Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

The Game Awards 20XX

Halo TV-sarja oli mielestäni mahtava jos ei mieti liikaa Halo-pelejä. Odotan innolla toista kautta.
 


Mitäköhän se Keighley tällä kertaa on nähnyt? Veikkaan, että Elden Ring DLC ainakin julkistetaan tässä show'ssa. Xboxilla on varmaan perinteisesti jotain myös esiteltävä, kenties se "streamauskonsoli" joka taannoin Spencerin hyllyltä bongattiin. :D Sonynkin voisi olettaa esittelevän jotain Keighleyn show'ssa nyt kun eivät omaa showcasea pitäneet tänä vuonna.

Ovathan nämä Keighleyn showt monesti turhan pitkiä ja mukaan mahtuu paljon filleriä, mutta mielestäni vuosi vuodelta ollaan menty eteenpäin laadun suhteen pelijulkistuksissa, joten tänäkin vuonna tämän voi ihan mieluusti tuijotella läpi.
 
Vuoden peli ehdokkaat. Upea nähdä että oma ykkösnimi Xenoblade Chronicles 3 on listalla, vaikka ei sitä voittaisikaan niin tällainen ehdokkuus on hieno asia.

RDT_20221114_202733610384582680719258.png

Eniten ehdokkuuksia.

20221114_203603.jpg


Eikun äänestämään.

 
Viimeksi muokattu:
Noista ehdokkaista olen pelannut nimikkeet Horizon: Forbidden West, Elden Ring, Tunic, Stray, Immortality ja Plague Tale: Requiem.

Aika helposti pystyn näistä sinänsä mahtavista peleistä silti nostamaan sen oman gotyni esille ja se on Elden Ring.

God of War: Ragnarök tuli tänään postista, joten se voi vielä muuttaa tilanteen mutta epäilen.
 
Vuoden peli ehdokkaat. Upea nähdä että oma ykkösnimi Xenoblade Chronicles 3 on listalla, vaikka ei sitä voittaisikaan niin tällainen ehdokkuus on hieno asia.

Näytä liitetiedosto 10045

Eniten ehdokkuuksia.

Näytä liitetiedosto 10046


Eikun äänestämään.

Hieno juttu kyllä myös, että Stray on päässyt GOTY karkeloihin. Voittoa tuskin on syytä odottaa, mutta tosiaan ehdokkuuskin on jo kova saavutus.

Voin suurella varmuudella sanoa, että top 3 tulee olemaan:
1. Elden Ring
2. God of War: Ragnarök
3. Horizon Forbidden West
 
mahtavaa tosiaan että, Xenoblade Chronicles 3 on myös ehdolla vuoden peliksi, mutta Varsinkin tämän jos minkä soisi menevän Xenoblade Chronicles 3:lle.

Best Score and Music

For outstanding music, inclusive of score, original song and/or licensed soundtrack.
  • A Plague Tale: Requiem (Olivier Deriviere, Composer)
  • Elden Ring (Tsukasa Saitoh, Composer)
  • God of War Ragnarok (Bear McCreary, Composer)
  • Metal: Hellsinger (Two Feathers, Composer)
  • Xenoblade Chronicles 3 (Yasunori Mitsuda, Composer)
 
Yhden videopeligaalan palkinnot on jaettu. Golden Joystick Awardseissa vuoden pelin nappasi Elden Ring. Se oli myös kriitikoiden valinta ja From Software vuoden studio.


Noihin karkeloihin ei se pahin kilpailija ehtinyt kuin juuri tuohon vuoden pelin kategoriaan. Muiden palkintokategorioiden yleisöäänestys päättyi ennen pelin julkaisua.
 
Oho, joku totesi The Game Awardsin olevan jo viikon päästä! Oli jotenkin sellainen olo, että se on vielä sitten joskus parin kuukauden päästä.

No onhan se pitkään ollut perinne, että show katsotaan joulukuun alussa ja sen jälkeen meno pelialalla hiljenee kohti pyhiä. Ehkä tänä vuonna vähän poikkeus, kun uusia isoja pelejä julkaistaan vielä joulukuun alussa sekä myöhemmin tulee Witcher 3 Next-gen päivitys.

Pitkä show luvassa, toivottavasti rytmi olisi riittävän hyvä. Jospa tällä kertaa myös onnistuisi välttymään vuodoilta etukäteen.

E. Niin ja sekin vielä, että jäin kesällä/syksyllä kaipaamaan PS Showcasea, joten TGA on siinä mielessä ensimmäinen show vähään aikaan.
 
Viimeksi muokattu:
Viimeksi muokattu:
Uusien pelien takia tätä gaalaa tulee katsottua ja näiden uusien pelien näyttämisestä tässä todennäköisesti karsitaan, mutta arvostellaan sitten, kun karsittu show on nähty.
 
Ylös Bottom