PS4:n tulevat pelit (huhut, uutiset)

  • Viestiketjun aloittaja OK
  • Aloituspäivämäärä
  • Tunnisteet ps4
Viime yön PSX-pelitapahtuman avaustilaisuus. Lavalla nähdään Hideo Kojimasta alkaen pelimaailman isoja herroja sekä tietysti tulevia pelejä. Erityisesti Detroit: Become Human iski jälleen uudet kortit pöytään. Pelannut saman demon ja nähnyt useita variaatioita, mutta nyt taas tuli uusi eteen.

 

Miqz

Active Member
Onkos tämänvuotinen PSX ollut anniltaan vähän köyhä? Ainoastaan kaksi täysin uutta julkistusta, Firewall Zero Hour ja Medievil remaster, vaikkakin nämä ovat molemmat isoja tykkejä. Vielä kai on aikaa, toivottavasti tulee samanlainen kimara uusia nimikkeitä kuin viime vuonna.
 

TT-2k

Päämoderaattori
Ylläpitäjä
Vielä kai on aikaa, toivottavasti tulee samanlainen kimara uusia nimikkeitä kuin viime vuonna.
Tuskin. Sony on moneen kertaan todennut, että paukut laitettiin Paris Game Weekiin, ja PSX on enemmän fanitapahtuma, jossa jengi pääsee pelaamaan näitä jo julkistettuja nimikkeitä.
 

Miqz

Active Member
Tuskin. Sony on moneen kertaan todennut, että paukut laitettiin Paris Game Weekiin, ja PSX on enemmän fanitapahtuma, jossa jengi pääsee pelaamaan näitä jo julkistettuja nimikkeitä.
Jossain ennakkojutuissa oli puhetta, että Ps-kehittäjälegendat esittelevät jotain Ps VR -projektiaan, oliko se sitten tuo Firewall Zero Hour. :confused:

Edit: kai se tämä oli, jutussa puhuttiin kahdesta legendasta:

https://uploadvr.com/sony-teases-new-psvr-game-two-legends-psx/
 
Viimeksi muokattu:

TT-2k

Päämoderaattori
Ylläpitäjä
Pienempiä (indie)nimikkeitä tuolla kyllä on esitelty jonkin verran. Jenkkilän PS.Blogista löytyy tällainen listaus: Patapon 2 Remastered, Shooty Fruity, 20XX, Children Of Morta, Fantasy Strike, Flipping Death, Guacamelee 2, Gungrave VR, Horizon Chase Turbo, Hover, Knockout League, Moonlighter, Mothergunship, Omen Of Sorrow, The Church In The Darkness, The Forest, The Persistence, Tower 57 ja Wattam.

Osa näistä oli tosin jo aiemminkin tiedossa. Lisäksi Twitterin puolella on tehty (sattumalta?) useitakin Vita-versiojulkistuksia. Esimerkiksi jo yli kolme vuotta sitten Vitalle ilmoitettu Papers, Please julkaistaan vihdoinkin ensi viikolla eli 12. päivä. Lisäksi 2064: Read Only Memoriesista saadaan Vita-käännös, vaikka se kertaalleen jo peruttiinkin. Viimeisenä vaan ei vähiten merkittävänä Stardew Valleyn kerrottiin saapuvan Vitalle ensi vuonna.

Lähde: PS.Blog (US)
 
Lisäksi Twitterin puolella on tehty (sattumalta?) useitakin Vita-versiojulkistuksia. Esimerkiksi jo yli kolme vuotta sitten Vitalle ilmoitettu Papers, Please julkaistaan vihdoinkin ensi viikolla eli 12. päivä. Lisäksi 2064: Read Only Memoriesista saadaan Vita-käännös, vaikka se kertaalleen jo peruttiinkin. Viimeisenä vaan ei vähiten merkittävänä Stardew Valleyn kerrottiin saapuvan Vitalle ensi vuonna.

Lähde: PS.Blog (US)
No nyt on syy palata Vitan pariin! Vaikka kaikki nuo pelit löytyykin jo useammaltakin alustalta, niin tulee silti hankittua Vitalle.
 

OK

Well-Known Member
Komiaa on uudelleen herätetty Shadow of the Colussus.

Lisäksi lyhyt vertailuvideo kolmesta eri versiosta (PS2, PS3 Remastered ja PS4 Remake):


Harmillista, että vuosien saatossa on useampaan otteeseen tullut kuultua pelin päätöksestä. Pitää katsella mitkä on fiilikset sitten parin kuukauden päästä, kun peli julkaistaan.
 

Omenanraato

Well-Known Member
Eipä osunut itselle kyllä oikeastaan mikään. Spiderman osastoa ”kiva kokeilla”, muita ei edes sen vertaa. :/
Tosin pleikan yksinoikeudet on kautta linjan mulle olleet täysin yhdentekeviä. Tuollaista samanlaista synkkää massaa kaikki.
Mut onneksi sieltä sentään tulossa RDR, Crew 2 jne.
 

Fabre#4

Well-Known Member
Tosin pleikan yksinoikeudet on kautta linjan mulle olleet täysin yhdentekeviä. Tuollaista samanlaista synkkää massaa kaikki.
Jaa että "yhdentekevää synkkää massaa" kaikki :D Kaikkea sitä kuulee, mutta mielipidehän se on tuokin!

Mutta hyvä on sitten, I'll bite. Joo onhan PS4:n ja Nintendon laitteiden pelikirjasto erilainen. Sonyn ja sen studioiden tuotokset ovat vakavampimielisiä, tarinat ja pelimaailmat vakavampia ja käsittelevät asioita ihan eri tavalla kuin Nintendon värikylläiset Mariot, Zeldat ja Splatoonit. Se on sitten ihan jokaisen oma asia, kummasta näkökannasta enemmän tykkää.

Toistan varmaan itseäni tässä, kun otan taas esille Horizon: Zero Dawnin, mutta otan sen silti. Synkempi lähtökohta pelin tarinaan oli minusta erittäin toimiva, eikä todellakaan yhdentekevä. Aloy hahmona oli mielenkiintoinen ja siihen yhditettynä vielä täysin uniikki pelimaailma ja lähtökohta robottien hallitsemasta kivikautisesta maailmasta oli kyllä kauimpana synkästä massasta, kuin vain voi olla. Vastaavasti sitten Nintendon suunnasta otan esimerkkinä arvostelumenestys Super Mario Odysseyn, koska olen siitä läpipeluun nähnyt. Ei sitäkään synkäksi massaksi voi sanoa, mutta minusta se oli läpipeluun katsottuani sellainen lälly heitettävä hattu-gimmickin ympärillä kulkenut kertakäyttötuote. Voisin sanoa sen olleen minulle yhdentekevä, vaikkakin värikäs sellainen. Nintendon autopelivalikoima on käytännössä Mario Kart Deluxe, jossa ne samat hahmot nyt ajavat sitten mielikuvitusautoilla. Näen sen massatuotantona vaikkapa Sonyn Gran Turismoon verrattuna. Yhtäkkiä alkoi naurattamaan hypoteettinen ajatus, että Sonyn konsolin ainoa varteenotettava autopeli olisi "Sony Team Racing", jossa Nathan Drake kavereineen, Aloy kavereineen ja muut Sonyn yksinoikeushahmot ajelevat mielikuvitusautoilla kisaa keskenään...

Hauskaa myös, että haukut Sonyn yksinoikeudet "yhdentekeviksi ja tylsiksi massatuotteiksi", mutta sitten kiinnostavana mainitset Crew 2:n, jota voisi tähän mennessä nähdyn materiaalin perusteella pitää niin massatuotantoisena arcade-kaahailuna kuin olla ja voi. Spidermanista ei paljoa olla vielä nähty, mutta se mitä ollaan, on näyttänyt lupaavalta. Ei kyseessä varmaan tule mikään pelimaailman merkkiteos olemaan, mutta todennäköisesti laadukas supersankaripeli avoimessa maailmassa, jollaisia varsinkaan Hämiksestä emme ole liian pitkään aikaan nähneet.

Pelimakunsa toki kullakin, mutta hei silti...Sonyn yksinoikeudet mukamas "synkkää massatuotantoa"? Kaikkea sitä kuulee... :D
 
Ylös Bottom