Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Nimimerkkisi tarina

  • Viestiketjun aloittaja Viestiketjun aloittaja Karri
  • Aloituspäivämäärä Aloituspäivämäärä

Karri

New Member
Mistä oma nimimerkkisi on lähtöisin ja miksi valitsit sen?

Itsellä Gambler tuli vaan mieleen, koska se kuvastaa uhkapelaamistani videopeleissä.:D
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Tää tulee etu- ja sukunimeni ekoista kirjaimista. Ja W näyttää paljon paremmalta kuin tav. V.
 
Lainatun viestin kirjoitti alkujaan WeePee
Tää tulee etu- ja sukunimeni ekoista kirjaimista. Ja W näyttää paljon paremmalta kuin tav. V.

Mul taas tulee etunimi+sukunimi+syntymävuosi, oli varmaan kauheen vaikea päätellä ;) :p Ihmettelin että pelkkä Arisalmi oli jo varattu :confused:
 
Guns n' rosesin ex-kitaristin lempi nimi on Slash, ennen kun oli kovakin gunnari fani, nykyään sitä ei jaksa pahemmin kuunnella. 80 on tietysti syntymävuoden loppuosa.
 
Juu tää tulee voitte varmaan arvata mistä pelistä ja satun olemaan kyseisen pelisarjan armoton kannattaja ja jopa kohtalaisen hyvä pelaaja. -80 on syntymävuoteni sitten. :p
 
Lainatun viestin kirjoitti alkujaan Arisalmi86
Mul taas tulee etunimi+sukunimi+syntymävuosi, oli varmaan kauheen vaikea päätellä ;) :p Ihmettelin että pelkkä Arisalmi oli jo varattu :confused:

Arvaas kuka sen ehti varata 5 kuukautta ennen toista rekisteröitymistäsi.
 
Lynx tulee jostain vanhasta mech pelistä, jos nyt oikeen muistan :) oon käyttäny tätä nickiä vissiin 8-9 vuotta
Lainatun viestin kirjoitti alkujaan Slash80
Guns n' rosesin ex-kitaristin lempi nimi on Slash
Eikös slash oo enää gunnareissa :confused:
 
  • Lukiossa eräs opettaja sekoitti mut aina Olliin -> silloisten silmälasieni merkki Oliver Peoples -> TaDaa
  • Oscar-voittaja elokuva syntymävuodeltani (Bullitt ja 2001:A Space Odyssey ko. vuodelta ovat kyllä parempia)
  • Osa oikean nimeni anagrammista "Oliver kankea puhuja"
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Sukunimen alusta napattu lempinimi, jonka k-kirjaimet vaihdettu c-kirjaimiin: Korka....->Corca. Nassikkana napattu lyhennös joka on sittemmin jäänyt joka paikkaan.

Sorsaksi Corca kääntyy nopeasti suussa, ja mikäs siinä, tuo vinhasti kaakattava böödi käy nimestä sekin. ;)
 
Lainatun viestin kirjoitti alkujaan {LTK}Lynx
Eikös slash oo enää gunnareissa :confused:

Ei, Axel on pistänyt koko orkesterin uuteen uskoon ja potkinut kaikki vanhat pois. Slash väsää muitten ex-gunnareitten kanssa, ns. varjo gunnareita, muuten samat jäsenet, mutta laulajana joku muu, jota ei vielä ole virallisesti kerrottu. Ilmeisesti Axel omistaa oikeuden gunnareitten nimeen, joten tuo ex joukko ei saa käyttää samaa nimeä.
 
Vuoden 2000 kesällä luin jutun silloin vasta kehitteillä olevasta pelistä, Zone of the Enders, jonka päähenkilön nimi oli Leo Stenbuck, mutta kaikki jo varmaan tiesivätkin mistä nimi tulee...
 
Tuossa '97 kun saatiin nettiyhteys kotiinkin niin sitä piti tottakai lähteä "tsättäilemään". Löysin nyt edesmenneen wbs.netin ja silloin innokkaana Star Wars -fanina suuntasin aiheiselle kanavalle, jossa useimmilla oli joku makea nimi eikä vain tunnus, joten samanlainen piti saada. Rämpytin näppäimistöä sokkona ja muokkasin lopputulosta ehkä yhden kirjaimen verran. Myöhemmin tiputin sukunimen pois. Ei ole ainakaan pelkoa että joku muu käyttäisi samaa tunnusta, sen verran originaali on.
 
Oma nicki on alkuperältään purkkimaailma-aikakaudelta ennen 90-luvun puoltaväliä(haloo? muistaako kukaan?), myöhemmin sitä on vain lyhennelty muiden kuin itseni toimesta. Alkuperäisellä oli tekemistä Chtulhu-mytologian kanssa, en kuitenkaan nyt paljasta mitä :)
 
Varmaan siksi että Juha sattuu olemaan nimeni ja 14 on pelipaitani numero.Tuo juha14 on pienellä alkukirjaimella siksi että olin ala-asteella helvetin huono pistämääm lauseisiin Isot alkukirjaimet.
 
Nimeni taisi olla aivojeni hermosolujen kiivasta yhteistyötä.
Sähköinen impulssi virtasi pitkin hermosolujeni viejähaarakkeita ja synapsien läpi taas uuteen ja uuteen hermosoluun. Tämä kesti noin 2 tuhannesosaa.
Hetkessä kirjaimet alkoivat muodostua ja ruudulle tuli nimeni Little Girl. Näin yksinkertaista.
 
Implantti - nimeni on Antti-Jussi. Pudotin Jussin, jäljelle jäi Antti. Sitten se piti jotenkin vääntää tai muuttaa joten siitä tuli Implantti. Käytössä on myös versio Timantti.
 
Edellinen nimeltä mainitsematon nicknameni oli kaksiosainen, ja siksi sitä ei saanut joka paikkaan rekisteröityä. Koska vihaan alaviivaa nickissä, se ei tullut kysymykseenkään. Käytettyäni pari vuotta kyseistä nicknamea päätin vaihtaa sen.

Valinta tuli salamanlailla maailman parhaasta pelistä, FFVIII:stä. Grieverissä on vaan se vika, että se on varsin yleinen (ottaen huomioon mistä se on napattu). Hyvin tällä on kuitenkin pärjätty, ja enää en pystyisi sitä vaihtamaan.
 
Vääntelin jotain tuolla Peliplaneetassa, rekisteröityessäni yritin kovasti keksiä uutta nimeä. Sattui sitten silmään Diablo 2 sivuilta Arcaine's Valor -panssari ja toiselta sivulta sana Arcade, jotan niistä väänneltynä sitten syntyi nick Arcane.

Jos Arcane on käytössä (kuten esim. mIRC:ssä ja Counter-Strikessa), niin vielä kun vähän nimeä taivuttelee, niin siitä saa mukavasti Arcanua.
 
Joskus kauan aikaa sitten kaveri nimesi minut "Pahanilmanlinnuksi" (olin varmaankin taas mokaillut jotain) ja tämä jäi sitten kummittelemaan mieleen. "Pahanilmanlintu" tunnus on myös aina ollut jokapaikassa vapaana, joten mikäs siinä. Kai tämä on myös hieman parempi kuin IRC:ssä käyttämäni "Duddeli".
 
Ylös Bottom