Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

PlayStation 5: ostopaikat ja hintatiedot - ei trokauskeskustelua!

Juuri saapui gigantin paketti noudettavaksi matkahuollon pisteeseen. Mitenköhän tässä malttaisi loppu työpäivän...
 
Pitäiskö mennä huuto.net ja sieltä ostaa. Järki kyllä sanoo ettei todellakaan mutta toisaalta ei sitä jaksa odottaakkaa. Varsinkaan kun ei edes tiedä kuinka kauan. Hyvä jos juhannukseen mennessä

Pleikkari nelosen julkaisu oli ihan samanlainen sekametelisoppa. Mulla oli Verkkokaupassa joskus syyskuussa tehty tilaus, enkä todellakaan ollut saamassa sitä julkkaripäivänä. Tammikuussa oli jo konsoli (kaverin) kotona. Itelläni kävi tuuri muualta.

Ihme hälinä muutenkin koko PS5:n julkaisusta. Ei tämä mikään uusi juttu ole, että kauppojen sivut kaatuilee uusien konsolien takia. Kyllä niitä konsoleuta tulee kun tulee.
 
Kärkkäinen meni kokonaan ohi kun laittoivat niin aikaisin, Prisman sivun paskoivat odotetusti alleen, Citymarketin vielä odotetummin, Gigantista ei toivoakaan ja sinne meni Powerikin. Jää tämä mummo ilman konsolia nyt, onnea kaikille onnistujille.
Samaa täällä! Cittarista pääsin jo valitsemaan toimitus paikan

ja sitten piti painaa lähetä, niin joku lyyti.fi Heikki kupin nurin.. Voi v... u.. Prisma meni nurin ennen klo 9 ja sisään ei päässyt. Gigankuili kuten muissakin "massapäivä"
 
Kaikissa eri paikoissa olin minuutilleen passissa päivittelemässä enkä mistäkään saanut.. saakohan mistään tilattua vielä että sais edes 2021 alkuun?
 
Huh huh... Keskisen kyläkaupan ilmoitus osto-oikeudesta PS5 konsoliin on kerännyt reilun kahden tunnin aikana käsittämättömät 20 tuhatta nimeä alle! Ehkä tuo jo kuvaa kuinka moni muu on hakannut f5 aamuaikaan.
 
Vähän heikolta vaikuttaa tämän päivän osalta. Eilen lähti klo 12 Elisalta, mutta sen jälkeen postin seurannassa ei ole tapahtunut mitään. No toivottavasti tulee sitten huomenna tai tulee pitkä ja hidas viikonloppu.

Ällös huoli oi sinäkin jalkapalloa paljon seuraava foorumiveljeni! Eilen tuli Elisalta tekstari noin klo 13 ja tänään vähän ennen klo 12 Postilta vastaava, että tulehan hakemaan pakettisi! Eli vuorokaudessa tuli ainakin Hyvinkäälle paketti!

Tuossa se nyt odottelee sohvalla mukavasti! Vasta illemmalla taidan ehtiä purkamaan ja kytkemään käyttöön, mutta kotiinsa on PlayStation 5 saapunut!
 
Onko ketään saanut jo Cittarilta vahvistusviestiä? Jos ootte nii mikä kellonaika ollu vahvistuksessa?
 
Onko ketään saanut jo Cittarilta vahvistusviestiä? Jos ootte nii mikä kellonaika ollu vahvistuksessa?
Jonotus tökki, mutta pääsin läpi viimein ja sähköpostiin tulleen jonovahvistuksen mukaan jonossa klo 9.09. Onkohan tuolta kukaan saanut sähköpostia, että saisi laitteen?
 
En saanut yhdestäkään paikasta ostettua. Jokaista mahdollista kokeiltu tänään. Mitähän tarkottaa Gigantin sivulla teksti: "Myynti alkaa ma klo 10. Nettitarjoukset ostettavissa myymälöistä tilaustuotteena". Eli onko nyt mahdollista tilata myymälän kautta maanantaina? Ja jos on niin milloin toimitus?
 
Yeeeeeees. Tuli viesti Cittarista että saan oman kappalen. Vahvistusaika jonoon oli 09.31.
Edit: onko muilla ongelmia Konsolifin foorumin kanssa?
 
Ylös Bottom