Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

PlayStation 5: ostopaikat ja hintatiedot - ei trokauskeskustelua!

Onko kellään tietoa siitä että meneekö gigantin ps5 konsolit myyntiin mihkä aikaan vai meneekö ne ollankeen myyntiin? Tarkoitan siiit konsoleita joita ei ole lunastettu osto oikeus arvalla.
 
Onko kellään tietoa siitä että meneekö gigantin ps5 konsolit myyntiin mihkä aikaan vai meneekö ne ollankeen myyntiin? Tarkoitan siiit konsoleita joita ei ole lunastettu osto oikeus arvalla.
Ajasta en tiedä mutta luulisi että menevät jossain kohtaa suoraan myyntiin. Arvonta kuulostaa "työläältä" vaihtoehdolta
 
Saksan Amazonissa levykonsolia rapsakkaan 1190€ hintaan. Hetken kerkesin jo innostua ja meh.

Onko kukaan kysellyt muuten Discshopin tilannetta?
Niin siinä sanotaan nyt, että "available from these other sellers:" Eli ei se amazon itse myy sitä koska eioota tällä hetkellä...

1613109341300.png
 
POSTI PERKELE! Pitää näemmä siirtää noutopaikkaan, että saa tänään. Muuten saa vasta maanantaina. Oli eilen jo liedossa niin mitä hittoa, maksan kotiin tuonnista ja ei tuo silloin kun luvattiin.
 
gigantti laittanut sivuilleen et ennakkotilaus 18/09 kai se pitää sit ostaa koht hobbyhallin sivulta 1000€ konsoli.
 

Liitetiedostot

  • 1613111276057.png
    1613111276057.png
    119,9 KB · Lukukerrat: 47
Minkä takia noi gigantin sivut säätää tolla tavalla? Luulis, että ton kaliiberin firmalla ois resursseja vaihtaa suoraan 00:00 - hinta 529€ ja ei saatavilla. Nyt lukee näin, mutta siihen päästiin ehkä viiden välivaiheen kautta.
Toihan siellä on ollu pitkin syksyä ja talvea. Välillä vaihdettu jotain tilanteen mukaan. Syksyn jäänteitä siis.
 
Pieni offtopic, mutta mikä on DHL:n tullipolitiikka? Koitin googlailla, tuli vastaan että he velottaa palvelumaksun itsetullauksesta, joka on vissiin kalliimpi kuin heidän tarjoama tullauspalvelu? Pitääkö odottaa heiltä viestiä vai tullaanko vaan huoletta itse?

EU:n ulkopuolelta tulossa.
 
Verkkokauppa
"Ilmoitimme aiemmin tällä viikolla, että ensi viikolla varastoon saapuvasta erästä riittää konsolia 10.10.2020 tilanneille. Valitettavasti ihmillisen virheen vuoksi tiedotimme asiasta väärin, ja todellisuudessa konsolia riittää 17.9.2020 klo 16 mennessä tilauksen tehneille."
 
Liekkö joku kesähessu ollut taas laskemassa määriä Verkkokaupalla? Turhaan noita viestejä spämmitään sähköpostiin joka viikko, jos tarkasta konsoleiden saantimäärästä ei ole firmalla itselläkään tietoa. :rolleyes:
 
No nyt on hinta kohdillaan. Pakko vahtia nyt gigantin sivuja jos sinne sattuisikin tulemaan pari konsolia myyntiin
 

Liitetiedostot

  • Capture1.JPG
    Capture1.JPG
    54,7 KB · Lukukerrat: 61
Kyl se on vaa ny nii et ei vahingossakaa osu arpaonni kyl tähä osotteesee :D Pistää kyl huolel vituttaan et nyt jo gigantin koodia taas myynnissä
 
Ylös Bottom