Pro Evolution Soccer 2019

Kahden VVV Venlo (Hollannin liigan) kauden tuloksena kaksi cup-voittoa. Tämän jälkeen visiitti Brasiliaan ja nyt valmennan Lensin joukkuetta. Putoaminen Ligue 2:een varmaa, mut jospa Ranskan Cupista tulisi menestystä, niin pääsisi Eurooppa-liigaa jälleen pelaamaan. Ehkä taktiikan muutos auttaisi, niin myös simuloidut matsit päättyvät voittoihin. Muuten lopetan ja pelaan vain Cup-modea.
 

Fabre#4

Well-Known Member
Olisi kyllä kiva tietää, millä logiikalla nuo pelaajatrainereiden antamat expat määräytyvät, vai onko kyseessä ihan satunnaisruletti. Nimittäin ne torstaina tulleet kaksi Firminoa, niin käytin toisen traineriksi toiseen ja ei sieltä nyt mitään mahdottomia expoja tullut, vaan vajaa 2 levelupia. Vastaavasti tuossa tänään treenautin Mbappea parilla turhalla pelaajalla, tarkalleen 84 overall Leon Baileyllä ja 81 overall Yann M'Vilalla, ja Bailey antoi 11k+ expaa ja M'Vilakin jonkun 3k. Lopputulemana on, että Mbappe on jo lvl 35 ja roolista riippuen 90-91 overall, kun 89 oli se, mistä lähdettiin liikkeelle.

Vuosien saatossa tehnyt sellaisia huomioita, että ainakin suunnilleen sama pelipaikka vaikuttaa positiivisesti expan määrään ja ainakin tuo Bailey - Mbappe tuossa vaikuttaisi siltä, että "nuori ja lupaava", kun treenauttaa toista vastaavaa, niin tulee hyvin expaa. Jäin kuitenkin ihmettelemään noita jonkun aikaisemmin mainitsemia Icardeja, jotka ovat antaneet useamman kymmenen tuhatta expaa, kun on käytetty samaan pelaajaan. Itsellä tämän vuoden versiosta löytyy kaksi duplikaatti traineria, Messi ja Firmino, ja ei niistä kyllä ole tuollaisia määriä expaa tullut, kun on käyttänyt ne. Varmasti jotain sattumanvaraisuutta noissa on, mutta olisi silti kiva päästä jäljille, että mikä se kaava on.
 

lake79

Well-Known Member
Uusi viikko, uudet agentit. Ainoa kiinnostava pelaaja kaikista 100 coins pelaajista oli Marega, joten luonnollisesti vetelin kolme kertaa tuon Fc Porton agentin. Ekalla se RB mustapallo, toisesta sitten tulikin Marega onneksi ja kolmas pyöräytys, sama RB mustapallo. Marega yksi suurimpia suosikkeja MyClubin historiassa, joten nyt on sitten ukko kentälle vihdoin ja tuota peruspelaajaa ei tarvitse alkaa upgradeilla. Myös Viikkoagentti on ihan kohtalainen, kun ei ole mitään hiton PES Kuractionia ja hyviä pelaajia riittää, vaikka tosin ehkä mustia nyt olisi saanut olla 10 enemmän.
 
Viimeksi muokattu:

Fabre#4

Well-Known Member
Joo olihan siellä jos jonkinnäköistä agenttia, mistä valita. Viikkoagentti ja kolme erilaista Portugalin liigan agenttia. Viikkoagentilla lähdin liikkeelle tarkistettuani, mitä on saatavilla. Tulosten perusteella ja nyt omaa miehistöä katsellessa tulee erittäin vahvat 2014-15 kauden vibat, jonka päätteeksi Barcelona voitti triplan MSN-hyökkäystrion avulla. Yksi viikkoagenteista, viimeinen, antoi Luis Suarezin. Ensimmäisestä tuli myös itselle vanha tuttu Edinson Cavani, joka on löytynyt joukkueesta kahtena aikaisempanakin vuotena. Suarez 94 overall ja Cavani 93, että tämmöinen uruguaylaistorstai sitten :D Suarezille kahteen matsiin kaksi maalia, joista molemmat voittomaaleja. Cavani jää vielä odottamaan vuoroaan, että pääsee kentälle. Jotta tulee vaan niitä hyökkääjiä :D

Suarezin debyytin jälkeen kävin vielä vähän tarkemmin niitä portugalilaisia agentteja läpi ja huomasin, että Porton puolella olisi 4 puolustajaa, joista jokaisesta olisi ainakin jotain hyötyä. Päätin sitten, että no ostetaan nyt yksi ja katotaan, mitä sieltä tulee. Animaatio ei oikein paljastanut mitään, kun kyseessä oli vaaleaihoinen tapaus, eikä näkynyt liukutaklausta tai mitään, joka olisi voinut vinkata puolustajan suuntaan. Pelinumero 13 kutitteli muistia, että hetkinen olikos se...Ja kyllähän se oli Alex Telles! 88 overall joten nyt on vasen laitapuolustuskin laitettu kuntoon. Debyytti meni kivasti hänelläkin ja täytyy kyllä kehua niitä vasurilla lähteviä keskityksiä! Ei vielä ihan maalia niistä, mutta pari vaarallista paikkaa kuitenkin.

Rahhaakin on kertynyt ihan kivasti, kun gptä on varastossa 510k ja pojojakin vielä 1700+ tulevia agentteja varten.

------------------------------------Ter Stegen(91)----------------------------------
--Trippier-------------Pepe(88)------------------Van Dijk-----------Alex Telles(88)
---------------------------------------Xhaka(89)------------------------------------
---------------------Ziyech(96)-----------------------David Silva------------------
--------------Messi(97)-----------------------------------------Neymar(96)-------
---------------------------------------Suarez(94)-----------------------------------

Penkiltä sitten vielä ainakin David Luiz(84), Mendy(85), Matic, Golovin(87), Rakitic(90), Mbappe(89), Cavani(93). Kärkeen on tunkua, kun 92 Auba, 91 Mane, 91 Mertens, 89 Firmino eivät vaan nyt mahdu yksinkertaisesti mukaan :D
 

Äitis

New Member
Sergi Roberto ja 2 Cavania kolmesta viikkoagentista. Toisella Cavanilla ei ilmeisesti oo mitään muuta hyötyä kun traineriks muuttaminen?
 

HerraNenä

Active Member
Sergi Roberto ja 2 Cavania kolmesta viikkoagentista. Toisella Cavanilla ei ilmeisesti oo mitään muuta hyötyä kun traineriks muuttaminen?
Voihan ne pelata vuorotellen pelejä, niin ei mene stamina recoveryjä. ;)

Itsellä oli varaa vain yhteen agenttiin, kun tuhlasin legendojen toivossa kaikki kolikot taannoin. Portosta napsahti Alex Telles, joka syrjäytti F. Mendyn vasempana pakkina.
 

Fabre#4

Well-Known Member
Meillä on muutenkin tullut aika paljon samoja pelaajia, kun tuota sun kokoonpanoa katsoo.. Mm. Messi, Neymar, Firmino, Mbappe, Golovin ja eikös sulla se Bonaventurakin siellä ollut? :D
Bona löytyy myös joo. Varmaan seuraavalla rundilla tulee taas rotaatioon, kun Golovinin sopparit loppuu. Noi kaks ollu sellasia vuorottelevia tapauksia.
 

lake79

Well-Known Member
Mun ainoa päätavoite MyClubiin enää on saada Pogba ja ehkä Kristiina Ronaldo. Muuten rosteri on sen verran jees, ettei mitään käyttöä ole Messeille ja Ambulinhomareille.

Rosteri:

Fernando Santosilla: (4-4-2)

Marega-Del Piero/Simeone/Suarez
TOTW-Perisic-Gullit-Balde
Vieira
TOTW-Kolarov-Umtiti-Varane-TOTW-Florenzi
TOTW-Ter Stegen

Tuossa vetelin niitä position managereita Del Pierolle, jolla on nyt vahvalla vihreällä myös AMF ja CF spotit. Kärkeen olisi kiva löytää vielä yksi oikeasti kiinnostava nimi, koska TOTW-Suarez ja TOTW-Simeone on niminä itelleni aikas meh.

F.Terim (4-3-3)

TOTW-Depay-Simeone/Suarez-Del Piero SS
TOTW-Rakitic-Vieira-Stankovic
TOTW-Kolarov-Varane-Gnagnon-Smolnikov
Toldo

Tässä taas SS-paikalla Del Piero, joka on se luonteisin paikka miehelle. Lisäksi Depay on tuossa ainakin siihen asti kun LWF:ksi tulee joku muu. Rakitic vaihtuu Pogbaan heti kun mahdollista ja Stankovicin tilalle keksin sitten jotain tulevaisuudessa. Pakissa kaksi pelaajaa, joista olen treenauttanut kovia ukkoja. Gnagnon 87 ovr tällä hetkellä ja Smolikov 83. Tuo pelaajien reenaaminen on kyllä helposti MyClubin suola, saa vaikka halutessaan täyteen treenatun suomijannun kehiin ja osaa jopa tehdä kentällä jotain. Kärkeen voisi kyllä vielä hommata jonkun "Zlatan-Cavanin", koska vähän mikkihiirtä tuo kärki mulla on. Cavani on yksi suosikkeja ollut MyClubissa, joten sinänsä voisi harkita TOTW-spinniä, mutta toisaalta haluan säästää kolikoita tuleviin mahkuihin. Pogban eteen teen töitä että saan, koska mies on pakko saada kehiin, niin huikea ukko kyseessä keskikentälle itselleni.

Sitten pari kysymystä: Upgradettaako muut pelaajia miten? Ja oletteko käyttäneet ne 5 * Konamin antamat agentit jo? Ja jos, miten?
 

Fabre#4

Well-Known Member
Sitten pari kysymystä: Upgradettaako muut pelaajia miten? Ja oletteko käyttäneet ne 5 * Konamin antamat agentit jo? Ja jos, miten?
Itse haaveilen myös Pogbasta tai De Bruynesta, muuten aikalailla kaikki suosikit jo löytyy. Itsellä oli viime vuonna CR7 koko version läpi ja onhan se kova, mutta nyt tämän vuotiseen verrattuna aika meh johonkin Neymariin ja Messiin verrattuna, jotka fysiikkaa lukuunottamatta pesevät Rollen ihan kaikessa. Toivottavasti saat sen Rollen, niin voit luoda oman mielipiteen.

Itse päivittelen pelaajia ihan sillä tavalla, että kun tulee joku uusi, josta tykkään, niin laitan jostain vanhasta turhaksi jääneestä trainerin, jonka sitten käytän uuteen. Plus tietysti niitä lahjaksi saatuja trainereita harkitusti. Omalla tavalla nuo pelaajat ei kauhean nopeasti saa lisää leveleitä, mutta on ne jo valmiiksi sitä tasoa, ettei tarvitsekaan. Suurin osa rotaatiossa olevista on levelillä 33-37. Mbappesta olen tykännyt kovasti ja koitan sitä kehitellä kyllä 40+ levelille. Käytän myös otteluiden jälkeen saamani scoutit ihan suoraan trainereina.

Nyt en ihan saanut kiinni, mitä tarkoitit "Konamin antamilla 5 * agenteilla"?
 

lake79

Well-Known Member
Konamihan jakoi vaikka kuinka monta viiden tähden scouttia (oli väärä sana) MyClubissa. Itselläni taitaa olla 5 tai 6 noita. La Liga. N/S America, CB ja jotain.

Messin saisi, jos ostaisi SS-scoutin marketista. Nyt vaan hinta on järjettömissä summissa, mutta ehkä myöhemmin.
 

HerraNenä

Active Member
Konamihan jakoi vaikka kuinka monta viiden tähden scouttia (oli väärä sana) MyClubissa. Itselläni taitaa olla 5 tai 6 noita. La Liga. N/S America, CB ja jotain.

Messin saisi, jos ostaisi SS-agentin marketista. Nyt vaan hinta on järjettömissä summissa, mutta ehkä myöhemmin.
Ei ole tullut käytettyä noita, kun on niin heikot yhdistelmät. Ei tulisi varmuudella edes kultaista palloa, niin ei ole viitsinyt vielä riskeerata. Sormet ristissä joka matsin jälkeen, että tulisi joku hyvä scoutti, mutta harvemmin edes 4 tähden scoutteja tuolta tippuu.
 

lake79

Well-Known Member
Ei ole tullut käytettyä noita, kun on niin heikot yhdistelmät. Ei tulisi varmuudella edes kultaista palloa, niin ei ole viitsinyt vielä riskeerata. Sormet ristissä joka matsin jälkeen, että tulisi joku hyvä scoutti, mutta harvemmin edes 4 tähden scoutteja tuolta tippuu.
Ei tietenkään Konami suoraan anna jotain varmaa supertähteä. Pitää panostaa että saa.

Muistin perhana että mulla on toi mustapallo turnaus pelaamatta. Haluaako joku tulla antamaan mulle luovarivoiton, että saan mustapallon LVL1? PS4
 

Fabre#4

Well-Known Member
Konamihan jakoi vaikka kuinka monta viiden tähden scouttia (oli väärä sana) MyClubissa. Itselläni taitaa olla 5 tai 6 noita. La Liga. N/S America, CB ja jotain.
Jaa niin ne. Käytin ne heti suoraan ja tein trainereita. Tässä vaiheessa joku lvl 1 musta pallokin on niin turha ja noista vielä niin harvinainen, että ei maksanut vaivaa säästää noita.
 

lake79

Well-Known Member
Jaa niin ne. Käytin ne heti suoraan ja tein trainereita. Tässä vaiheessa joku lvl 1 musta pallokin on niin turha ja noista vielä niin harvinainen, että ei maksanut vaivaa säästää noita.
No se pointtihan on yhdistellä ne. Itse säästän tulevien varalta vielä jokaisen ja ostan jossain välissä sitten Messin itselleni jos ei tule fiksua yhdistelmää.
 

Fabre#4

Well-Known Member
No se pointtihan on yhdistellä ne. Itse säästän tulevien varalta vielä jokaisen ja ostan jossain välissä sitten Messin itselleni jos ei tule fiksua yhdistelmää.
Tiedän kyllä, mutta silti. Viime vuonna säästelin niitä lahjoitettuja 5 * scoutteja ja paras yhdistelmä, jonka niistä sai, oli Suso ja Draxler. Sitä taustaa vasten en tänä vuonna lähtenyt niitä säästelemään, kun oma tiimi tässä vaiheessa on jo muutenkin niin kova.
 

lake79

Well-Known Member
Kiitos Herra Nenälle. Poistin omat turhat chättäilyviestit ketjusta. Sergio Ramos sieltä, joten varsin ok toppari kun saan miehen joskus pelaavalle levelille.
 

Fabre#4

Well-Known Member
Onnittelut Lakelle Ramosista. Itsekin tuossa pelin käynnistelin ja tänään oli Cavanin debyytin vuoro, kun vastaan asettui Sporting. Oli hyvä päivä ja kaikin puolin peli sujui, tuloksena oli 5-0 voitto. Cavanille huippuluokan debyytti, kun tuloksena oli 3+1. Ensin syöttö Neymarin avausmaaliin, sitten maali oikealla, toinen vasurilla ja hattutempun viimeistely päällä :D

Alex Telleskin sai maalitilinsä auki, kun viimeisteli tuon 5-0 maalin komealla nousulla vasemman pakin paikalta.
 
Ylös Bottom