Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Star Wars: Knights of the Old Republic

  • Viestiketjun aloittaja Viestiketjun aloittaja peikko
  • Aloituspäivämäärä Aloituspäivämäärä
Ikävä bugi on myös tämä:

Muutat itsesi näkymättömäksi ja hiivit keskelle vihollisjoukkoa
rosvoilemaan. Mutta kyseisessä kohdassa onkin skriptattu
tilanne, jossa näytetään jokin välipätkä kun olet tarpeeksi lähellä
vihulaisia. Kun pätkä loppuu niin hups, hahmosi onkin muuttuunut
näkyväksi ja vihulaiset hyppää niskaan. Ärr! :(

Bugeista huolimatta KOTOR on ihan kokemisen arvoinen elämys,
joskin kenttäsuunnittelu ei ehkä ole parasta näkemääni:

-Baareissa tuolit yms. kalusteet ovat lähinnä raivostuttavia
esteitä, eivät oikeita käyttöesineitä. :p

-"Salainen" temppeli, josta pääpaha on saanut voimansa ja kaikki
ikävä alkunsa on Jedien takapihalla, kukaan ei vain ole ikinä
vaivautunut sitä tutkiskelemaan! :p

-Missään ei ole vessoja, ei edes pubissa! :p
 
Tulipahan nyt Star Wars fanina hommattua tuo peli. ja täytyy sanoa että alku oli hankalaa, kun ei aiemmin ole tullut pelattua mitään roolipelejä. :confused:
Mutta pikkuhiljaa alkaa sujumaan. Koukkuun jäin jo.
 
Lainatun viestin kirjoitti alkujaan Paolo
-"Salainen" temppeli, josta pääpaha on saanut voimansa ja kaikki
ikävä alkunsa on Jedien takapihalla, kukaan ei vain ole ikinä
vaivautunut sitä tutkiskelemaan! :p

Heh naureskelin itsekin samaa. Jedeillä on ollut temppeli Dantoiinessä ties kuinka kauan, mutta kukaan ei ole ikinä vaivautunut käymään 150metrin päässä olevissa raunioissa, vaikka syytä olisi ollut niin helvetisti. Jonkun verranhan noita ongelmia pelissä on ja lisäksi peli on ainakin sotilaalla todella helppo, ainoastaan ekalla planeetalla dantoiinen jälkeen on vähän haastetta, vastustajat ei ilmeisesti kehity ollenkaan. vaikka päähahmosta tulee koko ajan vahvempi.
 
noh onhan tuota peliä jo hetken aikaa pelattu, ainakin alku tuntui vaikealta mutta nytten se alkaa tuntua jo liiankin helpolta :( muilla samaa ongelmaa ollut?
 
Lainatun viestin kirjoitti alkujaan Dr Evil
Heh naureskelin itsekin samaa. Jedeillä on ollut temppeli Dantoiinessä ties kuinka kauan, mutta kukaan ei ole ikinä vaivautunut käymään 150metrin päässä olevissa raunioissa, vaikka syytä olisi ollut niin helvetisti. Jonkun verranhan noita ongelmia pelissä on ja lisäksi peli on ainakin sotilaalla todella helppo, ainoastaan ekalla planeetalla dantoiinen jälkeen on vähän haastetta, vastustajat ei ilmeisesti kehity ollenkaan. vaikka päähahmosta tulee koko ajan vahvempi.

no se on vähä sama juttu ku jedit ympäröi episodeissa 1 2 ja 3 Sithin mustaa lordia. mutta ei ne huomaa tai näe sitä kska se peittää niiden mielen.
 
Re: Re: KotOR

itselläni meni 41,5h, enkä minäkään ihan kaikkea nuuskinut.

Yritin käydä kaikkialla, jutella jokaisen kanssa ja muutenkin koluta pelin hyviä puolustaen kokonaan. Peliaika 29 tuntia ja 40 minuuttia. Pitää vielä pelata peli lävitse pahana, ehkä sillä on pitempi peli? Kokonaisuutena peli on kuitenkin mukavan pitkä.

Jopa ilman Star Wars kuorta pelisi ollut todella mielenkiintoinen. Näin se tarjoaa todella paljon pelattavaa täydellisessä kuoressa. Suosittelen lämpimästi.
 
Temppuli

Eiks se tempül ollu vähäniinkun forbjuden bai thaea Jedi tjsp? ainakin siin näytökses missä malak ja m... siis revan meni sinne ne puhu muistaakseni jotain siitä.. en kyl oikee muista mitään. Asiasta kolmanteen.. mulla taphtu jumiutumista jatkuvasti samas kohassa (alussa kun se joku tutorial-poika uhrautu ostamaan aikaa) kun mun kaveri yritti pelata.. se tosin otti aina saman naaman yms ja toivon että se vika on vaan sillä naamalla vaikka se onkin vähän epätodennäköistä... :/. Noh.. jos muilla on tapahtunut samaa niin kyseessä on se joku kalju naama sellaselle mies-hahmolle.. sil on muistaakseni jotkut viiksetkin.
 
huh.. nyt on pelattu läpi tuo peli.. pelin kellon mukaan meni 41 tuntia mut tietty meni enemmän.. varsinki ku jouduin pelaan star forgen melki alusta asti uusiks ku sössin niiden medpaccien kanssa ku malakkia vastaan ei ihan yks tai edes kymmenen tai edes 50 niitä riitä heh. Hyvälle puolelle päädyin ja tiesin päätyväni alusta asti, mutta voisi sitä tauon jälkeen sitten jossain vaiheessa pelata oikein true-evil hahmolla ja hakata kaikki paloiksi. Heh. Loistava peli. Paras ikinä.
 
Minulta meni pelin pelaamiseen 37h ja yritin koluta mahdollisimman tarkkaan (löysin HK-47:n:D ). Olisin päässyt pelin varmaan 3-5h;) nopeammin, jos en olisi harhaillut ikuisuuksia Dantoiinella. Pyrin pelaamaan alunalkaen hyviksellä, ja pysyin valinnassani, vaikka houkutus vaihtaa puolta oli välillä suuri. Kertakaikkiaan upea peli; ensi viikonloppuna alan seuraamaan voiman pimeän puolen houkutusta.
 
Sanokaas kannattaako FF -veteraanin testata tuo KOTOR, vois jopa jouluksi ostaa. Ainoa mikä vaivaa on juuri nämä puhutut tallennuksien häviäminen ja graafikat(siis kestääkö sitä katsella, vaikkakin tällä ei suurta merkitystä ole, mutta kun omistan pelikelpoisen PC:nkin niin ratkaisu on vaikea PC vs. Xbox =) Tuleeko jouluksi jotain muuta hyvää RPG =?
 
Aivan loistava peli on todellikin kyseessä. Vihdoin ja viimein on kaikki tehtävät läpi ja tekemistä oli 3 pelikerralle. Nuo parjatut grafiikat ovat ihan mukiinmenevät ja peli koukuttaa helposti.

Onkohon kukaan muu KOTORin pelaaja luonut Super-Jediä?Tuohan on melkoisen aikaa vievää hommaa, mutta pelistä saa edemmän irti. Omastani tuli melko hyvä:

Character Level: ............20
Vitality: ...................458
Force Points: ...............687
Defense: ....................41

Strength: ...................55
Dexterity: ..................54
Constitution: ...............48
Intelligence: ...............42
Wisdom: .....................64
Charisma: ...................25

Fortitude: ..................35
Reflex: .....................30
Will: .......................75

Computer Use: ...............68
Demolitions: ................98
Stealth: ....................88
Awareness: ..................78
Persuade: ...................92
Repair: .....................95
Security: ...................99
Treat Injury: ...............99

Credits: ....................$150,689
Experience: 220115
Paras valosapeli: Darth Bandon's Double-Bladed Lightsaber Damage 11-29
Attack Modifier +10

+ Kaikki mahdolliset Jedi-voimat.

Nyt vaan odottamaan luvattua päivityspakettia ja tulevaa KOTOR2:sta!
 
Mitäs ihmettä Avid?! Mitenkäs hittossa oot saanu esim. Strengthis yli viiteenkymmeneen, kun itelläni oli se pelin lopussa 18? :) Ja muutenkin noi kaikki muut jutut, kuten esim. defence yli 40, miten tollasia voi saada? :)
 
Aika jännä että silti vain ton verran exp... Maksimi kun on 200k, minkä jälkeen ei levelit kasva.

Mutta kerropa ihmeessä Avid niin minäkin kokeilen. Taitaa olla aika voittamaton lopussa sitä pääpahista vastaan.
 
Ylös Bottom