Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Nintendo 3DS

Vastaus: Nintendo 3DS

LOL ,jengi otti ton uutisen aika rankasti vastaan tuolla neografin foorumeilla :)
Jep, internet on taas vaihteeksi kovin, kovin närkästynyt. Mistähän se huomenna vetää herneen nenään :) Eipä silti, kyllähän nuo yllättävänkin alhaisia lukemia ovat varsinkin DS:n kokolailla loistavaan akkukestoon verrattuna. Käyttö- ja latausajatkin ovat sen verran lähellä toisiaan, että saapahan nähdä miten vilkkaasti se akku vaivautuu samaan aikaan pelatessa latautumaan.

Saisivat kyllä alkaa jo hiljalleen ilmoittelemaan julkaisupäivää ja varsinkin -pelejä täällä Euroopankin suunnalla. Professor Layton and the Mask of Miracle jos on täälläkin heti kärkeen tarjolla niin ostoksille vie tie; muuten pitänee ainakin muutama viikko odotella. Yllättävää sinänsä, ettei E3:n aikoihin kovastikin positiivista pöhinää aiheuttanut Kid Icarus: Uprising saattele vehjettä markkinoille.
 
Vastaus: Nintendo 3DS

Eipä silti, kyllähän nuo yllättävänkin alhaisia lukemia ovat varsinkin DS:n kokolailla loistavaan akkukestoon verrattuna. Käyttö- ja latausajatkin ovat sen verran lähellä toisiaan, että saapahan nähdä miten vilkkaasti se akku vaivautuu samaan aikaan pelatessa latautumaan.

No pitäähän siinä jotain vikaa olla, jonka sitten uusi lite/i-versio taas korjaa :)
 
Vastaus: Nintendo 3DS

No pitäähän siinä jotain vikaa olla, jonka sitten uusi lite/i-versio taas korjaa :)
:D Nintendo on kieltämättä kehittänyt DS-tuunauksesta jo jonkin sortin taidemuodon mutta jospa edes tällä kertaa tyytyisivät julkaisumalliin. Tai no turhaa toiveajattelua kuitenkin. Vuosi julkaisusta ja pukkaavat pihalle jonkun 90-luvun varhaiskännyköiden pullottavalla tehoakulla varustetun 3DS:n tai jotain ^^;
 
Vastaus: Nintendo 3DS

Onko 3DS:n aluekoodeista muuten tullut vielä vahvistusta, nyt kun Japanin julkaisu alkaa jo lähestyä? Kesällä oli puhetta ettei Nintendolla vielä tiedetä/haluta kommentoida pelien rajoituksista. Kovana import-pelaajana menee kyllä mietinnäksi jos DSi:n meno jatkuu.
 
Vastaus: Nintendo 3DS

Gonintendo.commissa kaikki uusi hypemateriaali koskee 3DS:ää.
 
Vastaus: Nintendo 3DS

Mielenkiintoinen laite 3DS tulee varmasti olemaan mutta kylläpä näytti tylsältä tuo julkaisupelien tarjonta. Tuskin ihan julkaisupäivänä ryntään siis laitetta ostamaan mutta pakko päästä kokeilemaan sitä jossain. Missäköhän tarjoutuisi ensimmäisen kerran tilaisuus moiseen? Ei varmaan vielä missään pariin kuukauteen. :(
 
Vastaus: Nintendo 3DS

Tuo uutisissa julkaistu julkaisupelilista käsitteli tosiaan Japania. Euroopassa laitteen julkaisu ajoittuu himpun verran myöhempään ajankohtaan, joka selviää vielä tässä kuussa, joten tällä voi olla vaikutusta noihin julkaisupeleihin. Eli ei ole varmaa, että nuo ko. pelit julkaistaan laitteen kanssa myös täällä meillä. Mitään varmaa tietoa ei ole tästä tietenkään, ihan itsekseni tässä asiaa spekuloin.
 
Vastaus: Nintendo 3DS

MCV uutisoi, että 3DS julkaistaisiin lännessä jo maaliskuussa. Uskoisin julkaisupelien olevan samat, jos julkaisu tosiaan tapahtuu noin nopeasti myös täällä euroopassa. Varmaa tietoa ei toki ole.
 
Vastaus: Nintendo 3DS

Jos laitetta mielii tosiaa saada Maaliskuus nii se kannattaa ennakkoon tilata:

"If there were ever a reason to preorder...

3DS shipment for Japan this fiscal year (through March 31)
- 1.5 million

3DS shipment for North America, Europe and other territories (through March 31)

- 2.5 million"


Auts.. aika vähäiset o määrät julkaisus. Oon kyl sata varma ettei kaikille riitä ja joudutaa odottelee ylimääräisiä kuukausia lisäeriä :\ Kuten kävi normi DSn kanssa viimeks.
 
Vastaus: Nintendo 3DS

^Laittelin heti tuon viestin jälkeen pkp:hen varauksen.
Kyllähän tuo japanin julkkaripelit ovat vähän kehnoja, vaikkakin Street fighterin ja Laytonin ottaisin heti kättelyssä.
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: Nintendo 3DS

Onko 3DS:n aluekoodeista muuten tullut vielä vahvistusta, nyt kun Japanin julkaisu alkaa jo lähestyä? Kesällä oli puhetta ettei Nintendolla vielä tiedetä/haluta kommentoida pelien rajoituksista. Kovana import-pelaajana menee kyllä mietinnäksi jos DSi:n meno jatkuu.

Huonoja uutisia importtaajille Eurogamerilta. Laite tulee siis olemaan region-locked, jos uutinen pitää paikkansa.
 
Vastaus: Nintendo 3DS

Juuri päättyi tuo Nintendon tilaisuus ja hyviä uutisia kantautui.
Nintendo 3DS julkaisu Euroopassa tapahtuu 25.3.2011 eli muutaman kuukauden päästä.
 
Vastaus: Nintendo 3DS

Pitkän konferenssin päätteeksi olisi tietysti ollut mukava julkaisupäivän lisäksi tietää myös hinta mutta se siis Euroopassa "jälleenmyyjien harteilla." Jenkkilän $250 (n. €185) toki antaa osviittaa ja tällä hetkellä Englannissa £230 (n. €270) näyttäisi olevan vallitsevin trendi mutta kovin vaikeaa tuntuu nyt Nintendolle olevan virallisen eurooppahinnan määritteleminen...
 
Vastaus: Nintendo 3DS

Ilmeisesti ainakin Saksassa, Ranskassa ja Espanjassa on ilmestynyt 250€ hintoja.
Oletan, että täällä about saman verran.

Itse ennakkovarasin Gamestopista, mutta silloin hinta oli viel 999€ :p
En ole kysäissyt mikä sit oikeesti tulee olemaan.
 
Vastaus: Nintendo 3DS

Wiredilta erinomainen artikkeli 3DS:stä: 3DS on viime sukupolven käsikonsoli.

Did you hear the one about the new portable game machine that had everybody on Earth falling all over themselves to praise it? It wowed gamers with graphics that looked almost literally unbelievable. It boasted every popular game franchise, from every major software publisher. And if you harbored any misgivings about its giant $250 price tag, you could rest assured that the handheld also benefitted from the ironclad backing of the most powerful gaming company on the planet.

Yes, Sony’s PlayStation Portable had everything going for it when it was released in Japan in late 2004.

“Everything with the 3DS is really impressive,” said Jesse Divnich, vice president of analyst services for Electronic Entertainment Design and Research, to Wired.com after the event. “I have no problem saying that the 3DS will be the entertainment product of 2011.”

What bothers me is that this was precisely the mood of the game industry prior to the launch of Sony’s ill-fated PSP in 2004.

3DS vaikuttaa olevan monilla tavoin askel taaksepäin DS:n suunnittelufilosofiasta. Mikä se oikein yrittää olla? "Uusi ja parempi" DS? 3D-"multimedialaite"?

Tietenkin pelit lopulta ratkaisevat laitteen voiton tai tappion, ja tähän mennessä Wired ei ole vakuuttunut:

Hands-On: Disappointing 3DS Games on Stunning Hardware | GameLife | Wired.com

Pahin ongelma on laitteen latauspalvelun puuttuminen julkaisussa. DSi on näyttänyt, kuinka paljon mielenkiintoisia ja edullisia pelejä voi tarjota ladattavana, ja palvelu oli auki välittömästi julkaisussa. Kuten Wired toteaa, vaikuttaa siltä että Nintendo julkaisee 3DS:n ennenaikaisesti. Tuleeko Sonyn PSP2 tarjoamaan yllättäviä ominaisuuksia, vai lyökö joku muu kilpailija kuten Apple Nintendon laudalta? 3DS:n menestystä ei kannata ottaa itsestäänselvänä, ja vain aika näyttää, millaiseksi pelivalikoima muotoutuu.
 
Vastaus: Nintendo 3DS

Tänään tuli GameStopeille tietoa, että 3DS:n alustava hinta on 289,90€.

Tulossa on myös jonkinlainen vaihtokampanja DS Litesta, DSi:sta ja DSi XL:sta 3DS:aan.
 
Vastaus: Nintendo 3DS

No on tossa enemmän lisää kuin "normaalisti", pitänee perua ja tilata vaikka saksan Amazonista (265e posteineen).
...ja näköjään VPD:ssä 260e jonka jo ymmärrän.

No, käyn Gamestopissa tenttaamassa - ne sanoivat nimittäin että hinta tulee olemaan yleinen "euroopan hinta", kun varasin.
 
Ylös Bottom