Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Spider-Man: Miles Morales

image


In Marvel's Spider-Man: Miles Morales, set in winter one year after the events of the previous game, Miles' Harlem home is on the verge of being torn apart by a war between an energy corporation and a criminal organization armed to the teeth with advanced tech. It's not a formal sequel to Spider-Man. That, if the coy responses from the creatives are any sign, may or may not be coming later. It's a shorter spin-off, likened in scope to the Lost Legacy game in the Uncharted series. Nevertheless, Intihar promises "it has a lot of heart."

Miles may be training with Peter to hone his Spidey skills, but Horton and Intihar see him as "his own Spider-Man." The animation, the movements, the mechanics, even his powers (including bioshock and invisibility) aren't just unique tricks for this character, they are metaphors for that hero's journey the pair keep mentioning. Peter's origin "was born out of tragedy" — i.e. the death of his Uncle Ben — but Horton mentions Miles "is more so born out of family. What I think is really compelling about Miles as a character is he has friends that he could actually let into his world — his human world and his Spider world. He's a little different in the way he approaches it."


"This is a full arc for Miles Morales that started in Spider-Man," Brian Horton, the game's creative director, says. "We really are completing this hero's coming of age in our game. It is a complete story."

Lähde
 
Ai saakeli kun tämä ei tule olemaan täysipitkäpeli


Ymmärrän mitä haet takaa, mutta onneksi voisi kuvitella, että tälläinen open world peli on kumminkin vähintään sen kymmenisen tuntia pitkä sivutehtävineen, joten tuskin mikään yhden illan läpijuoksu tulee olemaan niin kuin aikaisemmat DLC:t. :)
 
Onhan se ostettava tuo combo pakkaus ja pelattava ehostettuna tuo pääpeli ensin ja sitten vasta Miles Morales.

Niin on, Spider-Man oli itselle täysi yllätys että miten ei niin kiinnostava asia kuten supersankariin perustuva peli voi olla niin mahtava.
 
Niin on, Spider-Man oli itselle täysi yllätys että miten ei niin kiinnostava asia kuten supersankariin perustuva peli voi olla niin mahtava.
Jotenkin mielenkiintoista, että olet aika kriittinen Ubisoftin avoimen maailman pelejä kohtaan, ja kuitenkin tuo hämis on maistunut. Itselleni tuo hämiksen iso ongelma on ollut juuri se mistä nimenomaan Ubin pelejä on usein syytetty, eli kaikki näyttää ja tuntuu copy-pastelta. New York ei kyllä tunnu aidolta alkuunkaan. Kovin kuollut, mekaaninen ja tylsä mallinnus todellisuudessa upeasta ja elämää täynnä olevasta kaupungista.

Toki saatan olla hieman ylikriittinenkin asiassa siitä syystä, että olen kyseisessä kaupungissa pariinkin otteeseen asunut ja sen ympäristö on tuttua ja monelta osin rakasta. Joka tapauksessa Spiderman ei vain ole saanut minua kiinnostumaan oikein mistään kyseisessä pelissä. En pitänyt siinä grafiikkatyylistä (huom! en kritisoi grafiikan teknistä toteutusta, vaan puhtaasti valittua tyyliä), hahmoista, tarinasta (toki peli jäänyt kesken, mutta sen pohjalta mitä olen ehtinyt pelata) tai taistelumekaniikasta (aivan liian AD/HD ja myös keinotekoinen minun makuuni).
 
Viimeksi muokattu:
Niin on, Spider-Man oli itselle täysi yllätys että miten ei niin kiinnostava asia kuten supersankariin perustuva peli voi olla niin mahtava.
Tarina varsinkin yllätti mut ihan täysin ja tykkäsin ihan hitosti, nyt 5 läpipeluuta tullut jo vedettyä, niin on kovat odotukset tätä Miles Moralesia kohtaan :)
 
Ylös Bottom