PS4 Pro

Keskustelu osiossa 'Pelaaminen' , aloittajana Gameskeeper, 19.04.2016.

Tags:
 1. Nisupulla

  Nisupulla Jäsen / [FL]

  Youtube:
  youtube
  PSN:
  Nisu
  Switch:
  7988-0855-9081
  Twitter:
  nisupullafin
  Onpahan komiat riimut God of Warin viikinkiteemalla varustetussa PS4 Pro -erikoismallissa (20.4.):

  [​IMG]
   
 2. Ac3way

  Ac3way Active Member

  Steam ID:
  Ac3way
  XBL:
  Ac3way
  PSN:
  BandW1897
  Nyt, kun on menty 5.50 betasta pois niin parani itselläni tiettyjen pelien suorituskyky supersample-asetus päällä. Esim Wildlandsissa pausemenun kartta ja valikot pyörivät huonosti ja nyt virallisen käyttiksen julkaisun jälkeen toimii taas normaalisti supersample-asetus päällä.

  Tuuletin Prossa pitää enemmän meteliä Supersample-asetus päällä jokaisessa pelissä mikä on vähän omituista, kun ei sen kerran pitäisi mitään parantaa kovinkaan monen pelin kohdalla ja näin ollen ottaa tehoja enempää irti konsolista.

  Gran Turismo Sporttia pelatessa näköjään pitää ruksata supersample pois päältä käyttiksestä, kun se pakottaa sen 4K-tilaan eikä saa vaihdettua kuvatilaa performancen ja qualityn välillä.
   
 3. piavo

  piavo Member

  PSN:
  piavo
  Tuo Days of Play kampanja sai jälleen pleikkari-innostuksen nousemaan, ainakin Horizon zero dawn ja uncharted pitäisi pelata.. Tuo nyt tarjolle tuleva limited edition-versio normaali ps4:stä tekisi mieli tilata, mutta jäin sitten miettimään kannattaisiko suoraan ostaa pro (harmi kun ei näytä tulevan tuolla limited kuosilla PRO-versiota..). Televisiona kuitenkin LG:n 55'' 4K-oled, joten kuvittelisin että horizonilla alkaa kuvassa eroa näkyä normipleikkariin verrattuna. Onko kokemuksia?
   

Jaa tämä sivu