PS4:n tulevat pelit (huhut, uutiset)

Keskustelu osiossa 'Pelit' , aloittajana OK, 26.02.2013.

Tags:
 1. Miika_-

  Miika_- Well-Known Member

  Youtube:
  youtube
  XBL:
  Elitemiikuli
  PSN:
  Miikuli
  Fontti ja veri sekä luut antavat vaikuttaa että PS4 paras peli saisi jatkoa, ihme että Sony onkin näin kauan pidettellyt jatko-osaa
   
 2. OK

  OK Well-Known Member

  Vahvasti vaikuttaa siltä, että BB saa jatkoa. Itse olisin veikaillut jatko-osan ilmestyvän vasta parin vuoden päästä, kun PS5 on pistetty markkinoille.
   
 3. Miqz

  Miqz Active Member

  XBL:
  Miqz72
  PSN:
  Miqz
  Switch:
  Miqz
 4. jarnoz1

  jarnoz1 Member

  Ei saa kiusotella Bloodborne 2:lla, että ei tule pettymystä. Hmm, mitenkäs tuosta trailerista saisi Bloodborne 2:n.
   
 5. Pirate fin

  Pirate fin Well-Known Member

  Uusi Tenchu sieltä on tulossa ;)
   
 6. Nisupulla

  Nisupulla Jäsen / [FL]

  Youtube:
  youtube
  PSN:
  Nisu
  Switch:
  7988-0855-9081
  Twitter:
  nisupullafin
  Viime yön PSX-pelitapahtuman avaustilaisuus. Lavalla nähdään Hideo Kojimasta alkaen pelimaailman isoja herroja sekä tietysti tulevia pelejä. Erityisesti Detroit: Become Human iski jälleen uudet kortit pöytään. Pelannut saman demon ja nähnyt useita variaatioita, mutta nyt taas tuli uusi eteen.

   
 7. Nisupulla

  Nisupulla Jäsen / [FL]

  Youtube:
  youtube
  PSN:
  Nisu
  Switch:
  7988-0855-9081
  Twitter:
  nisupullafin
  Komiaa on uudelleen herätetty Shadow of the Colussus.

   
 8. Miqz

  Miqz Active Member

  XBL:
  Miqz72
  PSN:
  Miqz
  Switch:
  Miqz
  Onkos tämänvuotinen PSX ollut anniltaan vähän köyhä? Ainoastaan kaksi täysin uutta julkistusta, Firewall Zero Hour ja Medievil remaster, vaikkakin nämä ovat molemmat isoja tykkejä. Vielä kai on aikaa, toivottavasti tulee samanlainen kimara uusia nimikkeitä kuin viime vuonna.
   
 9. TT-2k

  TT-2k Päämoderaattori Ylläpidon jäsen

  Steam ID:
  TT-2k
  XBL:
  TriKuiva
  PSN:
  TT-2k
  Twitter:
  tontsa
  Tuskin. Sony on moneen kertaan todennut, että paukut laitettiin Paris Game Weekiin, ja PSX on enemmän fanitapahtuma, jossa jengi pääsee pelaamaan näitä jo julkistettuja nimikkeitä.
   
 10. Miqz

  Miqz Active Member

  XBL:
  Miqz72
  PSN:
  Miqz
  Switch:
  Miqz
  Jossain ennakkojutuissa oli puhetta, että Ps-kehittäjälegendat esittelevät jotain Ps VR -projektiaan, oliko se sitten tuo Firewall Zero Hour. :confused:

  Edit: kai se tämä oli, jutussa puhuttiin kahdesta legendasta:

  https://uploadvr.com/sony-teases-new-psvr-game-two-legends-psx/
   
  Viimeksi muokattu: 10.12.2017
 11. TT-2k

  TT-2k Päämoderaattori Ylläpidon jäsen

  Steam ID:
  TT-2k
  XBL:
  TriKuiva
  PSN:
  TT-2k
  Twitter:
  tontsa
  Pienempiä (indie)nimikkeitä tuolla kyllä on esitelty jonkin verran. Jenkkilän PS.Blogista löytyy tällainen listaus: Patapon 2 Remastered, Shooty Fruity, 20XX, Children Of Morta, Fantasy Strike, Flipping Death, Guacamelee 2, Gungrave VR, Horizon Chase Turbo, Hover, Knockout League, Moonlighter, Mothergunship, Omen Of Sorrow, The Church In The Darkness, The Forest, The Persistence, Tower 57 ja Wattam.

  Osa näistä oli tosin jo aiemminkin tiedossa. Lisäksi Twitterin puolella on tehty (sattumalta?) useitakin Vita-versiojulkistuksia. Esimerkiksi jo yli kolme vuotta sitten Vitalle ilmoitettu Papers, Please julkaistaan vihdoinkin ensi viikolla eli 12. päivä. Lisäksi 2064: Read Only Memoriesista saadaan Vita-käännös, vaikka se kertaalleen jo peruttiinkin. Viimeisenä vaan ei vähiten merkittävänä Stardew Valleyn kerrottiin saapuvan Vitalle ensi vuonna.

  Lähde: PS.Blog (US)
   
 12. Nisupulla

  Nisupulla Jäsen / [FL]

  Youtube:
  youtube
  PSN:
  Nisu
  Switch:
  7988-0855-9081
  Twitter:
  nisupullafin
  Pelikehitysympäristö matti meikäläiselle?

  Dreams
   
 13. Pirate fin

  Pirate fin Well-Known Member

 14. t0nin0t

  t0nin0t Member

  Youtube:
  youtube
  PSN:
  t0nin0t
 15. BaDari

  BaDari Member

  PSN:
  OldHorn666
  No nyt on syy palata Vitan pariin! Vaikka kaikki nuo pelit löytyykin jo useammaltakin alustalta, niin tulee silti hankittua Vitalle.
   
 16. OK

  OK Well-Known Member

  Lisäksi lyhyt vertailuvideo kolmesta eri versiosta (PS2, PS3 Remastered ja PS4 Remake):  Harmillista, että vuosien saatossa on useampaan otteeseen tullut kuultua pelin päätöksestä. Pitää katsella mitkä on fiilikset sitten parin kuukauden päästä, kun peli julkaistaan.
   
 17. Barca11910

  Barca11910 Well-Known Member

  PSN:
  Barca11910FInFan
  Toivottavasti tulis vielä joskus joku FIFA Street tyyppinen peli... Tää nyt on mun toive eikä huhu.
   
 18. Nisupulla

  Nisupulla Jäsen / [FL]

  Youtube:
  youtube
  PSN:
  Nisu
  Switch:
  7988-0855-9081
  Twitter:
  nisupullafin
  Huikea pelivuosi edessä!

   
 19. Omenanraato

  Omenanraato Well-Known Member

  Youtube:
  youtube
  PSN:
  Omenanraato
  Switch:
  Omppu
  Eipä osunut itselle kyllä oikeastaan mikään. Spiderman osastoa ”kiva kokeilla”, muita ei edes sen vertaa. :/
  Tosin pleikan yksinoikeudet on kautta linjan mulle olleet täysin yhdentekeviä. Tuollaista samanlaista synkkää massaa kaikki.
  Mut onneksi sieltä sentään tulossa RDR, Crew 2 jne.
   
 20. Fabre#4

  Fabre#4 Well-Known Member

  PSN:
  Zamppa
  Jaa että "yhdentekevää synkkää massaa" kaikki :D Kaikkea sitä kuulee, mutta mielipidehän se on tuokin!

  Mutta hyvä on sitten, I'll bite. Joo onhan PS4:n ja Nintendon laitteiden pelikirjasto erilainen. Sonyn ja sen studioiden tuotokset ovat vakavampimielisiä, tarinat ja pelimaailmat vakavampia ja käsittelevät asioita ihan eri tavalla kuin Nintendon värikylläiset Mariot, Zeldat ja Splatoonit. Se on sitten ihan jokaisen oma asia, kummasta näkökannasta enemmän tykkää.

  Toistan varmaan itseäni tässä, kun otan taas esille Horizon: Zero Dawnin, mutta otan sen silti. Synkempi lähtökohta pelin tarinaan oli minusta erittäin toimiva, eikä todellakaan yhdentekevä. Aloy hahmona oli mielenkiintoinen ja siihen yhditettynä vielä täysin uniikki pelimaailma ja lähtökohta robottien hallitsemasta kivikautisesta maailmasta oli kyllä kauimpana synkästä massasta, kuin vain voi olla. Vastaavasti sitten Nintendon suunnasta otan esimerkkinä arvostelumenestys Super Mario Odysseyn, koska olen siitä läpipeluun nähnyt. Ei sitäkään synkäksi massaksi voi sanoa, mutta minusta se oli läpipeluun katsottuani sellainen lälly heitettävä hattu-gimmickin ympärillä kulkenut kertakäyttötuote. Voisin sanoa sen olleen minulle yhdentekevä, vaikkakin värikäs sellainen. Nintendon autopelivalikoima on käytännössä Mario Kart Deluxe, jossa ne samat hahmot nyt ajavat sitten mielikuvitusautoilla. Näen sen massatuotantona vaikkapa Sonyn Gran Turismoon verrattuna. Yhtäkkiä alkoi naurattamaan hypoteettinen ajatus, että Sonyn konsolin ainoa varteenotettava autopeli olisi "Sony Team Racing", jossa Nathan Drake kavereineen, Aloy kavereineen ja muut Sonyn yksinoikeushahmot ajelevat mielikuvitusautoilla kisaa keskenään...

  Hauskaa myös, että haukut Sonyn yksinoikeudet "yhdentekeviksi ja tylsiksi massatuotteiksi", mutta sitten kiinnostavana mainitset Crew 2:n, jota voisi tähän mennessä nähdyn materiaalin perusteella pitää niin massatuotantoisena arcade-kaahailuna kuin olla ja voi. Spidermanista ei paljoa olla vielä nähty, mutta se mitä ollaan, on näyttänyt lupaavalta. Ei kyseessä varmaan tule mikään pelimaailman merkkiteos olemaan, mutta todennäköisesti laadukas supersankaripeli avoimessa maailmassa, jollaisia varsinkaan Hämiksestä emme ole liian pitkään aikaan nähneet.

  Pelimakunsa toki kullakin, mutta hei silti...Sonyn yksinoikeudet mukamas "synkkää massatuotantoa"? Kaikkea sitä kuulee... :D
   
  BigSlick83 ja Ippenator tykkäävät tästä.

Jaa tämä sivu