Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Pro Evolution Soccer 2019

Onnittelut Lakelle nostoista. Tänne tuli Pique ja pari kappaletta Ter Stegeniä, joista jälkimmäinen jo löytyi syksyn Barca-agentin jäljiltä. Noh, nyt on Ter Stegen 40+ levelillä ja 92 overall, joten kai nuokin nostot voi ainakin lainausmerkeissä todeta 'hyödyllisiksi'. Pique kelpaa hyvin avaustoppariksi siihen Van Dijkin viereen, joten ei valittamista sen suhteen.

Vähän jäi harmittamaan, etten saanut Jordi Albaa, jonka olisin Piquen kaveriksi toivonut, mutta ei voi minkään.
 
Täytyy kyllä kehua tuota Van Dijk - Pique toppariparia. Ihan päällikköä porukkaa! Fysiikka riittää, nopeus vähintään hyvällä tasolla ja molemmat pystyvät jalalla pelaamaan myös varmasti ja tarkasti palloa ylöspäin. Vastustajien hyökkääjät ovat ns. takataskussa :D
 
Mulle riitti noiden viikottaisten erikoisagenttien kanssa. Lyön kaikki XP:t jatkossa Top Agentteihin, että saan treenattua rosterissa olevat ukot maksimiin. Nyt menossa hyökkääjät, 200k meni noihin jo. Tuota ennen sain tuosta viime viikon parista pyöräytyksestä vihdoin kolmannen mustan pallon ja nyt kolme Coutinhoa vaihtuu Aubaan, kun tuo on viimeinen pelaaja joka koko pelissä enää kiinnostaa saada. Sen jälkeen saa rosteri olla ja keräilen vain päivittäiset voitto XP:t + simuloin toki nuo Top Agenttien pelit pois ennen treenaajaksi muuttamista.

Tuli myös pelattua taas tuota Master Leagueta. On tuo vaan niin totaalisen sieluton pelimuoto ettei mitään järkeä ja yhtälailla kuten Fifan vastaava, polkee paikallaan ties kuinka monetta vuotta totaalisesti ilman mitään kongreettisia uudistuksia. Tuo simulointi vaihtoehto peleissä on täysin naurettavan ylivoimaista tuossa, Leeds johtaa ylivoimaisesti Championshipiä ja kaksi mun pelaajaa ylivoimaisesti maalipörssiä, lisäksi parhaimmillaan oli kahta pelaajaa vaille kuukauden joukkue täysi mun rosterin pelaajia. Onko mulla joku vaikeusasetus helpolla simuloinneissa, vai onko tuo normaalistikin noin naurettavaa?

PES tarvitsee kyllä uuden käyttöliittymän lisäksi täysin uudistetut offlinen pelimuodot. Ennen sitä en osta enää uusia pelejä ja tyydyn vain siihen ilmaiseen MyClubin versioon tulevina vuosina. Siis olettaen, ellei MyClub saa oikeasti jotain totaalista uudistusta tämän vuoden mukauudistuksen sijaan.
 
Viimeksi muokattu:
Tuli taas pelattua PES 2019 Demoa, on se vaan niin paljon realistisempi, vaikeampi, vähämaalisempi ja näin ollen paljon hauskempi kuin pelin kokoversio. Oikein harmittaa, kun ei tälläistä peliä pääse pelamaan kokoversiossa. Olisi se niin perkeleen kova peli.

Peli on paljon hitaampaa, pelaajat joutuvat ottamaan oikeasti pallon haltuun ja ei voi vaan nopeasti syötellä ihan mistä asennosta tahansa, käännökset ovat realistisempia eikä ylinopeita sekä pelaajilla on paljon enemmän massan tuntua. Tämä tekee varsinkin tekoälyn pelaamiseen ison muutoksen, kun pelaaminen on paljon muutakin kuin nopeita yhden kosketuksen syöttöjä, pelaajat eivät pelaa kokoajan täyttä vauhtia vaan siinä on paljon enemmän rytmin vaihtelua sekä pelinrakenteluakin.

On se sääli, että tälläinen realistinen jalkapallopeli on ikään kuin jo olemassa, mutta vain demon muodossa.
 
Itse olen nauttinut kovasti kaverin kanssa pelatessa samalta sohvalta, täydet manuaalit ja pelinopeus -1, -2 menee oman makuun liia hitaaksi, mikä näkyy esimerkiksi maalivahtien luonnottoman näköisinä torjuntoina. Demoa en kyllä enää testaa niin ei tiedä paremmasta :D

Useinhan näissä on niin että päivityksillä pelinopeus nousee, se on kyllä ärsyttävää ja en tiedä miksi tekevät tuota.

Asiasta toiseen, mistä olisi paras ladata PS4:lle Option Filet valioliigaan ja Championshippiin?

Veikkausliigan latasin aikaisemmin, hienosti tehdyt joukkueet ja siitä kiitokset eräälle futisforumistille.
 
Viimeksi muokattu:
Tulevana viikonloppuna on Milanon paikalliskamppailu AC Milan - Internazionale. Siltä pohjalta voidaan todeta 99,9 % varmuudella, että Milanin ja Interin pelaajat ovat jaossa. Jokohan se omakin nostotuuri palaisi ja saisin sen Radja Nainggolanin, jota pidän yhtenä viime vuosien monipuolisimmista keskikentän keskustan pelaajista. Oikea Box-to-box-keskikenttäpelaajan prototyyppi ja mallitapaus. Kovasti "Ninjan" haluaisin. Muita kiinnostavia vaihtoehtoja olisivat Mauro Icardi ja Ivan Perisic.

Torstaita tässä jo vähän odotellessa. Pidetään peukkuja!
 
Joo-o..pitkästä aikaa taas Laziolla Master League jatkui ja pelit sujuivat ihan ok..mutta Scudetto taitaa jäädä haaveeksi jälleen.

No hyvä tavallaan minulle ettei aina tule sitäkin heti voitettua.
 
Maaottelutauon takia tällä viikolla ei ole minkäänlaisia featured players-agentteja jaossa, mutta Konami juhlistaa 50 vuotispäiviään ja sen johdosta tästä päivästä ensi keskiviikkoon asti joka päivä saa kirjautumisbonuksina 50 pojoa. Ne kannattaa varmaan jokaisen kiinnostuneen käydä napsimassa talteen.

Omalle kohdalle tuli ihan hyvään paikkaan nu bonukset, koska viime viikolla loppuivat ne pojot, jotka vuoden vaihteessa Konami kaikille lahjoitti. Ihan kiva saada 350 pojoa talteen tulevia agentteja varten, jos tulee vielä jotain mielenkiintoisia pelaajia jakoon.
 
Sunnuntaina Skotlannissa pelataan "Old Firm", eli kahden liigan ja Glasgow'n suuren joukkueen derby, Celtic - Rangers. Siltä pohjalta tällä viikolla erikoisagentteina Celticin ja Rangersin pelaajia. Valitettavasti suomalaisittain kiinnostava Glen Kamara ei ole tarjolla, joten itse skippaan nuo ja säästän tulevaisuutta varten.
 
Hommasin Master League 5.kaudella mm.Icardin Interistä ja mies pommittanu jo yli 10 maalia..Eikä ole ollut huonoja hankintoja Ranskan huippujuniori Mbappe sekä Realin Isco!!
 
Ihan mukavan hyödyllistä on tämän version aikana ollut pelailla noita viikoittaisia COM haasteturnauksia, kun niistä on saanut palkinnoksi trainereita ja niitä ilmaisagentteja. Muutamia jopa huippunostoja on tullut niistä tässä kauden aikana. Tänään nousi haasteturnauksen voittoagentista Antoine Griezmann. "Perusversion" overall jopa 90, joten otin kokeiluun ihan rotaatioon asti ja ihan kiva hyökkääjähän tuo on. 2017:ssa tuo itsellä oli jonkun aikaa version elinajan loppuvaiheessa mukana, joten jonkun verran kokemusta oli ennestään.

-------------------------------Ter Stegen(92)---------------------------
-Alexander-Arnold(91)---Pique(92)---Van Dijk(94)---Alex Telles(89)-
---------------------------------Xhaka(90)------------------------------
----------------Ziyech(96)------------------Rakitic(90)-----------------
-----Messi(98)-----------------------------------------Neymar(97)----
--------------------------------Suarez(95)------------------------------

Rotaatiossa sitten vielä Kwadwo Asamoah(88), De Ligt(90), Torreira(88), David Silva, Milner(88), Mbappe(91), Griezmann. Tällä hetkellä kärkipelaajien rotaatioon eivät mahdu 93 Cavani, 93 Aubameyang, 92 Mertens... :D Keskikentän vasemmalle oksalle unelmoin vielä yhdestä megastarasta, mutta noin muutenhan tuo on ihan kaamean laadukas miehistö.
 
Datapack 5.0 tulee torstaina. Uusia pelaajien naamoja se ainakin sisältää, saa nähdä mitä muuta.

Voisin mainita samalla, että seuraavan parin viikon aikana tulee uusi Option File tulevan kauden Veikkausliigasta. Itse olen tehnyt siihen peliasut kaikille 12 joukkueelle ja 4 Ykkösen joukkueelle. Joukkueiden ja pelaajien luomisesta puolestaan vastaa sama henkilö, joka on aikaisemminkin Veikkausliigan Pesseihin luonut.
 
Tuli hommattua vihdoin Lukas Hradecky maalille scouttien avulla ja samalla myös tuli tuurilla pelkällä 3* Suomi-scoutilla Teemu Pukki joukkueseen. Pukki on yllättävän hyvä, vaikka on itselläni se on vasta 71 Ovr. Vähän houkuttaisi ostella enemmänkin noita Suomi-agentteja ja kasata maajoukkue My Clubiin, vaikka eri pelaajia siellä olisikin kuin oikeasti A-maajoukkueessa.

Vedin Pukki ja Batistuta kärjessä noi kaksi matsia Celticiä ja Rangersia vastaan. Batistuta on vetänyt kivat tehot 11 otteluun, 16+3 ja on ihan mielettömän hyvä viimeistelemään maaleja. Onnistuin vihdoin tekemään maalin myös Roberto Carlosilla, tässä siitä video:
 
Onkos täällä halukkaita CO-OP-pelaajia tuohon MyClubin haasteeseen? Eli saa sen viikottaisen agentin + mahdollisen bonuksen jos TOTW-listalta pelaaja rosterissa. Pelaan mieluumin puolituttujen kanssa, kuin randomien kanssa, joskin nyt pelaamassa kohta PESMonsterin striimissä CO-OPia.
 
Ei vain enää jaksa tätä arcade paskaa! Ei enää koskaan ainuttakaan poor evolution suckeria!
 
Viimeksi muokattu:
Säästellyt My Coinsseja viime aikoina, jos sieltä tulisi jossain vaiheessa featured Teemu Pukki. Tosin tuskin tulee, kun ei ole lisenssoitu liiga pelissä ja ei joku championship pelaaja varmaan ihmisiä edes kiinnostaisi.

Hankkisin kaikki suomalaiset pelaajat My Clubissa, tein maajoukkueen paidat ja pelannut joku 30-40 matsia viime viikkoina. Näin ollen tuplannut aikasemman pelimäärän My Clubissa, kun nyt on kiinnostanut pelatakin sitä pelimuotoa ja Suomen maajoukkueella on myös tulokset ollut hyviä.

Paremmin tällä joukkueella pärjää CPU:ta vastaan noissa turnauksissa kuin 90+ OVR-supertähdillä. Ja vielä paremmin pärjäsi, kun joukkueen Team Spirit oli alussa matala. Oikea laitapakki on ainoa pelipaikka mihin ei oikein löydy hyvää vaihtoehtoa ja laitureita ei myöskään löydy.
 
Saikos porukka mitään noista ilmaisista palloista? Pelkkää hopeakuraa tähän asti, mutta äsken napsahti yksi toivepelaajista kun Werner oli tuossa yhden pelaajan pallossa. Ihan kiva yllätys.
 
KDB, Salah ja Pepe TOTW-pyöräytyksistä. Varsin ok. Vielä riittäis kolikot kolmeen Venäjän pyöräytykseen, mutta säästän nuo parempiin agentteihin ja ei viiva-Eremenko nyt niin paljoa kiinnosta kuitenkaan.

Edit: No mielihän se sitten muuttui melkein heti ja pyöräytin kerran agenttia: Eremenko.
 
Viimeksi muokattu:
No eipä tullut Eremenkoa, joten käytännössä laitoin 300 My Coinsia Paulus Arajuuren kehittämiseen lvl 20 -> lvl 26. Jee jee

Hemmetin hieno pelimuoto. +90 Ovr jätkiä tungetaan ovista ja ikkunoista millä ei oikeastaan tee mitään, mutta oikeasti kiinnostavat pelaajat on aina helvetinmoisen rajatun tuurin varassa tai työn takana.

No onneksi huomenna taitaa päästä vihdoin pelaamaan Veikkausliigaa!
 
Ylös Bottom