Palautteet foorumin toiminnasta

Keskustelu osiossa 'Palautteet ja tiedotteet' , aloittajana jryi, 24.08.2017.

 1. Fabre#4

  Fabre#4 Well-Known Member

  PSN:
  Zamppa
  Harmi, mutta niin minä vähän arvelinkin. Kaipa se laskuri tuossa olisi, jos sen olisi helposti siihen saanut toteutettua.

  Nyt rapisee sitten foorumuskottavuus :D Vaan taitaa se rapista muilla vielä enemmän! Joko sulla Tontsa on kohta se 30k viestiä täynnä ja pidätkö jonkun giveawayn, kun tulee täyteen? :D
   
 2. TT-2k

  TT-2k Päämoderaattori Ylläpidon jäsen

  Steam ID:
  TT-2k
  XBL:
  TriKuiva
  PSN:
  TT-2k
  Twitter:
  tontsa
  Laskurit heittivät Xenforo-siirtymän takia häränpyllyä. Parhaimmillaan oli jo yli 29 000 viestiä, mutta tän hetken lukema on "vain" 27 kiloa ja risat. Mitään suunnitelmia 30 000 viestin rajapyykin varalle ei sentään ole. 20k:n (vai oliko se 25k, ei voi muistaa enää) kohdalla pidin kuukauden hermoloman. :p
   
 3. Mustang

  Mustang Member

  Saisko tuon Harmaaoranssi -teeman fontin isommaksi/fontin toiseksi? Konsolifin 2017 Tumma -teeman fontti on helppolukuisempaa.
   
 4. jlaht

  jlaht Member

  PSN:
  jlaht
  Pienellä kokeilulla sain tämän ongelman ohitettua. Se liittyy noihin Konsolifinin omiin teemoihin. Vaihdoin teemaksi 'default' ja nyt tuo toimii niin kuin muillakin foorumeilla.
   
 5. JTahti

  JTahti Well-Known Member

  Ai täällä on tälläinen teema kuin sinioranssi? Hauska, meni käyttöön. :)
   
 6. Aphex

  Aphex Active Member

  Noita vanhoja stickyjä saisi vähän karsia, varsinkin populaarikulttuuriosiossa. Vanhoja ketjuja pääosin. Pelaaminen-osiossakin on monta vanhaa Playstation-stickyä, jotka minun mielestäni pitäisi siirtää Playstation-yhteisöön tai yhdistää yhteen ketjuun. Onko tarvetta esim. PS3-verkko FAQ:lle stickynä, jota on viimeksi päivitetty viisi vuotta sitten?

  Stickyt ovat uuden foorumin layoutissa enemmän tilaa ja huomiota vieviä, mikä haittaa lukemista.
   
  Gimble tykkää tästä.
 7. jlaht

  jlaht Member

  PSN:
  jlaht
  Näin tamperelaisena Ilveksen kannattajana on pakko sanoa "Hyi Saa...." :eek:
   
 8. JTahti

  JTahti Well-Known Member

  Kattelin Resetera foorumin kuvakaappausketjua ja siellä näyttää olevan käytössä sellainen tekniikka, että kone lataa kuvat sitä mukaa kun ne tulee näkyviin. Reseterassa on käytössä myös Xenforo. Konsofinissä ei ole vissiin tuollaista asetusta päällä? Kokeilin ladata jonkin kuvakaappaussivun ja sivun tiedot namiskasta löytyi kaikki kuvat esiladattuna. Tuollainen teknikka, jossa kuvat ladataan tarvittaessa voi tehdä kuvaketjusta kevyemmän, jos saisi tännekin sellaisen.
   
 9. JTahti

  JTahti Well-Known Member

  Voiko PS+ ketjun laittaa takaisin pelaaminen alueelle ja tavalliseksi ketjuksi? Ei sitä tajua etsiä yhteisö alueelta.
   
 10. TT-2k

  TT-2k Päämoderaattori Ylläpidon jäsen

  Steam ID:
  TT-2k
  XBL:
  TriKuiva
  PSN:
  TT-2k
  Twitter:
  tontsa
  Siirretty. Se oli varmaankin ihan vahingossa eksynyt mukaan, kun jryi siirteli noita vanhentuneita sticky-FAQeja.
   
 11. Aphex

  Aphex Active Member

  Pystyykös tällä foorumialustalla piilottamaan alafoorumeita (Esim. kauppa-alueet), jos niitä ei halua nähdä?
   
 12. jryi

  jryi Vastaava päätoimittaja, teknoniilo Ylläpidon jäsen

  Steam ID:
  jryi
  XBL:
  jryi
  PSN:
  jryi
  Twitter:
  jryi
  Ei vielä. Yritän jossain vaiheessa löytää tuohon jonkin plugarin, mutta Xenforolla kaikki tuntuu olevan lisämaksun takana.
   
 13. SeveriS

  SeveriS Active Member

  Tosiaankin, olen alkanut tottumaan tohon mobiiliversioon, vaikka aluksi se tuntuikin aivan kauhealta ajatukselta. Nyt oon oppinut taas selailemaan foorumeita puhelimen kautta ja mielestäni Xenforolla on parhaimmat mobiilisivut. En kyllä koskaan jaksaisi kirjoittaa puhelimella viestejä, mutta kyllä minä nykyään luen aamuisin kaikki viestit puhelimen kautta ennen kuin otan tietokoneen esille ja alan kirjoittamaan viestejä.
  Mielestäni tämä valkoinen tausta on ehkä liian valkoinen, sillä se rasittaa (varsinkin yöllä) silmiä ja tietääkseni kuluttaa akkua nopeammin. Saako siis mobiiliversiolla kytkettyä esim. jotain mahdollisimman mustaa teemaa?
   
 14. P33RO

  P33RO Artikkeli- ja arvostelutoimituksen päätoimittaja Ylläpidon jäsen

  XBL:
  P33RO
  PSN:
  PuuhaPeero
  Twitter:
  P33RO
  Klikkaa vasemmasta alalaidasta kohtaa ”KonsoliFIN 2017”. Siellä on teemoja, itse tykästynyt Harmaaoranssi-vaihtoehtoon.
   
  SeveriS tykkää tästä.
 15. Omenanraato

  Omenanraato Well-Known Member

  Youtube:
  youtube
  PSN:
  Omenanraato
  Switch:
  Omppu
  Onko noiden tagien toimintaan saatavissa muutosta siten, että ne on aluekohtaiset?

  Eli kun olen pelaaminen osiossa, klikkaan Switch tagia, niin luonnollisesti haluaisin silloin näkyville kaikki ”rauta/softa”-keskustelut Switchistä. Pelit alueella taas Switchin pelikeskustelut.

  Nyt ne on kaikki samassa, mikä tarkoittaa sitä, että kun pelaaminen osiossa moni Switchin vähemmän käytetty ketju hukkuu kauas, niin eipä sitä löydä tuollakaan. Siellä kun on kaikki Switchin omat pelit, sekä Switchille tulevat multiplattarit.

  Toki siis ongelma koskee kaikkia alustoja, mutta itse huomannut Switchin osalta päivittäin tuon ongelman. Ainakin vanhalla ne muistaakseni meni aluekohtaisesti.
   
 16. t0nin0t

  t0nin0t Member

  Youtube:
  youtube
  PSN:
  t0nin0t
  Tuli tommoinen huomattua; jos lainaa parin sivun takaista tekstiä ja lähettää sen (tai varmaan ihan jos muutenki vanhalla sivulla kommentoi) niin sivu päivittyy siihen vanhaa parin sivun takaiseen tekstiin eikä ohjaa sinne oikeasti uuteen sivuun missä kommentti on, mutta silti näyttää ekalla kerralla sen siellä vanhalla sivulle sulle.
   
 17. JTahti

  JTahti Well-Known Member

  Verdunilla on vanhanaikainen multi tägi. Multi piti korvata alustakohtaisilla tägeillä.
   
 18. TT-2k

  TT-2k Päämoderaattori Ylläpidon jäsen

  Steam ID:
  TT-2k
  XBL:
  TriKuiva
  PSN:
  TT-2k
  Twitter:
  tontsa
  Tavat kehittyy niin nopeasti, ettei tällainen vanha dinosaurus perässä pysy. Eli vanhasta muistista lätkäisin. Vaihdetaan parempiin.
   
 19. Tonoko

  Tonoko Member

  Youtube:
  youtube
  XBL:
  Tonoko
  PSN:
  Kaksiulotteinen
  Mikä oli pointti siirtää kauppa-alue omaan osioon? Aiemmin seurasin kauppa-aluetta Tapatalkilla, jolloin kun seuraamaani keskusteluun tai osioon tuli viesti, sain siitä välittömästi Tapatalk viestin. Nyt jouduin tietysti luopumaan koko Tapatalkin käytöstä, koska siihen ei ole tukea. Onneksi niihin saa sentään sähköposti-ilmoituksen asetettua, mutta nähtävästi kauppa-alueeseen ei saa edes sellaista? Eli pitääkö tuota oikeasti käydä vaan aktiivisesti käydä itse seuraamassa?

  Ihmetyttää lisäksi muutenkin, että mitä ihmettä tuolle kauppa-alueelle on tapahtunut, kun ei kaupankäynti toimi enää niin kuin ennen. Vielä Xbox 360 aikaan, toimi todella mallikkaasti, ja pelit vaihtoivat omistajia tiheään, kun ilmoituksia oli paljon. Nyt ainakin PS4 puolella on ihan kuollutta. Pelejä ei käytännössä saa vaihdettua enää lainkaan. Aiemmin myös kannatti ehdottomasti ostaa konsolifinin kautta käytettyjä, kun hinnat olivat edullisimmat. Nyt näyttäisi olevan samaa tasoa muiden kauppapaikkojen kanssa, jollei jopa hieman kalliimpia... :(
   
 20. jsys

  jsys Member

  Joo kauppa alue järkevämmäks samaa mieltä
   

Jaa tämä sivu