Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Pelaaja-lehti

  • Viestiketjun aloittaja Viestiketjun aloittaja Oliver
  • Aloituspäivämäärä Aloituspäivämäärä
Lainatun viestin kirjoitti alkujaan zacharia
Pitäs mun mielestä tulla pelattavaa materiaalia mukana. Jos vaikka olisi ollut pelattava demo The Getawaystä(who cares vaikka se ois kuinka alfa vaiheessa:) ) olisi lehden kiinnostus ollut paaljon korkeampi.
Samoin hinta.
Itse ajattelin loppuvuoden pärjätä irtonumeroilla ja tehdä tilauspäätöksen joskus vuodenvaihteessa. Eka numero vaikutti erittäin lupaavalta ja "pallukka"-skaala varsin toimivalta. 1-100 skaala on turhan laaja ja 1-10 skaala toimii käytännössä kuitenkin kouluarvosana (4-10) skaalalla. Ja eihän hankintapäätöksiä tehdä vain pisteisiin tuojoittamalla, vaan kannattaa todellakin myös lukea se arvostelu.
Vielä kun saisi sitä paikoitellen "mielenkiintoista" kieliasua säädettyä (vaivasi myös PS2-lehteä).
 
Lainatun viestin kirjoitti alkujaan zacharia
Pitäs mun mielestä tulla pelattavaa materiaalia mukana. Jos vaikka olisi ollut pelattava demo The Getawaystä(who cares vaikka se ois kuinka alfa vaiheessa:) ) olisi lehden kiinnostus ollut paaljon korkeampi.

Pelattavia demoja saa muistaakseni lehdistä levittää vain Official Playstation 2 Magazine. Muu lehdistö joutuu tyytymään demolevyissään videoihin, jotka jokainen voi ladata netistäkin.

Toisaalta lehteä olisi vaikea tehdä Suomessa 5,5e:n hinnalla, jos mukana tulisi vielä CD/DVD-levy. Suuri yleisö ei lehdestään halua mahdottomia maksaa.
 
Marraskuun Pelaajan kannesta löytyy jotain mukavaa...kyseinen numero saatiin pakettiin aiemmin viikolla. Lisää siitä myöhemmin.

Kiitti Jorelle, erittäin osuvasta kommentista :)

Ev
 
Lainatun viestin kirjoitti alkujaan Everlast
Marraskuun Pelaajan kannesta löytyy jotain mukavaa...

Tässä taitaa olla kyseinen kansi...
kansi.jpg


[edittiä (by Pepto): poistin liitetiedoston (koska se vei about 800 kiloa) ja korvasin sen paremmin pakatulla versiolla, joka löytyy toiselta palvelimelta]
 
Ja nyt sitten jännitetään, saavatko tilaajat lehtensä ennen sen saapumista lehtipisteisiin...
 
Lainatun viestin kirjoitti alkujaan Jore
Ja nyt sitten jännitetään, saavatko tilaajat lehtensä ennen sen saapumista lehtipisteisiin...
Veikkaan että se on taas siellä marketin hyllyssä ennen kuin se löytyy postilaatikostani. Mutta se taitaa olla aika hankala lähettää kamaa periaatteessa kahdessa erässä.
 
"Lehti tulee myyntiin 4.11 lehtipisteissä kautta maan. Lehden mukana tulee ilmainen video-dvd."

Kenelläkään tietoa mikä tuo video-dvd oikein on? On muuten lehden sivustoa hilattu parempaan suuntaan, vielä kun saavat vähän enemmän sisältöä sinne niin bravo. Toista Pelit Onlinen tapaista sekamelskahärdelliä tuskin kaivataan, mutta jotain...
 
Lainatun viestin kirjoitti alkujaan NviperO
"Lehti tulee myyntiin 4.11 lehtipisteissä kautta maan. Lehden mukana tulee ilmainen video-dvd."

Kenelläkään tietoa mikä tuo video-dvd oikein on?


Joo, ratkomme parhaillamme kuumeisesti sitä ongelmaa, miten saada lehti tilaajille ennen kuin se ilmestyy irtonumeromyyntiin. Logistinen ongelma, jota ei helpota painon sijainti Vaasassa. Yritämme parhaamme, tavoite on saada lehti mahdollisimman pian jatkossa ensin tilaajille, sitten vasta kauppoihin...

Se DVD on Xbox-imago/promo levy, alla lisää tietoa. Pyörii toki kaikissa dvd-soittimissa. Xboxin omistajia saattavat kiinnostaa nuo pelivideot, jos nyt ei niitä netissä ole sattunut näkemään...

H.


See More
MORE GRAPHICS POWER THAN ANY OTHER CONSOLE
-Montage of Xbox games that truly demonstrate state of the art graphics.

MORE MOVIES. ITS NOT JUST GAMES - WATCH DVDs TOO
-Hollywood movie Trailers (The Hulk and Die Another Day) to show that gamers can view DVDs through Xbox.

Hear More
MORE ADVANCED SOUND WITH DOLBY DIGITAL 5.1
- A trailer for Brute Force that allows you to switch between Dolby 5.1 and standard audio settings so you can hear the difference.

MORE MUSIC PUT YOUR FAVOURITE TRACKS INTO OUR GAMES
- Video clip to demonstrate that you can rip your own personal music CDs to the hard disc and playback during gaming.

Feel More
MORE INNOVATIVE GAMEPLAY THANKS TO THE XBOX HARD DISC
- Highlights games that are only possible thanks to the built-in Xbox hard disc

MORE OPPONENTS - PLAYNTALK ONLINE WITH XBOX LIVE
-Specially shot promotional video for Xbox Live, which also highlights voicemasking

-The world famous game developer, Peter Molyneux, talks exclusively about what makes the Xbox so unique

Additional content includes music videos from Gorillaz, Primal Scream, Fischerspooner and Ministry of Sound, plus game trailers to exclusively preview the awesome games coming soon to Xbox.

The DVD was co-developed and co-produced by AKQA, the digital communications agency, and BBH, the advertising agency of record for Xbox. The Difference film that serves as the UI for the DVD was directed by Daniel Levi of Independent Films. Two million DVDs will be distributed to potential customers across Europe via specialist magazine cover mounts, Xbox trial events and through retail partnerships.
 
Uudessa Pelaaja-lehdessä on väliotsikot pitkissä arvosteluissa(jee); selkeyttävät tekstiä huomattavasti.

Pitääpä lueskella tätä uutta numeroa tarkemmin...
 
Lainatun viestin kirjoitti alkujaan XRay
Uudessa Pelaaja-lehdessä on väliotsikot pitkissä arvosteluissa(jee); selkeyttävät tekstiä huomattavasti.

Hieno homma. Tuo pistikin vähän silmään ensimmäisessä numerossa, mutta nytpähän on sekin vika korjattu.
 
Eihän tossa arvosteluasteikossa periaatteessa ole mitään vikaa, vaikka onkin vähän suppea. Kyllä hyvin tietää että 3, 4, ja 5:n pallon pelit ovat vähintään hyviä. 2 palloa on keskinkertainen ja 1 huono, noin luulisi sen menevän järkevästi. Itse en ole vielä pelaajaa lukenut mutta 2-numero täytyy ostaa jahka ilmestyy kiskalle.
 
Pistin tilaukseen ton Pelaajalehden n.10 minuuttia sitten. Mitenkähän sen ensimmäisen numeron saisi käsiin..?
 
No niin nyt on sitten Pelaaja 02/2002 luettu läpi. Näkee, että lehteen on ehditty panostaa: tekstit on paljon parempia, vaikka vieläkin viilamista löytyy.

Cube oli hieman tappiolla arvioiden määrässä, mutta GBA korvasi määrän laadulla. Yoshi's Island: Super Mario Advance 3 sai *****. Siis joku Donkey Kong XVII! Haloo? Tämähän johtuu tietysti siitä, että Pelaaja-lehden remmihän onkin yksi Nintendo-fanboy-porukka.

Mukavinta on, että iso osa joulua edeltävistä suosikkipeleistä on saatu mukaan. Itseäni ainakin kiinnosti nämä pelipari
TimeSplitters 2 vs. Red Faction 2
TIF 2003 vs. PES 2
Colin 3 vs. WRC 2

Plussaa on tietysti PES 2 -opas, joka lienee pessinisti Puhan käsialaa. Myös Ratchet & Clank on kiinnostanut, ja nyt kun lehti antoi sille ***** ja ilman sahalaitoja(!), pitää sellainen ihme hankkia.

Messurapsoja en ehtinyt lukemaan, ja ennakotkin oli vaan Xboxista. Ja hillitön raportti jostain Unreal Championshipistä! Tämähän johtuu tietysti siitä, että Pelaaja-lehden toimitushan on yksi Xbox-fanboy -porukka! Tästä kertonee myös kannesta löytynyt DVD-läpyskä, jossa oli jotakin tuhnuja videoita todella tylsistä peleistä.

Yksi asia hieman häiritsi peliarvoissa, koska ostan vähintään puolet peleistä moninpelin takia: moninpelistä voi kirjoittaa ihan oman kappaleen. Esim. Colin 3 moninpelistä oli ihan järkevää tekstiä, mutta WRC 2:sta EI PÄTKÄÄKÄÄN, vaikka siinä pitäisi olla nelinpeli jaetulla ruudulla. Tällaisia autopelejä ei käsittääkseni ole liikaa, varsinkaan rallihullujen maassa. Grönberg tuhlasi kallista palstatilaa aivan liikaa pelin grafiikasta puhumiseen. Olisiko peli jäänyt vähälle pelaamiselle, joten palstat piti täyttää ilmeisimmällä?

Jossain toisessa suomalaisessa pelilehdessä menee varmaan pulla ja kaakao väärään kurkuun, kun Hitman 2 saa vähemmän tähtiä PC:llä ja Xboxilla kuin PS2:lla. Tämähän johtuu tietysti siitä, että Pelaajan koko porukka on pelkkä PS2 fanboy -remmi! Toisaalta, Pelit ei testannutkaan PS2-versiota mutta antoi huippupisteet myös heikompien alustojen versioille.

Lopuksi vielä todettakoon, että arvioissa oli peräti seitsemän (7) PC-peliä, joka sai ainakin minut kauhistuneeksi. Kyllähän PC-pelejä arvioi jo riittävän moni lehti, tarviiko niitä Pelaajaankin vyöryttää? Kaikilla meillä ei ole varaa kahden pelikonsolin hintaiseen näytönohjaimeen saati muuhun PC:n FPS-rateen vaikuttaviin asioihin, koska olemme tottuneet peliohjelmoijien huolehtivan FPS-ratesta puolestamme. Mutta tämähän johtuu tietysti siitä, että Pelaajan porukka on pelkkä PC... äh no ei jaksa enää :)
 
Ylös Bottom