Pro Evolution Soccer 2019

Ac3way

Well-Known Member
Kokeilin huijaukset apuna ja laitoin syöttö sekä vetoavut päälle, mutta taitaa jäädä silti legenda saamatta. Sinäänsä olisi resursseja yrittää tuota parhailla palaajilla vaikka kuinka paljon, kun on 51 contract renewia ja 400 stamina recoverya. Ei ajan tuhlaaminen helvetissä kuitenkaan taida olla yhden legendan arvoisia.

Recoba ja Roberto Carlos löytyy, mutta ei niillä mitään tee. Eikä myöskään erikois Manella, jonka 99 speedillä ei pääse edes regular-tasolla Empolin pelaajia karkuun juoksemalla.
 

lake79

Well-Known Member
Jos pelaaminen regularia kohtaankin on tämmöistä, niin mitä jumankauta se on tota kohtaan. Kuva eiliseltä, Roman mokke otti aivan järjettömän määrän reaktiotorjuntoja maaliviivalta ja 90+ ukot vetelee ohi maalista parista metristä. Voitin pilkuilla 0-3 ja lisäksi torjuin 80min kohdalla pilkun, jonka botti sai ihan naurettavalla perusteella.
 

Liitetiedostot

Fabre#4

Well-Known Member
Joopa, kyllä se legenda jäi nyt saamatta. Otin skarppina tähän aamuun nyt pelituokion ja kun ei niin ei. Neljä yritystä, eikä se siitä hullua hurskaammaksi tullut. Tuli myös todettua, että ainakin tuo legend-vaikustaso tosiaankin boostaa tekoälyn pelaajia ja samalla huonontaa omia. Pelasin nimittäin alkuun sen 10k voitosta päivittäishaasteen, jossa oli vastassa Lazio. Omat pelaajat pelasivat kuten huippuluokan jalkapalloilijoilta voi odottaa. Syötöt, liikkuminen, pallokosketukset jne. olivat realistisia ja normaaleja. Siihen perään sitten sitä legenda-haastetta ja kappas vain ja kummaa, kun enää pelaajia ei kiinnostakaan liikkua, kurotella palloon ja simppelin vastustajan purkupallon kuoletuskin vaatii 1-2 ylimääräistä kosketusta, jotta tekoäly pääsee heti iholle. Käytössä oli sama manageri ja samat taktiikat muutenkin.

Sain kuitenkin jokaisessa yrityksessä rakenneltua 1-2 ihan hyvää maalipaikkaa, mutta se on vaikea voittaa, vaikka omat spesiaali Aubat, Neymarit ja Messit laukovat noin 14-15 metristä kohti nurkkaa, mutta tekoälyn veskarit aina torjuvat ne. Ja tosiaan ihan kunnon voimakkaita kuteja. Vastaavat menevät regular-top playerillä 8-9 kertaa kymmenestä maaliin, mutta eipä mene legendiä vastaan ei. Pari maalia sain noissa yrityksissä tehtyä vastahyökkäyksistä, kun pääsin pelaamaan vastustajan veskarin ainakin puolittain ulos, mutta noin muuten normaalikudit eivät uppoa. Tekoäly tekee sitten vaikkapa määrämittaisten tsippien avulla maalinsa, joista tekoälyn pelaaja vetää vaikka ykkösellä volleyn sisään. Tulipa vastaan myös tekoälyn Messin maali noin 16 metristä, kolmen puolustajan keskeltä. Pallo tulee siihen laidalta, Messi ottaa sen haltuun selkä maaliin päin, kääntölaukaus huonommalla jalalla(!) yläkulmaan. Aavistuksen otti aivoon...

Ihan selvää kusetusta tuo legend. Muistan, että kesällä vähän ennen julkkaria joku tubessa esitteli tuota vaikeustasoa. Oli ihan taitava pelaaja, osasi esim. itseäni paremmin "erikoisliikkeitä" ja kikkoja, pelasi Barcelonalla Liverpoolia vastaan ja sai turpaansa 3-0 tai 4-0. Kai tässä pitää edes vähän tyytyväinen olla, että itse hävisin yleensä vain 1-2 maalilla ja sain sentään paikkoja rakennettua. Noh, onneksi kyseessä oli vain lvl 1 legenda, koska itsellä meni siihen jouluna saatuun Van Dijkiin kaikki exp trainerit. Harmittaa silti, varsikin tuollaisen kusetuksen takia. Ymmärrän kyllä, että halutaan haastetta laittaa, mutta tuo nyt oli Konamilta ihan täyttä vittuilua. Varsinkin, kun palkintona lvl 1 pelaaja.

Konamille sellaisia uuden vuoden terveisiä, että teistä oli varmaan osuvaa ja hauskaa laittaa legenda-haaste legend-tasolla, mutta haistakaa silti pitkä ja haiseva paska! Nyt tuli viimeistään osoitettua, ettei top playeriä kovempaa tasoa vastaan kannata pelailla, jos haluaa reilua ja realistista palloa pelata. Jonkun verran tullut superstariakin vastaan pelattua, mutta ei sekään enää kivaa ole. Huomenna vielä se 10k haaste pois ja otan kirjautumisbonukset tietenkin festive seasonilta talteen, mutta matsien pelaaminen jää huomisen haasteen jälkeen tauolle niin pitkäksi aikaa, kun featured agenteista tulee jotain sellaista pelaajaa, että matsien pelaaminen taas kiinnostaa. Nyt meni motivaatio kyllä vähäksi aikaa. Hyllyssä on onneksi muitakin hyviä pelejä, esim. RDR 2 on isosti vaiheessa vielä...

Lake taisi jossain kohtaa mainita, että EA olisi huhuillut FIFA 20:n tuovan isompiakin uudistuksia, joten täytyy jäädä seuraamaan tilannetta, mitä sieltä tulee.
 

Ac3way

Well-Known Member
Kokeilin nyt toisen kerran, tällä kertaa manuaalit päällä ja todella puolustavalla taktiikalla. Liverpool piti palloa, mutta sain pidettyä sen aika hyvin kurissa. Itse sain sitten pari vastaiskua.

Pari ihan avopaikkaa Mbappella, mutta Alisson torjui ne. Jatko-ajalla Liverpool ei saanut oikein mitään aikaa ja itse sain lopussa hyvää myllyä, jatkoajan lisäajalla CR7 pääsi puskemaan muutamasta metristä... suoraan Alissonin käsiin. 0-0 päättyi ja rankkarit seuraavaksi. Se oli todella tiukkaa vääntöä ja ilmassa oli kokoajan hermoja kutkuttava jännitys. Maalivahtien torjunnat pelastivat vetoja ja molemmilla oli jo voitonpaikka. Lopulta mun maalivahdin kaksi peräkkäistä torjuntaa ja kuudes laukoja Thauvin (89 ovr) ratkaisivat voiton! YEAH!

Tiukka vääntö, sain kusetuksen kuriin ja vähän tuuriakin mukana. Legenda pallosta tuli Ruud Gullit, olisi siellä ollut parempia sekä huonompiakin vaihtoehtoja. Tällä mennään.
 

HerraNenä

Active Member
Vetäsin nyt itsekin tuon legenda challengen tässä krapulatärinöiden lomassa. Barcelona kaatui Salahin 10. minuutilla tekemällä vastahyökkäysmaalilla. Hirvittävää sontaahan tuo oli, molemmat topparit esim. laitapakin tontilla ottamassa rajaheittoa vastaan ynnä muuta kivaa. Lloris otti pari uskomatonta koppia kun pääsivät jostain syystä vapaasti laukomaan keskeltä puolustajia. Huhhuh. Vaarallista tämä urheilu tässä tilassa. Pallosta tuli Kevin Keegan. On sillä sentään komee tukka.
 

zogi

New Member
Juu-uh, olipa aikamoista shaissee tuo legenda haaste. Sunnuntaina kolme tappioo Barcelonaa vastaan ja eilen toisella pelillä 1-0 voitto Barcelonasta. Pääsin puskemaan 42 min kohdalla kulmatilanteesta Kantella pallon sisään ja loppu olikin hermoja kiristävää puolustamista konetta vastaan. Pallukasta sain sitten Cruyffin, huonomminkin ois voinu arpa mennä.
 

lake79

Well-Known Member
Itse en ole rohjennut vielä yrittää legendaa. Kaikki 10k turnaukset vedin läpi onnistuneesti, mutta kyllähän tuossa tuo huijaaminen vaan ottaa päähän. Noin 1.1 miljoonaa XP:tä mennyt tähän agenttiin ja pelkkää kuraa melkein saanut. Toldon, Agüeron ja Dybalan jälkeen on tullut käytännössä pelkkää kuraa, mitä nyt Dejan Stankovic oli ok nosto. Hukkaan meni XP:t, mutta nää agentit on ainoat jotka nappaa yrittää.

Pitää pari kertaa yrittää illemmalla sitä legendan haastetta, jos en saa niin olkoot. Ei ole niin tärkeä että mielenterveyttäni menettäisin yhden legendan vuoksi.
 

Ac3way

Well-Known Member
Tuli neljännen kerran jo Icardi, tällä kertaa se Icardi sai treenauksessa jo yli 50 000exp. ja kahden Icardin avulla nostanut sen lvl26 - > lvl40 90ovr. Ja tosiaan toinen niistä oli lvl1-versio.

Tänään koitin saada noita Italian legendoja noilla Konamin antamilla coinseilla, vaikka tietenkin fiksumpaa olisi ollut säästää ne featured playereihin. Dybala sieltä tuli parhaimpana, joka vaikuttaisi olevan kärjessä jopa CR7 ja Icardia parempi. 10-paikalla toki myös hyvä.

Lvl1 Gullit vaikutti hyvältä, mutta nyt lvl 30 se ei enää tunnukaan niin hyvältä. Nopeutta tuli paljon lisää, jotenkin se nopeus pilaa pelaajien tuntuman My Clubissa. Sellainen fiilis ainakin itselläni on muutaman pelaajan perusteella.
 

Barca11910

Well-Known Member
Mielestäni vähän harmi että tää koko PES ketju on menny siihen että MyClubissa on X aikaa saada pelaaja X :D

Mulla koko Myclub ei oo tuon takia just kiinnostanu kun siinä käytännössä pelaa yksin ja oma joukkue ei edes yritä auttaa sitä ohjattavaa pelaajaa.
Jostain ihmeen syystä koko peli muistuttaa enemmän futista kun EI PELAA Myclubia.

Mä pelaan useimmiten noin 2 tuntia päivässä. Ja siinä ei viiti käyttää minuuttiakaan siihen että pelaa myös "koodia" vastaan.
Tämä nyt on vissiin yksinäisen suden mielipide :D Olen sitten yksin tätä mieltä.
 

Ac3way

Well-Known Member
Harvoin tuota itsekään pelaan, enemmän vaan kerään pelaajia. Jos olisi jotain mielenkiintoisia legendoja tai noilla huippupelaajilla olisi tässä hauska pelata niin varmaan voisi aina välillä hassutella maaleja konetta vastaan. Olisi sopivaa vastapainoa tuolle Master Leaguelle, jota pelaan vähän enemmän tosissaan.
 

lake79

Well-Known Member
Ei mitään palaa Legendan turnauksessa. 3-0 tilanne ja ohjain meni loppupelin ajaksi pöydälle, että saan xp:t pois edes.
 

lake79

Well-Known Member
Ei hitto. Kanada-Suomi-pelin takia päätin että hommaan vielä yhteen pyöräytykseen sen 25k XP:tä, että pysyy hereillä. Noh, sieltähän tuli se Legendan animaatio ja Gullit pamahti ruudulle. Kovin mukava päätös tuolle grindaukselle, kun sain sen jota kaikkein eniten toivoin.
 
Outoa, kun Master Leaguessa mulle tarjotaan jatkosopparia surkeasti menneen kauden jälkeenkin. Kolmas kausi menossa, kolmas seurakin. Lopputulos aina sama eli viimeisenä kyntäämistä. Voitotkin tulee vain itse pelaamistani matseista. Ihan sama, mitä taktiikkaa käyttää.
 

käkikotka

Active Member
Ootteko te siis sitä mieltä että 2019:n vaikeustaso on p*ska??

Ite en oo vähään aikaan pelannu,mut Laziolla suju Master League kummiski ihan ok,ottaen huomioon ettei se ole Serie A:ssa ihan yhtä huippukova kuin Juventus tai Napoli!
 
Ootteko te siis sitä mieltä että 2019:n vaikeustaso on p*ska??

Ite en oo vähään aikaan pelannu,mut Laziolla suju Master League kummiski ihan ok,ottaen huomioon ettei se ole Serie A:ssa ihan yhtä huippukova kuin Juventus tai Napoli!
Ite pelaan pääasiassa Regularilla, mutta asia taitaa olla pelaajakohtainen. Joku voi kokea Super Star-tasonkin ylihelpoksi, kun taas professional on liian vaikea.
 

Fabre#4

Well-Known Member
No niin paluu arkeen ja PESsin pariin pieneltä "stressilomalta" ja ihan mukavissa merkeissä. Pari viikkoa oli hiljaista erikoisagenttien muodossa, mutta tänään pääsin tuhlailemaan niitä Konamin kiltisti lahjoittamia pointseja, kun tarjolla on perinteiset viikkopelaajat ja lisäksi "tarkkaan" valittuja Ranskan liigan kavereita. Alkuun viikon parhaat näyttivät kiinnostavemmilta, mutta vähän lässähti, kun tuli kaksi kertaa peräkkäin Roberto Firmino. Ei mitään vastaan pelaajaa, mutta "Bobby" on ollut itselle vähän meh aina ja lisäksi jo se perusversio löytyi. Noh, nyt on sitten 90 overall erikoisversio ja kaipa tuota pitää jossain vaiheessa ainakin kokeilla ne 10 matsia ja katsoo sen jälkeen sitten.

Aavistuksen pettyneenä totesin, että "katotaan nyt ainakin yks Ranskan liigan agentti", kun oli siellä esim. Payet ja Depay esim. tarjolla. Noh...Avausanimaatio työntää ruutuun mustan pallon ja tummansiniset pelisukat, eli Kylian Mbappe se sieltä tulla napsahti 89 overallina. Agentin takana oli tarjolla 20 pelaajaa ja tosiaan Payet, Depay ja Mbappe olivat ne, jotka kiinnostivat, joten ihan mukavasti lievitti sitä pientä Firmino-pettymystä tämä. Debyytissä Marseillen verkkoon 2 maalia keskushyökkääjän tontilta, että ihan kiva.

Kirjautumisbonuksia on myös tarjolla nyt runsaasti ihan kaikille! Siellä oli ollut alkuviikosta jotain ongelmia porukalla päästä servereille ja siitä Konami lahjoi 30k kaikille. Lisäksi huomisesta eteenpäin Konami lahjoo 25k per päivä ensi torstaihin asti. Kannattaa siis käydä ainakin hakemassa talteen seuraavia legenda-agentteja varten ne.
 

lake79

Well-Known Member
Tylsä viikko itselleni pelaajien osalta. Ei iske kuin pari pelaajaa Ranskan Liigasta, mutta nekin pyöräytykset säästän tulevaisuuteen. 25k/päivä on erittäin tervetullutta, joten siitä kiitos Konamin suuntaan.

Edit: Kiitos Fifan Manager Careerin, Tielemans olisi kyllä kiinnostava nimi keskikentälle. Mbappesta en niin välitä, mutta todennäköisyys pyöräyttää juurikin Tielemans, on aika häilyvän pieni.
 
Viimeksi muokattu:

Äitis

New Member
Kirjautumisbonuksia on myös tarjolla nyt runsaasti ihan kaikille! Siellä oli ollut alkuviikosta jotain ongelmia porukalla päästä servereille ja siitä Konami lahjoi 30k kaikille.
Onko tuo vaan Ps4-käyttäjille. Onella oon käynyt päivittäin eikä mitään oo ollu inboxissa. Hyvät massit toki napsin be a legendistä voittamalla 3 peräkkäistä "kultasta palloa" ja muita pienempiä palkintoja. Yhteensä 40k-50k.
 

Fabre#4

Well-Known Member
Onko tuo vaan Ps4-käyttäjille. Onella oon käynyt päivittäin eikä mitään oo ollu inboxissa. Hyvät massit toki napsin be a legendistä voittamalla 3 peräkkäistä "kultasta palloa" ja muita pienempiä palkintoja. Yhteensä 40k-50k.
Olettaisin, että vaan PS4:lle oli se 30k serveriongelmien takia. Huomenna alkavat 25k per päivä taas pitäisi olla ihan kaikille alustasta riippumatta.
 
Ylös Bottom