Tennispelit

Keskustelu osiossa 'Pelit' , aloittajana Omenanraato, 06.12.2017.

Tags:
 1. Omenanraato

  Omenanraato Well-Known Member

  Youtube:
  youtube
  PSN:
  Omenanraato
  Switch:
  Omppu
  AO ei vakuuttanut..mutta mutta.
  Toki World Tour paremmalta vaikuttaa, mutta ei tää ny silti mua vakuuta..

   
 2. Ac3way

  Ac3way Active Member

  Steam ID:
  Ac3way
  XBL:
  Ac3way
  PSN:
  BandW1897
  Kieltämättä Tennis World Tour animointi näyttää aika kankealta, mutta toivottavasti saavat sitä vielä paranettua. Riittävän terävä ja tarkka pelattavuus sekä hyvä nopea ja sulava animointi on tennispelissä tärkeintä.


  Eilen julkaistiin Steamissa uusi tennispeli, Full Ace Tennis Simulator. Vielä siitä puuttu ominaisuuksia kuten uramuoto, mutta ainakin nyt riittää tennispelien yrittäjiä. Toivottavasti joku niistä onnistuu.
   
  Barca11910 ja Omenanraato tykkäävät tästä.
 3. Ac3way

  Ac3way Active Member

  Steam ID:
  Ac3way
  XBL:
  Ac3way
  PSN:
  BandW1897
  Huomasin yhdestä Youtuben videosta, että AO Tennis on saanut päivityksellä mm. uusia animaatioita, kamerakulmia, tekoäly muutoksia. Olisi kiva, jos pelistä tulisi demo jossain vaiheessa. Vaan tuskinpa tulee ja jää peli kokematta itseltäni.


  ...

  Pelimediat ovat testailleet Tennis World Touria, ihan pätevältä vaikuttaa näiden ennakojen perusteella. On kuitenkin hyvä huomata, että ei pelin gameplay ei vielä tässä vaiheessa kehitystä mitään hirveätä kiimaa toimittajissa aiheuta vaikka sinäänsä mitään isoja vikoja ei ole. Pelin Switch-versiota kehutaan, uratilassa paljon potentiaalia. Alkaa näyttämään entistä varmemmin tulevalta ostokselta varsinkin, jos saavat animoinintia vielä sulavemmaksi.


   
 4. Barca11910

  Barca11910 Active Member

  PSN:
  Barca11910FInFan
 5. Fabre#4

  Fabre#4 Active Member

  PSN:
  Zamppa
  Tennis World Tourista juttua alla. Game Informerin porukka päässyt pelailemaan.

  Itse tykkäsin aikanaan Top Spin 4:stä paljonkin. Virtuaalitennis on omasta mielestäni sellaista mukavan rentoa, mutta samalla kilpailullista pelailua, joka sopii hyvin sellaiseen päivään, kun haluaa pelata jotain, mutta ei mitään liian paljon keskittymistä vaativaa. Kun ei jaksa keskittyä mihinkään tarinavetoiseen, eikä vääntää tosissaan vaikkapa PESsiä, niin silloin tennis on kiva. Pari matsia sitä, niin aika kuluu mukavasti. Jos tämä yltää sinne Top Spin 4:n tasolle, niin taidan hipsiä kauppaan, koska muuten on nyt aika hiljaista. Muuta ostettavaa on sitten vasta Crew 2 juhannuksen jälkeen, Tomb Raider syyskuussa ja RDR 2 lokakuussa. joten kesäpelailuihin World Tour voisi olla ihan hyvä.

   

Jaa tämä sivu