PS4:n tulevat pelit (huhut, uutiset)

  • Viestiketjun aloittaja OK
  • Aloituspäivämäärä
  • Tunnisteet ps4
Sega tekee pelikulttuuriteon ja tuo Sega Mega Drive Classics -kokoelman PS4:lle.


16-bittisiä Sega-klassikkoja on mukana yhteensä yli 50, ja mukaan luvataan uusia ominaisuuksia kuten nettipeliä ja peilimoodia. Kokoelma ilmestyy toukokuun 29. päivä PS4:n lisäksi myös PC:lle ja Xbonelle. Aikaisemmin Sega on julkaissut erisisältöisen ja suppeamman Classics Collection -julkaisun 2DS- ja 3DS-laitteille, jossa on kuitenkin parista tämän kokoelman pelistä paremmat arcade-käännökset M2:n toteuttamana. Tämän kokoelman kehittäjä ei ole vielä tiedossa.
 

OK

Well-Known Member
Hype. Yakuza 6:n embargo on päättynyt ja vastaanotto on ainakin omasta mielestä odotettua parempi arvosanojen olessa 9.5 - 7.0 välimaastossa. Alunperin hieman epäilytti, että uuden pelimoottorin myötä moni osa-alue (tarina, sivutehtävät jne.) eivät ole samaa tasoa viime vuoden Yakuza julkaisujen kanssa. Mm. USGamerin arvostelussa mainittiin ettei uusin osa yllä Yakuza 0:n tasolle, mutta tästä huolimatta peli on ostamisen arvoinen.

USGamer: 4/5
If you're coming to this game from Yakuza Kiwami, the transition feels a bit better than the one from Yakuza 0. Yakuza 0 is simply the better game overall, leaving Yakuza 6 as just a great game. Of course, a number of games aspire to be "great", so Yakuza hitting that benchmark even on an off year is a testament to the development team and the strength of the franchise. Yakuza 6 is well worth your time, but remember to manage your expectations.
Dualshockers: 8.5/10
Ultimately, it’s a great sendoff for one of the best characters of the history of Japanese games (and of gaming as a whole), and while Kazuma Kiryu isn’t going to disappear due to the upcoming remake, I can definitely say that I’m going to miss my stern and stoic best friend with a heart of gold.
GameSpot: 8/10
Yakuza 6 reins in its scope, but doubles down on what has made the series great. It's a unique and fascinating representation of the modern Japanese experience, worth playing even if you're a newcomer. The narrative is dramatic and sincere, and the game's endearing characters--coming from all walks of life--are interesting studies. The world is dense and rewarding to exist in, the dynamic combat system stays exciting even after you've kicked the crap out of five thousand enemies, and perhaps most importantly, Yakuza 6: The Song Of Life serves as a fulfilling conclusion to the turbulent, decade-long saga of its beloved icon, Kazuma Kiryu.
Seuraavaksi pitää pähkäillä pitäisikö odotella ensiksi Kiwami 2:n julkaisua vaiko hypätä välittömästi Yakuza 6:n pariin.
 

HideoMiyamoto

Well-Known Member
Demon perusteella tämä peli tulee lyömään kaikki muut yakuza pelit, vielä suht helposti. Outoa toi embargon päättyminen nyt, unohdettiinko sitä muuttaa samalla kun pelin julkaisu siirtyi ?
 

Ulukai

Viihdetoimittaja
Ylläpitäjä
Hype. Yakuza 6:n embargo on päättynyt ja vastaanotto on ainakin omasta mielestä odotettua parempi arvosanojen olessa 9.5 - 7.0 välimaastossa.
Yakuza 6:tta abouttiarallaa viikon pelanneena (tunteja vähemmän kuin olisin halunnut), niin uskaltaisin tälle peukkua näyttää. Juoni tuntuu välillä kyllä pöhköltä ja etenkin yksi pakollinen "hyppyyttämisminipeli" saa haromaan hiuksia, mutta taistelu on mukavata ja noissa lokaatioissa pyörii mielellään. Arvio tulossa, mutta ei aivan het!
 

HideoMiyamoto

Well-Known Member
Veikkaan monen kohdalla innostuksen verkkopeliin lopahtavan ennenkuin on päästy alkua pidemmälle. Nostalgia valehtelee.
Saaneen vahvasti epäillä tätä väitettä, varmasti paljon pelaajia olis rivissä ostamassa pelin jos se multiplayerin sisältäisi, kuitenkin BO jälkeen paras MP CoD eikä se siitä iän myötä häviä kun sarja ole edes juuri muuttunut mihinkään. Olisin valmis maksamaan vaikka toisen 20 lisää jos saatais se MP tähän. Myös ottain huomioon kuinka valtavasti activision tekee rahaa MP sisältämillä micromaksuilla en näe tässä valinnassa mitään järkeä, ainut omassa päässä pyörivä vaihtoehto on se että pelätään sen vievän pelaajia pois uudelta peliltä joka varmasti kävisi toteen.
 
Ylös Bottom