Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

PlayStation VR-pelit

Transposea tullut nyt kahden päivän aikana pelattua varmaan likemmäs 10 tuntia ja kaks kenttää olis vielä jäljellä.
Arvostelijat sanoo pituudeksi 6-8 tuntia, mutta joko mä olen huomattavasti tyhmempi tai sitten ne sanoo noin, koska pelin tiedoissa mainitaan tuo 8 tuntia.
Niin tai näin niin aivot on olleet koetuksella ja mitä pidemmälle peli etenee niin sitä useammin uutta kenttää katselee aina aluksi epäuskoisena ja miettii, että millä helvetillä tuo muka pitäis ratkaista.

Ideahan on niinkin simppeli kun hakea tarvittavat kuutiot ja laittaa ne oikeaan paikkaan.
Ongelma tulee siinä, että sun pitäs tehdä monta asiaa samalla ja tässä käytetäänkin sitä vanhaa kikkaa jossa peli taltioi sun tekemiset ja kun kelaat ajan takaisin alkuun niin sun kloonit toistaa kaiken kerralla.
Aluksi tuokin on simppeliä, mutta sitten mukaan heitetään kentät joissa pitää juosta seinillä ja katossa ja painovoima tietenkin menee aina sen hahmon oman perspektiivin mukaan.
Eli jos oot vaikka katossa ja haluat heittää kuution alapuolella olevalle versiolle niin sun pitää pudottamisen sijaan ihan kunnolla heittää se,

Sitä en tiedä, että onko joku päivitys rikkonut pelin vai mistä johtuu, mutta mulla peli muuttuu todella nykiväksi välillä kun kävelee viistoja pintoja pitkin.
Missään vanhemmissa videoissa tuollaista ei kuitenkaan näy ollenkaan.

 
Viimeksi muokattu:
Tuli aloitettua sairento ja muuten olisi kiva pelata, mutta nämä viholliset pilaa koko pelin.
Kuva spoilerin takana, koska oli isompi mitä oletin.
B08B7DCA82A127B6B05C039DB48091E71450D9A9

Noiden heittämä kunai tappaa laakista ja välillä ei tunnu edes auttavan jatkuva liikkeessä pysyminen kun tuollainen sattuu just sopivasti selustaan.
Se on hemmetin kivaa kun on hyvä fiilis ja sitten vaan yhtäkkiä henki pois ja tehtävä alusta.
Ajattelin sitten kampanjan jälkeen pelata easylla, koska sillä pelaaja ottaa 85% vähemmän osumaa joten viimeinkin voi nauttia pelaamisesta kunnolla.
Väärin. Nuo kusipäät tappaa edelleen laakista jos se kunai osuu ja nopealla googlauksella mä olen ainoa jota tuo suorastaan vituttaa.
 
Alkoi sairento sujumaan kun vedin perkit uusiksi ja otin sen joka kuolemaan johtavan hyökkäyksen osuessa hidastaa ajan ja nollaa hyökkäyksen vahingon. Tuossa on minuutin cooldown joten mitenkään ylivoimainen tuo ei ole.
Ennen tuon ottamista jo se pelkkä kunain heittoääni nosti vkäyrää, mutta tuon kanssa oli se pieni turvaverkko joten ei pelko perseessä tarvinnut epätoivoisesti koittaa löytää mihin se vihu seuraavaksi teleporttasi.

Eipä tuo vihu tuon jälkeen enää normi tehtävissä muhun edes osunut, mutta pari hyvää gauntlet vetäisyä olisi taas loppunut äkillisesti kesken kun tyylikkään loikka+tappo kombon jälkeen laskeuduin alas ja välittömästi jostain takavasemmalta taas napsahti kunait selkään.
Hahmo tuli tahkottua tasolle 25 ja lopulta pelasin jo elite tasolla ilman ongelmia.

Bugejakin löysin ja esim haulikko+smg combolla pelatessa smg lopetti toimintansa aina kun hidasti aikaa.
Pistoolin kanssa kun teki flipin niin välillä pistoolilla sai ampua kuten kuuluu ja välillä jokainen laukaus nopeutti sitä volttia joten ampuminen oli täysin turhaa.
Sama tapahtui myös smg:n kanssa pari kertaa jolloin koko voltti oli ohi heti kun liipaisimesta veti.
 
Star wars flipperit tulossa ja kuulemma jenkeissä hintaa 25$ joten täällä sitten varmaan 25e.
Nyt pääsee sentään sitä omaa huonettakin koristelemaan toisin kuin pinball fx 2:ssa.

 
DOOM 3 on tulossa PSVR:lle! Tukee Aim Controller -aseohjainta. Julkaisu 29.3.2021.

The game arrives March 29 for PlayStation 4 and is backwards compatible on PlayStation 5. Take your Aim controller in hand, put on your PS VR headset, and step into the armored boots of The Doom Marine. Fight for your life as one of the few survivors left in a UAC facility overrun by demons.

Doom 3: VR Edition features Doom 3 and its expansions, Resurrection of Evil and The Lost Mission, retooled for PS VR technology.






 
Viimeksi muokattu:
Itse asiassa kyllä se onnistuu. On vain ihmeellistä arpapeliä. Eli voi tulla monta kertaa vaikkapa peräkkäin se salasanan pyyntöilmoitus, mutta kun sitten tarpeeksi monta kertaa siitä pakittaa ja yrittää uudelleen, niin jossain vaiheessa tuota salasanaa ei kysytäkään. Olen jo useamman pelin saanut ostettua tuolla tavalla tämän vuoden puolella sekä boxilla, pleikkarilla että Nintendolla.

Onko siihen joku syy mikset vaan laita sitä pyydettyä salasanaa vai eikö se vaan toimi?
Itse juuri pari päivää sitten tein taas ostoksia ja danskelta tuli tekstarilla koodi ja sen käyttäminenkin toimi kuten kuuluu.

Edit:

Tullut muutama muukin uusi julkistus / traileri tänään.





 
Viimeksi muokattu:
Pakko avautua swordman vr:sta.
Jotkut tuosta tuntuu tykkäävän, mutta on se vaan hirveetä kuraa.

Liikkuminen hoidetaan pelkästään napeilla ja jokainen moveilla pelannut tietää kuinka perseestä se on.
Vihollinen pystyy tappamaan sut usein yhdellä iskulla ja pelkästään ekassa kentässä kuolin ainakin viidesti ekaan viholliseen.
Kentät koostuu vihollis aalloista, mutta ne on täysin randomeita joten ekalla yrityksellä eka vastus voi olla yksi vihu pelkän miekan kanssa ja seuraavalla kerralla vastassa voi olla kolme miekalla ja kilvellä varustettua tyyppiä.
Vihut osaa tietenkin tehdä myös nopeita väistöjä sivuille ja taaksepäin, mutta pelaajalla tällaista kykyä ei tietenkään ole.
Jokin aika sitten tähän tuli päivityksellä fysiikat haarniskoihin joten niihin miekalla hakkaaminen ei pahemmin vastustajaa satuta.
Tuo on tietenkin nyt vakiona käytössä ja jos sen ottaa pois niin saat 30% vähemmän kultaa ja skill pointseja joka on typerää sillä peli on ollut kuukausia myynnissä ennen tuota päivitystä joten nyt uusia pelaajia rangaistaan jos eivät halua pelata helvetisti vaikeampaa peliä.

Ainoa plussa on se, että vihut voi edelleen tappaa laakista tökkäämällä niitä suoraan naamaan.
Ehkä homma muuttuu paremmaksi kun saa parempaa haarniskaa ostettua, mutta kuten sanottu niin kultaa tulee 30% vähemmän.

edit: Grindasin parhaat varusteet mitä saa ostettua ja edelleen lähtee henki helposti parista iskusta jo ekassa maailmassa vaikka perus haarniskan defense oli 5 ja nykyisen 50.
Nyt olisi pomo vastassa joka ei tunnu ottavan osumaa kunnolla vaikka miten hakkaisi ja lisäksi se parantaa itseään välillä sellaset 250hp parin sekunnin välein ellet mene mätkimään sitä.
Tietenkin areenalle tulee loputtomasti vielä normi vihuja kaks tyyppiä kerrallaan.

Muutenkin huomasin, että se tekee enemmän vahinkoa kun miekalla vaan "taputtelee" vihollista nopeilla ranneliikkeillä.
Joku wiin red steel 2 teki miekkailun helvetisti paremmin.
Olihan se väistämätöntä, että jossain vaiheessa tulee paska psvr peli ostettua, mutta vituttaa silti.
 
Viimeksi muokattu:

Pitkästä aikaa Beat Saberiin päivitystä. Uusia vaihtoehtoja pelaamiseen, mm. zen mode, super fast song, pro mode (beta), small notes (beta)... Sais tulla uusia kappaleita, tainnu viimeks tulla uusia viime vuoden puolella.
 
Liikkuminen hoidetaan pelkästään napeilla ja jokainen moveilla pelannut tietää kuinka perseestä se on.
Kiitos tästä tiedosta. Tämä ollut pitkään jo ostolistalla mutta taitaa tästä syystä jäädä väliin. Tai hommaa muutamalla eurolla joskus alesta. En ole edes ajatellut tuota ohjausta kun en ole mitään valitusta nähnyt tuosta. On se kumma jos ei saada edes vaihtoehtoisia ohjaustapoja tehtyä. Tätä peliäkin kun päivitetään aika hyvin kuitenkin
 
Tänään tuli heti aamusta pelattua the exorcist: legion joka oli pieni pettymys.
Ekan episodin lopussa tunnelma oli enemmän kuin kohdillaan, mutta tuon jälkeen ei päästy enää samalle tasolle kertaakaan.
Lisäksi kaikki viisi episodia kesti yhteensä vain n.2.5 tuntia.

Tässäkin oli liikkuminen pelkästään napeilla joka ei mitenkään hirveästi ärsyttänyt kun kyseessä kuitenkin on lähinnä kävelysimu ilman taistelua, mutta vielä lopussakin meni napit sekaisin.
Lisäksi tekstitys ei toimi tai sitten sitä ei ole ollenkaan vaikka pelin asetuksissa lukee subtitles: english sillä mitään tekstitystä ei näkynyt kertaakaan ruudulla.
Muuten noita ei pahemmin kaipaisi, mutta aina välillä on mahdoton saada selvää mitä joku puhuu vaikka ääninauhalla kun samalla on taustameluna tasainen kova humina.
Kolmos kentän alussa huomasin myös krusifiksin puuttuvan inventaariosta ja päätin varmuudeksi käynnistää pelin uudestaan ja sieltähän se ilmestyi takaisin. Hemmetin hyvä etten jatkanut vaan eteenpäin.

Kyllä siinä 18e tarjous hinnassakin oli mun mielestä vielä vitonen liikaa kun ottaa nuo ongelmat huomioon ja se normaali 30e on jo silkkaa ryöstöä.
 
Eka chapteri oli kyllä melkoinen kokemus ja kyllä pelissä oli muissakin omat hetkensä jotka ekalla pelikerralla kyllä säikyttivät kakkelit housuun. Toinen vastaava oli Paranormal activity. Suosittelen.
 
paranormal activity oli kans hyvin samantapainen. noin yleisesti jönnittävämpi. exorcist oli enempi kuin minisarja. exorcistin vauva vintillä jakso oli ehkä paras, muut vaisumpia.
 
Paranormal on pelattu kuten myös don't knock twice.
Ihan ok pelejä molemmat, mutta eivät mulle mitään sen isompia säväreitä tuottaneet.
Tänään tuli pelattua myös home sweet home melkein kokonaan läpi ja siinä sitten onkin mukavan tiivis tunnelma eikä outlast tyylinen piilottelu ole alkanut tuntumaan tylsältä kertaakaan, koska välillä saa myös rauhassa tutkia paikkoja.

Hieman yllättävää myös se kuinka hyvin katkoteräpuukon ääni sopii kauhupeliin sillä se käytävillä kulkeva muija naksuttelee sitä terää eestaas jatkuvasti ja aina kun tuon kuulee niin aletaan liikkumaan hyvin varovasti sillä se tulee vauhdilla päälle jos näkee edes vilaukselta.

Edit:

Affected: the manor on myös ihan jees pelottelu kokemus.
Tuohan on siis lähinnä pelottelu kartano jonka alussa saa valita kahdesta eri reitistä.
Aikaa taisi mennä hieman vajaa tunti kun nuo molemmat käveli läpi, mutta reitit on täynnä jump scareja sekä kääntyvää huonetta ja muuta vastaavaa.
Hintaa 6e
 
Viimeksi muokattu:
Neuvoja Ps5 ja psvr asiaan
Minulle on tulossa huomenna tai ylihuomenna viimein ps5. Myin ps nelosen marraskuun lopulla. En ole seurannut ps5 ja psvr uutisointia. Eli toimiiko psvr uuden pleikkarin kanssa normaalisti. Vai täytyykö jotain lisä komponentteja tms hankkia että saa homman toimimaan ? ?
 
Tänään tuli saatua mage's tale päätökseen ja olihan se varsin jees dungeon crawler.
Taisteluhan koostuu pelkästään loitsujen heittelystä ja tuon takia tämä tulikin pelattua seisaalteen.
Luolastot tarjoaa myös pulmia ratkottavaksi joista osa on täysin vapaaehtoisia, mutta niistä voi saada uusia ainesosia loitsujen tuunaamiseen.
Tämä oli myös pitkästä aikaa peli jonka kohdalla ei todellakaan tarvitse valittaa hitaasta liikkumisesta sillä aluksi kävely tuntui jopa liian nopealta ja kääntyminenkin oli pakko tiputtaa 100>80, koska muuten tuli aina käännyttyä liikaa.
Ohjauskin toimii sillä hyväksi havaitulla tyylillä jossa pidetään move namiskaa pohjassa ja kallistellaan kapulaa.

Aikaa meni 8.5 tuntia ja kerättävää jäi vaikka kuinka.
Horde moodikin löytyy mutta sitä en testannut.
Tämä on saanut myös pro päivityksen joten kuva on mukavan tarkka toisin kuin tuolla videolla joka on tehty heti julkkarissa.



Heti perään tuli pelattua Jupiter & Mars joka on nyt tarjouksessa 4.5e hintaan.
Napajäätiköt on sulaneet ja koko maailma on veden valtaama.
Pelaajan ohjattavana on Jupiter niminen delfiini ja mukana roikkuu tämän kumppani Mars joka pystyy rikkomaan kiviä, aitoja ja muuta vastaavaa pelaajan käskystä.
Tämä oli varsin kivaa vaihtelua mage's talen jälkeen kun sai vaan istua sohvalla dualshock kourassa.

Kenttiä on viisi ja ne on kohtuu isoja ja se perimmäinen tarkoitus on vaan mennä paikasta A paikkaan B ja sammuttaa vedeneläviä häiriköivät koneet.
Matka ei kuitenkaan ole vaan suora reitti vaan yleensä sen oikean reitin löytämiseen menee hetki ja matkalla on myös jotain paineaaltoja aiheuttavia koneita joiden ohi täytyy mennä käyttäen isoja kiviä ja muuta rojua suojana ja hajottaa niiden generaattorit.
Jos paineaalto osuu niin sitten mennään takaisin edelliseen checkpointiin joka on yleensä korkeintaan 10 sekunnin päässä.

Tarinan edetessä saadaan myös uusia kykyjä joiden avulla voi sukeltaa syvemmälle ja uida kovempia virtauksia vastaan ja Mars oppii hajottamaan kovempia materiaaleja.
Peli on myös aivan täynnä collectibleja ja jo ekasta kentästä lähtien löytyy alueita joihin ei pääse ilman myöhemmin saatavia kykyjä.
Itse päätin ekan kentän jälkeen vaan mennä kentät läpi ja napata ne collectiblet matkalta jotka sattuu löytämään ja palaan sitten läpäisyn jälkeen keräämään lisää jos siltä tuntuu.

Tuo oli ainakin mun kohdalla oikea päätös sillä nyt peli eteni mukavan sujuvasti eikä kentät koskaan tuntuneet liian pitkiltä ja silti mulla meni kolme tuntia kun pelasin läpi.
Mulla ei myöskään ollut ongelmaa löytää reittiä eteenpäin vaikka tuosta on arvosteluissa valitettu.

Visuaalisesti tämä ei mikään kovin ihmeellinen ole vaikka tämäkin on saanut pro päivityksen, mutta silti hiemankin kauempana olevat kasvit ja eläimet on aikamoista sahalaitaa.
Tätähän voi pelata myös ihan telkkarin kauttakin ja visuaalinen ero flat ja vr moodin välillä onkin aika iso.
Meikäläiseen iski niin kovin, että suosittelen kyllä tuolla ale hinnalla jos vaan hyvinkin rauhallinen vedenalainen seikkailu kiinnostaa.



Huomenna sitten testiin star trek: bridge crew joka tuli ostettua tänään hong kong psn storesta kun se maksoi vain 35 sikäläistä dollaria eli n.4e
 
Sain vedettyä star trek: bridge crew kampanjan solona läpi joka oli aika yllättävää.
Neljäs tehtävä sai kyllä melkein luovuttamaan ja se oli myös ainoa joka oli halpamaisesti tehty.
Aluksen systeemit on heti aluksi jo paskana ja klingonit kimpussa.
Tarkoitus on vaan selvitä yli 20 minsaa kunnes voi warpata pois ja lisäksi voit tehdä impulse loikan vain neljästi ja myös se vaurioittaa alusta lisää.

Vihollisia pystyy hyvin välttelemään hetken aikaa kun ohjaa alusta itse ja aina käy technicalin työpisteellä hakkeroimassa niiden moottoreita, mutta aina jossain vaiheessa peli päättää, että nyt sulla menee ihan liian hyvin ja spawnaa vihollisen suoraan naaman eteen ja se huomaa sut n. viidessä sekunnissa eli jopa ihmis porukalla tuolta ei voi välttyä.
Muutenkin nuo alkaa aina suoraan hakeutumaan pelaaja kohti vaikka niillä ei pitäisi olla tietoa siitä missä olet.

Tuon kanssa meni vissiin 5-6 yritystä ja jokainen kesti n.20 minsaa ja mitään checkpointejahan tässä ei ole.
Viimeinen tehtävä sitten menikin kerralla läpi.
Tuon jälkeen koitin vielä niitä random tehtäviä, mutta en jaksanut enää enempää sitä paneelien näpyttelyä.

Hemmetin hienosti tehty peli kyllä vaikka en oikeastaan kohderyhmään kuulukkaan sillä star trek sarjat ei ole koskaan iskeneet, mutta niistä uusista leffoista tykkäsin.
Lisäksi peli kuitenkin on sitä pelkkää paneelien tuijotusta ja näpyttelyä.
Toki kaveri porukalla on varmaan hauskempaa, mutta niin on vaikka renkaiden vaihtokin jos samalla puhuu jonkun kanssa paskaa ja ottaa olutta, mutta ei se siitä itse hommasta sen kiinnostavampaa tee.
 
Ylös Bottom