asia mihin kiinnitin huomiota tässä kuvassa: http://web-vassets.ea.com/Assets/Richmedia/WC_PHI_NYR_giroux_gaborik1_WM_resize.jpg?cb=1344448114 <<-- Niin eikös aikaisemmissa änäreissä maalivahti ole koko ajan kun peli on ollut käynnissä niin pysynyt siinä torjunta-asennossa? Mietin vain kun Bryzgalov tuossa kuvassa ottaa rennosti maalilla seisoskellen kun omat lähtevät hyökkäämään. :rolleyes:

Olisi realistisempaa jos olisi niin, että maalivahti ottaa rennosti kun lähdetään hyökkäämään, toisin kuin NHL12 ja alaspäin, aina torjunta-asento, oli tilanne mikä tahansa..

PS. Tiedän, huono suomi.. :D
 
Vastaus: NHL 13 [PS3/X360 Hype]

Vihdoin rankkareihinki saa kunnon kamerat eikä tarvii käyttää noita lähikuvakulmia! Hienoa:)
 
Vastaus: NHL 13 [PS3/X360 Hype]

Tulee vaikeuksia jo tossa lempijoukkueen valitsemisessa, kun ei ole mitään erityistä lempijoukkuetta. Saakohan siihen jonkun mixin jossa se vaihtuis se taustalla näkyvä jengi. Ei varmaan, ja eihän sillä nyt mitään merkitystä olekkaan :p.

Mut juu, hienolta näytti toi uusin viteo.

//: Toi kyl vähän jäi epäilyttämään kun 0:40 Parise on yksin läpi ja veska on ihan mukana, niin silti se imuroi kiekon puikoista sisään... Että onko nyt sitte niin että jäätä pitkin keskelle suunnattu veto on todennäköinen maali, kun mokke hörppii sieltä väkisellä. No, toivottavasti se johtu vaan sivuttaisliikkeestä, joka avasi tilaa jalkovälistä.
 
Ylös Bottom