Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Räjähdys

Lainatun viestin kirjoitti alkujaan frozen9999
ja seuraavaks katot vahan tarkemmin niin kyse oli tosta kotikemistinfoorumista eika tasta ketjusta
Kyseinen foorumi liittyy kuitenkin aika vahvasti aiheeseen.
 
Täällä puhuttiin siitä miten noi Iltalehden otsikot aärsyttää voin sanoa, ettette ole nähneet vielä mitään. Joissain uutisissa kuvattiin muistaakseni Syyrialaisia (?) maahanmuuttajia. Mies sanoi, että se oli rasistinen hyökkäys ja kun naista haastateltiin hän itki, että "meille sanottiin, että Suomi olisi turvallinen maa. Nyyh"
Rasistinen hyökkäys? Maahanmuuttajat ovat heti sitä mieltä, että kaikki on rasistista. Kaverini, on kaljakuski ja jotkut ulkomaalaiset tulivat pyytämään häneltä kaljaa. Hän sanoi, ettei voi antaa, koska kaljat eivät ole hänen. Ulkomaalaiset huusivat uhkauksia tähän malliin: "Vitun rasisti, sinä saada vilä turpaan." Onpas Suomi "rasistinen" maa.
Ai niin. Syyrialaiset hautaavat penskansa kuulemma Syyriaan, koska siellä on turvallisempaa.
 
Ajatelkaas jos RC olisi hillunut täällä ja kehunut vaikka State Of Emergencyä. "Makee peli kun voi räjäytellä ostarin, miltähän toi näyttäs oikeesti?" Ja sitten kun muut oltaisiin kommentoitu asiaa, niin oltais kaikki jossain kuulusteluissa, syytettynä yllytyksestä.
 
Lainatun viestin kirjoitti alkujaan Fetched
Jaahas, nyt syytetään Kotikemian foorumin Einsteiniä RC:n auttamisesta.
No eipä ole ihme. Siellä sivuilla uteliaisuuttani käydessäni, tuntui että se "Einstein" tiesi pyrotekniikasta vielä enemmän kuin se rc. Se kaveri on poliisin tarkkailun alaisena koko elämän...ja hyvä niin! Se tästä vielä puuttuis jos joku alkais kopioimaan :mad:
 
Teksti tvssa oli uutinen että rc oli suunnitellut iskua jo vuoden. Tämähän tarkoittaa sitä että malli on otettu WTC:n iskusta joten pommi-isku on median syytä. Tämä siis samalla logikalla kuin peleja ja elokuvia yleensä syytetään kaikesta.
 
Lainatun viestin kirjoitti alkujaan Bandicoot
No eipä ole ihme. Siellä sivuilla uteliaisuuttani käydessäni, tuntui että se "Einstein" tiesi pyrotekniikasta vielä enemmän kuin se rc. Se kaveri on poliisin tarkkailun alaisena koko elämän...ja hyvä niin! Se tästä vielä puuttuis jos joku alkais kopioimaan :mad:

Ihan hyvä ottaa tollainen einsteini haastatteluihin. Se jätkähän heitteli juttua, että foorumilaisten tulisi kokoontua muistelemaan rc:tä joskus puolen vuoden päästä tms. Vittu helvettiin tollaset paskat! Menee hermot tollastein einsteinidioottien kanssa jotka vielä voivottelevat yhden sairaan itsekkään kusipään räjäytystempausta.

Vittu että tulee pahalle tuulelle! :mad:



- hengittää syvään -


Osanottoni kaikille, jotka menettivät ystävän / tutun tuossa turhassa tapahtumassa.
 
Kotikemistin puuhailuja

Kokeilkaa jossain suojaisessa paikassa tällaista seosta.

Ainekset:
5 dl maitoa
2 kpl kananmunia
1-1,5 dl sokeria
1 tl suolaa
2 tl kaardemummaa
2 pussia kuivahiivaa (a 11 g)
n. 15 dl vehnäjauhoja
100-150 g margariinia


Valmistus:
Lämmitä maito reilun lämpöiseksi (42 astetta on ihannelämpötila). Sekoita maitoon kananmunat, sokeri, suola ja kaardemumma. Lisää hiiva ja jauhot ja sekoita taikinaan pehmeä margariini. Vaivaa taikinaa voimakkaasti muutaman minuutin ajan. Anna taikinan nousta leivinliinalla peitettynä noin kaksinkertaiseksi (puolisen tuntia). Leivo pikkupulliksi, pitkoiksi tai korvapuusteiksi. Kohota puoli tuntia leivinliinalla peitettynä ja paista 200-asteisessa uunissa pikkupullat kymmenisen minuuttia ja pitkot 20-30 min.

Jos kaikki menee hyvin, kannattaa keittää kahvia. Jos kaikki menee huonosti, kannattaa keittää kahvia ja kutsua anoppi kylään.

Toivottavasti karhuryhmä ei oo kohta ovella kolkuttelemassa :)

Ainiin unohdin kertoa, että poimin kyseisen seoksen ohjeen internetistä. KYLLÄ! Luitte oikein, juuri sieltä.
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Re: Kotikemistin puuhailuja

Lainatun viestin kirjoitti alkujaan con-troll
Toivottavasti karhuryhmä ei oo kohta ovella kolkuttelemassa :)

Noni, perjantaina tulee taas kaksi pellillistä tuota jytää, joten saa nähdä meneekö ilta piloille poliisien takia. Kyseinen tuote menee myös hyvin mehun kanssa, mutta kahvi on kyllä kuningas :)
 
Eilen oli muuten Iltalehden etusivulla luokkatoverini isä, joka oli siellä siellä räjähdyksessä ( luokkatoverini ja toisen luokkatoverini kanssa, mutta heille ei käynyt onneksi kuinkaan). Siinä oli aika paljon Iltalehtimäistä liioittelua ja dramatisointia. Ei se isä ollut kuulemma sanonut about yhtäkään niistä lauseista jotka toimittajat olivat kirjoittaneet. Isä sai siis yhden niistä saatanan hauleista sydämeensä, mutta hänen tilanteensa ei ole onneksi enää kriittinen. Ja vielä, kaverini kaverini tyttöystävän parhaat ystävät kuolivat siinä räjähdyksessä. Ja vaikka en ole nähnyt kuin n. kerran, niin järkyttää se silti. Oikeesti, helvettiin kaikki tollaset pomminrakentajapellet, kuolkaa mieluummin hirttäytymällä.
Joku sotaisa pikkuvaltio voi hyvinkin löytää itselleen jonkun vetypommin ohjeet netistä, eikä siinä ole nauramista kun USA,Venäjä&co eivät omistakaan yksinoikeudella ydinpommeja. Ei kaikkea tarvi levittää nettiin, joku mielisairas voi poimia ohjeesi ja seuraukset tiedämmekin jo.

Suututtaa...:(
 
Re: Kotikemistin puuhailuja

Lainatun viestin kirjoitti alkujaan con-troll
5 dl maitoa
2 kpl kananmunia
1-1,5 dl sokeria
1 tl suolaa
2 tl kaardemummaa
2 pussia kuivahiivaa (a 11 g)
n. 15 dl vehnäjauhoja
100-150 g margariinia
Unohdit sen viskin!
 
Onhan se ennenkin nähty kuinka Iltapäivälehdet, tarkoituksena tietysti myydä lehteä, kirjoittavat helvetin puolueellisesti ja mahdollisimman kohua herättävästi.

"Faktat" ovat toki mukana, mutta aina kun se palvelee lehden myyntiä, kerrotaan vain puoli-totuus.
 
Re: Re: Re: Kotikemistin puuhailuja

Lainatun viestin kirjoitti alkujaan con-troll
Kuinka jytyä tavaraa saadaan yhdistämällä viskiä seokseeni?
Olen kaksi kertaa kokeillut, ensimmäisen ja viimeisen. Jos ei ole mitään tietoa kemian alkeista, en suosittele. Näkökyky saattaa oleellisesti heikentyä, kontrollit heikkenevät jaloissa, nivusissa outoa tunnottomuutta johtuen nallin pidentyneestä laukeamisajasta :D
 
Re: Re: Re: Kotikemistin puuhailuja

Lainatun viestin kirjoitti alkujaan con-troll
Kuinka jytyä tavaraa saadaan yhdistämällä viskiä seokseeni?
Ronkka kertoi tällaisen ohjeen:

2 dl vettä
100 g voita
2 dl sokeria
4 isoa munaa
2 dl vehnäjauhoja
3 dl kuivatt.hedelmiä
1 tl leivinj.
1 tl suolaa
1 dl fariinisokeria
? dl sitruunamehua
? dl pähkinöitä
1 plo viskiä

Pese kädet. Varmista viskin hyvä laatu maistamalla. Ota iso kulho esiin, tarkista mielikuvasi oikeellisuus viskin laadusta. Toista tämä toimenpide tarvittaessa. Käännä tehosekoitin päälle.

Ota viskihuikka, sammuta tehosekoitin. Sekoita isossa kulhossa, lisää sokeri ja sekoita uudelleen. Maista ja varmistu, ettei viski ole ehtinyt sumeentua. Jauhot kulhoon ja anna käydä muutama minuutti. Käytä joutoaika hyväksesi ja sekoita muutama Manhattan.

(20 minuuttia myöhemmin): Käännä tehosekoitin ulos. Vatkaa kulho vaahdoksi ja lisää ne muniin...eiku toisinpäin. Kudelmat heppiin on seuraava toimenpide...heh, heh...sekoita huolellisesti. Pämppää wwhiskiä ja varmista sen jäykkyys ei SEN vaan whiskin, saatana.

Lisää kaksi kuppia suolaa vai mitä helvettiä se nyt oli, ei vois vähempää kiinnostaa. Tarkista whisky, kuka perkekele on juonut mun viinoja.

Nyt puristat munista...eiku sitruunoista mehut ja heitä pähkinät seinään.

Lisää yksi tee, lusikka ja sokeria tai...jotain mitä sitten löytyykään. Rasvaa uuni, käännä vuoka 2000 astetta plussaa.

Älä unohda sokeuttaa. Heitä kulho ikkunasta, hörppää loput kossustakin ja...emmä teishtä tiärä, mutta mä ainashki lähären baariin!!!!!
 
Muistakaa, että se kilju pänikkäkin voi räjähtää, jos sitä ei osata oikein vahtia. Myös kalja pullot/tölkit voi poksahtaa silmille.
 
Ylös Bottom