Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Project CARS 2

Onko kukaan kerennyt vielä kokeilla peliä päivityksen jälkeen?
On kuulemma kierrosajat parantuneet päivityksen myötä, myös nyt pehmeä rengasseos toimii toivotulla tavalla(GT3)
 
Pleikkarin puolelle ei ainakaan vielä tänään ollut ladattavissa mitään päivitystä.
 
Kertokaas joku että mitä asetusta pitää muuttaa että tuon ajaminen tv-näytöllä näyttäisi nopeammalle. Tällä hetkellä 200km/h näyttää kuin 80 ajelis.
 
Isommalle sitä fovia, jos haluaa että näyttää siltä että kulkee miljoonaa. Fiksumpi veto kyllä varmaan vaan totutella, enemmän haittaa kuin hyötyä todennäköisesti kun menee sitä suurentamaan.
 
Sisäkuvakulmasta ainakin jos isolla TV:llä ajelee, menee herkästi liian pieneksi kuva. Kannattaa katsoa mitä antaa luvuksi tuo FOV laskuri: http://carsfov.moritzlawitschka.de/
Ei ole itselleni ikinä antanut tarkkaa FOV:ia tuokaan mutta jotain josta lähteä liikkeelle.
 
Täytyypä kokeilla näitä. Tv nyt ei ole iso 29 tuumanen mutta niin gt sportin jälkeen näyttää ja tuntuu kuin auto matelisi vaikka juurikin 200-300km/h lasissa
 
Reilun 6 gigan päivitys tuli eilen Boxille, ilmeisesti sama kuin tuo Pleikan aiempi. Kellään tietoa mitä pitää sisällään? Mitä eilen yhen kisan koitin niin oisko tekoälyn vauhti nyt linjassaan aika-ajossa ja kisassa, en mee kyl vannomaan mut tossa yhessä kisassa toimi kyllä. Näkyykö kellään se kypärä siinä tietyssä kuvakulmassa, ihan sama millä autolla ajaa niin ei kypärää näy.. Eli kypärän sisältä se kuvakulma. Valikosta molemmat vaihtoehdot kypärä näkyvissä yes ja no koitettu mut eipä vaan näy millään.
 
Uusia Ferrareita ainakin tuli ajettavaksi ihan ilmaiseksi. Ferrari 488 Challenge on auton nimi, 670 heppainen vehje. Ilmeisesti kyseessä on joku "kaikki ajaa yhdellä ja samalla autolla" tyypin sarja.
 
Joku 488 tuli PC:lle ainakin ja siinä vaihdevälit todella lyhyet.
AI:n ne on saaneet aika hyvään kuosiin viimeisissä päivityksissä, alkaa olemaan kisatunnelmaa.

Minkälaisilla AI:n asetuksilla ajelette? Mitä nyt itse muutamia kisoja ajanut, AI aggressio täysillä ja se vaikeus 100% kisat voitettu suvereenisti. Seuraavana testaan isompaa pykälää. Jostain youtubevideosta katsoin et 115 olisi "oikea" ja tosiaan AI:n aggressio saa olla täysillä...
 
Itse huomasin eilen että tuo pakollisen Stopin käyttäminen ainakin Pleikkarilla rikkoo pelin. Vai eikö siinä pitäisikin odottaa sitä että tiimi pyytää varikolle? Aina se kutsu tulee viimeisellä kierroksella kun voi varikolla käydä. Siinä vaan käy niin että pelaaja ajaa koko varikon läpi. :D
 
Itse huomasin eilen että tuo pakollisen Stopin käyttäminen ainakin Pleikkarilla rikkoo pelin. Vai eikö siinä pitäisikin odottaa sitä että tiimi pyytää varikolle? Aina se kutsu tulee viimeisellä kierroksella kun voi varikolla käydä. Siinä vaan käy niin että pelaaja ajaa koko varikon läpi. :D

Varikkotiimihän taitaa defaultina katsoa auton statseja eikä sitä millon ne sut sisään ottaa strategisesti, eli renkaat/ bensa pitää olla lopussa. Olikohan pelissä muuten nappi tolle että sä voit varikolle lähettä viestin että oot tulossa sisään... Katso sieltä asetuksista jos löytyisi. Itse en ole hetkeen pelannut tätä joten ei muista tuota varmaksi. Joku "reguest pit stop" tms. namiska jonka pitäisi sitten auttaa siinä että voit tehdä pyäshdyksen...
 
Tuli tänään ajettua eka vesikelin kisa tässä pelissä. Harjoituksissa tekoäly veteli kaikki minua paremman ajan ihan huolella (taisin jäädä kärjestä alle 2 sekuntia, toki, en säätänyt autoa) , aika-ajot onnistuin jotenkin skippaamaan (aika ajot oli asetuksella ei vahingossa) vikasta ruudusta aivan suvereeniin voittoon ja nyt ei ollut siinä syy että alussa tekoäly ei osaisi lähteä liikkeelle, vaan ajavat liian varovasti. Vähän tuli se tunne et mitäs vi*tua nyt tapahtuu...
AI aggressio täysillä ja AI taso 105. Huomasin että piru vesilätäkköön kun ajaa, auto lähtee lapasesta. 2 kertaa pyörähdin ja auto horjahtaa kun ajaa lätäköstä, piti ajaa aika varovasti kohdista joissa on vettä. Tämähän on vain positiivinen juttu mielestäni mutta onko tosiaan niin että tekoäly jarruttelee noissa kohdissa ihan tolkuttomasti, ns. ylivarovaisesti ajaa... En keksi muuta selitystä tuolle kuin se että ajan vielä Ginetta GT5 luokassa, eli kuskit ovat vain huonotasoisia...
 
Tekoälyhän myös vetelee siellä ihan eri rengasmallilla ja yksinkertaisemmilla fysiikoilla kun pelaaja itse, mikä varmaan osaltaan vaikuttaa myös..
 
Uusi
Moi, olemme suomalainen yhteisö nimeltään GT Finland Racers ja järjestämme kisoja useamman kerran viikossa.
Pääosin pelaamme Gt-Sporttia ja tässä järjestetään Keskiviikkosin sarjaa, sekä Perjantaisin One Make- kisoja.


Kisat ovat matalankynnyksen kilpailuja ja jokainen on tervetullut, taitotaso on vasta-alkaneesta aina pro- tason kuskeihin.

Muita sarjojamme on:
1. Project Cars 2 = Iceman Challenge, ajamme RX-autoilla talvikisoja legendaarisilla Gp-radoilla. (Syyskuussa alkaa uusi sarja ja luokka)
2. Dirt- Rally = A-Ryhmä nyt vuorossa, 1vk aikaa ajaa ralli. ( Aina kun sarja päättyy, niin alkaa uusi uudella kalustolla)
3. Assetto = Sarja suunnitteilla.
4. F1 2017 = Sarja suunniteilla.

Teemme FiSRA:n kanssa yhteistyötä ja sarjataulukot sekä rapsat julkaistaan siellä.

Sarjat löytyy Facebookista, Discordista, FiSRASTA ja meidän omilta nettisivuilta.

Facebook:
https://www.facebook.com/search/top/?q=gt finland racers

Discord:
https://discordapp.com/invite/7SayW3A

FiSRA:
http://simracing.fi/fisra

Nähdään radalla!


-IlpoLarha / GTFR YP
 
GT Sportin myötä innostuin taas ajopeleistä, vaikka rattia ei nykyisin enää olekaan.
Latasin uusiksi Pcars 2 demon ja onhan tuo ihan julmetun vaikea pädillä. Etenkin demon Gt3 Ferrari sateella, mutta myös formula Ford. Ei pysy lapasessa, siinä missä GT sport menee ilman apuja.

Koitin tunesta katto DS4:lla säätöjä ohjaukseen, mitäs täällä pädillä käytätte? Tekis mieli pelin parempi versio ostaa kun seuraavaksi alennukseen tulee.

Millaiset säädöt omalle servulle on jos kavereiden kesken ajaa? Saako AI kuskit mukaan, kun sport on vähän tylsä 3-4 kuskin kesken.
 
Viimeksi muokattu:
GT Sportin myötä innostuin taas ajopeleistä, vaikka rattia ei nykyisin enää olekaan.
Latasin uusiksi Pcars 2 demon ja onhan tuo ihan julmetun vaikea pädillä. Etenkin demon FT3 Ferrari sateella, mutta myös formula Ford. Ei pysy lapasessa, siinä missä GT sport menee ilman apuja.

Koitin tunesta katto DS4:lla säätöjä ohjaukseen, mitäs täällä pädillä käytätte? Tekis mieli pelin parempi versio ostaa kun seuraavaksi alennukseen tulee.

Millaiset säädöt omalle servulle on jos kavereiden kesken ajaa? Saako AI kuskit mukaan, kun sport on vähän tylsä 3-4 kuskin kesken.

Näitä on tullut käytettyä jos ei ratilla aja, ei mitkään täydelliset mutta huomattavasti paremmat ainakin omaan käteen kuin alkuperäiset, vielä jos vähän muokkaa niin varmaan paranee.


Nyt kun itsekkin pitkästä aikaa aloin pelaamaan niin huomasin että grafiikat vaikuttaa huonontuneen, sahalaitaa jokapaikassa ja taivaalla sellaista siksakkikuviota, en tiedä onko viimeisin päivitys tehnyt jotain grafiikoille vai onko aina näyttäneet tuolta. Äänet särkee myös ja särisee.

Esimerkiksi Asetto Corsa näyttää ja kuulostaa todella paljon paremmalta PS4 Prolla.
 
Siellähän se alennukseen tuli ja ostoon meni.
Tuntikausia tuli tänään pelailtua ja onhan tuossa kaikki todella kohdallaan.

Ongelma on vain tuo ohjaus. Touring luokassa pysyy lapasessa ne vanhat 90 luvun bemarit/mersu ja sit itse touring luokan autot.
Jopa Formula C:ssä jään kärjelle 7-11sek vaikka vaikeustaso 60-70. Pelkkää luistoa jota pystyy vielä pitämään sillä autolla hallussa, mutta mitään toivoakaan ei ole pärjätä.

Toisaalta GT4/GT3 luokan autot ei pysy yhtä mutkaa suorassa. Traction Control täysillä, mut se ei auta mitään. Sit taas ajonvakaudenhallinta vie kaiken ilon ajosta, kun se estää kaikkien virheiden tekemisen ja sitä ei saa säädettyä mitenkään.

en oikein tiedä mihin noita ohjainasetuksia säätäis.
 
Ylös Bottom