Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

PES 3

Joo, pääpelivoimainen toppari on hankintalistan kärjessä... Yleisesti mielestäni hyvä, että pääpeliä on pelitilanteiden osalta helpotettu, tuo oli myös minun mielestäni kakkosessa lähes mahdotonta. Erikoistilanteista sain kyllä maaleja tehtyä kakkosessakin päällä, tosin puskijana yleensä joku pakki.

Silti tuntuu, että tässä kulmista tulee maaleja aivan liian suurella prosentilla oikeaan peliin nähden.
 
Lainatun viestin kirjoitti alkujaan Miquel
Silti tuntuu, että tässä kulmista tulee maaleja aivan liian suurella prosentilla oikeaan peliin nähden.
Mun mielestä se prosentti on juuri saatu kohdalleen tässä osassa, koska kakkosessahan ei ollut mitään hätää jos vastustaja saa kulman, koska huonoimmatkin pakit pystyivät purkamaan pallon helposti.
Nyt iskee kunnon paniikki ML:ssä peruspakeilla kun vastustajajoukkueella on kulma. :D
 
Saatteko stadikkaa ikinä aivan täyteen?? Pelaan ML:ää Juventuksella eikä delle alpi ole ollut vielä kertaakaan täynnä! Ykkösen nousukarsinnoissa mietin, että näitten pelien pitäs jo kiinnostaa porukkaa, mutta tyhjiä paikkoja silti löyty. Nyt voitin ykkösen eikä stadion vieläkään ole ollut täynnä. Porukkaa siis kyllä on jäätävän paljon, mutta aina sieltä löytyy sellaisia osastoja, joissa on tyhjää. Ei taida olla edes mahdollista saada tätä stadikkaa ääriään myöten täyteen..? Millä joukkueilla/stadioneilla te pelaatte? Saatteko näyttämön ääriään myöten täyteen? (Senhän näkee esim. ihan pelin alussa, jossa voi itse kierrättää kameraa katsomon eri osissa.)
 
Itse pelaan siis Real Madridilla ja kyllä ainakin tuo minun kotistadikkani on ollut muutamaan otteeseen aivan täynnä. Kakkosen cupin loppuottelussa ainakin oli ääriään myöten. Siinä oli tosin muutaman ottelun voittoputkikin alla.

Tällä hetkellä on muuten ykkösdivarissa pelattu tästä kaudesta tasan puolet. Olen kakkosena 20 pisteellä ja ykkösenä on Porto 22 pisteellä. Porton tiputin juuri cupista ja etenin näin välieriin yhteismaalein 4-0. Ronaldo on toisena maalitilastossa 10 maalilla, Del Pierolla 11. Figolla on 8 maalia. Syöttöjä on muistaakseni minun joukkueestani eniten Figolla, 3-5.
 
Joo, onhan stadio delle alpi tietysti todella iso stadion, kolmessa kerroksessa porukkaa. Että en tiedä myyvätkö oikeastikaan turvallisuussyistä koskaan täyteen? Yleensä alimmat muutamat rivit ja ns. stadionin "nurkkapaikat" tyhjiä. Kiinnostaisi kuulla myös miten toisilla Juvella pelaajilla on tilanne? Täytyy ensi kerralla valkata sellanen joukkue, jolla on semmonen stadikka että täyttyy! :). Tunnelmaa loisi myös enemmän jos katsomo alkaisi jo hetin kentän laidalta eika siinä olisi niitä juoksuratoja tai muuta vastaavia tyhjiä välejä...
 
50Hz

Vaikka se pätkiminen ärsyttääkin, niin jotenkin ne extrasahalaidat ja välkkymiset ärsyttävät vielä enemmän siinä 60Hz-moodissa.
 
Lainatun viestin kirjoitti alkujaan Cyrus1
50Hz

Vaikka se pätkiminen ärsyttääkin, niin jotenkin ne extrasahalaidat ja välkkymiset ärsyttävät vielä enemmän siinä 60Hz-moodissa.
Samoin 50hz. Pitkällisten testien jälkeen päädyin siihen.
 
Lainatun viestin kirjoitti alkujaan illu
Missä on Batistuta!? :confused:

Gabriel viettää eläkepäiviään Qatarin paikallisessa sarjassa, joukkueenaan Al-Arabi.

8 miljoonaa dollaria kahdesta kaudesta - ei paha.
 
Lainatun viestin kirjoitti alkujaan Miquel
Joo-oh, Master League on täälläkin aloitettu ja yhteen asiaan tahtoo kyllä hermo mennä. Ekalla kaudella vastassa Fulham kolme kertaa (1xliiga, 2xcup). Saivat kolmessa matsissa kolme kulmapotkua ja jokaisesta maali... että näin. Muutenkin lähes kaikki vastustajien maalit tulleet keskityksistä. Eiväthän nuo alkuperäiset puolustuspelaajat häävejä ole, varsinkaan pääpelissä, mutta silti sanoisin, että tässä suhteessa on edellisiin versioihin verrattuna menty takapakkia roimasti. No, normaalijoukkueilla opin kyllä jo noita vastaan puolustamaan, eli ehkä se vielä tässäkin onnistuu.

Kulmiin nyt ei voi oikein muuta sanoa, kun että älä anna kulmia :D Noihin keskityksiin sen verran, että kyllä itselläni ainakin väheni keskityksistä tulleiden maalien määrä reilusti ekojen pelien jälkeen, kun huomasin että kone pelaa paljon laidoille, niin tukin laidat ja en laskenut kovin helpolla keskittämään.
 
Toisella kaudella irtosi sitten kakkosdivarin voitto loistavan loppukauden vireen takia ja nousukarsinnatkin alkoivat iloisesti 5-1 murskavoitolla RC Lensistä.
Mainitsemisen arvoinen asia on että Le Tallac ja Forssel ampuivat molemmat kaksi maalia mieheen, Le Tallac molemmat vapareista.
Seuraavasta matsista vielä voitto niin nousu on varma, toivotaan parasta.
Kauden loputtua ostoslistalla keikkuu vielä epämääräinen maalivahti(Friedel ja Enckelman tässä vaiheessa listalla) ja ehkäpä Diego Forlán.
 
Nonnih, nyt oon saanu master leaguessa ton aloituskokoonpanon siihen kuntoon, ettei oo yhtää niitä kämäsiä pelaajia mitä tossa liigan alussa on ja se näyttää tältä:

___________ Frey____________
Mokoena Sabric Samuel Woodgate

__________ Oliseh____________
Nedved_______________Zenden
______Piliniak*___Choutos
__________ Forssell___________

*Oma kasvatti, josta sitten tuli koko pelin paras pelaaja. :)
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Perhana pitäskö tää PES3 sitte hankkia, ku 1 ja 2 löytyy jo hyllystä!:confused:
Mieli tekis, mutta ku on vähä ristiriidassa mielipiteet.. :rolleyes:
Sanokaas millanen vapariveto on?? samallainen ku 2:ssa ?
Ja onko paljo uudistuksia aikasempiin verrattuna ?
thänks;)
 
Lainatun viestin kirjoitti alkujaan Ro0Ki3
Perhana pitäskö tää PES3 sitte hankkia, ku 1 ja 2 löytyy jo hyllystä!:confused:
Mieli tekis, mutta ku on vähä ristiriidassa mielipiteet.. :rolleyes:
Sanokaas millanen vapariveto on?? samallainen ku 2:ssa ?
Ja onko paljo uudistuksia aikasempiin verrattuna ?
thänks;)
Kyllä kannattaa!
Kakkonen jää taakse _REILUSTI_, en kyllä itsekään uskonut että tää kolmonen voisi olla niin paljon kakkosta parempi.
Vaparivedon tuntuma on hiukka erilainen, mutta toimii jälleen kuin ajatus kun on muutaman vetänyt.
Ja uudistuksia en nyt jaksa ruveta edes luettelemaan, koska niitä on PALJON!
Hai sie, osta hyvä futispeli!
 
Mielestäni PES3:n ja PES2:n välillä on paljon suurempi ero (parempaan suuntaan tietty) kuin PES2:n ja PES1:n välillä joten ehdottomasti kannattaa hankkia PES3 vaikka omistaisi aiemmat.
 
Kolmas kausi lähti käyntiin Master Leaguessa. Viime kaudella 1. divarin voitto sekä liigasta että cupista. Liigan loppu oli tiukkaa. Kun viimeiset kolme kierrosta lähtivät käyntiin, olin 2 pistettä Portoa jäljessä. Loppujen lopuksi Porton kahdella viimeisellä kierroksella pelaamat tasapelit johtivat kahden pisteen voittoon liigassa. Nyt on pelattu ensimmäinen kierros liigasta ja voitto tuli nousujoukkue Auxerresta 2-0. WEFA Master's Leaguen lohkopelien ensimmäisessä ottelussa tasapeli 1-1 Olympique Lyonnaisin kanssa. Viimeisimmät hankintani ovat Hyypiä, Ashley Cole ja Scholes. Tästä on hyvä jatkaa!
 
Uusi kausi alkoi juuri ja jopa ykkösessä.
Money talks, joukkueeseen tuotiin muutama uusi pelaaja(merkitty tähdillä):
___________*Friedel*_____________
Nachdegall Rehmer *Bischoff* Edingson

____________Cellnili______________
Le Tallac___________________*Petta*
_____________Doni______________
_______*Forlan*___Forssell________

Friedel putoanee kakkosveskariksi ennen kauden loppua uuden veskarin tieltä, koska otteet ensimmäisissä peleissä eivät ole olleet kovin vakuuttavia.

Tanskalaisen peruspakki Bischoffin sain kohtuu-halvalla, pelannut ihan kohtalaisen hyvin, ei parhaimpia pääpelaajia.

Pettan ostin muistaakseni Celticistä, ei ollut kovinkaan kallis, ihan tarpeeksi hyvä viemään hyökkäyksiä kentän vasenta laitaa pitkin, vaikkei Le Tallacin tasoinen pelimies olekaan.

Forlan on taas tämän kauden ns. kohuostos.
Upeaa jälkeä on urugualainen tehnyt ykkösdivarissa ja on juurruttanut itsensä aloituskokoonpanoon.

Kolme peliä takana, kaksi voittoa ja yksi tasuri, sarjassa toisella tilalla Moskovan Spartakin takana maalieron perusteella.
Jos sarja jatkuu vielä näin helppona niin pitää nostaa vaikeus viidelle tähdelle.
 
Ylös Bottom