Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Pelatuimmat Tekken-hahmot?

Lainatun viestin kirjoitti alkujaan illu
Nii siitä takakoukusta vielä...pelin parhaimpia launchereita ihan kirkkaasti.
Jos sä väität tota koukkua d/f+2 pelin parhaimpiin kuuluviin launchereihin niin paskanmarjat. Siis kyllähän toi hyvä on esim Paulilla tai Yoshilla, mutta ei tota oikeestaan Law:lla kannata käyttää koska ulottuvuus on mitä on ja lisäksi toi on aivan liian helppo torjua ja se on mielestäni hidas. Eikä toi edes ole launcheri vaan paremminkin juggle starter. Jos kunnon launcheria haluut niin WS+2 eli dragon uppercutia tai ihmistä vastaan dragon knee puree käsittääkseni hyvin. Et sä taida ainakaan Law:lla olla kovinkaan paljon pelannu. Prkle mä sentään kisoissa hakkasin melkosta monenkin Law:lla joten kyllä mä aikasta paljon siitä tiedän. Nää gurut nyt täällä tietää vielä enemmän. :eek: :cool: :p
 
En tuosta pelin parhaimpiin launchereihin kuulumisesta tiedä, sellaisten määrittelemisessä olis melko runsaasti hommaa.. Hyvä liike Law'n df+2 mun mielestä on, mutta kuitenkin samanlainen kuin melkeinpä kaikki df+2:t. Väistää liikkeitä ja Law'n koukku bonuksena jugglettaa ilman vastaiskuakin. Oikeastaan ainoat huonot puolet on Law'lle jäävä erittäin ikävä -7 framen tappio * ja se ulottuvuus, joka ei koskaan tollasilla koukuilla ole kovin hyvä. Tosin T4:ssä vastustajan tuntumassa pysyttely ei ole kovin vaikeaa, joten siihen nähden ulottuvuus on ihan riittävä. Eikä tuolla Law'lla oikeastaan muita seisten tehtäviä kunnollisia launchereita olekaan (f,f+3+4:ää ei nyt lasketa). Ja WS+2:ta varten pitää kuitenkin käytännössä kyykistyä ensin, joten sitä ei tuosta noin vain heitellä joka väliin.

Noista kisoista vielä sen verran, että yhtäkään edes puoliksi kunnollista matsia en koko illan aikana nähnyt. En itseltäni tai keneltäkään muulta.. Ehkä missasin jotain, mutta melkosta rävellystä alusta loppuun.


*) Kyllä vaan, framet pomppaa taas esiin. Niillä vain on yksinkertaisesti helpointa havainnollistaa tilanne. Totta kai saman asian voisi sanoinkin ilmaista, mutta miksi vaivautua kun pari numeoa kertoo saman asian huomattavasti selkeämmin. Jos jota kuta kiinnostaa mitä "-7 framen tappio" tarkoittaa, kysyköön ja lukekoon Zaibatsusta.
 
Se helppous siinä uppercutissa viehättääkin. Ei tietenkään sillä mitään megacomboja käynnistetä, mut se on aina mukavaa jos kaveri painostaa päälle ja kappas... hetkessä se onkin ilmassa. Ja tosiaan ilman CH:tiä. En ainakaan ite sitä edes käytä mitenkään hyökkäävästi, kunhan nyt mainitsin että on kiva työkalu jos haluaa kääntää osat toisinpäin. Kyllä, 15 framea ei ole nopea, ja -7 on ikävä homma. Sen takia pitääkin osata jotain. Eiköhän teistä jokainen ole kuitenkin sitä mieltä että ne pikkuasiat tässä pelissä ratkasee jos vastassa on tarpeeks kova luu.

En siis mitenkään halua ylistää ko. liikettä maasta taivaisiin, kunhan sanoin... (Pitäisköhän tässä taas pyydellä anteeks joltain...?) :rolleyes:

And the daffodils look lovely tonight.
 
Yoshin df+2 on ihan ykkönen.
16 framea, mutta vain -4:n framen disadvantage torjuttuna.
Whiffinä ikävä juttu, mutta kuka nyt ohi lyö :p
 
Tuli vähän liioiteltua. Ei -7 sentään erittäin ikävä ole. Aloite vaan jää totaalisesti vastustajalle, jos tämä älyää tilanteen nopeasti.
 
Onks "jumalauta Juuuulia" (kiitos Göstalle kivasta biisistä) niin ykspuolinen hahmo kun miltä vaikuttaa? Siis noin advanced-tasolla, kyllä mäkin sillä jonkun verran oon pelannu.
 
Kyllä oikeastaan.
Ei sillä ole kuin pari hassua mix-up settiä ja muutama hyvä liike.
Julia on tosin pieni ja nopea, siitä on jonkun verran etua.
Julian f,f+1 on pirun nopea ja omaa todella hyvän recoveryn.
Tequila Sunrisen delay mahdollisuus on loistava.
d,d/f+1,2 comboissa ehdoton.

Onhan se ihan kiva mimmi ;)
 
Kaveri ei sen mimmin tyylistä pidä ollenkaan, ja kolmosesta asti sitä on ollu kiva pöllyttää Julialla aina silloin tällöin. Mut ei se aina kovin monipuolisen näköstä se peli ole. Vaan tarviiko se backup-hahmon kanssa ollakaan...
 
Vastaus: Pelatuimmat Tekken-hahmot?

Steve, Steve ja Steve, Koska nyrkkeilen itsekkin ja olen pelannut stevella at least 50 kertaa läpi.
 
Vastaus: Pelatuimmat Tekken-hahmot?

oho tämmönenkin ketju täällä :p Hwoarang on ykkönen ja Steve tulee hyvänä kakkosena
 
Vastaus: Pelatuimmat Tekken-hahmot?

Sillon kun vielä tekkeniä jaksoin tahkota, niin varmaankin 95% matseista tuli vedettyä Kingillä.
 
Vastaus: Pelatuimmat Tekken-hahmot?

Jaa,että pelatuimmat Tekken-hahmot?

Jin Kazama - Liikkeet kolahtivat päähän Tekken kolmosessa,ja on 95 % todennäköisyydellä sarjan päähähmö tänä päivänä.Kova sälli,ettenkä sanoisi.

Ling Xiaoyu - Oli yksi parhaita hahmojani Tekken kolmosessa,joten hänellä mennään nykyään aika paljon....

Paul Phoenix - Turhan hyvä äijä.Tulee ihan mieleen lause "Äijä on kone".Tuo lause kuvaa Paulia varmaan parhaiten.:D

Perässä tulevat Kazuya Mishima,Armor King,Lili & Asuka Kazama....
 
Vastaus: Pelatuimmat Tekken-hahmot?

Itse en omista kuin Tekken 3 : )
Mutta parhaat hahmot ovat Panda,Lei,Yoshimitsu
 
Vastaus: Pelatuimmat Tekken-hahmot?

KA-ZU-YA!! >:O Roor!
Semmoinen rautanyrkki ettei ole toista. Ja Yoshi on aika vekkuli. ^^
 
Vastaus: Pelatuimmat Tekken-hahmot?

Mun kokemus yltää Tekken 1:stä Tekken 3:seen. (1-3 jos et älynny).

En oo kovin paljoa Tekkeneitä pelaillu.. mitä nyt huvikseen joskus. Omistan nykyisin vielä Tekken 2 & 3 .. Joku Tekken oli kans PS2 koneelle mut ei kolahtanu.

Suosikkihahmot:

1. Hwoarang

- Yks niistä kahesta ukosta jolle opettelin joskus kaikki liikkeet suunnilleen ulkoa. Tykkäsin tyylistä ja taistelutavasta. Myös komee mies!

2. Yoshimitsu

- Tää on sit se toinen jolla on enemmä pelattu ja opeteltu liikkeitä. Tykkäsin "ninjamaisuudesta" ja miekasta. Siinäpä se. Ruma ukko mut ei se mitn.

3. Bryan (Brian?)

- Tää harmahtava kova ukko kolmosesta.
 
Ylös Bottom