Outriders

Pirate fin

Well-Known Member
1500x500.jpg

Nimi: Outriders
Kehittäjä: People Can Fly
Julkaisija: Square Enix
Alustat: PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S, Stadia, PC
Lajityyppi: Räiskintä
Julkaisu: 01.04.2021 (heti julkaisussa Game Passiin)
Kotisivut: https://outriders.square-enix-games.com/en-us/

Ihmiskunta vuodattaa verta Enoch-planeetalla – luo oma Outriderisi ja lähde matkalle ympäri vaarallista planeettaa.

Koe monipuolinen tarinankerronta ja uppoudu laajaan maailmaan – jätä First Cityn slummit ja hökkelikylät taaksesi ja etene halki metsien, vuorten ja aavikoiden etsiessäsi salaperäisen signaalin lähdettä.

Outriders yhdistelee intensiivistä asepeliä tehokkaisiin erikoiskykyihin sekä mitä erikoisimpiin aseisiin ja varusteisiin – luvassa on lähes loputtomasti mukaansatempaavaa pelattavaa yhdeltä alan johtavista räiskintäpelikehittäjistä: People Can Fly.

Ei ollut tälle ketjua ja huomenna tulee demo, niin ajattelin ketjun tehdä.
 
Viimeksi muokattu:

Chief

New Member
Tuli testattua PCllä n. 2h demoa, pääsin kyllä sisään sujuvasti jne, mutta en tiedä. En ole vielä "myyty" pelille, ehkä tarvitsee lisää kokeilua tai jotain. Gunplay oli hauskaa, mutta jotenkin tuli muuten liian geneerinen looter shooter mieleen.
 

Huttu

Well-Known Member
Pari tuntia PS5:lla takana. Ei ihan vielä vakuuttanut, välivideoissa on joku outo fps ja screenshake päällä, äänet menee jatkuvasti epäsynkassa ja välivideot loppuu ikäänku kesken kaiken vaikka hahmolla olis dialogi vielä kesken.

Pelihän on enemmän perinteinen lootteri ilman liveserviceä, joskin ainakin demossa oli pakko linkittää peli squaren tiliin, muuten ei ollu mahdollisuutta pelata.

Meno on brutaalia ja kyvyt vaikuttaa mielenkiintosilta. Loottia ei alussa ainakaa mitenkää ihmeemmin ole tippunut mut ymmärtäähän sen.

Tarinan alkuasetelma on mielenkiintonen mutta katotaa mite se etenee. Täytyy testailla lisää.
 

Huttu

Well-Known Member
Joo, on tässä jotenkin aika vanhentuneet mekaniikat ja jokseenkin tönkkö ohjaus. Iha kiva, mut alelaarikamaa ehdottomasti.
 

Pirate fin

Well-Known Member
Ei hemmetti, että alko äsken naurattamaan, kun posautin tyyppiä haulikolla ja sen yläruumis räjähti, mutta jalat jatkoi kävelemistä :D

The Mediumin kehittäjät olivat oikeassa, että kaikki pelit ovat hauskempia, kun käteen annetaan haulikko.

Ihanan raakaa menoa ja tuntuisi toimivan hyvin Series S:llä ja ainakin omaan silmään näyttää todella hyvältä.
 

Jogi

Well-Known Member
Hyvin pikainen kokeilu xsx ja ps5.. näkyy olevan taas yksi peli jossa fps ei ole tasainen xsx:llä.. voi toki olla että ei ns. dippaa mutta on vaan joku framepacing bugitus.. HDR vähän vaikuttaa puolivillaiselta, kirkkaudelle on vain yksi säätö, säätää kirkkautta kokoalueella.. ei vain maksimia. Ns. Normialueen kirkkaus on harmaa kuten monessa HDR virityksessä vs. sdr.

Vanhahtava tyyli ja grafiikat ja jäykähkö suoja mekanismi mutta voisi tästä ihan perushupia olla cooppi genreen..loottiosioon asti en vielä päässyt. Ei kyllä ihan täyttä hintaa tästä kehtaisi maksaa.. tai no riippuu tarjoaako lopulta vaikkapa 30+h ilman suurempaa toistuvuutta samoissa paikoissa.
 

Huttu

Well-Known Member
Niin en tiedä sit loppupelin tehtävärakenteesta mut demo pelattuna läpi ja kaikki tehtävät mitä oli tarjol oli sitä samaa, clear area -> open door. Pelialue tuntuu olevan aikamoista putkea ja sitte vähäväliä tulee isompi "huone" tai "areena" jossa sitte ammutaa suojien takaa aaltomaisesti spawnaavia vihuja.

Tuo ovien avaaminen taitaa olla aika vallitseva elementti kun sitä varten on tehty aina cutscene. Sillä kaiketi maskeerataan seuraavan alueen lataaminen, mikä on ajatuksena aika hauska kun ps5:lla peli lataa sut maailmaan jossain kahdessa sekunnissa etkä ehdi edes lukemaan latausruudun loretekstejä. Mut kait toi on tehty vanhan sukupolven ehdoilla.

PS5:n ohjaimen ominaisuuksia ei oikein rumblen lisäksi hyödynnetä.

Tää ei tuu menestymään arvosteluissa kovinkaan hyvin :D Harmi että Destiny ja Division on yhä ne parhaat loottishootterit, tarvittais uutta innovaatiota pikku hiljaa koska nuokin kaksi alkaa olee jo vähän väsyneitä.
 

11gor1

Member
Toivottavasti varsinaiseen peliin ovat tehneet kunnon säädöt tuohon tähtäykseen. Vakioasetukset ei ainakaan omaan makuun istu yhtään. Deadzonea pitäs saada pienemmäksi ja tuo kiihdytys pois. Muutenki sais tulla valinnat motion blurrille, chromatic aberrationille yms perusseteille.
 

rap

Active Member
Toisaalta vaikutti olevan ihan kiva, mutta ongelmia löytyy. Äänet ja video ei kulje alkuunkaan samaan tahtiin. Suun liikkeet paikoitellen toimi puheen kanssa, yleensä ei. Kuva nyki ja pätki hitusen, mitä ei saisi tapahtua enää ps5 missään vaiheessa.

Plussaa lähes olemattomista latausajoista. Lataa niin nopeasti ettei tekstejä ehdi millään lukea. Kun peli alkoi tuli mieleen The 100 - Eloonjääneet tv sarja. Mutta kokonaisuutena ei jatkoon:(
 

Renebauman

Well-Known Member
Ihan ok.. En tiedä meneekö ostoon.. Testattu sekä Series X ja PS5, ei omaan silmiin mitään eroja juurikaan..
 

Eliminaattori

Kielinatsimoderaattori
Ylläpitäjä
Pitihän sitä kokeilla. Tunnin mittaiseen sessioon sai mahtumaan hieman tarinan pohjustusta ja ihmisten tunnelmia sekä muutaman nopeatempoisen taisteluosuuden. Odotukset nousivat kyllä pari piirua ylemmäs, etenkin jos cooppina tulee pelattua.

 

frozen9999

Well-Known Member
PC demo tuli pelattua läpi ja tämän perustella en kyllä tuhlaa yhtään rahaa ainakaan tähän peliin
 

Revolveri

Well-Known Member
Pari tuntia testattu ja ehdottomasti ostoon. Ei varmaan mitään huippu arvosanoja tule saamaan mutta se ei itselle niin tärkeätä olekaan. Varmaan suurimmaksi osaksi tulee kavereiden kanssa pelattua. Ja varmasti tarjoaa viihdettä koko rahan edestä. Ei näitä cooppi pelejä koskaan liikaa ole.
 

CharGasM

Well-Known Member
Tulee gamepassiin day one


 

Ippenator

Well-Known Member
Tulee gamepassiin day one


Mahtavaa! Olisi ollut day one-hankinta muutoinkin. Mukavasti säästyy nyt kyllä fyrkkaa! :)
 
Ylös Bottom